Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Nekem se annyira tetszett ez a 3 karakteres dolog de megbarátkoztam vele azt hiszem és sokan mondták hogy jó is lett szóval adok neki szívesen egy esélyt. Nem akarok régimódi lenni xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Az lehetséges mert eléggé régen volt 1 fájl ami tele volt pc-s hibajavitásokkal meg stb ha emlékeztek rá. Kb azóta csinálják ha igaz az a fájl mióta kijönn x360-ra meg ps3-ra ha nem régebb óta és abba szemfüles emberek már észrevettek olyan különbségeket idõjárási tényezõket pl amik nem kerültek be a régi konzolokba.

Tomsteel
Videó összehasonlítás:

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Fpocok
Mit tartottak titokban? Nyilt titok volt, hogy jön 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Az is lehet akár, hogy eleve PC-s verziót butítottak le konzolra... és most meg ráfekszenek az elavult elemekre, hogy "up 2 date" legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakvarnyu
Amúgy ha már õsszel kijön gondolom eléggé elõrehaladott állapotban lehet a portolás,nem 3 hónap alatt dobják össze.Csoda, hogy eddig titokban tudták tartani.

Most így nem rémlik ez a Badsport.Lehet elõvenném ismét a játékot akkor beugrana de már eladtam.Készülök a Pc-re:-)
Ilyen van?Nem is figyeltem
Tikal
Bad Sport mindig volt, csak nem mûködött valami jól, most már egész jól megy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
persze hogy lesz 😊 mint ahogy annak is hallod a hangját amikor leállítod az autot és kiszálsz és elkezd hûlni a motor 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CS@
Saját nézõpontomból: én tökre örülök, hogy nem kell egyik karakterrel sem azonosulnom, mint a régebbi GTAkba, hanem a saját magam által kreált „én” –nel (online) játszhatok, aki idõnként találkozik a singlebõl megismert másik 3 karakterrel (és további NPCkel) is. Az õ történetüket a story módnak köszönhetõen már megismertem, tetszett. A single csak amolyan hab maradt a tortán, néha elindítom, hogy egy jó fényképet csináljak, vagy, hogy egy jármûvet leteszteljek mielõtt megvenném vagy megcsinálnám online, hiszen az ottani 3 karakter bármelyikének több pénze van, mint amennyit én valaha is látni fogok egyben. Ezek ellenére nem irigylem õket, mert megdolgoztak érte és nekem sokkal jobb házam, garázsom, autóim vannak, mint nekik 😊

Fpocok
placeholder. Õsszel jön.

Amazon szerint megjelenés Dec 31.

MerlinW
Valszeg még az R* sem tudja, megy a portolás gõzerõvel😊

[merlinw.org]

Fpocok
Aggasztó, hogy nem írnak gépigényt.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

De próbáljunk meg mindent Spoiler mentesen kitárgyalni,lehet másokat zavar.
Sõt szerintem hagyjuk is a sztori részét😊
Én mind a hárommal tökéletesen azonosultam.Szerintem kevés idõt raktál a játékba,esetleg csak úgy végigrohantál a sztorin?
Mert az nagy hiba!
Azért érdekes mindez amit írsz mert sztori közben is lehet bármi mást csinálni bármelyik karakterrel addig amíg akarsz.
Ez egy hatalmas extra,hogy 3 karakterrel lehetünk bárhonnan is nézzük.

Tankok.Volt nekem is.Nagy ütközetekre vittem magammal,aki az utamba került ott bohóckodott vagy nekem rontott az így járt de a többség nem vadászott szerintem csak kimondottan játékosokra,szó szerint nem gankelt.Én se lõttem csak úgy ki bárkit,egyébként meg a Wpvp ilyen.BADSport még nem is volt jelen mikor én voltam online és már akkor is voltak normális körülmények.
Sztori lehet, hogy überjó, de a régi GTAkban pont azt lehetett szeretni, hogy a történet során "azonosultál" a karakterrel. Itt az örökös váltogatástól ez egyáltalán nem megy, illetve az egyik legidegesítõbb dolog az, amikor hármas küldi van és egymás között kell váltogatni az embereket a küldikben... Ha engem Trevor érdekel akkor hadd játsszam már csak az õ sztoriját... és még sorolhatnám.

Az online mókáról: modokat felejtsétek el, a GTA Online modul teljesen zárt, szvsz csak Rockstarék tudnak modot (DLC) kiadni hozzá. Ja, és ha nem tudnátok róla, akkor más playerek autójának felrobbantásáért és lelövéséért BAD SPORTS jár, amibõl ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor csak BAD SPORTSos emberekkel rak össze. Azokról meg ne is beszéljünk akik kifarmolják a tankot és 24/7 playereket ölnek...

arty
LOL

Forza.

Overburner
Sztornó megvan semmi xD Látom a macskát csak idõ kellett <#circling>

Overburner
Ezen most mit kellene látni?😄

Ahha!😄
Igen, ezért nem is haragudhatunk az 1 éves csúszásért. 😄
Annyiszor ugrik le onnan hogy ez már valami kapitális hiba a mátrixban 😄DD
(...vagy gif)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Rayden02
azta, ez most komoly?<#wow2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

J i GS a W

Milyen macska,hol?
MerlinW
A legfontosabb dolgok😊

[merlinw.org]

J i GS a W
arra kíváncsi leszek tényleg mozogni fog-e a fordulatszámmérõ/kilométer óra.
meg hogy lesz e macska.

De a különbözõ gyalogosok, jármûvek egyéb objektumok szimulációja már igen. És ez fõleg CPU számítások, aztán jön a sok fû ami pedig a videokártyákat fogja megizzasztani.

Tomsteel
Nagyobb memóriahasználaton kívül mást nem nagyon igényel egy nagyobb terület.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Overburner
Az optimalizálcióról beszéltem nem összehasonlítottam, jól meglett csinálva és ez tény, azért reménykedek hogy ez is jól meg lesz csinálva nem azért hogy ugyan az legyen a gépigénye xD.

És a Max Payne 3 sem mondható alacsony gépigényûnek a full látványhoz..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Van egy nagy különbség. Ez egy nyílt világú játék, hatalmas területekkel.
Overburner
PC edition of Max Payne 3 uses the same version of RAGE as GTA V Tehát a motor akkor csak ugyan az, ha a MP3 nak sikerült a portja faszán akkor van esély rá hogy ezé is fog. Szurkoljunk.

MerlinW
Nyilván azért sem adják ki mert szerzõdés köti õket. Ha nem így lenne mindenre egyszerre jönne, hiszen az tesz jót a részvényeknek.

[merlinw.org]

Overburner

NagyiBMX
Ilyesmire gondoltam, ezeket elég felrakni még egyszer. <#crazya>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Overburner
Azt a rész kivágják xD

Overburner
Szegényeknek spórólni kell most alig van zséjük biztos. <#wow2> De igaz <#alien>

meg a régi konzolok neve/logója...
NagyiBMX
Legalább nem kellene legyártani a sok plakátot meg minden reklám anyagot még egyszer, mindegyik rajta van már a szeptember 17.-i dátum. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Overburner
Am az nagy lenne ha Szeptember 17. jönne ki az pont 1 év lenne az Xbox 360 és PS3 megjelenésnek 😄

Overburner
Hát lehetséges hogy random végülis az õsz közepe ha úgy nézzük 😄 De R* biztos kidobja majd a pontos dátumot addig semmi se biztos.

arty
Szerintem csak az idõ megoldotta: vett mindenki négymagost cput és a vgaja is jóval erõsebb, mint anno.

Forza.

576 oldalán elõrendeléseknél 2014.10.01 -et írnak... az jelenthet valamit? vagy csak beírtak valami random dátumot?
Overburner
Én Happy vagyok és majd elõ is fogom rendelni ha minden igaz. 😄

SötétBarom
Jó hogy mondod, lehet neki kéne állnom annak is 😄DD Itt pihen a polcon ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bakvarnyu
Hát ez remek, ahelyett hogy örülnétek egyesek máris a majdani magas gépigény miatt rinyálnak <#ijedt> Én attól tartottam ugyanaz lesz mint az RDR soha a büdös életbe nem jön ki pc-re.