27719
  • Fpocok
    78 komment? mi a fasz? Megint késni fo... nem szótam :D
  • Overburner
    Abasznabe
  • Piko888
    lehet már otthon nyomja :-)
  • SzirmosSzisza
    Ez elég szar érv, ha lehet használni akkor fognak is használni, az, hogy a Rockstar erre nem gondolt az Ő saruk, nem a felhasználón kell leverni.
  • Overburner
    Hogy tudj nézni egy filmet mire felrakja xD
  • Bal0924
    És minek a windows media player a GTA telepítéséhez?
  • IMYke2.0.0.0
    És ez szerinted mennyire logikus riposzt volt?

Annak, aki nem ma jött le a falvédőről, és nem csak a Power gomb nyomogatást tanulta meg mondjuk számtech órán a suliban, vagy az ECDL-tanfolyamon, netán a progmat-on, alapvetés, hogy Windows júzernévben nem használunk ékezeteket, különleges karaktereket. Rohadt nagy pont.
  • Overburner
    Legalább ti már töltitek nekem még mindig nem jött nem tudom mi a zacsit csinál már a futár
  • Piko888
    sajna csak 20 megás netem van, szóval inkább lemezről telepítek.
  • Voltan
    Ahogy kinéz, napok.
  • HunnernesKonge
    És ennek ellenére mégis akkora probléma volt, hogy a rockstar külön postot írt róla, valamint a Steam popup ablakban közölte a workaroundot.

Elég sok 20 évnél régebbi windows account lehet akkor
  • Laza
    Vicces ... sosem volt magyar karakteres felhasználónevem, de emlékszem legutóbb a Might and Magic X-el szoptam így, mikor engedte elmenteni a játékot ékezetes mentésnevekkel, majd vissza már nem lehetett tölteni :)
  • Bal0924
    Nektek mennyi idő volt a telepítés? (dobozos, 7dvd)
  • Laza
    Simán. Bár ha van egy jobb neted, akkor lehet jobban jársz ha letöltöd a MEGA-ról, amit lentebb is linkeltem, onnan full sebességgel jön és elvileg a teljes preload 60GB, nem kell még a lemezes utáni 5GB-al szenvedni ... mármint remélem ez után nem lesz még az is, még pont most töltöm le az utolsó 4,8GB-os darabját :)
  • bruna #13985
    Hát én is úgy neveztem el ,hogy csak angol betűk stb... csak mikor beírtam az emailcímem az átírta a felhasználó nevet a személyes nevemre még kb egy éve azóta meg nem foglalkoztam vele mivel eddig sehol sem okozott egyéb gondot... :/
  • botyika
    hja.
    "ami már telepítésben közénk és a GTA V közé állhat, az a bug, ami miatt egyelőre csak olyan Windows-fiókok alá hajlandó települni a játék, aminek a nevében csak az angol ábécében is megtalálható karakterek, vagy számok vannak. Így aki az ékezetek miatt nem tudott telepíteni és nem akar várni, egyelőre azt a tanácsot kapta a Rockstartól, hogy hozzon létre egy új, rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókot, aminek a nevében nincs problémákat okozó karakter. Fontos megjegyezni, hogy az átnevezés nem segít, és érdemes újraindítani is a gépünket az új fiókra való belépés előtt."
  • IMYke2.0.0.0
    Ne vedd sértésnek, de kábé 20 éve tudja minden PC-s, hogy különleges karaktert nem használunk a Windows User account elnevezésében...
  • grebber
    35+ miilió eladott példány után mit gondoltak eladnak pc-re 2 ezer db-ot?
  • Piko888
    ok, akkor megnyugodtam és megveszem.
    Havertól elkérem a lemezt akkor azzal is tudom telepíteni?
  • bruna #13980
    Ha a nevem a windows-os fióknevem amiben van egy hosszú ékezetes betű akkor már nem is tudom telepíteni majd ? Csináljak egy új fiókot ? Mondjuk csak 5 után érek rá ,jó lenne ha addig ez változna ha így van...
  • Laza
    A Nuuvem azért nem ugyanaz, mint a G2A ... meg szerencsére ez nem Ubisoft játék :)
  • Voltan
    Ez nem mentség semmire.
    Akkor ne húzassanak le vele 5 gigát onlájn, ha nem tudnak szolgáltatni.
    Odják meg, az ő dolguk. Az enyém meg az, hogy élvezzem a terméket, amit megvettem.
    Csak nem tudom.
  • botyika
    nemtudom, én még a 3-dik dvd telepítésénél járok épp :)
  • ldavid
    megkerültem a szigetet és ugyan a vezetést szokni kell, egy jobb kocsit padlóig nyomva egész jó feelingje van
  • gduck
    Látom megjelent PC-re, jó játékot!

Ilyen rohamra semmilyen szerverparkkal nem lehet felkészülni :D :D
  • LasDen #13974
    Lehet éppen jó időt fogtam ki, de nekem az 5giga letöltés relatíve gyors volt. A 1,5-1,8mb/s sebességet hozta, ami az én netemmel a maximum.
  • Piko888
    Ubsioft törölt egy csomó Far Cry 4-es cd kulcsot korábban , ezért féltem megvenni.
    A 7200 ft is gyanúsan olcsó volt.
  • Voltan
    Nemtom. Azt hogyan kell?
  • grebber
    Mondjuk azt nehezen hiszem el, hogy a RS nem számított ekkora rohamra és alig alig megy a cucc.

Amúgy ha mondanak eladási számokat pc-re ha nem az biztos hogy 1/4-ed millióit eladtak belőle. De szerintem ez a szám bőven 1 milla felett van pc-n...

Top games by current player count

Current Players

245,897 Grand Theft Auto V
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.14. 14:42:54
  • Bal0924
    Még el se kezdte a telepítést és már gondja van! (Azt hittem hogy csak a végén lesz vele gondom, hogy nem indul...)
    Kell neki a sz*r Windows Media Player!

Minek kell neki?
  • botyika
    http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-v-pc-s-problemak-es-megoldasok.html
  • Laza
    Kettőt is vettem.

Amúgy miért ne működne, mikor konkrétan CD kulcsot veszel, amit a Social Club oldalán kell beregelni ... ha az megy akkor onnan már mindegy hol vetted.
  • botyika
    nem lehet állitani valamit hogy peertopeerbe töltse?
  • m0tTh0w
    Szaisztok!

Nagy nehezen feltelepítettem a 7dvd-t, meg azt a f0s social clubot is. Frissítettem a directxet a visual c++t. Ennek ellenére nem indul el, sem a GTA5Launcher exe sem a Playgta5.exe. Homokórázik kicsit , aztán kész nem csinál semmit. Valakinek ötlet, vagy hasonló hiba?
  • Krisztiam #13965
    én csak holnap kapom meg a játékot, remélem akkor már gyorsabban jön majd az 5 gigás peccs
  • Piko888
    Ki vette meg a nuveemen?
    Működik rendesen?
  • Voltan
    Nem, most szenvedi le az 5 gigás peccset, vagy mit, de kurva lassú.
  • smog15
    Ez jó hír akkor holnap megyek is megvenni :)
  • Thaddeus
    Itt van még pár fix az elinduláshoz
  • Piszkos  Fred
    Neked is offline mode vagy más?