Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy kék van beállítva a fórumra, de ha css van egy topikban akkor eltűnik mióta van az új fórum
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Ketszer eladjak ugyanazt a jatekot, es majdnem ugyanannyit fognak ujra kaszalni vele.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
"Az IDF mellé az AMD mindig csinál egy saját rendezvényt az utca túloldalára. Ott volt kipróbálható.
A 14.7-es RC3-as driverben már ott a GTA5 profil: gta5\\*Game_win64_final.exe, gta5\\*Game_win64_release.exe, gta5\\*Game_win64_bankrelese.exe, gta5\\*Game_win64_beta.exe
Jó ideje kész van a PC-s port, csak optimalizálják tovább.
Egyébként az, hogy az AMD már megmutatta nem jelent rögtön Gaming Evolved partnerséget. A Rockstar annyira ebben nem érdekelt, de praktikus társulni, mert pár utcasarokra vannak az AMD UK ISV support központjától. Ráadásul a konzolban is tudnak segíteni. Ez lehetett a Rockstar fő szempontja."
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk ez esetben engem nem nagyon érint, mert a GTA 5 tutira első napos vétel lesz nálam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hogy okoskodjak én is egy sort...2005 Splinter Cell: Chaos Theory, orosz StarForce feltörhetetlen másolásvédelem, mini image-el néha működött néha nem, ha kihúztad a fizikai meghajtókat és a virtuálisat nézte annak, de 1 teljes évet kellett várni normálisra.
Ebből mi lesz? Mindenki fogja venni, ettől ugyan nem kell félni 😊
Inkább gyakoroljátok a Watch Dogs-ot, abból talán még tanulhattok ;D
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.07. 09:24:00
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A GTAV-t én is megrendeltem,szerintem megéri az árát...
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 08:23:17
amugy en is azt mondom, ha megerdemli egy game, hogy megvegyuk eredetiben, akkor ez az az a jatek.
csak tenyleg az a kerdes, hogy mi van, ha egy nagy bughalmaz kepregeny lesz, mint anno a 4 volt (sokaig).
egy proba verzio nem artana belole 😛
en sem veszek meg minden jatekot csak max az olyat ami erdekel is es arahoz kepest jatekido is van benne.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Thx!
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Jól teszik amúgy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.11.06. 22:29:54
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Aztán Ennyi.
Tudod írtam én már a Rokszar supportnak... több levelet is... mindegyikre 3 hónap után jött az első válasz, volt olyan CASE amit 8 hónap után zártak le, úgy hogy nem lett megoldás csak a szokásos blabla... sok sikert a levelek írogatásához...
Ha meg nem tetszik valami miért nem írtok nekik, nem egy e-mail címük van.
Google translate már kiválóan tud fordítani, csak a nyelvtant kell összehozni, hmm???
Érdekes módon én a Ubisoftnak írtam a The Crew-vel kapcsolatban, hogy még létezik a PC-s front is 😉
Ti megteszitek ezt egy 100x jobb játék miatt vagy csak dobálóztok itt még évtizedeken át???
Remélem érzitek az a hangsúlyt, de ha nem akkor többet nem tehetek...
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.06. 21:35:29