27719
-
#14683 Na a képeset itt válaszolták meg alattam -.- jó béna vagyok -
#14682 Én is egy kisebb logikai bukfenc után jöttem rá... -
#14681 A szelfiket melyik mappába teszi? Semmilyen leírást nem találtam még erről :/
Madi92 #14676:
Szerintem egyáltalán nem olyan vacak, bár kontrollerrel nyilván sokkal jobb :) -
#14680 Ua mint a többi GTA-ban ....
Viszont az egér bill irányítás alapból kibaszott fos, nagyon felbaszott, h nem lehet rendesen célozni, főleg mozgásban ....... de a karakter is érdekesen mozog, kénytelen vagyok kontrollerrel játszani :( -
Evoluti0N #14679 Én azt hittem magyarázat nélkül, hogy a Resident Evilt is fel kell rakni, hogy működjön a GTA. -
#14678 "Egy resi se árt, telepítgetések után"
Hogy magyarok is megértsék:
resi = restart = rendszer újraindítás.
-
#14677 Soha sehol nem használok ékezetes karaktert. -
Madi92 #14676 Az autó irányítás tényleg annyira szar bill-en, mint ahogy lentebb írták? -
Evoluti0N #14675 Elméletileg nem a fiók nevében nem lehet ékezetes karakter, hanem a Windows profilod nevében. -
kjhun #14674 Ha, jól értelmezem, a szomszéd I3-as 3.06Ghz, 4GB RAM, GTX430 1GB-os karival 1280*1024-as felbontással (A képen FHD-re írták.) röhögve fog futni rajta??
Aspherot: Az összes Redist cucc fel van telepítve, frissítve? Egy resi se árt, telepítgetések után.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.04.15. 15:33:13 -
#14673 A feladom állapot előtt még bedobom a kérdést, hátha valaki tud egy tippel segíteni.
Steam-es a cucc. Fiókban nincs rossz karakter. Indítás, kis gondolkodás és a launcher hiba miatt leáll mielőtt a SC megnyílna.
Visszaolvastam de ilyet nem láttam senkinél. Ha van megoldás ne tartsátok titokban. :D Hatalmas köcce. -
#14672 csinálsz képet, elmented. Esc és a Gallery alatt lesznek a képek, onnan tudod őket Socialre feltölteni....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.15. 15:20:41 -
#14671 -
#14670 Napot!
A képeket hova menti a játék? (nem steames)
Social Clubba a snapmatic-on belül nincsen semmi, pedig elmentettem... -
#14669 Sziasztok! Olyan prolémám van,hogy ha elindítom a játékot akkor szemetes lesz a kép és még a menüt sem lehet látni. Safe modban megy. Csináltam instal repairt,tettem fel catalist drivert(15.4b) de nem lett jó.
Win7/64, 8g ram, radeon hd 6900 serien.
Tud valaki segíteni?
-
#14668 Nem próbáltam a régi driverrel de az újjal sincs gond. 50-60 FPS-em van, majdnem maxon. Advancedben kapcsoltam ki a Hihgh Resh Shadows-ot, meg FXAA + MXAA 2x van bekapcsolva, maradék pedig Very High és Ultra.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.04.15. 14:53:03 -
#14667 2 éve mindenkinek megfelel konzolon a fizika, neked majd pont most fogják megváltoztatni :D
Na ne nevetess. Amúgy sincs vele semmi gond. GTA-s fizika. Jó ez. -
#14666 gta 5-ös nvidia driverrel + gtx 970-el mik a tapasztalatok?
nekem egyelőre régi driverrel is hibátlan, nem tudom, hogy megérné-e updatelni. -
#14665 És milyen CPU van alatta?
Valami Petíciót jó lenne indítani, hogy rakják vissza a IV fizikáját.
-
#14664 Valakinek volt már olyan gondja, hogy nem lőtt a fegyver a kontrollerrel?
Ugye ugyanaz a gomb vezetésnél a gyorsítás...ott működik, tehát nem a gombbal van a gond, de fegyverrel nem lő...de például verekedni lehet vele.
Nem is értem -
mans #14663 Hol veszed? -
#14662 Eddig amúgy jól birja a kis 7850 2gb. Textúrák Normalon a többi szinte minden max kivéve MSAA. Vsyncet muszáj bekapcsolnom mert olyan screen tearing van hogy ihaj :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 14:02:19 -
Ironman2 #14661 Nekem holnap jön a játék,de majd lesz biztos pár kérdésem -
bruna #14660 Ebben a részben is lehet csak úgy felvenni a földről dolgokat és eldobni (pl: poharat) mint a 4-ben ? És ha igen akkor hogyan mert nekem eddig nem sikerült... :) -
Lacika1992 #14659 Nem működik az online lel. :D -
#14658 AMD béta illetve a legfrissebb nem béta között van különbség valamiben érezhetően? -
TuskoMobile #14657 Moziba sok minden van nem mindegy milyen minőségi+ azért ott is bevetnek pár technikát pl:mikor szándékosan mozgatják a kamerát elég idegesítő.
De ismered a mondást a kéz gyorsabb mint a "szem" meg ismered a bűvésztrükköket ott is ez az elv az agy nem képes feldolgozni az infót és hát ez működik nem? Simán átverik a a szemed vagyis téged.
mondjuk azért írtam 30-at mert biztos ami biztos de annó réges régen azzal a lovas körbe forgatós izével mutatták be a mozgóképet sok helyen a cirkuszosok hasonlót csináltunk mi is suliban csak kártyákkal ott is 24 képet rajzoltunk arról a mozgó lóról és működött szóval nem bullshit
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.15. 13:30:54 -
#14656 Én a gigabytes 280-ast vettem tőle i5 4570 mellé. Ezzel nagyon szépen kellene mennie a gta5nek, még nem vettem meg, várok amíg kicsit elcsitulnak a dolgok. -
#14655 Próbáltad CD röl javítást futtatni? Nekem első dolgom volt miután lejött minden, biztos ami biztos Repaireltem. -
Meszi212 #14654 Ha SSD-re telepítem a játékot az javít valami a futásán?
Sajnos csak egy 128GB-os SSD-m van amin van a rendszer,hogyan tudnám erre telepíteni a játékot?(Steam-en vásároltam) -
TiszaG #14653 Köszönöm, megkeresem. Viszont még mindig nem tudom, hogy melyik lenne ideális választás. -
Ferell9295 #14652 http://www.kephost.com/image/FHTX
http://www.kephost.com/image/FHTf -
Ferell9295 #14651 Sziasztok! N ekem sikerült felszenvedni még tegnap éjjel a dobozost. És azt kell mondjam szerintem ez a játék meg éri a pénzét. Viszont azért nem minden tökéletes akadt ugyan is egy érdekes problémám nem tudom találkozott e valaki más is vele de van a képernyőm jobb alsó sarkában egy kisebb téglapapnyi rész ahol szemcsés pixelek vannak és elütnek a teljes képtől.
-
#14650 Lec. Tudom ajánlani, tőle vettem ram-on kívül mindent ami a gépemben van most. Számlát garit mindent kapsz, írj neki egy emailt hogy mit szeretnél/kérdésed van és egy napon belül válaszol. -
TiszaG #14649 Sziasztok!
7770-el futtatom a játékot 1440X900-ban, de úgy érzem, hogy az 1GB vram nem elég. Nagyon szűk keretek között tudom csak állítgatni a dolgokat. Szeretnék beruházni egy VGA-ra, viszont ezeken az új szériákon nem tudok kiigazodni. Első körben radeon 270X-re gondoltam, de ha van valami, ami esetleg olcsóbb és kipörgeti ezen a felbontáson maxon, akkor nem bánom. Van esetleg valami javaslatotok? A keret maximum 60e Ft. Vagy marad az olcsóbb megoldás, veszek használtan még egy 7770-et és CF-be kötöm. Szerintetek? -
Meszi212 #14648 Csinálj egy új windows fiókot,és olyan nevet adjál neki amiben nincs ékezet! -
Stief #14647 winfos 8.1 sikerült valakinek elindítani mert én ráklikkelek az ikonra és csak forog a kurzor azt ennyi, tudja valaki a megoldást? -
#14646 Ez a mozis törvény is bullshit, mert régen spórolásból lett a 24 képkocka és azóta meg már/még nem igazán változtattak, pedig simán lehetne több is. Engem sokszor zavar mozi közben, hogy elvesznek a mozgalmasabb részeknél a részletek. -
Ok5 #14645 köszönöm:) -