27719
-
ratgab #13477 Elhiszitek, hogy holnap ilyenkor már játszható a játék (ha nem lesz optimalizálási probléma vagy nem döglesztjük be a social clubot, ha ennyien felszabadulunk...XD)? Mert nekem nemigen akar eljutni a tudatomig.... -
#13476 :D -
#13475 ezek a nagy gondok omg, hogy hány órát mutat az óra..... -
#13474 nem csak a BST éjfélkor lesz elérhető, sztem nem minden ország éjféléhez van kötve, mert akkor az ausztrálok már nekünk délután 4-től játszhatnák -
Meridius #13473 Exkluzív bónuszról van szó, egy szóval nem mondták hogy minden pc-s megkapja. (idővel feloldhatják, de egyelőre nem ez a helyzet) -
#13472 Ha alapból azért csúsztatták a pc verziót, hogy a Heist dlc is bennelegyen, akkor miből go dolod, hogy nem kapjuk meg alapból a többit is?
Én amúgy nem dlc knek nevezném,inkább patch-eknek. -
#13471 Amúgy ez rendben is van, elvileg, de nekem meg van eredeti GTA1-s lemezem. Még anno megvettem. Erre is adhatnának plusz "jutalmat", meg mondjuk az összes PC verzió megvan, meg egy androidos is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(természetesen, nem mind akciósan véve) -
ldavid #13470 miért, az 1 óra már 14. mindenhol?
nem aktiválásig számol hanem a megjelenés napjáig.
éjfél után elvileg már árulhatná, aki akarja. -
#13469 számlálóhoz 1 órát hozzá kell adni asszem, mert 14. én éjjel 1 kor lesz elérhető. sok helyen az még 13 -
Neoncsoves #13468 Az exclusive tartalmat azok kapják meg, akik előtte játszottak X360/PS3-on. PC-re megkapjuk az összes eddigi tartalmat ami kijött a játékhoz, kivéve ezt a returning player exclusive contentet. Szerintem ez igazán kijár nekem, ha már anno megvettem 13ezerért PS3 verziót is. -
jocking #13467 Ha csak abból indulunk ki, amit a steamen lehet látni, akkor feltételezhető, hogy minden dlc alap lesz a pc verzióban, mert a gta steames oldalán nincs egy dlc sem megjelenítve. Ez vagy azt jelenti, hogy minden benne lesz, vagy azt, hogy nem lesz, és nem is lehet majd megvenni hozzá. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik verzió tetszik. -
#13466 Ideje lenne lenyugodni, mind két oldalon. Először is ha valaki valamivel kapcsolatban ír, akkor legalább nézzen utána, hogy az az információ igaz -e avagy sem.
Másodszor pedig ha bajotok van a másikkal azt is meg lehet fogalmazni normálisan. -
Evoluti0N #13465 Sok mindent lehet gyűjtögetni az 5-ben. A legtöbb szerencsére olyan, hogy különböző módszerekkel egész könnyű megtalálni őket. Mint pl. a nem tudom már miket, amik a tenger alatt vannak és mutatja őket a tengeralattjáró szonárja. Szóval nem olyan gázos összeszedni mindent. Szerencsére. -
#13464 Látod ennyit tudsz... csak a szád jár. -
#13463 vedd be a gyógyszereid, ne idegeskedj mert elájulsz :)
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.12. 18:30:35 -
RYO21 #13462 És igen, tényleg az nem engedte megjeleníteni. -
#13461 egyébként assassins creedekben megőrjítenek az ilyen gyűjtögetős dolgok, utálom, rühellem őket, úgy meg főleg h van ami még meg se jutalmaz miután mindet összegyűjtötted az adott kategóriából - viszont GTA-kban meg teljesen úgy voltam vele, hogy szívesen gyűjtögettem az ilyen izéket (kivéve a IV. részben), pedig ott se mindig járt érte olyan hű de nagy jutalom. Nem tudom, lehet a játék környezetének jobb és izgalmasabb kidolgozottsága tette hogy közben nem utáltam el magam, de az is biztos h AC-kben azt látom h évről évre egyre több semmitmondó gyűjteni való szart tesznek bele. -
#13460 És mutatnál valamit amivel alátámasztod az állításod kisfiam, vagy csak a szád jár. Amit a PC-sek kapnak az az összes DLC ami eddig megjelent a játékhoz. Na mármost ezek bónusz tartalmak, amiket azoknak adnak akik gépet váltanak.
Mellesleg visszavehetnél a pofádból. -
#13459 Valamelyik ad blocker fogja meg. -
RYO21 #13458 Firefox alatt egész jól néz ki a banner. Króm alatt csak egy üres fekete háttér, baloldalt egy kettessel :D -
#13457 Anno PC is beletartozott ebbe... Szóval szerintem alapból nem, ezek nem járnak, csak ha megfelelsz a feltételeknek. Az, hogy eddigi frissítések, DLC-k alapból járnak nem jelenti szerintem azt, hogy ez az exkluzív tartalom is.
Persze lehet van hivatalos ellenkező infó, csak nem láttam, akkor sry. -
#13456 ez nem szeret nem szeret kérdése kisfiam, ez egy tény
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.12. 17:34:43 -
#13455 -
#13454 köszi, küldtem csatlakozási kérelmet :) -
#13453 Szeretnéd :) -
#13452 ez valami ezer éves kép, minden benne lesz alapból a pc verzióban -
Meridius #13451 Esélytelen. :D
Igen, eltávolítható-cserélhető pillanatok alatt. -
#13450 Igaz, current gen nem számít. -
#13449 A lemezeken nincs rajta a teljes játék? Ezt miből gondolod. Nekem valahogy ez fura lenne. Sok évvel később, ha a Rockstar már nem támogatja a játékot, ne adj Isten nem is létezik, akkor mindenki fújhatja a dobozos, vagy SC-s példányát? -
#13448 Megkapjuk az összes eddigi online tartalmat dlc-t. A visszatérő Xbox 360os PS3as játékosok kapnak kb 3-4 autót két fegyvert meg egy küldetést. -
RYO21 #13447 Nembír vele semmit sem kezdeni mert ugyanaz van rajta mint a preloados verziókban. Ezért is nincs még tört verzió. -
ratgab #13446 Én csak prevgenre látom ezt, tehát ps3-ra és xbox 360-ra vonatkozik. Lásd lenti kép. -
#13445 Valahova már meg is érkezett a PC-s verzió. -
#13444 Visszatérő játékos = aki játszott a játékkal PS4/PS3-on vagy Xbox-okon, összeköti Social Club-os profilját a konzolos accountjával és megkapja a jutalmakat. -
#13443 És ez így meddig fog működni? Szerintem pillanatok alatt kiszűrik majd, hogy ki az, akinek éppen a pc-s GTA előtt lett fiókja és éppen csak azt az egy küldetést csinálta meg előző generáción. Aztán lehet tojnak az egészre. Amúgy, ha regelek kamu fiókot és hozzácsatolom a SC-hoz, az onnan később eltávolítható, cserélhető? Lehet egyszer még lesz konzolom. -
ratgab #13442 Szeretnéd...:-P -
ratgab #13441 Gyakorlatilag igazad van, de nemigen tudunk ellene tenni. Ha belegondolsz a Rockstar álláspontjába ők szeretnének a konzolos játékosokból is párat vásárlásra csábítani. Tehát kellenek a bónuszok számukra amellett, hogy szebb lesz a játék, fps mód lesz a játékban és még kapnak egy-két apróságot is, mert gyakorlatilag 2x veszik meg a játékot. -
RYO21 #13440 Nyugi, cheat/trainer vagy egyéb moddal úgyis elő lehet majd őket hozni. -
Lacika1992 #13439 Vicc....... ha nem játszok fél évig utána pedig igen, akkor én is visszatérő játékos leszek, aztán megkapom ingyen?
Ez akkor is szánalmas szerintem, fuck console újra és újra.... -
#13438 Ps4 után én visszatérőnek számítok? :D