Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passziv mód+beállítod,hogy ne tudják ellopni a jármüveidet open world így nem bántanak max elgázolnak😊
Aki szarakodik arra vadászni kell ha nem vagy passzívba.Volt mikor egy egész napos termésem vagy 8vs3 volt javamra.A 8 killem az ô elsö 3 kill miatt volt.Sz.tem megérdemelte.
Persze van mikor én vagyok a préda ilyenkor sunyi van és megyek prérire jó messze Darts-ozni vagy szkanderezni😄

16-os D.match 3 Team-re osztva k.rva jó megéri kivárni.Van külön instant full Crew+barát invitálás megéri Host-nak lenni így gyorsabb.
Vagy én random invitet egyböl nem szoktam elfogadni,várok vele addig veretek városba vagy bármi más és akkor kezdem ha majdnem fullos a team.
Tikal
lépj be egy magyar crew-ba és máris jobban fogod magad érezni. idegenekkel is össze lehet haverkodni, de szerencse is kell hozzá, hogy olyanokkal fuss össze akik nem csak gyilkolni akarnak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Coral Springs
Seggfejek minden online játékban vannak. Minél jobban ráfeszülsz a dologra annál inkább összetalálkozol velük, de ez így van irl is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

The Protector
Haverok nélkül csak balfaszkodás a multi.Felléptem a multiba-amint vmit bandáztam volna lelõttek.Megyek autóval,fejlövés.Megyek gyalog,elütnek.Megyek küldire,rámszáll egy katonai teherszállító helikopter.Amúgy nagyon jó lenne,de sajnos sok a pöcsfej.
A multi egyébként olyan,hogy összedob pár emberrel a világban,mész küldetésre vagy csinálsz versenyeket,deathmatch meg ilyesmi.Ami nekem gáz volt h sokat töltött ezekhez,meg kell várni míg meglesz a megfelelõ mennyiségû ember,közben vki meggondolja magát,már nem indul a verseny.

A RDR multija jobb volt.Vagy mentél a világban és vadidegenekkel összetalálkozva haverkodtatok,meg banditákat öltetek,vagy egy külön menüben nyomtad a rendes játékmódokat.Nagyjából ugyan ez a GTA5 multi csak lehet én fogtam ki seggfejeket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hunter of Deer
Én is azt várom mikor jelenik már meg és akkor megveszem mint a IV-et is, bár akkoriban nagyot csalódtam benne optimalizáltság terén mint mindenki. van itthon Xbox is már fater végigtolta azon az V-öt, én is toltam vagy fél órát, nagyon jó a game, de én PCs vagyok és inkább megvárom amíg kiadják. valahogy csak kibírom addig 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Coral Springs
Bennem ilyen ellenszenv nem alakult ki szerencsére. Várom én is PC -re, de érvágás nélkül. Majd kijön amikor kijön, ha meg nem akkor ez van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

shaddam
A GTA6-nál majd ne sírj

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én is megvettem volna amiatt. Ha akkor jön, mint kvarcjátékokra.
Most meg már csak azért is le fogom warezolni, ha majd megjelenik PC-re.
én annak ellenére meg fogom venni, hogy szerintem sok idõt nem fogok beleölni a multiba, mert nincs rá elég idõm, haveri kör, akivel lehetne tolni + 1-2 játékot leszámítva retekbéna vagyok ezekben 😄 Esetleg a co-op bankrablás, ami érdekelne. De még inkább majd egy DLC, amiben még van egy halom ilyen single-ben.
Semmi köze annak a warezhoz! Sony,és Microsoft egy valag lóvét öl bele azért hogy a drága konzolukra jöjjön ki elöbb.Meg van határozva a szerzõdésben hogy más platformra nem adhatják ki egy bizonyos idõn belül

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

JaSoN HuNTeR
Online miatt szerintem sokan megvásárolják. Én biztos.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A 12-18 éves korosztály max, akiknek anyu-apu megvenné, de erre hogy is építhetnek, ha elvileg a játék 18+? 😊
ez sokszor ki lett már tárgyalva, azok közzül nem sokan vennék meg ha nem lenne tört verzió
De tényleg ez az igazság PC-re mindenki lekalózkodja aztán mindenki csodálkozik a következõ rész miért késik éveket PC-re...
jackoneill90

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Coral Springs
Remélem hogy a következõ GTA az visszahozza a Miami Beach -et. Olyan fenomenális hangulata van, hogy azt elmondani nem lehet. <#smile>

Addigra valószínûleg kiforr majd az Oculus Rift is, bele se merek gondolni milyen durva mûsor jön játékok terén a következõ években. <#wow2>

Jojobaba
ezt nem lehet kijelenteni, hogy veszteséges, ha 3 ember dolgozott rajta 3 hónapig... bõven nyereséges az is

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h Online-ban hogyan lehet váltani Crewet? És mondanátok még? (nem viztos h Crew.)
Uhh, ezt beneztem. Elgondolkodtato. Mindenesetre erdekrs lehet, mi alapjan dontenek ezekrol a releasekrol.
greg benz
Elõfordul, hogy tényleg így van, mindenesetre nekem nem ez a helyzet a gta-val.

Coral Springs
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy sokszor az eredeti játék jobban mûködik, stabilabban, és kevesebb fagyással mint egy warez.

arty
szavahihetetlen és totál fals adatokkal operáló oldal, lásd már itt is h kilóg a lóláb

számtalanszor korrigáltak már adatokat, kb hasracsapott szarság minden, ami vg*.com

Forza.

arty
"a pc release kornyeken belendul a konzolos eladas."

epic nyilatkozta a gears of war 1 kapcsán, h pont forditva: a pécés kiadás után visszaesnek a konzolos eladások (mert vagy pécére veszik vagy warezolják, akik addig nem vették meg a konzolost)

Forza.

greg benz
Mondok jobbat, én is megvettem eredetiben (nem a megjelenéskor, jóval késõbb), és ha felteszem a játékot, majd letöltöm hozzá a rockstar oldaláról a hivatalos patchet, és el akarom indítani a játékot, nem történik meg. Tehát vettem egy lemezt, amit aztán semmire nem tudok használni, kénytelen vagyok letölteni torrentrõl, mert azt lehet patchelni. Ez mi? 😊 Ilyenkor fogadom meg, hogy a f*om vegyen eredetiben bármit is.

Hunter of Deer
azért azt tegyuk hozza hogy egy hitvany konzol portot kaptunk amitol a kiadas napjan zengett az egesz net. szal sztem annyira nem veletlen hogy egy gagyi portot nem vettek meg tobb millioan ami csak 20 patch utan valik hasznalhatova. (en megvettem elso nap amikro kapni lehetett hat mit ne mondjak en is felhaborodtam es szivesen vissza vittem volna hogy mi ez a szar 😄 )

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Merlin most kemény akart lenni, de sajnos nem jött be neki
A pc-s kiadas mellett talan meg az szolhat, hogy relative aktivabb az a community a kozossegi mediaban (konzolos vs. pc-s forumok), ez nem kicsi utomarketinget csinalhat a konzolosnak. Siman el tudom kepzelni, hogy a pc release kornyeken belendul a konzolos eladas.
Szabi
2010 után meg már nem vehette meg senki pc-re, ugye.. sõt digitálisan se.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

kifli

Ezt a statisztikát INNEN vetted? Mert ez csak dobozos, és fals is, hisz globálisan azt mondja: 787,428 lett eladva, európában pedig: 718,796
Tehát európán kívül 70k-t adtak el?Illetve steam sale-en boldog boldogtalan megvette már, így biztos jóval nagyobb ez a szám...

érdekesség képpen, steamen a top100 játszott játék közt most is ott van.
arty
ugye nem vgchartz? mer' az annyi sebbõl vérzik, h szóra sem érdemes 😊

egyébként nem is az a lényeg, hogy maga a port veszteséges-e önmagában - a kérdés az, h az az X ember más projekten nem hozott volna-e nagyobb hasznot.... (pl egy korábbi gta5 megjelenés vagy egy kieg a gta5höz, stb stb stb)

Forza.

Hát az tényleg gyenge.Most még ehez hozzájön jobb esetben 1-2 milla next-gen eladás is (ha lesz upgrade prevgen.-röl akkor jóval több is).
PC tulajok örülhetnek ha ezt a részt még megkapják
kifli
a stúdiók külön-külön projekteken dolgoznak, egymástól teljesen függetlenül.
Azért ha mondjuk az egyik stúdió portol egy játékot, a többi még nem áll le a munkával.

Az általad felhozott példa nem vetíthetõ ki, egy olyan vállalatra mint a rockstar.
ProGabe
Most komolyan összehasonlítottál egy 3000 fõs (ez az adat honnan egyébként?), több kontinensre kiterjedõ, kiadóval rendelkezõ termelõcéget egy 20 fõssel? Nem véletlenül vannak ám divíziók. Tök mindegy, hogyan oszt, vagy szoroz az ember, 31 millió dollár körüli bevétel egy játék portolásából (amiben nem volt QM és optimalizáció 😄) nagyon is megéri.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
787,428 a 2013 januári pontos darabszám.

[merlinw.org]

MerlinW
Azt tök mindegy, attól még fizetni kell a többi alkalmazottat is valamibõl. Nekem is van egy cégem, 20 fõt foglalkoztatok, és attól hogy egy adott projekten öten dolgoznak, a másik 15-nek is kell adnom fizetést, attól függetlenül, hogy az õ munkájuk termelt-e már profitot vagy sem.

[merlinw.org]

kifli
a pc-s verzióra pedig csak 1 csapatot állít rá 😊
Motor pedig már portolva van pc-re (gta4, mp3)
MerlinW
Nem gondolod át amit írsz😊 R+ több, mint 3000 alkalmazottat etet + vállalati költségek. A 100+ fõs felsõvezetés 100 és 500 ezer dollárt keres havonta. Csak a GTA 5-öt 5 évig fejlesztették. Most matekozz megint😊

[merlinw.org]

akyyy
bazz, ha anno nem veszem meg, akkor most olyan szépen mutatna hog 699 999

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kifli
csalóka szokott lenni, mert nem szokták ezekbe az eladásokba belevenni a digitális verziót sokszor.
ProGabe
LOL?
Ha 40 dollárral számoljuk azt a 790 ezret, az akkor is 31 millió dollár. Ha esetleg majd valaki felajánlja neked ezt az összeget, te meg elutasítod, mondván nem éri meg, dobj nekem itt egy pm-et pls! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Azoknak, akik nem értik miért késik, miért kétséges a PC-s megjelenés.

GTA 4 eladási adatok 2008 és 2010 között:

X360 - 10,5 millió
PS3 - 9,5 millió
PC - 790 ezer

Tehát bátran állíthatjuk, hogy a GTA4 PC-re való kiadása (portolás, sorozatgyártás, szállítás, stb) veszteséges volt.

[merlinw.org]

Yoda001
még arra is figyeltek a R*-nál, hogyha keresnek valakit épp a rendõrök, akkor a rendõrautóval benézzenek még a parkolókba is, az egyik rendõr a vezet az anyósülésen lévõ pedig a kezében lévõ lámpával világít ki a parkolóba összevissza 😄 azt hittem nem tud már meglepni a játék...

http://9gag.com/gag/5135249

shaddam
Megint megírta a gémsztár?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nem izgatom fel magam rajta, csak soha nem értettem az ilyen kamu szarokat
speed01
GTA IV-el kapcsolatban is volt sok fake hír, várni kell még 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

MerlinW
Én azokon röhögök, akik felizgatják magukat ilyeneken😄

[merlinw.org]

agyonverném az ilyen faszkalapokat, akik kitalálnak ilyen ügyes kis pletykákat, aztán beszopatják a médiát
vk90
Na mi? Nem jelenettték be még pc-re? 😄

Capcom is the best!

Yoda001
hajnali 2:50 körül megérkezett a havazás...😊

ldavid: köszi, írtam erre is és a [email protected] címre is, remélem kijavítják a dolgokat 😊

3 nap alatt elutaltak nekem 3 billiót, most akkor csináljak egy új karaktert és utaljam át neki a fölösleget hogy engem ne bannoljanak? érdekes...

http://9gag.com/gag/5135249

xxdani
ez szinte egyértelmû volt. ott 25.-e reggele a meglepi 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)