Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
miért is?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
PCn valószínûleg az egeres célzás miatt fos lesz a multi :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
Állítólag ezek az új játékmódok

jó lenne ha ezek egy része a freeroamba épülnének be....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner az vírus?
tommygear
vidd már innen ezeket a szarokat
Overburner

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Tikal
ááá, azért nem, de tény, hogy bandában több esélyed van 😊

Kiváncsi vagyok hány játékos lesz a PC-s és a PS4-es online, 32-re tippelek, de ott akkor nagyon durva kis háborúk lesznek 😄

Tikal
még annyit elárulok, hogy a játékosok fele 10 éves kis virnyákoló pöcs és állandóan vísitanak😄

Overburner
Csak elõjöttek a rossz élmények APB-vel kapcsolatban xD

Az mi?
Hát egymagad járva a várost Magyarként készülhetsz a legrosszabbra az biztos😊
Viszont csapatban majd más lesz a helyzet,ott nem kell ilyentõl tartani fõleg Deathmatch-en nem.
Csíter mindenhol van de nem mindenhol csak velük találkozol sõt az se biztos,hogy észreveszed a csalókat max ha rádszáll valamelyik😄D
Ezért kellene a VAC.

Overburner
Neeee ilyeneket ne is mondj ne rontsd el a kedvemet elõre 😄

Ja tudom,kérdés akart lenni de már mindegy.
Tikal
nem errõl beszélek...

De konzolon is úgy volt csak Auto aim ha Single kampánynál beállítottad és úgy léptél be online rtészre csak akkor lehetett meg,ha jól emlékszem erre nem volt külön opció.
Tikal
PS, XBOX verziot elég hamar feltörték, kiváncsi leszek mennyi cheater lesz PC-n, akiknek a kedvenc cheatje az auto aim lesz 😊

Én nem használtam autoaim funkciót GTA online.SP kapcsoltam be a legkisebb rásegítést a minigame-ek miatt mert az nehéz volt de online sose kapcsoltam be.

PC-n viszont most necces lesz mert nagyon valószinü,hogy kontroller-el leszek majd egér+bill játékosok ellen😊
Ha nagyon nem fog menni és aláznak akkor váltok majd én is bill-egér kombóra,meglátjuk..
<#idiota>
Tikal
hál istennek, köszi.

RiCSi1234
Épp azért állok veled szóba, mert nicns eszem, de ennek mától vége. 😄 Szia.

GTA V (*.*)

Tikal
Ami a forgalmat illeti, online-ban kevesebb auto van ez tény, de szerintem az okát nem kell magyarázni, remélem.. 8 éves vas, omg

Tikal
ajánlom nézz be egy no auto aim szerverre, aztán majd gyere vissza és írd le hányszor nem találtak el 😄

Tikal
eszed nem sok... mi köze az auto aim-nek ahhoz, hogy a játék és a feltöltõ vicces... mellesleg az auto aim kikapcsolható, de nagyon sokan használják, mert kontrollerrel nehezebb célozni mint egérrel. A másik meg hogy ha olyan könnyû az autoaim-mel gyilkolni akkor miért nincs mindenkinek egyforma K/D-ja? ...

Overburner

RiCSi1234
Látok nem egy-két embert, akik nem használják, na az igen. De ez.. 😊 Vicc

GTA V (*.*)

Fpocok
Soha a büdös életbe nem találnák el egymást, ha nem lenne autoaim. Amúgy milyen már? Autók tûnnek el, 0 forgalom van, laggos mint a picsa.

Parasite Eve 2, best game EVER!

RiCSi1234
Ez a halálom, mikor auto aimot használnak boxon.. Nézze a tudod ki.. Lamina gyereket. 😊

GTA V (*.*)

Overburner
Végre egy kis élet 😄

Tikal
nézzétek az õ videoit addig amig kijön a játék 😊

Fpocok
Micsoda? Fejbe tudod magad lõni?

Amúgy kibaszott jó lesz, már nagyon várom!

Parasite Eve 2, best game EVER!

RiCSi1234
Kezdem kicsit magam szoktatni az ilyenekhez. 😄 2:39-tõl van az a rész amin hangosan felnevettem. 😊

GTA V (*.*)

totyak
Áhh, hülye vagyok, nem veled beszélgettem, de a lényegen nem változtat.

totyak
A mi beszélgetésünk nem volt warez. A legvégén említetted meg, hogy legfeljebb letöltöd és megnézed hogy megy. Ezért nem kellett volna minden hozzászólást törölni.

warez téma volt.
totyak
Miért kell törölni hsz-eket, mikor a gta-ról volt szó, hogy olyan elcseszett lesz-e, mint az IV az elején? Imádom mikor megy az önkényes cenzúra.

Igen, ezt is lehet törölni.

arty
a vc/sa is szaggatott, mint a sz*r prevgen konzolokon 😊) roksztár ilyen balfax banda, mindig tulvállalják magukat/gépet... 😞

Forza.

A IV-et ott cseszték el hogy nem voltak még ahhoz elég fejlettek hogy meg tudják azt csinálni hogy az egész várost bírja egy gép sõt még a konzolok se nagyon bírták ugyan nekem elite boxon is belaggolt... az a lényeg hogy a max payne csõjáték szép a grafija és megy.. és pont ezért megy mert csõjáték nem kell egy egész várost betölteni ... úgy kellett volna megcsinálni a IV-et mint a vice city-t vagy san andreast bár nem is emlékszek hogy a san andreasba volt e városok közt betöltést vagy nem... mindegy az a lényeg ha ez így lett volna megcsinálva mint a VC-be akkor a IV és faszán futott volna és senkise panaszkodik... természetesen ezt az 5-nél 2014-be már elég ratyi lenne kivitelezni ... meglátjuk mi lesz..
arty
pécényomor 😊 konzolon a cod 2x olyan jól fut, mint a nemstatikus maxpéjn.

Forza.

Sokaknak a régi sötét hangulat hiányzott. Köztük egyébként nekem is. Persze ha harmadszorra is a Nagy Almában garázdálkodtunk volna, akkor lehet akkor is többen húztuk volna a szánkat kicsit . Mondjuk nekem az lett volna az igazi MP, na sebaj. Nem lehet mindenkinek megfelelni, de ezzel nincs is baj.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Harmadjára kissé nehézkes lett volna azt folytatni...Így a lecsúszott megzuhant emberrel korrekt lett a sztori. Ugyanakkor az tény hogy az a régi teljesen sötét hangulat az oda lett.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

De jó, hogy leírtad helyettem. Attól hogy a múltban a Gta 4-el gondolk voltak, nem biztos, hogy lesznek az 5-el is gondok. Persze az óvatosság sosem hátrányos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
Jó, hogy egyesek már a jövõbe látnak <#vigyor5>

Mert a lelke veszett el a helyszínváltással és a kopaszodó Payne látványával (amikor egy helyszín erejéig visszatérünk New Yorkba ott szépen vissza is köszön az igazi MP hangulat). Játékmenetben nem volt vele baj.

Nem beszélve arról hogy mindemellett mérföldekkel szebb is volt mint a GTA4-5, ráadásul töménytelen nem statikus rombolható/szétlõhetõ cuccal a pályákon...

Ezzel szemben mondjuk az utóbbi két COD nemhogy randább, elavultabb motorral futnak full csõpályásak de még nagyobb gépigénnyel is rendelkeznek mert optimalizálatlan szarok...

Coral Springs
Lehet te nem tudsz arról hány csõjáték jött ki úgy hogy optimalizálatlan szar volt. Amúgy meg a Max Payne 3 -ban is voltak nagyobb helyszínek, elég csak arra gondolni amikor Sao Paulo gettójából kellett menekülni, miközben a rendõrség embereket rabolt el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jó egyszerûsítsünk. Ha kijön a játék meglátjuk. Én tartom hogy nem fog kelleni megint 2-3szor erõsebb gép a currens konzolgennél az értelmes futtatáshoz.😊

Megint az okoskodás, vágom a különbséget de a lényegen nem változtat. A 4-et pc-re nem sikerült portolniuk, az MP-nél már odafigyeltek és mérföldekkel jobban sikerült. Valamint ugyan az a motor van az 5 alatt is, ráadásul prevgen játék, szépítgetve, eképpen nemhiszem hogy nagyobb sokkal lenne a gépigénye a 4-nél még ha optimalizálatlanul is adják ki.

Leszarom a technikai különbséget, mezei egyszerû logika... Igen balfasznak kell lenni vagy direktbe csinálni ha pc-n ugyan azt elkövetnék amit a 4-el...

MerlinW
Most leírnám a kettõ között a technikai különbséget, de megint én lennék a fasz, mert számokkal jövök, miközben te tisztán látod, hogy a GTA szarul fut a Max Payne meg nem ezért neked van igazad... <#idiota>

Egyébként nincs igazad. A GTA egy pókháló, a Max Payne meg csak egy szál a hálóban. Az totál mindegy hogy ugyanaz-e a motor vagy sem. Tolószékbe is lehet Ferrari motort tenni és 5km/h-val menni vele.

[merlinw.org]

Apropó scriptelt csõshooter meg interaktív mozi...Scriptelt események, némi AI és csõshooter, pont mint az elsõ két rész is, sosem értettem egyesek minek fújtak rá, tökéletesen hozta amit az elsõ két rész.