Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mivel lett neked rosszabb azzal, hogy ezen esetleg keresett egy hírportál (nem túl sokat)?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
TechNet
[merlinw.org]
Ez így rendben van, mezei userek, mint én, nem is hallottak még errõl a TechNet-rõl. De a sok újságíró sem tud semmit errõl, meg utána sem néznek, csak fordítják angolról magyarra a valahol megjelent hülyeséget? Ehhez nem kell nagyágyúnak lenni, elég ha tudsz egy idegen nyelvet.
[merlinw.org]
,,ilyen bejegyzések nem csak úgy születnek, hiszen vagy a Microsoftnak vagy a fejlesztõnek kell benyújtania kompatibilitási vizsgálatra a termékét -- persze lehetséges javaslatot tenni arra, hogy mi kerüljön be az adatbázisba, ám a program addig nem kerül fel, amíg át nem esett az ellenõrzésen, a RDR pedig úgy látszik, vette az akadályokat."
De én nem igazán tudok hinni nekik. Nem hiteles ez nekem.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szóval. A MS partnerek (TechNet elõfizetõk, stb) regisztrálhatnak címeket az adatbázisba (akik persze fejlesztõk, csak nem a R+-nál. Én is tudnék.). Ezután a közösség jelenti hogy kompatibilis-e vagy sem a kiválasztott OS-el.
Magyarul volt egy unatkozó rajongó partner aki regisztrálta a játékot. Amire 200+ másik unatkozó tag azt nyomta, hogy kompatibilis. Majd kap a regisztráló két nagy pofont az MS-tõl és annyi.
Tehát semmi hírértéke nincs a dolognak. Azért jó, hogy a Gamestar otthon mozog az IT világában...
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(meg a gép se bírná)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. pixeles grafikát már 2 méterrõl se látsz és szerintem azért konzolt úgy nem éri meg venni, hogy nem minimum 35-40 colos fullhd tv-n tolod - amit nem érdemes 2 méternél közelebbrõl nézni.
Kontrolleres irányítás: RDR-t PS3-on tolom, így maximálisan megértem az érveidet. PC-s magasabb felbontással, több grafikai finomsággal (tudom, boxon szebben néz ki én is láttam) és egy normális egerészõs célzással klasszikus játék lehetne pc-n is. És az a nagy szó, még ezek ellenére is zseniálisnak tartom a játékot, holott a kontrolleres célzást a büdös életben nem fogom megszokni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aztán még mindig ott van az az opció, amit sokan elfelejtenek, hogy ha megunod a konzolt (veszel egyet használtan, letolod a GTA 5-öt, majd ha több játék már nem érdekel eladod az egész cuccost) egyszerûen eladod és kész, ahogy a játékaidat is simán el tudod.
Nem neked kellett volna lehet címeznem ezt a hsz-t, csak azért az érem két oldalát érdemes meglátni. Meg azért tegye fel a kezét, aki fotelban/kanapén üldögélésért vesz konzolt (már csak azért is, mert ugye pc-n is lehetséges ahogy te is írtad) és nem az exluzív játékokért (na jó aki feltette a kezét azt se hiszem el...XD).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg végigvittem az RDR-t rokonoknál és gyûlöltem a kontrollert, meg a pixeles grafikát, kivéve ha 3 méterrõl nézed.Szóval ódzkodok a konzoltól.
írta nú "a tévé elõtt ülõs kényelem miatt váltottam csak konzolra."
nekem ezt a kényelmet a PC-m is adja... ennyi.
Mert akkor olyat én is veszek.... Wait...<#nevetes1>#nevetes1>
e-penis enlargement in progress
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I win. 😄
Szal...
Helyesbítek:
Így inkább szenvedsz úgy hogy költesz pc-re aminek semmi értelme ha olyanra kéne költened aminek hasznát is vennéd és játszanál is. 😊
De ezt csak te magad döntheted el, de azért mert csak valamiért nem birod azt a szót hogy konzol, meg sokan akik csúklóból valamiért nem fognak kezükbe kontrollert és még akkor is szenvednek olyan játékokkal amikhez alapfeltétel lenne.
Csak mert akkor véletlen tovább nem utálná ennyire , neadjisten megbarátkozna velük, ésn soha nem értettem.
Cska utáni valamit mert létezik, de oka nincs. Hát.
30-40 ezeré már találnál gépet.
De ezt neked kell megítélned, csak annyi hoy szerintem kár ilyen makacsul hozzáállni a dologhoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Whatafakk? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Forza.
Úgyhogy valószínûleg nyáron ismét kölcsönkérem annak az ismerõsömnek az Xboxát akiét a multkor, és remélem, hogy most is kifog bírni pár hetet anélkül hogy RRoD-os lenne.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Persze lehet siránkozni is ha az esik jól de a megoldás mindenkinek adott