Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Sõt szerintem hagyjuk is a sztori részét😊
Mert az nagy hiba!
Azért érdekes mindez amit írsz mert sztori közben is lehet bármi mást csinálni bármelyik karakterrel addig amíg akarsz.
Ez egy hatalmas extra,hogy 3 karakterrel lehetünk bárhonnan is nézzük.
Tankok.Volt nekem is.Nagy ütközetekre vittem magammal,aki az utamba került ott bohóckodott vagy nekem rontott az így járt de a többség nem vadászott szerintem csak kimondottan játékosokra,szó szerint nem gankelt.Én se lõttem csak úgy ki bárkit,egyébként meg a Wpvp ilyen.BADSport még nem is volt jelen mikor én voltam online és már akkor is voltak normális körülmények.
Az online mókáról: modokat felejtsétek el, a GTA Online modul teljesen zárt, szvsz csak Rockstarék tudnak modot (DLC) kiadni hozzá. Ja, és ha nem tudnátok róla, akkor más playerek autójának felrobbantásáért és lelövéséért BAD SPORTS jár, amibõl ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor csak BAD SPORTSos emberekkel rak össze. Azokról meg ne is beszéljünk akik kifarmolják a tankot és 24/7 playereket ölnek...
(...vagy gif)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
meg hogy lesz e macska.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[merlinw.org]

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Forza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ