27719
-
#13999 78 komment? mi a fasz? Megint késni fo... nem szótam :D -
#13998 Abasznabe -
Piko888 #13997 lehet már otthon nyomja :-) -
#13996 Ez elég szar érv, ha lehet használni akkor fognak is használni, az, hogy a Rockstar erre nem gondolt az Ő saruk, nem a felhasználón kell leverni. -
#13995 Hogy tudj nézni egy filmet mire felrakja xD -
Bal0924 #13994 És minek a windows media player a GTA telepítéséhez? -
#13993 És ez szerinted mennyire logikus riposzt volt?
Annak, aki nem ma jött le a falvédőről, és nem csak a Power gomb nyomogatást tanulta meg mondjuk számtech órán a suliban, vagy az ECDL-tanfolyamon, netán a progmat-on, alapvetés, hogy Windows júzernévben nem használunk ékezeteket, különleges karaktereket. Rohadt nagy pont. -
#13992 Legalább ti már töltitek nekem még mindig nem jött nem tudom mi a zacsit csinál már a futár -
Piko888 #13991 sajna csak 20 megás netem van, szóval inkább lemezről telepítek. -
#13990 Ahogy kinéz, napok. -
#13989 És ennek ellenére mégis akkora probléma volt, hogy a rockstar külön postot írt róla, valamint a Steam popup ablakban közölte a workaroundot.
Elég sok 20 évnél régebbi windows account lehet akkor -
#13988 Vicces ... sosem volt magyar karakteres felhasználónevem, de emlékszem legutóbb a Might and Magic X-el szoptam így, mikor engedte elmenteni a játékot ékezetes mentésnevekkel, majd vissza már nem lehetett tölteni :) -
Bal0924 #13987 Nektek mennyi idő volt a telepítés? (dobozos, 7dvd) -
#13986 Simán. Bár ha van egy jobb neted, akkor lehet jobban jársz ha letöltöd a MEGA-ról, amit lentebb is linkeltem, onnan full sebességgel jön és elvileg a teljes preload 60GB, nem kell még a lemezes utáni 5GB-al szenvedni ... mármint remélem ez után nem lesz még az is, még pont most töltöm le az utolsó 4,8GB-os darabját :) -
bruna #13985 Hát én is úgy neveztem el ,hogy csak angol betűk stb... csak mikor beírtam az emailcímem az átírta a felhasználó nevet a személyes nevemre még kb egy éve azóta meg nem foglalkoztam vele mivel eddig sehol sem okozott egyéb gondot... :/ -
#13984 hja.
"ami már telepítésben közénk és a GTA V közé állhat, az a bug, ami miatt egyelőre csak olyan Windows-fiókok alá hajlandó települni a játék, aminek a nevében csak az angol ábécében is megtalálható karakterek, vagy számok vannak. Így aki az ékezetek miatt nem tudott telepíteni és nem akar várni, egyelőre azt a tanácsot kapta a Rockstartól, hogy hozzon létre egy új, rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókot, aminek a nevében nincs problémákat okozó karakter. Fontos megjegyezni, hogy az átnevezés nem segít, és érdemes újraindítani is a gépünket az új fiókra való belépés előtt."
-
#13983 Ne vedd sértésnek, de kábé 20 éve tudja minden PC-s, hogy különleges karaktert nem használunk a Windows User account elnevezésében...
-
#13982 35+ miilió eladott példány után mit gondoltak eladnak pc-re 2 ezer db-ot? -
Piko888 #13981 ok, akkor megnyugodtam és megveszem.
Havertól elkérem a lemezt akkor azzal is tudom telepíteni?
-
bruna #13980 Ha a nevem a windows-os fióknevem amiben van egy hosszú ékezetes betű akkor már nem is tudom telepíteni majd ? Csináljak egy új fiókot ? Mondjuk csak 5 után érek rá ,jó lenne ha addig ez változna ha így van... -
#13979 A Nuuvem azért nem ugyanaz, mint a G2A ... meg szerencsére ez nem Ubisoft játék :) -
#13978 Ez nem mentség semmire.
Akkor ne húzassanak le vele 5 gigát onlájn, ha nem tudnak szolgáltatni.
Odják meg, az ő dolguk. Az enyém meg az, hogy élvezzem a terméket, amit megvettem.
Csak nem tudom. -
#13977 nemtudom, én még a 3-dik dvd telepítésénél járok épp :) -
ldavid #13976 megkerültem a szigetet és ugyan a vezetést szokni kell, egy jobb kocsit padlóig nyomva egész jó feelingje van -
#13975 Látom megjelent PC-re, jó játékot!
Ilyen rohamra semmilyen szerverparkkal nem lehet felkészülni :D :D -
#13974 Lehet éppen jó időt fogtam ki, de nekem az 5giga letöltés relatíve gyors volt. A 1,5-1,8mb/s sebességet hozta, ami az én netemmel a maximum. -
Piko888 #13973 Ubsioft törölt egy csomó Far Cry 4-es cd kulcsot korábban , ezért féltem megvenni.
A 7200 ft is gyanúsan olcsó volt.
-
#13972 Nemtom. Azt hogyan kell?
-
#13971 Mondjuk azt nehezen hiszem el, hogy a RS nem számított ekkora rohamra és alig alig megy a cucc.
Amúgy ha mondanak eladási számokat pc-re ha nem az biztos hogy 1/4-ed millióit eladtak belőle. De szerintem ez a szám bőven 1 milla felett van pc-n...
Top games by current player count
Current Players
245,897 Grand Theft Auto V
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.14. 14:42:54 -
Bal0924 #13970 Még el se kezdte a telepítést és már gondja van! (Azt hittem hogy csak a végén lesz vele gondom, hogy nem indul...)
Kell neki a sz*r Windows Media Player!
Minek kell neki? -
#13969 http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-v-pc-s-problemak-es-megoldasok.html
-
#13968 Kettőt is vettem.
Amúgy miért ne működne, mikor konkrétan CD kulcsot veszel, amit a Social Club oldalán kell beregelni ... ha az megy akkor onnan már mindegy hol vetted. -
#13967 nem lehet állitani valamit hogy peertopeerbe töltse? -
#13966 Szaisztok!
Nagy nehezen feltelepítettem a 7dvd-t, meg azt a f0s social clubot is. Frissítettem a directxet a visual c++t. Ennek ellenére nem indul el, sem a GTA5Launcher exe sem a Playgta5.exe. Homokórázik kicsit , aztán kész nem csinál semmit. Valakinek ötlet, vagy hasonló hiba? -
#13965 én csak holnap kapom meg a játékot, remélem akkor már gyorsabban jön majd az 5 gigás peccs -
Piko888 #13964 Ki vette meg a nuveemen?
Működik rendesen? -
#13963 Nem, most szenvedi le az 5 gigás peccset, vagy mit, de kurva lassú. -
smog15 #13962 Ez jó hír akkor holnap megyek is megvenni :) -
Thaddeus #13961 Itt van még pár fix az elinduláshoz -
#13960 Neked is offline mode vagy más?