Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
a lájvos verzió popupra is hajlamosabb lesz, nem akarsz te usa accountal szórakozni... 😉
Forza.
inkább nyálat csorgatsz játék helyett
... aszongya örül neki h nem jáccik 😄DDDD
Forza.
Szeretem a cicákat
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1:57 -nél azt mutatja, hogy az autókat szállító kamionról leszed egy verdát. Ez valóban így van, vagy csak a videóban létezik ez az opció? Láttam már kocsival teli kamiont, kocsi nélkülit , de nem tudom, vagy legalábbis nem jöttem rá, hogy lehet-e arra kocsikat feltenni ha épp olyanom van 😊
Meg ha már itt tartok a rohadt nagy katonai teherszállító gépnek a seggét ki lehet nyitni ugye, ha beleütünk ököllel. Azt tudom, hogy ha elér egy bizonyos magasságot akkor becsukja automatikusan , de amennyiben mondjuk egy kocsit teszek a raktérbe elindulás után egybõl legurul a verda ezért be kéne zárni mielõtt elkezdek kigurulni a géppel a hangárból. Ez megoldható valahogy?
gamertag: kenobita
Rockstar játékoknem kódosak így Online képes,nem kell beütni semmit sem.Majd ha megunod és továbbadod akkor az új gazdi is tud majd vele online játszani,így nem veszít az értékébõl annyit.
Plusz info.Ha használtan veszel játékot nézz utána,hogy van-e hozzá pass(azaz online kulcs) és pass-os akkor az eladótól érdeklõdj,hogy felhasználta-e.
Plusz2:Az EA visszamenõlegesen is eltörölte a pass-okat illetve az Ubisoft is úgy 2 napja.
Üdv
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tegnap megvettem a játékot (XBOX) és nem volt hozzá semmilyen letöltõ kód vagy ilyesmi. A játék fóliás, nem használt. Vagy nem minden játékhoz jár kód?
Elõre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
Elõre szólok, hogy konfigurálni kell õket, ha nem értesz hozzá, órákig is tarthat, mire eléred a számodra megfelelõ eredményt.
Azt pedig tudniillik, hogy a SweetFX csak és kizárólag a színekkel játszik, valamint az FXAA többnyire csak NVidia kártyákon megy.
[merlinw.org]
smaa és fxaa modot honnan tudom letölteni? vagy benne van a sweetfx-ben?
Szeretem a cicákat
[merlinw.org]
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A=Kereszt
nem nagy ördöngösség kitalálni <#papakacsint>#papakacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pontosabban Trevor on Battlefield mert Trevor a harcmezõn. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trevor in Battlefield 4. <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222