Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyeneknek rögtön tiltani kellene a gépüket onlineról, akkor talán meggondolnák
én most egyébként is konzolos váltásra gondolok PC-rõl, csak nem akarok beinvesztálni egy haldokló platformba. De mivel értelmes játékok nem jöttek még ki PS4-re, se XBOX ONE-ra, ezért lehet, hogy 1 évet még megérne ilyen gépet venni. És ebben a tekintetben pont, hogy elkúrt a stratégia, mert ha most megmondanák, hogy felesleges várni még 1 évet, csakis akkor vennék.

Ha pedig abba gondolunk bele, hogy vajon pont ezért nem mondják el, hogy mikor jön, akkor az lesz a jó válasz, hogy "hamarosan", mert ha nem jönne még egy ideig, akkor tuti mondanák, hogy vegyék a konzolt, mint a cukrot 😄 Így meg nem merik, mert ha idõ elõtt kiderül a megjelenés, az a pár ezer vétel is meghiúsul a régi konzolokra, ami most lenne 1-2 hónap alatt
Tikal
Mondjuk nem tdom milyen lesz a pc-s verza online-ban, de a konzolos ielég szar... Hackerek moddereke basszak el a jatekot, pedig azt gondolna az ember hogy konzolon ilyen nincs...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mindegy mikor jön ki én már biztos nem veszem meg eredetiben. 4 megvolt itt megy a szarakodás sose jelentik be marad a warez.
Arra megy ki a játék, hogy mégis megtedd a végén... :-)

Gondolj bele ha azt mondja, hogy igen jön 2014 õszén, akkor nem hinném, hogy sokan azonnal rohannának a pc-sek közül konzolt venni. Szépen kivárnák azt az idõt. Így meg eszed a kefét, hogy jön-e egyáltalán és már ilyen konzol vásárlós gondolataid vannak. Nem hülyék ezek Rockstarnál... <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azért azok stílusra 'rendkívül' hasonlítanak a GTA-hoz
amúgy azért különösen mocskos buzik ezek, mert ha megmondanák kerek perec, hogy tényleg csak jövõ nyáron, vagy õsszel jön, azonnal venném a konzolt, de így egy halott platformba tuti nem fogok beleinvesztálni.
Nem hinném. 2014 nagyon durva év lesz. Jön a witcher 3 DA3 amik multi-region sandbox lesznek. És még nagyon nagyon sok név van.
Szerintem 2015.

dragon11
akk eredeti megjelenéshez képest csak laza több mint 2év csúszással jön hehe

bakkerman
idén már ne várjunk bejelentést,szerintem jobb esetben valami márciusi-áprilisi játékexpón meglesz a nagy hír,a bejelentés,és 2014 õszén,"csúcsidõben" dobják ki PC-re

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dragon11
jönnie kell PCre srácok 😄

Lunki88
Legalább a pc-s verzióra a 'games for windows live'-ot erre már nem fogják ráerõltetni... Max a rockstar social club-ot.
1-2 hónapot még várj vele szerintem.
de amúgy igen, én sem bánnám már ha történne valami..
bakvarnyu
Mégis milyen pc verzióig? Erõsen úgy tûnik vennem kell egy ilyen konzolt ha játszani akarok vele 😞

A PC verzióig, mint fan-made.
Szerintem kurva nagy lett!!!

LOL

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

speed01
Arról a szellemrõl már régóta fentvan egy videó. nem újdonság 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

😄
Megyek megnézem😊
https://www.youtube.com/watch?v=xBWSq7jsHEo

Ez a szellem jelenik meg 23:00 és éjfél között egyik hegyen. Érdekes 😊

Ha közel megyek hozzá eltûnik.
Az még nem zavar.Tény,hogy lehetne jobb viszont a motorozás nem tetszik és még a zene is szól akkor is ha nincs rajtam bukósisak😄
Ettõl függetlenül még azzal is elvagyok,imádom ezt a játékot mert van tartalom és szépen fut a gépen.
Most elölrõl kezdtem és mindent meg fogok benne csinálni amit csak lehet.Az elsõ "végigjátszás" kb.semmit nem ért mivel ismerõs is játszott a profilommal mikor nála volt a PS és bõ 30-40%-ot tuti õ ment rajta.Valahogy nem becsültem meg eléggé a játékot mert éppen el voltam foglalva a Ps exkluziv-okkal mint te jelenleg TLOU-al szal értheted mi a pálya.
De most Box-on nagyon élvezem:-)
Elég egy néhány kör Assetto Corsa és az a megszokás köddé válik 😄
(hiába más stílus)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
egen, majdnem mindent meg lehet szokni

ellenben szeretni sose fogom 😞

Forza.

Lunki88
A kocsik irányítása GTA IV után nekem is nagy csalódás volt, de hidd el egy idõ után meg lehet szokni.
arty
elkezdtem, de kissé lelohasztott a gyengus autófizika 😞(

meg most megkaptam kölcsönbe haver last of us-át és azt akarom letolni "gyorsan" 😊

Forza.

Ja tényleg egyébként így van de XB-on ott stabil ahol kell.Sokkal élvezhetõbb így.Legalábbis nekem így jobban tetszik a játék
Te végigvitted már?
arty
nem jobb. vannak pillanatok, amikor a ps3asnak jobb a frémje, van amikor a boxosnak. sajna egyik se stabil 😞

Forza.

Ja bocs,rosszul tettem kedvencekbe ez nem a konzolos topik-.-
Nextgen-re kiváncsi lennék bár nálam X360-on frame jobb! mint Ps konzolon és számomra még elfogadható a grafika.Next-en tuti jobb és szebb lenne csak hát kijátszottam majdnem Ps3-an aztán most elkezdtem X-en hát Nextgen-en már biztos nem fogom megint elkezdeni😄
Coral Springs
Buta nõ. Ilyen alapon az összes szõkehajú nõ perelhetne, mert belelátja az arcát a karakterbe.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kifli
nextgen-re bejelentették már? Ha nem én rra gyanakszom, hogy azokkal együtt teszik, és a megjelenés is együtt lesz majd.
MerlinW
Egyértelmûen beszélsz balgaságokat😊

[merlinw.org]

egyértelmûen a karácsonyi nagy vásárlás után jelentik be pcre, kész pont
MerlinW
Valszeg lesz PC-re, de pl RDR-t nem adták ki pedig az is hozott volna a konyhára. A másik, hogy a portolás sem 1 millió dolcsi, és nem egy embert kötnek le, hanem egy komplett stúdiót. Szóval ezek mindig üzleti és logisztikai döntések. Ha másra kell az emberi erõforrás, vagy a pénz akkor nem foglalkoznak a fillérekkel.

[merlinw.org]

Tikal
jövõ augusztus. írd fel, majd visszatérünk rá 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NagyiBMX
Szerinted azért, mert még nem jelentették be biztos, hogy nem lesz PC-re? Biztos, hogy lesz. Megvárják azt, amikor a PS3 és Xbox 360 eladások már nem hoznak annyit, és majd akkor bejelentik. Mondjuk még ott vannak a nextgen konzolok amikhez tökéletes lenne kiadni bundle formájában, és akkor még a Sony és Microsoft is jól jár. Ki van ez találva, de amúgy is szerinted a R* eldobna magától jó pár millió dollárt?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

JaSoN HuNTeR
Nem jön PCre.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tavaszt pletykálnak. Hogy honnan indult a pletyka, azt nem tudom. Hivatalos bejelentés még sehol semmi. Még félhivatalos sem. Én csak azért imádkozom, hogy jobb legyen a port, mint amilyen a 4-nél volt.
PC-s bejelentésrõl senki semmit?

TIPP-MIX: vagy tavasszal lesz a szezonja a Rockstarnál az ilyesmiknek?
Nincs is több.
Azt hiszem áttérek a konzolos életre és ha már 2013, nem szeretnék pénzt adni a régi szériára. Csak hát eléggé húzónév nekem még mindig az, hogy ott instant megkapom a GTA V-öt, a Red Dead Redemptionrõl meg nem is beszélve (bár úgyis csinálnak egy új részt majd az újakra is).
muszáj lesz nekik bejelenteni mert Lindsay Lohan perel, és szükség lesz a pénzre 😊
ProGabe
Jelencsék má beeeeeee!

Tényleg jó lenne, ha a VGA-n, vagy mi a nevén jelentenék be. Van annál jobb alkalom, amikor megkapja az adott játék az "ÉV játéka" címet?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

egyenlõre ja
esetleges ps4 illetve xbox one verziókról gondolom ugyanannyi hír van, mint a PC-srõl, igaz?
cenobite
Triatlonból mennyi van a játék során? Mert én eddig 3-at csináltam meg, és nem ad újat.

gamertag: kenobita

The Protector
Hy.

Lenne több kérdésem is.
Szóval nagyban játszok a játékkal.Most volt a vidéki rablás a sztoriban,tehát ez már nem az eleje.Valahogy elmarad a nagy áttörés mert eléggé nincstelen vagyok.Alig van lóvém a játékbeli árakhoz képest.Most van kb 400K-m fejenként.Ennyibõl alig lehet vmit venni.Franklinnel megvettem a fües boltot de az is csak 9800dollárt hoz hetente.Tudtok vmi jó tippet adni pénzhesz?A tõzsdéhez tudtok tippeket adni?Mert azt tudom h be lehet fektetni és ártani a vetélytársaknak,de hogy hogyan azt nem tudom.Sztem eléggé nehéz lehet megtalálni az ellenfél szállítóautóját vagy ilyesmi........
Amúgy ez a játék 10/10-es remekmû.Trevor pedig a kedvencem,egyszerûen elképsztõen jó karakter.A többieket is nagyon szeretem.Remélem a játék végén nem hal meg egyik sem,pláne h még nekem kell választani....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Készítettünk egy CREW-t direkt magyar játékosoknak, várunk mindenkit: budapest crew
http://socialclub.rockstargames.com/crew/budapest_crew
Nesuten
hahahaha

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

RiCSi1234
Tessék nevetni.. 😊

GTA V (*.*)

Egy érdekes hibát véltem észrevenni, egy sofõr nélküli autó forgatja a kormányt:

https://www.youtube.com/watch?v=wb18vlL4rFA

(PS3)