27719
-
#13557 Rohadt unalmas játék volt az RDR, egy kínszenvedés volt végignyomni, pedig a a western bejön. A grafika szép volt, de a játékmenet maga a pokoli unalom és tömeggyilkosság folyamatosan. -
#13556 legalább lenne megint mit 38x elhalasztaniuk :))) -
#13555 Vannak pletykák új RDR részről egy ideje már. -
#13554 sajnos én ezt már ennyi idő után erősen kétlem
-
#13553 Nem rég jelentették be még tavaly vagy hogy. Gondolom most portot ennyi év után nem csinálnak neki. De ha jön majd új rész szerintem mi is megkapjuk majd. -
#13552 valahogy nem értem ezt..
nvidia szerint nicns uj driver -
#13551 NVIDIA driver -
#13550 mondjuk GTA V motorral megkenve -
#13549 na ez a jogos!
azért be lehetne szarni egy mostani PC-s grafikás Red dead-től !!!!
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.04.13. 15:03:27 -
Evoluti0N #13548 Read Dead Redemption? -
#13547 A steames GTA4 ebből hármat kér egyszerre (steam, gwfl, rsc), szóval ez csak félig poén. :) -
#13546 Egyébként is kiirták hogy minden komolyabb címük ki fog jönni PC-re. -
Evoluti0N #13545 Persze, hogy tudták. Sőt, mindenki tudta, aki logikusan gondolkodik. Kézi konzolos GTA-kat leszámítva mindegyik kijött eddig PC-re. Egyértelmű volt, hogy ez is ki fog. -
#13544 Már akkor lehetett tudni hogy kijön amikor kijött a X360 kalózverzió 1 héttel megjelenés előtt és benne volt a changelog rakás PC említéssel. -
ldavid #13543 semmi közük hozzá hogy mit csinálnak az emberek szabadidejükben :) -
#13542 ez miért is meglepő? ki kellett volna teríteni az összes lapjukat egyből, csak mert elkezdődött a sírás?
a petícióknak az esetek 99%-ában nulla súlyuk van. ha az ellenkezője lenne a helyzet, és nem akartak volna pc-s verziót csinálni, akkor is mindegy lett volna hányan írják alá. -
#13541 a saját üzletét rontotta volna vele, azért nem reagált rá -
#13540 most olvastam, hogy a Rockstar végig tudta, hogy lesz pc-s verzió, de azért végignézte, hogy petíciót gyűjtsenek meg ilyenek.. -
#13539 Sajnos nem mod, hanem ennyire el van baszva a fizika. Na majd PC-n kijavítják. -
#13538 Nem hiszem. Ezt a motoros ugrálást ezer éve csinálják. Anno még volt egy vidi hogy bicajjal Mount Chiliad tetejéről elrepültek a picsába :D ezzel a hátradöntős módszerrel. Mondjuk ez a visszatudom állítani a kocsit amikor fel van borulva nem igazán tetszik :D
SzirmosSzisza #13537 Miért? Vannak MOD-ok. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.13. 14:12:39 -
#13537 >konzol
>mod
aranyos volt :D -
#13536 Gondolom, vagyis remélem, hogy valami modot használva repkednek így. :P (Tuti hogy használnak valamit, vannak itt suckértők, majd leírják.) :)
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2015.04.13. 14:01:54 -
#13535 Micsoda fizika van azért itt ott -
#13534 + Battlenet is :P -
#13533 Jah tenyleg tok jo lenne ha meg vagy 6 platform futna a jatek alatt, biztosan segitene:)
En orulok hogy elkerultem a steames verziot, egyel kevesebb gond.Es talan egy kicsit tobb eroforras. -
#13532 Bár az ideg kiesz az ilyen Stunt videóktól, ez még is tetszik. Hangolódás holnapra. :)
-
#13531 ilyet nekünk is dobált, de más oldal is...amikor általában megjegyzem, hogy szar, mindig az a válasz jön, hogy nem is igaz, mert jó a cloudflare... -
#13530 kell mert pl a Max Payne 3 is social klubbos es steamen vettem meg. vagy masfel hete pl be sem tudtam lepni Max Paynbe mert szar volt a social club :D lehet akkor buvoltek rajta eppen valamit. (masnap mar beengedett, csak gaz hoyg pls Max Paynnel igy a single se ment, remelem hogy a GTAnal kulon veszi majd) -
Evoluti0N #13529 Kár. Lehetne Steam, Windows Live, Rockstar Social és Uplay egyszerre. -
#13528 Gondolom az még gfwl- volt, de már a rsc van helyette. -
#13527 Ez igaz .. :) De azért köszi. :D -
#13526 Plusz asszem még Windows Live tagság is kell. Legalább is a GTA IV-ben oda is be kellett regelnem. -
#13525 Kösz -
ldavid #13524 töröld a cookie-kat meg más sg-hez tartozó adatokat -
#13523 Persze, nem véletlen van Origin, uplay meg ilyeneket. Csak sajnos jelenleg a Steam a legnépszerűbb DRM. Kedvencem mikor indítom a Steam-en vett játékot és nem tudok játszani windows mittoménmilyen akkount nélkül. -
#13522 mondjuk akkor izgi, hogy a Preload miért nem tette fel a Social Club-ot , ha elengedhetetlen.
és ha igy van akkor valóban az is gáz, hogy ha a SC be szarik, akkor full senki nem játszik, steames sem meg bolti DVD-s sem. -
#13521 Srácok valaki nem tudja hogy mivan amikor Chrome-al akarok felnézni SG-re és ez jön be? IE-vel meg bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13520 A R* a háta közepére sem kívánja a Steamet, a nekik fizetendő jutalék miatt és mert nem tudják olyan jól kontrollálni az áraikat. A nagy leárzások hullámára nekik is reagálni kell, pedig nyilván nem szeretnéknek.
Megcsinálták hát a saját csatornájukat a terjesztésre és természetesen a userek szívnak emiatt is. -
#13519 Acsi van Steamen belül is, de jó nagy gány ez így :( -
#13518 Kell, steam-et mondhatni kizárólag csak terjesztésre használják, utána minden a saját szociális klubjukban megy.
Edit: És igen, közösségi jobban hangzik... :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2015.04.13. 13:07:03