Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
nem volt, van még. Direkt lecsekkoltam a patch után és én még el tudtam adni többször ugyan azt a kocsit. karakter visszaváltásos módszerrel. 115K $

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Béla9248
Rockstar forumon is megy a veszej rendesen! Mindenki nyíg hogy hol a pénz meg a dlc. A válasz erre hogy ne sírjatok nem volt ki adva dátum a dlc-hez! De a hétvégéig megérkezik....

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Lunki88
Hát ja inkább az lesz, csak kényelmesebb lett volna így. 😊
arty
vedd meg lemezen

a lájvos verzió popupra is hajlamosabb lesz, nem akarsz te usa accountal szórakozni... 😉

Forza.

Lunki88
Szerintetek ha csinálok usa xbox live accot akkor meg tudom venni 60$-ért a játékot? Mert a magyar liveon 20 ezer ft-ot kérnek érte amit már elég nagy lehúzásnak tartok.
arty
jaja, te ilyen vagy

inkább nyálat csorgatsz játék helyett

... aszongya örül neki h nem jáccik 😄DDDD

Forza.

fostaliga

Szeretem a cicákat

Myselor
hát lehet hogy móka lesz sõt biztos,de azért jó lett volna ha van haszna is érted😊 hát van benne valami amit mondasz.de azért addig nem tudtam volna várni még mindig nemtudni mikor jön ugye😊
maga a multis rablás attól még élmény lesz gondolom, hiába nem kell a pénz. 😊 én meg most már kezdek szinte örülni, hogy elõször a fostaliga konzolokra jött ki a game és a multi szépen kiforr, mire jön a god-tier PC-re
Myselor
amúgy kezd felhúzni egy kicsit a rockstar igazából leszarom hogy nem jött még meg a pénz amit igértek a sok szopásért,de meglett igérve és semmi.jött a patch se a dlc-k semmi nincs bennne oké ezt is elnézem.de a rablások?mikor mégis?amikor mindenki eléri a 200as szintet vagy mi?akkor már hova,mindenkinek milliói vannak és mire?hova kell akkor majd rabolni már?tök nagy hülyeség,kezd elmenni a kedvem tõle.
Myselor
volt egy glitch amivel ugyanazt az autót akármennyiszer eltudtad adni az autódat,akár 100kért is.ki és belépéssel.
részleteket kérek!
Béla9248
Létra!

létra?
xxdani
Zsííír, köszi 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Béla9248
59MB frissítés megérkezett! Se pénz se dlc se semmi egyedül amit észrevettem hogy a Lost Santos Costum-nél a létrát kivették a sok gyík végett4 Mondjuk ez nem hátrány! Respect Rockstar!

LeWyTy
Elvileg ha bemászol a trailerbe belülrõl ki bírod nyitni ha nekimész...(videóban láttam)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Firerock
Az egy küldetés volt. Ez a videó biztos abból van,hogy lehet e levenni,azt nem próbáltam üres trailernek már nyitottam le a rámpáját.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

xxdani
a videó láttán felmerült egy kérdésem.
1:57 -nél azt mutatja, hogy az autókat szállító kamionról leszed egy verdát. Ez valóban így van, vagy csak a videóban létezik ez az opció? Láttam már kocsival teli kamiont, kocsi nélkülit , de nem tudom, vagy legalábbis nem jöttem rá, hogy lehet-e arra kocsikat feltenni ha épp olyanom van 😊

Meg ha már itt tartok a rohadt nagy katonai teherszállító gépnek a seggét ki lehet nyitni ugye, ha beleütünk ököllel. Azt tudom, hogy ha elér egy bizonyos magasságot akkor becsukja automatikusan , de amennyiben mondjuk egy kocsit teszek a raktérbe elindulás után egybõl legurul a verda ezért be kéne zárni mielõtt elkezdek kigurulni a géppel a hangárból. Ez megoldható valahogy?

csak elõrendelõk kaptak kódot
cenobite
Köszi, tudom hogy nem kódosak. A dlc-kódra voltam kíváncsi, de már megoldódott.

gamertag: kenobita

The Protector
Szia.

Rockstar játékoknem kódosak így Online képes,nem kell beütni semmit sem.Majd ha megunod és továbbadod akkor az új gazdi is tud majd vele online játszani,így nem veszít az értékébõl annyit.

Plusz info.Ha használtan veszel játékot nézz utána,hogy van-e hozzá pass(azaz online kulcs) és pass-os akkor az eladótól érdeklõdj,hogy felhasználta-e.

Plusz2:Az EA visszamenõlegesen is eltörölte a pass-okat illetve az Ubisoft is úgy 2 napja.
Üdv

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cenobite
Üdv!
Tegnap megvettem a játékot (XBOX) és nem volt hozzá semmilyen letöltõ kód vagy ilyesmi. A játék fóliás, nem használt. Vagy nem minden játékhoz jár kód?
Elõre is köszi a választ!

gamertag: kenobita

MerlinW
pl. Innen (google elsõ találata..)
Elõre szólok, hogy konfigurálni kell õket, ha nem értesz hozzá, órákig is tarthat, mire eléred a számodra megfelelõ eredményt.

Azt pedig tudniillik, hogy a SweetFX csak és kizárólag a színekkel játszik, valamint az FXAA többnyire csak NVidia kártyákon megy.

[merlinw.org]

smaa és fxaa modot honnan tudom letölteni? vagy benne van a sweetfx-ben?

ilyenkor bõgök hogy miért drága egy jó pc =(

Szeretem a cicákat

MerlinW
Bármilyen gépen amin elfutott eddig is a GTA4 ENB-vel. Kb 5%-al lesz lassabb az effektekkel.

[merlinw.org]

RiCSi1234
De csak ha befûtik az összes reaktort. <#vigyor5><#banplz>

GTA V (*.*)

Seangaijin
Paks elég neki <#idiota><#idiota><#vigyor>

Ez min fut el? 😄
MerlinW
GTA IV (ENB + SMAA + FXAA)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

Nem értem miért fejlesztenek ki mindig olyan engine-t amit aztán szépen lekell butítani, meg kompromisszumos megoldásokkal mûkszik csak.. Amíg egy elõzõ generációs GTA vagy akár a GTA 4 mostmár a csúcsszuperen nézne ki, a maximumot kihozná az enginebõl. Erre mindig csak PCn van lehetõség utólag hogy tényleg úgy nézzen ki a játék ahogy kéne.

Szeretem a cicákat

Azzal aligha birkóznának meg a mostani konzolok. Még osztatlam képernyõvel is vannak belassulások. 😄
ahhoz kéne ám vas rendesen..

Szeretem a cicákat

wollnerd
Tudjátok mi hiányzik ebbõl a remek játékból? A legalább 2 játékos osztott képernyõs játékmód! Nagy móka lenne egy konzolon egyszerre két kontrollerrel játszatni. (úgy mint pl. a Forza 4, CODMW3)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Màr àlmos voltam xddd

xxdani
X=Négyzet
A=Kereszt
nem nagy ördöngösség kitalálni <#papakacsint>

PS3-am van 😄

xxdani
hûû fejbõl nem tudom. az tuti, hogy "X" el lehet fegyvert váltani "A"val lehet lõni talán.

és lõni mivel lehet?? amikor aHeliben ülök mert eddig csak "klán társal" sikerült

10-19 maverick, 20-29 cargobob, 30-40 annhilator, 40+ Buzzard 😊

xxdani
youtubon ezt találtam és beugrott, hogy tényleg szokott ott idõnként rakétás heli lenni. Egy próbát megér.

még nem vo kolyan magas szintû

xxdani
amikor kértem tõle mindig rakétásat adott. Elméletileg a kórház tetejére fog küldeni vagy van egy másik helikopter telephely , de nem tudom fejbõl hol van. 5bõl 5ször rakétásat adott, de lehet csak mákom volt.

ó kösze és effektíve rakétásra fog lokalizálnI?

xxdani
ha online érdekel akkor vagy felhívod lestert és kérsz egy lokalizációt helikopterre vagy megveszed és akkor pegasus-tól lehet kérni. Nem tudom , hogy úgy amúgy lehet-e találni.

Srácok hol találom azt a helikoptert amivel lehet rakétákat lõni a térképen???

Pontosabban Trevor on Battlefield mert Trevor a harcmezõn. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Trevor in Battlefield 4. <#eljen><#nevetes1>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222