27719
-
ratgab #13437 Szerintem jó pénzért azért ezek vehető cuccok lesznek. Visszatérők meg ingyen kapják....Ez így viszonylag fair lenne. -
#13436 Mi már csináltunk, ha gondolod, de sok csoda nincs még ott :)
Csoport -
Lacika1992 #13435 Nem úgy volt, hogy mi megkapunk alapból minden eddig megjelent kocsit meg mindent?
Most meg örüljünk ha kapunk egy alap játékot? :D -
#13434 Ali várom már a VGA és CPU teszteket! -
#13433 jelenetkeztem, köszi :) -
#13432 igen értem, csak bosszant, mert azért elég jó cuccok és ezekszerint a programban benne van csak nem tudom őket feloldani majd sehogy se játék közben.... -
#13431 Aki esetleg még nem csatlakozott volna a magyar Social Club-hoz: KATT IDE
Leírásban megtaláljátok a TS3 IP-t, Facebook csoport linket.
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.04.12. 13:32:45 -
#13430 Ott van a címben hogy For Returning Players azaz a visszatérő játékosoknak, te itt most új játékosnak számítasz rockstar szerint elégedj meg avval, hogy kijön a játék :D -
#13429 online részhez nem terveztek csinálni facebook csoportot, vagy valamilyen kis közösség összegyűjtőt. elitedangerous.hu-nak is van és tök jól működik :) -
#13428 szóval normál esetben nem is érhetem el ezeket a bónuszokat mint első játékos...? -
Meridius #13427 Redditen és más fórumokon vannak jó szamaritánusok, akik megcsinálják másoknak a last-gen konzolos prologue missiont. (elég beregelni egy kamu xlive/psn profilt, és elküldeni neki a bejelentkezési adatokat). Ha ezt az accountod hozzáfűzöd a RGSC profilhoz, megkapod a "visszatérőknek" járó bónuszt kedden. :D Hátha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.12. 13:05:45 -
#13426 http://www.worldtimebuddy.com/ beírjátok h budapest és bst, de amúgy úgy van ahogy alább is írták :) -
ratgab #13425 Jah az AM-et nem figyeltem, csak a 12-t. Akkor 1-től. Lényegtelen mert akkor alszom, nap közben meg dolgozom. -
#13424 Kedden éjjel 1-kor. Dél angol idő szerint 12PM lenne.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.04.12. 10:00:56 -
ratgab #13423 Azaz kedden 13 órától lesz elérhető nálunk ha jól értelmezem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.12. 09:57:56 -
#13422 Ez alapján nem. -
Zerno #13421 Hmm én a Marson élek lehet már itt is meg tudom venni? -
DonPedro22 #13420 Hmmm ez németül beszél... én svájcban élek, lehet már itt is meg tudom venni? -
#13419 Vagy csak az kap ilyen csomagot aki előrendelt ? -
#13418 -
xido #13417 Azért digitális forrásból mókás lenne,hogy ne telepítsen és csak odabökjön 60 gigát,hogy nesze,még telepítsd is egy másik 60 gigára :)
Tudom,terrás korszak van már,de azért no 120 gigát elbohóckodni hely és idő :) -
#13416 Gondolom a Steames verzió fájl szerkezetét tekintve ugyanaz mint a Socialos. Márpedig a Steames telepít is, nem csak leszed. -
RYO21 #13415 A Social Clubos verzió az csak simán leszedi a fájlokat, vagy telepít is valamit? Mert ha nem telepít semmit, akkor valószínűleg játszható lesz a játék telepített fájlok, és registry baromkodások nélkül is.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.04.12. 01:13:14 -
Lacika1992 #13414 Hát nagyon remélem. :D -
#13413 nem csak azt ellenőrizgeti, hogy megjelent-e már? -
Lacika1992 #13412 Most ez az ellenőrzés baromság végig megmarad?
Engem irritál, hogy feszt villog alul a steam.... -
#13411 az online biztos hogy nem... a single szerintem fog, bár ha sok lesz a cd kulcs ellenőrzés lehet bedugul -
#13410 mik a tippek a hétfő éjjel 1:00-es indulással kapcsolatban? :)
vajon menni fog vagy majd próbálkozzunk alvás után? :D -
#13409 Arról nem is beszélve, hogy teljesen más ember volt mindenki X évvel ezelőtt. Ma pl tuti nem bírnék leülni reggeltől estig játszani anélkül, hogy netre ránéznék közben. Régen SA-val minden probléma nélkül el tudtam repkedni a város fölött cél nélkül (csináltam is stunt videót, legtöbbet letöltött volt valami SA magyar oldalon :D) -
#13408 Ja, nem azt mondod mikor kikell ugranod a gépből rá a másikra? Vagyis mikor eléred a piros karikát a másik gép felett, automatikusan kiugrik. :DDD Meg emelkedni kell vele, ami nem olyan egyszerű, hirtelen nem tud. :D
Azzal én is szoptam, már hót ideg voltam :D -
#13407 Persze, mert már nem ugyanolyan élményt ad egy régi játék, mint mikor megjelenik és játszol velük és mikor később előveszed újra őket.
Ez ugyan olyan minthogy én szerettem az NFS 2-t, de ha most játszanék vele, már nem élvezném, mert hozzászoktam a jobb grafikához, a jobb fizikához, illetve már nem ilyen formájú játékélményre vágyok. Persze bizonyára van olyan ember akinél nincs így. -
#13406 Igen, ez az egy ami fejlődött a GTA IV-ben, a technika megvalósítás. De azért ez illett is, elvégre jó pár év eltelt a kettő játék között, és ha a San Andreasho képest csak egy kicsit fejlődött volna a grafika, akkor ott aztán kő kövön nem maradt volna. Főleg ha még úgy is az elmúlt évtized legrosszabbul optimalizált játéka lett volna... -
#13405 Nálam pont fordítva, régen jó volt a Vice city meg a San andreas , de a 4 után már nem tudok velük mit kezdeni, legfőképpen az autók tökegyforma viselkedése,meg a béna tűzharcok miatt, és a játék kinézete még ilyen fakón is hatalmas előrelépés volt az elődökhöz képest.Viszont valóban egy kicsit komor hangulatúra sikerült. -
#13404 Ja igen, a multi... azzal viszont kifejezetten jól szórakoztunk haverokkal, és idegenekkel is, elég sokszor előfordult (kb fél éve is), hogy felraktuk a GTA IV-et, azt nyomtunk 1-2 versenyt, vagy csak úgy szórakoztunk szabadon. Azzal el lehet hülyülni. És mivel a GTA V multijába elég sok időt fektettek, így biztos ezzel sem lesz gond. -
#13403 A szürkeség engem is zavart a GTA IV-ben. Meg hiányoltam a vidéki terepet a játékból. Végigjátszás után azzal szórakoztam, hogy a metró alá lökdöstem a járókelőket. Jó móka volt. -
Evoluti0N #13402 Így. -
ratgab #13401 -
#13400 Ez ugyan olyan mint a WD esete, semelyik sem rossz annyira, csak nem teljesítette az elvárásokat amit akkor elvártak tőle.
Minél jobban előrehaladunk az időben, annál több az elvárás. -
#13399 Azért sok előrelépés volt benne, tehát rossznak így nem kellene mondani. De tény hogy a technikai alapja és az előadása lehetett volna jobb. -
Evoluti0N #13398 Szerintem is a 4 nagyon gyenge lett. Legalábbis egy GTA játékhoz képest. Szerencsére az 5 visszahozta ismét azt a minőséget, amit egy GTA-tól elvárok. Szvsz a legjobb GTA eddig.