Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki szarakodik arra vadászni kell ha nem vagy passzívba.Volt mikor egy egész napos termésem vagy 8vs3 volt javamra.A 8 killem az ô elsö 3 kill miatt volt.Sz.tem megérdemelte.
Persze van mikor én vagyok a préda ilyenkor sunyi van és megyek prérire jó messze Darts-ozni vagy szkanderezni😄
16-os D.match 3 Team-re osztva k.rva jó megéri kivárni.Van külön instant full Crew+barát invitálás megéri Host-nak lenni így gyorsabb.
Vagy én random invitet egyböl nem szoktam elfogadni,várok vele addig veretek városba vagy bármi más és akkor kezdem ha majdnem fullos a team.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A multi egyébként olyan,hogy összedob pár emberrel a világban,mész küldetésre vagy csinálsz versenyeket,deathmatch meg ilyesmi.Ami nekem gáz volt h sokat töltött ezekhez,meg kell várni míg meglesz a megfelelõ mennyiségû ember,közben vki meggondolja magát,már nem indul a verseny.
A RDR multija jobb volt.Vagy mentél a világban és vadidegenekkel összetalálkozva haverkodtatok,meg banditákat öltetek,vagy egy külön menüben nyomtad a rendes játékmódokat.Nagyjából ugyan ez a GTA5 multi csak lehet én fogtam ki seggfejeket.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most meg már csak azért is le fogom warezolni, ha majd megjelenik PC-re.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Addigra valószínûleg kiforr majd az Oculus Rift is, bele se merek gondolni milyen durva mûsor jön játékok terén a következõ években. <#wow2>#wow2>
számtalanszor korrigáltak már adatokat, kb hasracsapott szarság minden, ami vg*.com
Forza.
epic nyilatkozta a gears of war 1 kapcsán, h pont forditva: a pécés kiadás után visszaesnek a konzolos eladások (mert vagy pécére veszik vagy warezolják, akik addig nem vették meg a konzolost)
Forza.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"Nulla tenaci invia est via"
Ezt a statisztikát INNEN vetted? Mert ez csak dobozos, és fals is, hisz globálisan azt mondja: 787,428 lett eladva, európában pedig: 718,796
Tehát európán kívül 70k-t adtak el?Illetve steam sale-en boldog boldogtalan megvette már, így biztos jóval nagyobb ez a szám...
érdekesség képpen, steamen a top100 játszott játék közt most is ott van.
egyébként nem is az a lényeg, hogy maga a port veszteséges-e önmagában - a kérdés az, h az az X ember más projekten nem hozott volna-e nagyobb hasznot.... (pl egy korábbi gta5 megjelenés vagy egy kieg a gta5höz, stb stb stb)
Forza.
PC tulajok örülhetnek ha ezt a részt még megkapják
Azért ha mondjuk az egyik stúdió portol egy játékot, a többi még nem áll le a munkával.
Az általad felhozott példa nem vetíthetõ ki, egy olyan vállalatra mint a rockstar.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Motor pedig már portolva van pc-re (gta4, mp3)
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha 40 dollárral számoljuk azt a 790 ezret, az akkor is 31 millió dollár. Ha esetleg majd valaki felajánlja neked ezt az összeget, te meg elutasítod, mondván nem éri meg, dobj nekem itt egy pm-et pls! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GTA 4 eladási adatok 2008 és 2010 között:
X360 - 10,5 millió
PS3 - 9,5 millió
PC - 790 ezer
Tehát bátran állíthatjuk, hogy a GTA4 PC-re való kiadása (portolás, sorozatgyártás, szállítás, stb) veszteséges volt.
[merlinw.org]
http://9gag.com/gag/5135249
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ldavid: köszi, írtam erre is és a [email protected] címre is, remélem kijavítják a dolgokat 😊
3 nap alatt elutaltak nekem 3 billiót, most akkor csináljak egy új karaktert és utaljam át neki a fölösleget hogy engem ne bannoljanak? érdekes...
http://9gag.com/gag/5135249