27719
  • DantesHUN
    Ugyan, a modem újra indításról miért jönne jobban? Nem modem-nek van baja, hanem náluk van a hiba.
  • Tomsteel
    Nálam eddig 2x kiírta, hogy 0 bytes / sec. :) Progress.
    Ez a warez szagú vadászat az eredeti játékunkhoz valahogy nem normális.

(Nálatok is behalt az sg asztali oldala?)
  • botyika
    nekem kétszer leállt az 5 gigás patch-nél de amúgy max sebességgel letöltötte. sztem inditsd ujra a modemed vagy ilyesmi, mert jön ez jól. legalábbis nálam nem volt gond csak az elején egy fél percig.
  • DonPedro22
    Nincs fent Windows media player, win 8.1-re honnan lehet letölteni? a microsoft oldalon csak frissítés van vagy vásárlás...
  • Overburner
    Ezt találtam nem tudok segit e valamit.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hi, I have the same problem. However found the possible fix:
    Close the launcher / client.
    Go to X:\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks
    In the DLCPACKS folder you will find other folders. Locate the folder where there is a file ending at "part". Delete this file.Restart the launcher. Your download should now resume as it has for me.
    NOTE: Deleting the part file more than once during the download of the same gamefile will make the downloader skip the file. So do it only once per file you are downloading. If you did it more than once, the downloader should download the file again when you try to launch the game.
  • bakkerman
    csak azt látom külföldi oldalon is,hogy XY dolgot le kell tölteni,de vagy én vagyok nagyon balfasz és vak így munka után,vagy nekem valami nem kóser itt a gépen...
  • ratgab
    Aki AMD kártyával próbál vele játszani, annak szívből ajánlom a Bétadriver telepítését. Előtte eléggé szaggatott nálam a játék most hogy felraktam sokkal simábban fut. 7850-en olyan normál-high közötti beállításokkal lehet élni Full Hd felbontáson.
  • Vadnokedli
    Nekem is ez a problematikám. :D
  • Skypack
    Ez engem is érdekelne itt szívok ezzel a szarral
  • bakkerman
    nekem nincs preload mappám,nem is volt,most raktam fel lemezekről,neten se találok olyan retail verziót amibe update mappa van
  • bakkerman
    de melyik öt gigas cuccot honnan?? a megás linken és csomó 4.88-as rart látok,beszámozva,hanyas számút kell letölteni??
  • potyoro potyka
    offline módban kellett keresni
  • bakkerman
    én is előtte ülök és nyomkodom azt a geci pause-resume gombot,410 megám jött le eddig...most akkor mit csináljak?? Mit töltsek le vagy mi van? Hogy legalább este 8-9 körül kitudjam próbálni
  • Piszkos  Fred
    Van esély hogy emiatt bannolják az embert?
  • DantesHUN
    Hagyd a picsába. Mindenkinek ezt mondom, nem érdemes tölteni se. Megvárom, szerintem eleve azt hogy orvosolják ezt a ékezetes felhasználó név problémát. Aztán, neki látunk újra letölteni ezt a kis 5 gigás cuccot. De mindenképp felesleges most tölteni, úgyis lassú a szerver. Lehet holnap meg pikk-pakk lejön majd.
  • kill3r21
    LEsd meg amít írtam :)
  • kill3r21
    Na kérem jelentem működik, bemásoltam a 6gbos update mappát a preload-ból, és már csak a 350 megásat tölti :)
  • Piszkos  Fred
    500 megabites nettel 20-60kbps basszameg, a hajam megőszül komolyan mondom :D
    És ez akkor van, amikor 40 másodpercenként épp nem szakad meg a kapcsolat és nem kell "újraindítanom" pause-resume kombóval...
  • potyoro potyka
    1 órája keresem... :S
  • kill3r21
    keresgélj a menüben ott kell lennie
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, muszáj, mert láttam rögzült: nem magyarosítás, hanem MAGYARÍTÁS
    A kettő nem ugyanazt jelenti.
  • allock #14140
    500.000-et kapsz singlebe +500.000-at multiba
    meg még 250.000-et

social klubbos regisztrálós emailt erősítsétek meg
    Utoljára szerkesztette: allock, 2015.04.14. 18:19:12
  • potyoro potyka
    az sincs meg! Azt szerettem volna!
  • Bal0924
    Ez az első GTA amit ablakos módban is lehet játszani :D
    Már csak a magyarosítás kell és 100%-os a játék :)
  • kill3r21
    Csinálj új karaktert
  • potyoro potyka
    Most akkor örökre nagy pittyű, pisze orrú néger leszek?
  • DantesHUN
    Lehet hülyeség, de egyik mappába sincs amibe telepítetted?
  • Stief
    Van még valaki akinek nem indul el a játék, nekem nem bassza meg ráadásul nincs is accomba ékezet.
  • kill3r21
    megváltoztatni nem lehet, max új karakter...legalábbis eddig igy volt
  • potyoro potyka
    Segeítsen valaki! Kösz! Hol tudom megváltoztatni az online módban a karakter kinézetét? Sehol nem találom!
  • Fpocok
    Igen, ezt többen is írták, hogy anélkül nem települ fel :D
  • Vadnokedli
    Üdvözlet. Nektek is az utolsó 5,X GB letöltésnél Meg-meg szakad? Gondolom a terhelés miatt..
  • MoRT2195
    A legegyszerűbb, és legésszerűbb megoldás az lenne, ha kétféle változatban is árusítanák (DVD és BD), és meglátnák, hogy melyikre mekkora igény van. Ha nem próbálják meg bevezetni a BD-t, akkor soha nem is fognak az emberek BD olvasót venni.
  • DonPedro22
    Az mi? telepítő alig elindul és kéri hogy tegyem fel a win media playert és addig nem indul el... pfffff
  • kill3r21
    Most olvasom hogy ki lehet hagyni az 5gb updatet :D
    A preload fileok között ott van az az 5gb
    De kiprobálni nem tudom hogy fogom-e

szerk:
    De tény hogy a preloadolt változat update mappája 6,5 gb
    míg a lemezes 1,6 :D
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.14. 18:03:02
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen - nyilván, neked kell eldönteni, de vettünk már páran onnan játékot... :)
  • DantesHUN
    Na én azt hiszem befejeztem ezt a szart. Kínlódjon vele akinek két anyja van. Legalább egy hely felszabadul a szerveren...nincs türelmem kiváárni ezt a kibaszott szenvedést.3 óra 40 perc...és növekszik...így is tíz óra lenne mire leszenvedi magát ha nem lassulna, de lassul, szóval lenne ebből éjfél is. Nehogymár 12 órát kelljen várni rá. Nagy büdös lófaszt a Rockstar seggébe. Majd holnap hátha méltóztatnak legalább annyit megcsinálni hogy ne ilyen tetű lassú legyen. Meg hátha addigra kevesebben lesznek a szerveren is.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.14. 17:59:11
  • bakvarnyu
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Shep ironizált...

//A kiadók mindig sírnak a PC WRZ és a kicsi vásárló erő miatt...
  • Shep
    Látom vetted a lapot. Nagyobb kép amúgy nem volt?