27719
-
#14805 Igaza van 'nagyorrú' fórumtársamnak, szar ... hogy neked jó az az elbaszott késleltetés, az legyen a Te igénytelenséged ;)
Jah, hogy még el sem tudtad indítani ... akkor meg mégis mire fel zsidózol mikor fingod nincs hogy működik?
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.15. 21:43:11 -
ratgab #14804 Az első karakter kapja a pénzt és ez Franklin. Nem tudod egyenlően elosztani sajnos. -
#14803 az micsoda? -
#14802 Elírtam a nevet és nem tudok hozzáférni a régi profilomhoz........ Úgy érzékeli mintha nem is lenne... Hogy tudok rendszergazda jogot adni maganak? -
#14801 Jaaa jo megvan a masik 500ezer az onlinera ment. De akkor se ertem miert Franklinnel van a rengeteg penz,nem lehetne valahogy megoldani h egyenloen elosszam kettejuk kozott? -
Micsu #14800 kapcsold ki a vsyncet majd tedd rá d3doverriderrel -
#14799 Jó most ezzel sikerült teljesen elbasznom... eltűnt a profilom.... -
#14798 Egyebkent a bonusz penzzel nekem nem stimmel valami mert 1 milliot irtak,de nalam Franklinnel van 450ezer dollar,Michael meg teljesen levan gatyasodva,kb 3ezer dollarja van. Hova tunt el a tobbi penz,es miert a getto tagnal van a rengeteg penz,es nem a luxusban elö Michaelnel? :DD -
#14797 az szerintetek miért van, hogy belépek a játékba, van 30-40 fps-em kb... utána csinálok egy vsync kikapcsolást, utána vissza is kapcsolom egyből és felmegy 50-60 fps-re és sokkal simábban is fut a játék utána... nem mintha ez probléma lenne, csak mindig állítgatni kell... -
Evoluti0N #14796 Nekem Vindóz 7 van. Ha most a linkben szereplő dolgokat megcsinálom, akkor tutifix jó lesz a GTA V a mostani profilomban?
Mert elméletileg sima User név változtatás nem elég. -
#14795 Annyi hogy felrakod a 7dvd-t aztán felrakja az RGSC-t a gáma elkezd tölteni. Akkor létre is hozza mindegyik dlc mappáját. Bezárod a launcher-t bemásolod a mappába az updateket mindegyiket a megfelelöbe majd azt amit elkezdett letölteni .part a vége azt szépen kitörlöd. Elinditod a launchert és még lefog szedni egy 350mb os patchet aztán mehet a móka.
Egyébként nekem is jól fut viszont lehet látni a föld részletes betöltését illetve a zöldes részeken lévő részletességnek a betöltését + az árnyék részletezőnek a hatókörét is xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:54:57 -
#14794 Esetleg?
http://www.thewindowsclub.com/user-account-name-change -
Ironman2 #14793 Öröm ezt hallani! Kösz! -
#14792 Nálam pontosan 5 óra volt az egész telepítési mizéria
Viszont legalább szépen fut.
Egyetlen hiba, hogy itt-ott (főleg a víz túloldalán, távoli objektumokon) elég sok a villogó artifact
Állítólag MSAA-t kell ehhez kikapcsolni, de ki van.
Szerintem a kártyám s a driver is túl régi.
De ugyanakkor tényleg ezerrel fut normálon. -
Evoluti0N #14791 Szerintem az előbbinél. Mivel konkrétan ez az első játék, aminél ilyen hibáról hallok. -
Ironman2 #14789 ezeket már tegnap leszedtem,majd csak kérdés lesz hogy mikor kell felrakni manuálisan a dlc-et? -
#14788 EGY TRÜKK: Akinek lassú a patch letöltése: PAUSE-val stoppold le és indítsd el, ilyenkor új szerverhez kapcsolódik (gondolom), és újra gyors lesz. Ezt minden alkalommal meg kell ismételni, amikor nagyon belassul. -
#14787 Úgy kiütök valakit!!!!!!!! Főleg a Rszarnál vagy a microfosnál! -
Evoluti0N #14786 Hiába változtatod meg. Új Windows fiókot kell készítened, amiben nincs ékezet.
Az enyém is ékezetes és a **szomnak van kedve ezzel szenvedni. Szal én egy pecsre várok ezzel kapcsolatban és utána veszem meg.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.15. 20:24:36 -
#14785 Én meguntam ma miután hazaértem és leszedtem innen a hiányzó DLC-ket és perfektó
JaSoN HuNTeR #14784 Hát arra az újra rakáson kívül nem sok ötletem van sajnos. Lehet meg lehet csinálni de tuti hogy bonyolult.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:24:50 -
#14784 Hogyan kell megváltoztatni a nevet? Windows 8.1 van. Amúgy a felhasználó nevem Matthias és mégis valahogy ékezetes írta a c meghajtónál az felhasználóknál hogy....Mátyás
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.04.15. 20:24:04 -
Ironman2 #14783 még mindig le vannak terhelve? ajaj mi lesz velem holnap! szerintem elkezdem délelött a telepitést ha meghozza a futár.D -
#14782 Ezzel töröld a driver file-ait miután uninstalláltad. Aztán ha lefuttatad a progit frissen rakd fel a bétát. Hátha :) ratgabot kiegészítve :D -
ratgab #14781 Próbáld meg törölni az amd drivert és telepítsd csak a bétát. Lehet meg van kavarodva valami. -
#14780 Hogyan tudom megváltoztatni? -
#14779 Akkor azért.
Igen erre már volt irva pár cucc. Nem szabad ékezetes felhasználófiókot csinálni xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:17:40 -
#14778 Igen van.
MOST KOMOLYAN EZÉRT NEM MEGY ?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.04.15. 20:16:30 -
#14777 X360-on nyomtam (játék fele HDD, másik fele PENDRIVE) és most XO-n. Semmi gondom sincs vele ;) Kár hogy PC-s játékosokkal nem megy együtt a multi :( -
#14776 képfeltöltés oldal szar. Használj tinypic-et vagy imgur-t. -
#14775 Windows felhasználó nevedben van ékezet? -
#14774 Ezért adtam ki 15 ezer forintot hogy azt nézzem hogy loadingol a Social Club??? Nálam átvehető a játék 13.000ftért! -
#14773 miért nem az sg saját képfeltöltőjét használod? Igaz csak pár kb-s képet enged de legalább működik :D -
#14772 Ez nagyon idegesitő de nem is ezért írok!
A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.
Ez miért van? Már 10 perce így tölt....
-
#14771 Na mi a helyzet, hogy szuperál pc-n , milyen erős vas kell neki hogy egy 40-50 fpesl elfusson közepes grafikai beállításokkal ?
Lehet pcre is behúzom , csak kíváncsi vagyok végül hol kötött ki a gépigénye :) -
DonPedro22 #14770 Ha szüneteltetem a letöltést akkor gondolom onnan fogja folytatni ahol abbahagyta, ugye?
Elég a játékot megnyitni vagy az első lemezt újra betenni vagy mi? -
Geri556 #14769 Hát azért azzal a 60 gigával megszenvedtem, 13-a óta töltöttem -
ldavid #14768 nálam csak 60,4 GB amúgy (dvd-ről van) -
#14767 hát minden várakozásomat felül múlta nem gondoltam ,hogy ilyen faszán elmegy 3 magos procival is. megérte várni! -
#14766 Én sem tudom ezek mit szenvednek itt :D Reggel megvettem nem steameset, 10 perc múlva már ingame voltam. -
#14765 Úgy, hogy kurva mód awesomemenő csávó vagy. Úgy...