Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a módolt ui-t<#ravasz1>#ravasz1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
De ez? Azt se értem mit kéne nézni rajta.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
random
monhatod
olyat is lehet
igen
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy GTA méretû anyaghoz nem biztos, hogy elég a fél év. Fõleg, hogy ez nem úgy megy, hogy 10 ember leül, portol, kész van és mehet a boltokba. Engedélyek beszerzése, szerzõdések, sorozatgyártás, szállítás, stb. Csak a bürokratikus dolgok elhúzódnak 1-2 hónapig, fõleg egy GTA esetében.
Persze össze lehet vakarni 3-4 hónap alatt is és kapsz egy GTA4 minõségû szarkupacot. Jó az neked?
[merlinw.org]
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Ha átváltok az online karakterre akkor milyen szerverre rak? Választhatok én vagy tök random? Vagy mondhatom, hogy oda rakjon ahol a haverom van? Vagy ha van Crews akkor egy privát szerverre dob ahol csak tagok vannak? Ha van Crews tudok random szerverre is csatlakozni? Nem igazán tudom elképzelni a rendszert!
Válaszokat elõre is köszi!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Max annyi, hogy newgame - elsz te vagy egy barátod a második karakterrel és elmenni addig, amíg átadható. Ez is idõbe telik segítség is kell hozzá és nem egy élet biztosítás, hogy nem lövik ki alólad vicces egyének.
Ilyenkor érdemes a golf pálya parkolóját nézegetni, akár több kört is próbálj menni, hogy respawnoljanak a jármûvek. Ilyenkor találtam itt eddig 2x és 1x a kaszinó parkolójában. Állítólag spawnol a tengerparti parkolóba is a maszk boltal majdnem szembe, de én ott még nem láttam.
Lenne egy kérdésem hátha valaki tud nekem segíteni vagy járt ebben a helyzetben.
Online módban az Obey Tailgater igen ritka, és néztem róla youtube videókat de sajnos nálam nem jelenik meg! Simeon SMS-listája után sem tudom megtalálni és nagyon szükségem lenne arra az autóra! Tud valaki rá trükköt vagy más módszert miként tudnám megszerezni! Kivétel az új játékkezdés és a versenynél kiválasztott autó! Remélem tudtok segíteni! 😊
Üdv:-Strim
a brand hiába épült fel, el kell juttatni az infot mindenkinek, mindenhova - növelni a várakozást, h megjelenéskor azt érezhesd, hogy VÉGRE 😊
fel kell tüzelni a játékosokat, azt pedig nem pár nappal megjelenés elõtt kell elkezdeni...
pl a gta4-et 5 hónappal a megjelenés elõtt jelentették be pécére... 😊
Forza.
Forza.
Forza.
Capcom is the best!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kurva érdekes egy 146. kamuhír a kamumegjelenésrõl 😄
Forza.
Capcom is the best!
"Nulla tenaci invia est via"
(de nem gta miatt, hiszen az nekem ps3ra van meg 😊 de majd mástban lehet összefutunk - pl ha forzázol... 😉 )
Forza.
Küldök PM-t
csak mert van h elég sokat kell várni, mire elegen leszünk, pont azért, mert nem vagyunk elegen és ezért a kutya se jön 😄
Forza.
Most ezt ne úgy értsd,hogy én mindig ezt csinálom mert szoktam órákon keresztül Host-olni is azért.