27719
-
#13397 SA-ban imádtam csak úgy autókázni, körbe menni az államban, meg vonattal is menni. Hát még vadászgéppel. Tényleg ezer egy dolgot lehetett benne csinálni ami szórakoztatott. Kb 1 év volt mire végig vittem részben emiatt részben a vidéki autóversenyes küldetés és a Las Venturás repülős küldetés miatt (mikor kis szar géped van és egy jet-et kell utolérned vagy felé repülnöd, valami lyesmi volt), azokkal hónapokig szenvedtem :D Hot caffe mod meg hatalmas fun volt :D
V. rész miatt azért is vagyok nagyon izgatott mert ahogy sokan én is azt látom benne ami naggyá és örök szórakozássá tette a nagy GTA-kat. IV után féltem, hogy ez is ilyen unalomba fog esni, de már videók alapján nagyon jól elszórakoztat, az meg számomra nagy plusz, hogy nem csak a városba vagy bezárva hanem van egy "kis" vidéki rész is. Anno maffiában is de jó volt lemenni a térképről :D
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.04.11. 20:43:47 -
#13396 köszönöm, szívemből szoltál. rüheltem a IV-et. a 3. rész sokkal jobb volt... VC meg SA pedig az etalon voltak :) főleg SA, de a VC hangulata aduász volt :) -
Ironman2 #13395 Pontosan! San Andreas magasra tette a lécet,és volt benne némi szerepjátékos elem is,látványosan! Sőt,nem mindegy milyen formában mentél végig az utcán,vagy csajozni! DD -
#13394 igen -
#13393 Azt jól láttam, hogy a dobozoshoz kiadáshoz nincs Steam kulcs?/: -
#13392 Arra gondoltam hogy valami "gold edition" is lesz vagy valami hasonló. -
#13391 Csak egy fajta PC-s kiadás van ha jól tudom, szóval igen. -
#13390 Minden Dobozos GTA V -höz adnak térképet ? -
#13389 Valaki esetleg 4. nek ps4 Heist? :D -
ratgab #13388 -
#13387 Megyek is tápolom tovább a karakterem :) Kinyomom streamre, had csillapodjanak a a kedélyek :D -
ratgab #13386 De srácok hagyjuk a 4. részt...3 nap és itt a 5. rész PC-re. Örüljünk ennek és találkozzunk a többjátékos módban mindenképp! -
#13385 Gta 4 városa nekem sem tetszett, egy NewYorkról beszélünk amiből áradni kellett volna az életnek, sok kis utcákal, különböző stílusú városrészekkel, meg basszus ennél nagyobb zöld területtel. Olyan volt a város, mintha bezártak volna.
A story nekem nagyon sötét hangulatú volt.(nekem ez nem jött be)
Ugyanúgy ahogy a városnál úgy Nikónál is hiányzott a karakterből az élet.
Kevés lehetőség volt, amit egyébként tudtál csinálni, ami volt azt is meguntad 1 óra alatt -
#13384 Azért ennyire nem volt rossz a helyzet. Vannak hiányosságai az biztos kocsi tuningot pl hiányoltam illetve normális garázsok meglétét mert ez az utcán parkolós dolog annyira nem jött be de jó megszoktam. Story stb teljesen oké szerintem sokan azért szólják le szerintem mert nincs annyi ökörködés kicsit szürkébb kicsit komolyabb lett mint voltak a részek idáig. Multiról sajnos nyilatkozni nem tudok de magát a single-t vagy 3-4x kijátszottam amellett szerintem a kapcsolat építgetés galamb vadászat kocsi begyüjtés amit elég furmányosan kellett rájönni hogy hol vannak (persze aki netről nézte hol vannak az már más) fejvadászós melléküldik az utcán bolyongó mellék küldik is okék voltak. Pl taxizást kár hogy kilőtték miután Roman állomása felrobbant. De szerintem nem olyan rossz mint sokan állítják.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.11. 18:56:47 -
#13383 A 4. rész volt a legrosszabb az összes nagyobb GTA játék közül, és ez tény. Nem azt mondom, hogy játszhatatlanul rossz volt, de előtte lévő részekhez képest jelentősen csökkent a színvonal. Maga a történet, és a játékmenet jó volt, de igazából a GTA leglényegesebb része, a nyitott világ úgy el lett cseszve, ahogy van. Kb semmit nem tudtál csinálni a játékban, egy kis darts, egy kis piálás, aztán majdnem fel is soroltam mindent. A San Andreas-hoz képest hatalmas visszafejlődés. Az, amit a 4. részben láthattunk, egy csőjátéknak tökéletes lett volna, de így GTA névvel megilletve nem volt jó, visszafejlődés az egész. Ja meg maga a város is olyan unalmas volt, az egész ilyen szürke árnyalatos vacak volt. Itt az GTA V-ös sg.hu témában ha balra és jobbra nézel, akkor már jóval több szín árnyalatot látsz, mint az a egész GTA IV-ben. -
ratgab #13382 Nem értünk egyet, de ezzel semmi baj nincs. Nekem csalódás volt. Azt persze tudom, hogy sokaknak nagy élmény. Ezzel sincs semmi baj.
Amúgy a várossal nem is volt bajom, hanem csak azokkal amiket leírtam. A lövöldözés jó volt a 4-ben az tetszett nekem is. -
ldavid #13381 a legfaszább város és főszereplő volt a 4-ben
a pénzzel korábban sem tudtál semmit kezdeni, jó vehettél ingatlant amitől csak újabb küldetéseket kaptál vagy menteni lehetett. egy csóró bevándorlóhoz nem nagyon illett volna. -
ratgab #13380 Igazad van olyat mutatott: Hogy kell elfelejteni optimalizálni, hogy kell egy üres sandbox játékot alkotni, meg egy unszimpatikus hőst bedobni főszereplőnek.
Mint írtam korábban az én szememben egy sandbox akkor sikerül jól, ha a homokozóban nem csak lapát van, hanem vödör, meg műanyagkatona, jó sok víz...gyakorlatilag ha tele van lehetőségekkel, apró teendőkkel, a pénz nem súlytalan valami hanem el lehet költeni és a főszálon kívül is minőségileg elszórakoztat. GTA 4-ben ez nem volt meg. A főszál az jó volt az tény, de nem volt sandbox tartalom, a pénzeddel semmit nem lehetett csinálni (ezért főként haragudtam, hogy ott volt az internet és egy raklap dolgot bele lehetett volna rakni pl. kocsirendelés és társai....olyan volt, mintha összecsapták volna, legalábbis ilyen érzésem volt). Benne volt a haverkodás, meg még talán a drogfutárkodás szórakoztató volt, de ezen kívül nem tudtál csak galambokra lődözni.
Végtelenül lelombozó volt a San Andreas után ami kiváló játék a szememben a mai napig. Az 5. részben úgy látom minden meglesz, amit hiányoltam, sőt még több is (ingatlanmogulkodás, autótuning és gyűjtögetés, vadászat, tőzsdézés, tenisz, golf, orbitális nagy bejárható terület....imádok ilyenekkel molyolni egy sandboxban).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:13:48 -
ratgab #13379 Na egy ilyen azért kelleni fog majd dísznek.
Apropó steamen begyűjtöttem a mai napon a játékot, mindjárt indítom is az előtöltést.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:05:28 -
#13378 -
#13377 Kár lenne ezt a GTA4-hez viszonyítani, a maga idejében ( 8 éve amikor megjelent) hatalmas durranás volt a 4. rész, mindenki oda meg vissza volt érte, akkor olyat mutatott mint még semmi. 2015-ből könnyű mindent leírni, mit rontottak el , mit kellett volna máshogy csinálni, ez már javarészt technikailag megvalósítható lett ebben a részben.
Külön megjegyezném, messze nem lett tökéletes ez a rész sem, nagyon sok ziccert kihagytak, a sztori sablonos lett. Elsőre oda vagy érte, aztán ha leolvad a máz már tisztábban látod a körítést. -
Evoluti0N #13376 A PC-s megjelenésig nézegessétek teljes képernyős módban. -
#13375 sok a hülye... nem csak máshol... -
#13374 A Manhunt kivételével innen minden Rockstar játék megvan steamen. :) (Na meg a GTA V sincs még persze) -
#13373 Ahogy néztem G2A-ról jobb árban meglehet szerezni. L.A. Noire re pályáznék majd 1x. -
ldavid #13372 akinek még nincs meg, most olcsóért beszerezheti az előző részeket -
Meridius #13371 nő a lufi:
Kedden felrobban az internet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.11. 13:43:03 -
#13370 Közeledünk papa közeledünk :) -
#13369 mi a fene, talán még a laptopomon is elindul majd? remélem nem, így is mindent utolsó utáni pillanatban sikerül csak befejeznem, asszem akkor kirúgnának :D
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.04.11. 13:35:48 -
#13368 Összekeversz valakivel.
A legtöbb, ami ezzel a játékkal kapcsolatban elhagytam a virtuális számat az volt, hogy "a GTA 5 jelenleg nem érdekel".
Attól még az viszont igen csak érdekelhet, hogy a számomra egyedül elérhető internetkapcsolatra is kötött PC-n [könyvtár] futna-e, ha kinyögném a félfizetésnyi árát, vagy még azt sem szabad ebben a nagybetűs Demokráciában?
-
ratgab #13367 GTA 4-el nálam is elrúgta a pöttyöst a Rockstar és akkor én is azt mondtam, hogy az SR jobb legalábbis az SR 3 a GTA 4-hez képest.
De amit most megvalósítani látszanak azzal kiköszörülik a csorbát. 4-ben én a sok melléktevékenységet hiányoltam, ami egy sandbox játék sajátja kell, hogy legyen, meg egy kis ingatlanmogulkodás, kocsituningot szóval ilyen apró baromságokat (imádom ezeket na) és a GTA 5-ben úgy néz ki minden benne van amit hiányoltam a 4-ből. Ez az FPS mód, na ez meg egy külön izgalomfaktor számomra. Nagyon érdekes változatosságot fog az eddigi recepthez keverni és ez jó. Kell a vérfrissítés még ha ilyen apróságokról beszélünk is. Szerintem.
A jó előjeleket valószínű Imy is látja, ezért az érdeklődés. Meg azért is, hogy mivel képes még megbírkózni a már igencsak elavult gépe. -
#13366 Nekem az a véleményem, hogy aki játszani akar az áldozzon rá pénzt, ha nincs akkor meg ne játszon. Olcsó jánosnak lenni se jó, oké hogy most elég a 10-20 ért vett cucc( aminél már elég nagy az esély hogy tönkremegy és dobhatod ki) de a következő játéknál megint + x ft elmegy fölösen, ahelyett hogy most beruházol egy jóval nagyobbra és vagy 5 évig nem kell vele foglalkozni( prociknál).
A másik pedig, aki játszani akar az vegyen konzolt vagy PC-t. Mert 200 k ft ból már tisztességes pc-t kapsz, vagy egy konzolt. -
#13365 Multkor mintha szidtad volna a Gta-t , azt allitva az a Saints akarmi mennyivel jobb, akkor most mi ez a nagy izgalom a ketmagos proci miatt? -
#13364 2 nap 14 óra -
#13363 Még három nap!Ez a véghajrá a legrosszabb. -
#13362 Elnézést, ha bántóan hangzott, nem akartalak megbántani, vagy egyéb negatív dolog. Csak ez a 2 magos mizéria mindig előjön. Fél éve az egyik másik kedvenc játékom megjelenésekor is. Az pl. el sem indult 2 maggal. Aztán jött ki peccs, meg ilyen olyan mahináló progi, aztán még is ment. És gyanítom a GTA V szebb és gépigényesebb lesz annál a játéknál. -
#13361 "Mondjuk aki 200 ezret rááldoz egy olyan notebookra ami jópár évvel ezelőtti PC-szint azt nem tudom hova tenni" ->Én sem téged egy ilyen mondat után. :) -
RYO21 #13360 Akkor jó mert én 300 ezerért vettem laptopot :D -
#13359 Amúgy most realizálom. Már csak három nap basszátok meg!!! :D -
#13358 benne van a nevében,NOTEbook. Azért raknak bele 2 magot,mert nem feltételezi a gyártó,hogy a vonaton ülve crysis3-at vagy gta v-öt akar futtatni a tulajdonos. Mondjuk aki 200 ezret rááldoz egy olyan notebookra ami jópár évvel ezelőtti PC-szint azt nem tudom hova tenni :DD