Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTA 4-nél alig sikerült jobbat alkotni pc-n mindezt nevetséges gépigény mellett...A Max Payne kilóméterekkel jobban sikerült pc-re.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
,Max Payne egy scriptelt csõshooter - interaktív mozi volt.' Igen az!!!!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Visszakaptam persze:-)
Az fizeti a biztosítónak a pénzt, akinek a hibájából történt a káreset. Így ha egy vicces kedvû egyén felrobbantja az autódat vagy egy barátod begangol vele a tóba, akkor ingyen kapod vissza a gépet, mert a biztosítási költséget az õ számlájukról vonják.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Akkor van értelme kocsit tuningolni 😄 nem lett volna egészséges ha a trollok mindet ellopják 😄
Mondjuk jó ideje már nem is játszok.
Nekem biztos elég lesz a 2 ingatlan ha azt veszem ami történt..
Remélem mire kijön Pc-re megnyitják a kaszinót is és a lóversenypályát 😊
Ha nem állítod be és ellopják akkor jelented és visszakapod.Ha nincs rá kötve semmi és nem állítod be és ellopják akkor ahogy írtam sose látod többé(de ez nagyon ritka,hogy elfelejted mind2 dolgot)
meg csajoknak belelövünk majd a kocsijukba, aztán jót nevetünk a buta tyúkokon hogy kilukadt a kerekük!
Ez lesz majd online.
meg szervezünk online gyorsulási versenyeket a bandámmal, illegálisat, 5 ezer dollár lesz a rajthoz állás, de a nyeremény 50 ezer aki megnyeri, a második csak 10 ezret kap, a harmadik pedig 5 ezret, szóval megéri rajthoz állni.
meg lesznek olyanok is ahol a slusszkulcsot lehet feltenni tétnek, persze lehet majd boxolni is, pl átadom a kulcsot, de azért beboxolok egyet a gyõztesnek, meg bunyózunk egy jót! aztán mindneki megy a dolgára.
kb én így képzelem el
szia, Gordon vagyok.
Meg ellophatják?
Vagy ezek a dolgok hogy mûködnek? valaki felvilágosíthatna 😊
az eredeti kotakun:
"Koller: GTA V is going to be, I think, a title we'll talk about more in the weeks and months to come, but GTA V and the GTA franchise is something that will be something very special on PlayStation."
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Majd ha lesz akkor megkapja a procit ismét
lehet nem is ingame dolog lesz, hanem valami kegészítõ, mint a PS3-hoz volt a fejhallgató a bundle csomagban.
->Cat
legalábbis a fordulatszámmérõ meg a benzin mutatója meg a motor hõmérséklet mutatója, mivel az enyémbe is így néz ki 😊 csak most vettem észre hogy néztem gtaplace-n a képeket, remélem ilyen is lesz nem csak egy agyon renderelt videó volt