Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Nekem semmi, nem nekem van problémám a Gamestar cikkeivel, ellenben itt egy-két kollégával.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kifli
Miért baj, hogy termelt egy kis pénzt nekik úgy, hogy az nem fájt senkinek, és még tartalom is jutott oda bõven a témával kapcsolatban?
Mivel lett neked rosszabb azzal, hogy ezen esetleg keresett egy hírportál (nem túl sokat)?
Coral Springs
Termeltél egy kis pénzt a Gamestar -nak, nekik is meg kell élni valamibõl. Naivan megosztogatod a szemetet, utána meg teszed a nagy egyet nem értést, lol. Egy hónapja még leoltottál mindenkit aki azt mondta hogy jön PC -re, most meg azt se tudod hogy mivan, vagy csak szimplán hülye vagy.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Egy szóval: mindegy. Vihar egy pohár vízben. Semmi nem jön, de jó kattintásszám generálás volt.

MerlinW
Természetesen nem téged😊 Az, hogy aki nincs ebben a szakmában nem ismeri az tök normális, de egy 20 éves múlttal rendelkezõ informatikai "szaksajtónak" illene tudnia mi az, hiszen a MS legnagyobb elit szakmai fóruma/közössége immáron 9 éve.

TechNet

[merlinw.org]

totyak
Most ez tökre úgy néz ki, mintha engem sötéteznél le <#nevetes1>

Ez így rendben van, mezei userek, mint én, nem is hallottak még errõl a TechNet-rõl. De a sok újságíró sem tud semmit errõl, meg utána sem néznek, csak fordítják angolról magyarra a valahol megjelent hülyeséget? Ehhez nem kell nagyágyúnak lenni, elég ha tudsz egy idegen nyelvet.

Guruék...olyan híreket tudnak írni. Emlékszem, megírték egyszer hogy a Rome 2 TW anyagi bukás volt, korábban meg olyan hír volt hogy ennyien még soha nem rendelték elõ már most siker pedig meg se jelent...<#falbav>Na mindegy.

MerlinW
Ezek szerint a Guruék sem MS partnerek😊 Mondjuk az évi 5000 dolcsis tagdíj mellett ezt meg is értem😊

[merlinw.org]

Azért PC Guruék szerint, idézem:

,,ilyen bejegyzések nem csak úgy születnek, hiszen vagy a Microsoftnak vagy a fejlesztõnek kell benyújtania kompatibilitási vizsgálatra a termékét -- persze lehetséges javaslatot tenni arra, hogy mi kerüljön be az adatbázisba, ám a program addig nem kerül fel, amíg át nem esett az ellenõrzésen, a RDR pedig úgy látszik, vette az akadályokat."

De én nem igazán tudok hinni nekik. Nem hiteles ez nekem.

Már most jött. Megmondta a Microsoft: ez egy hiba.

Nem bánnám, ha tényleg jönne. Nagyobb felbontással, szebb grafikával magasabb FPS-sel és egér + billentyû irányítással tök jó lenne. Szerintem rögtön meg is venném, attól függetlenül, hogy PS3-ra már megvan. Azonban van egy olyan érzésem, hogy pár nap múlva jön a szokásos, százszor eljátszott "Bocs, de mégsem jön" cikkek.
Shiwo
az EA speciel 2013-ban kiadta PC-re a 2009-es konzolra megjelenõ Brütal Legend -et, pedig az nem volt akkora név, ami biztosította volna a kellõ megtérülést, szóval ilyen tekintetben nem lehetetlen a dolog...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mindenki lehozta nem csak a Gamestar különben.

Fpocok
A pokolban fogsz elégni ezért a logikai eszmefuttatásért. Hogy merészelsz? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ah, a sok sötét😊)

Szóval. A MS partnerek (TechNet elõfizetõk, stb) regisztrálhatnak címeket az adatbázisba (akik persze fejlesztõk, csak nem a R+-nál. Én is tudnék.). Ezután a közösség jelenti hogy kompatibilis-e vagy sem a kiválasztott OS-el.
Magyarul volt egy unatkozó rajongó partner aki regisztrálta a játékot. Amire 200+ másik unatkozó tag azt nyomta, hogy kompatibilis. Majd kap a regisztráló két nagy pofont az MS-tõl és annyi.

Tehát semmi hírértéke nincs a dolognak. Azért jó, hogy a Gamestar otthon mozog az IT világában...

[merlinw.org]

shaddam
Szívjuk vissza a gémsztár szidását 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Persze hogy esélytelen.

totyak
Valaki talált valami eldugott Microfos oldalon egy kompatibilitási listát és már megint mindenki azt hiszi, hogy lesz valami. Nyilván majd így évek múlva eszükbe jut, hogy mégis csak ki kellene adni PC-re. Szerintem esélytelen.

Red Dead jön PC-re! A jelek szerint! Hú, akkor biztos a GTA V-re is van esély!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Áh, a lófaszt! El ne higgyétek!

Tikal
persze, van, csak nem sok, és mozgásban nagy a rece

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
de van, csak a mai motorokban nehéz ezt jól megoldani, h mindent szûrjön 😊

(meg a gép se bírná)

Forza.

nekem nem volt ilyen gond, szeressem 😊
Tikal
a rece a gond.. semmi anti aliasing nincs a gtav-ben.... néha alig látom a többieket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

1. nem, nincs visszafelé kompatibilitás.
2. pixeles grafikát már 2 méterrõl se látsz és szerintem azért konzolt úgy nem éri meg venni, hogy nem minimum 35-40 colos fullhd tv-n tolod - amit nem érdemes 2 méternél közelebbrõl nézni.
Az a Sony-nak hol lenne biznisz? Így veszik mindkettõt. Csak ki kéne még a ps3-as raktárkészletet söpörni ha van rá egy mód.

Kontrolleres irányítás: RDR-t PS3-on tolom, így maximálisan megértem az érveidet. PC-s magasabb felbontással, több grafikai finomsággal (tudom, boxon szebben néz ki én is láttam) és egy normális egerészõs célzással klasszikus játék lehetne pc-n is. És az a nagy szó, még ezek ellenére is zseniálisnak tartom a játékot, holott a kontrolleres célzást a büdös életben nem fogom megszokni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Visszakanyarodván az eredeti kérdéskörre hiába van meg a kényelmed pc-n is, ha nincs rajta GTA5. Akkor kénytelen vagy konzolt is venni, ha játszani akarsz és bizony elõzõ generáción (valljuk be azért 40-50 ft egy régi genes konzolért már nem akkora összeg, mikor csak videókártyára is elköltünk pc-sként ilyen pénzeket) is vannak olyan játékok, amiket érdemes megtapasztalni.

Aztán még mindig ott van az az opció, amit sokan elfelejtenek, hogy ha megunod a konzolt (veszel egyet használtan, letolod a GTA 5-öt, majd ha több játék már nem érdekel eladod az egész cuccost) egyszerûen eladod és kész, ahogy a játékaidat is simán el tudod.

Nem neked kellett volna lehet címeznem ezt a hsz-t, csak azért az érem két oldalát érdemes meglátni. Meg azért tegye fel a kezét, aki fotelban/kanapén üldögélésért vesz konzolt (már csak azért is, mert ugye pc-n is lehetséges ahogy te is írtad) és nem az exluzív játékokért (na jó aki feltette a kezét azt se hiszem el...XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakvarnyu
Azt nem értem a plastation 4 az nem tudja kezelni a régi játékokat is beleértve a GTA5-öt ? Mert ha tudja akkor már nem igazán érdemes új PS3-mat venni.Viszont egy játék miatt meg PS4-et venni elég húzós.
Meg végigvittem az RDR-t rokonoknál és gyûlöltem a kontrollert, meg a pixeles grafikát, kivéve ha 3 méterrõl nézed.Szóval ódzkodok a konzoltól.

Tikal
<#eljen>

én is értem, csak többe került volna jelenleg egy kis fejlesztés + olyan cuccokat bevásárolni, amikkel a tévéhez kötés meg a wireless játék megy. Van olyan munkatársam, aki pc-vel tolja ezt, amit te mondtál, én meg úgy gondoltam, hogy ha eladom a pc-t, lesz ps, azzal el vagyok egy jó ideig és olyan játékokat tolhatok ki, amik lehet ki fognak végleg maradni, ha nem ps-el kényelmesedek el a tv elõtt. PC-n még mindig nincs GTA, nincs RDR. És ha már úgyis PS, van még a listán bõven olyan, ami tetszik.
Tikal
lesz még valaki aki nem értette mirõl szólt az a komment? 😄

írta nú "a tévé elõtt ülõs kényelem miatt váltottam csak konzolra."

nekem ezt a kényelmet a PC-m is adja... ennyi.

Tikal
Nem, azokkal a PS3-mon játszom <#mf2>

És megy rajta az Uncharted 1-2-3, a GOW 1-2-3 Ascension, a Grant Turismok,a Forza-k, a Red Dead Redemption, a Heavy Rain, a Gears of War-ok, Fable 2, a GTA 5, a Last of Us csak hogy éppen hirtelen párat említsek?

Mert akkor olyat én is veszek.... Wait...<#nevetes1>

SötétBarom
Van BMW-m is! 😄DSDA

e-penis enlargement in progress

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
Ellenem nem, mert nekem is ugyanez <#crazya>

Tikal
TV elõtt ülõ kényelemnek szólt ez inkább 😊

SötétBarom
TV, egyik HDMI ps3, másik HDMI PC. Minden kontroller wireless. Minden vezérelhetõ mobillal.

I win. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
=/= GTAV

Szal...

Coral Springs
Nekem egy Logitech gamepad -om van, de csak autósjátékokhoz használom.

pc + PS3 dualshock controller = én így játszok

Tikal
pc + wireless xbox controller + steam big picture = konzol 😉

én vettem PS-t és nem bántam meg, most már van legalább 8-9 játék a listámon, amit tuti ki akarok tolni és nincs PC-n. Mondjuk én eladtam a PC-t és a tévé elõtt ülõs kényelem miatt váltottam csak konzolra.
DarkSector
"Ha vennék egyet akkor bûntudatom lenne, hogy hülyeségre kiadtam egy rakás pénzt. Így inkább szenvedek hogy nincs, mint hogy aztán megbánjam egy konzol vásárlását."

Helyesbítek:
Így inkább szenvedsz úgy hogy költesz pc-re aminek semmi értelme ha olyanra kéne költened aminek hasznát is vennéd és játszanál is. 😊
De ezt csak te magad döntheted el, de azért mert csak valamiért nem birod azt a szót hogy konzol, meg sokan akik csúklóból valamiért nem fognak kezükbe kontrollert és még akkor is szenvednek olyan játékokkal amikhez alapfeltétel lenne.

Csak mert akkor véletlen tovább nem utálná ennyire , neadjisten megbarátkozna velük, ésn soha nem értettem.
Cska utáni valamit mert létezik, de oka nincs. Hát.

30-40 ezeré már találnál gépet.
De ezt neked kell megítélned, csak annyi hoy szerintem kár ilyen makacsul hozzáállni a dologhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"és remélem, hogy most is kifog bírni pár hetet anélkül hogy RRoD-os lenne."

Whatafakk? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még ha csak ez az egy játék lenne ami nincs pc-re és tökély, de nem...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
akkor vegyél playstationt - arra van gt és gta is és akkor még rohanni sem kell 😉 (e két címmel 200 óra simán elverhetõ, bár nemtom mennyi idõd van játszani, ez elvben két hét alatt is letudható 😄 )

Forza.

Gran Turismo és GTA V. Ezek közül csak az egyik van xboxra, és szerintem azért az egy játékért sok kiadni annyi pénzt konzolra.

Úgyhogy valószínûleg nyáron ismét kölcsönkérem annak az ismerõsömnek az Xboxát akiét a multkor, és remélem, hogy most is kifog bírni pár hetet anélkül hogy RRoD-os lenne.

Ugyan már! Egy gamer hogy mondhatja, hogy hülyeség egy olyan dologra, amin játszani lehet?
JaSoN HuNTeR
A PC nem fog megsértõdni azért mert konzolon is játszol. <#vigyor2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

PC mellé kell a konzol.Ennyire egyszerü az egész.A kettõ nem zárja ki egymást és ami nincs Pc-re azt megveszik konzolra vagy fordítva és sok ilyen játék van.
Persze lehet siránkozni is ha az esik jól de a megoldás mindenkinek adott