27719
  • Piszkos  Fred
    Na a képeset itt válaszolták meg alattam -.- jó béna vagyok
  • IMYke2.0.0.0
    Én is egy kisebb logikai bukfenc után jöttem rá...
  • Piszkos  Fred
    A szelfiket melyik mappába teszi? Semmilyen leírást nem találtam még erről :/
    Madi92 #14676:
    Szerintem egyáltalán nem olyan vacak, bár kontrollerrel nyilván sokkal jobb :)
  • Laza
    Ua mint a többi GTA-ban ....

Viszont az egér bill irányítás alapból kibaszott fos, nagyon felbaszott, h nem lehet rendesen célozni, főleg mozgásban ....... de a karakter is érdekesen mozog, kénytelen vagyok kontrollerrel játszani :(
  • Evoluti0N
    Én azt hittem magyarázat nélkül, hogy a Resident Evilt is fel kell rakni, hogy működjön a GTA.
  • IMYke2.0.0.0
    "Egy resi se árt, telepítgetések után"

Hogy magyarok is megértsék:

resi = restart = rendszer újraindítás.
  • Asperot
    Soha sehol nem használok ékezetes karaktert.
  • Madi92
    Az autó irányítás tényleg annyira szar bill-en, mint ahogy lentebb írták?
  • Evoluti0N
    Elméletileg nem a fiók nevében nem lehet ékezetes karakter, hanem a Windows profilod nevében.
  • kjhun
    Ha, jól értelmezem, a szomszéd I3-as 3.06Ghz, 4GB RAM, GTX430 1GB-os karival 1280*1024-as felbontással (A képen FHD-re írták.) röhögve fog futni rajta??

Aspherot: Az összes Redist cucc fel van telepítve, frissítve? Egy resi se árt, telepítgetések után.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.04.15. 15:33:13
  • Asperot
    A feladom állapot előtt még bedobom a kérdést, hátha valaki tud egy tippel segíteni.
    Steam-es a cucc. Fiókban nincs rossz karakter. Indítás, kis gondolkodás és a launcher hiba miatt leáll mielőtt a SC megnyílna.
    Visszaolvastam de ilyet nem láttam senkinél. Ha van megoldás ne tartsátok titokban. :D Hatalmas köcce.
  • LasDen #14672
    csinálsz képet, elmented. Esc és a Gallery alatt lesznek a képek, onnan tudod őket Socialre feltölteni....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.15. 15:20:41
  • Fpocok
  • hotwheels
    Napot!

A képeket hova menti a játék? (nem steames)
    Social Clubba a snapmatic-on belül nincsen semmi, pedig elmentettem...
  • KraZ
    Sziasztok! Olyan prolémám van,hogy ha elindítom a játékot akkor szemetes lesz a kép és még a menüt sem lehet látni. Safe modban megy. Csináltam instal repairt,tettem fel catalist drivert(15.4b) de nem lett jó.
    Win7/64, 8g ram, radeon hd 6900 serien.
    Tud valaki segíteni?
  • HeadHunter86
    Nem próbáltam a régi driverrel de az újjal sincs gond. 50-60 FPS-em van, majdnem maxon. Advancedben kapcsoltam ki a Hihgh Resh Shadows-ot, meg FXAA + MXAA 2x van bekapcsolva, maradék pedig Very High és Ultra.
    Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.04.15. 14:53:03
  • HeadHunter86
    2 éve mindenkinek megfelel konzolon a fizika, neked majd pont most fogják megváltoztatni :D
    Na ne nevetess. Amúgy sincs vele semmi gond. GTA-s fizika. Jó ez.
  • RatBaG #14666
    gta 5-ös nvidia driverrel + gtx 970-el mik a tapasztalatok?
    nekem egyelőre régi driverrel is hibátlan, nem tudom, hogy megérné-e updatelni.
  • pedobear
    És milyen CPU van alatta?

Valami Petíciót jó lenne indítani, hogy rakják vissza a IV fizikáját.
  • Csacsi
    Valakinek volt már olyan gondja, hogy nem lőtt a fegyver a kontrollerrel?

Ugye ugyanaz a gomb vezetésnél a gyorsítás...ott működik, tehát nem a gombbal van a gond, de fegyverrel nem lő...de például verekedni lehet vele.

Nem is értem
  • mans
    Hol veszed?
  • Overburner
    Eddig amúgy jól birja a kis 7850 2gb. Textúrák Normalon a többi szinte minden max kivéve MSAA. Vsyncet muszáj bekapcsolnom mert olyan screen tearing van hogy ihaj :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 14:02:19
  • Ironman2
    Nekem holnap jön a játék,de majd lesz biztos pár kérdésem
  • bruna #14660
    Ebben a részben is lehet csak úgy felvenni a földről dolgokat és eldobni (pl: poharat) mint a 4-ben ? És ha igen akkor hogyan mert nekem eddig nem sikerült... :)
  • Lacika1992
    Nem működik az online lel. :D
  • Overburner
    AMD béta illetve a legfrissebb nem béta között van különbség valamiben érezhetően?
  • TuskoMobile
    Moziba sok minden van nem mindegy milyen minőségi+ azért ott is bevetnek pár technikát pl:mikor szándékosan mozgatják a kamerát elég idegesítő.

De ismered a mondást a kéz gyorsabb mint a "szem" meg ismered a bűvésztrükköket ott is ez az elv az agy nem képes feldolgozni az infót és hát ez működik nem? Simán átverik a a szemed vagyis téged.

mondjuk azért írtam 30-at mert biztos ami biztos de annó réges régen azzal a lovas körbe forgatós izével mutatták be a mozgóképet sok helyen a cirkuszosok hasonlót csináltunk mi is suliban csak kártyákkal ott is 24 képet rajzoltunk arról a mozgó lóról és működött szóval nem bullshit

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.15. 13:30:54
  • Terawatt
    Én a gigabytes 280-ast vettem tőle i5 4570 mellé. Ezzel nagyon szépen kellene mennie a gta5nek, még nem vettem meg, várok amíg kicsit elcsitulnak a dolgok.
  • Vadnokedli
    Próbáltad CD röl javítást futtatni? Nekem első dolgom volt miután lejött minden, biztos ami biztos Repaireltem.
  • Meszi212
    Ha SSD-re telepítem a játékot az javít valami a futásán?
    Sajnos csak egy 128GB-os SSD-m van amin van a rendszer,hogyan tudnám erre telepíteni a játékot?(Steam-en vásároltam)
  • TiszaG
    Köszönöm, megkeresem. Viszont még mindig nem tudom, hogy melyik lenne ideális választás.
  • Ferell9295
    http://www.kephost.com/image/FHTX

http://www.kephost.com/image/FHTf
  • Ferell9295
    Sziasztok! N ekem sikerült felszenvedni még tegnap éjjel a dobozost. És azt kell mondjam szerintem ez a játék meg éri a pénzét. Viszont azért nem minden tökéletes akadt ugyan is egy érdekes problémám nem tudom találkozott e valaki más is vele de van a képernyőm jobb alsó sarkában egy kisebb téglapapnyi rész ahol szemcsés pixelek vannak és elütnek a teljes képtől.

• Terawatt
    Lec. Tudom ajánlani, tőle vettem ram-on kívül mindent ami a gépemben van most. Számlát garit mindent kapsz, írj neki egy emailt hogy mit szeretnél/kérdésed van és egy napon belül válaszol.
  • TiszaG
    Sziasztok!

7770-el futtatom a játékot 1440X900-ban, de úgy érzem, hogy az 1GB vram nem elég. Nagyon szűk keretek között tudom csak állítgatni a dolgokat. Szeretnék beruházni egy VGA-ra, viszont ezeken az új szériákon nem tudok kiigazodni. Első körben radeon 270X-re gondoltam, de ha van valami, ami esetleg olcsóbb és kipörgeti ezen a felbontáson maxon, akkor nem bánom. Van esetleg valami javaslatotok? A keret maximum 60e Ft. Vagy marad az olcsóbb megoldás, veszek használtan még egy 7770-et és CF-be kötöm. Szerintetek?
  • Meszi212
    Csinálj egy új windows fiókot,és olyan nevet adjál neki amiben nincs ékezet!
  • Stief
    winfos 8.1 sikerült valakinek elindítani mert én ráklikkelek az ikonra és csak forog a kurzor azt ennyi, tudja valaki a megoldást?
  • Terawatt
    Ez a mozis törvény is bullshit, mert régen spórolásból lett a 24 képkocka és azóta meg már/még nem igazán változtattak, pedig simán lehetne több is. Engem sokszor zavar mozi közben, hogy elvesznek a mozgalmasabb részeknél a részletek.
  • Ok5
    köszönöm:)
  • Overburner