27719
  • Laza
    Igaza van 'nagyorrú' fórumtársamnak, szar ... hogy neked jó az az elbaszott késleltetés, az legyen a Te igénytelenséged ;)

Jah, hogy még el sem tudtad indítani ... akkor meg mégis mire fel zsidózol mikor fingod nincs hogy működik?
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.15. 21:43:11
  • ratgab
    Az első karakter kapja a pénzt és ez Franklin. Nem tudod egyenlően elosztani sajnos.
  • tommygear
    az micsoda?
  • JaSoN HuNTeR #14802
    Elírtam a nevet és nem tudok hozzáférni a régi profilomhoz........ Úgy érzékeli mintha nem is lenne... Hogy tudok rendszergazda jogot adni maganak?
  • bakkerman
    Jaaa jo megvan a masik 500ezer az onlinera ment. De akkor se ertem miert Franklinnel van a rengeteg penz,nem lehetne valahogy megoldani h egyenloen elosszam kettejuk kozott?
  • Micsu
    kapcsold ki a vsyncet majd tedd rá d3doverriderrel
  • JaSoN HuNTeR #14799
    Jó most ezzel sikerült teljesen elbasznom... eltűnt a profilom....
  • bakkerman
    Egyebkent a bonusz penzzel nekem nem stimmel valami mert 1 milliot irtak,de nalam Franklinnel van 450ezer dollar,Michael meg teljesen levan gatyasodva,kb 3ezer dollarja van. Hova tunt el a tobbi penz,es miert a getto tagnal van a rengeteg penz,es nem a luxusban elö Michaelnel? :DD
  • tommygear
    az szerintetek miért van, hogy belépek a játékba, van 30-40 fps-em kb... utána csinálok egy vsync kikapcsolást, utána vissza is kapcsolom egyből és felmegy 50-60 fps-re és sokkal simábban is fut a játék utána... nem mintha ez probléma lenne, csak mindig állítgatni kell...
  • Evoluti0N
    Nekem Vindóz 7 van. Ha most a linkben szereplő dolgokat megcsinálom, akkor tutifix jó lesz a GTA V a mostani profilomban?
    Mert elméletileg sima User név változtatás nem elég.
  • Overburner
    Annyi hogy felrakod a 7dvd-t aztán felrakja az RGSC-t a gáma elkezd tölteni. Akkor létre is hozza mindegyik dlc mappáját. Bezárod a launcher-t bemásolod a mappába az updateket mindegyiket a megfelelöbe majd azt amit elkezdett letölteni .part a vége azt szépen kitörlöd. Elinditod a launchert és még lefog szedni egy 350mb os patchet aztán mehet a móka.

Egyébként nekem is jól fut viszont lehet látni a föld részletes betöltését illetve a zöldes részeken lévő részletességnek a betöltését + az árnyék részletezőnek a hatókörét is xD
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:54:57
  • Shep
    Esetleg?
    http://www.thewindowsclub.com/user-account-name-change
  • Ironman2
    Öröm ezt hallani! Kösz!
  • rage
    Nálam pontosan 5 óra volt az egész telepítési mizéria
    Viszont legalább szépen fut.

Egyetlen hiba, hogy itt-ott (főleg a víz túloldalán, távoli objektumokon) elég sok a villogó artifact
    Állítólag MSAA-t kell ehhez kikapcsolni, de ki van.
    Szerintem a kártyám s a driver is túl régi.
    De ugyanakkor tényleg ezerrel fut normálon.
  • Evoluti0N
    Szerintem az előbbinél. Mivel konkrétan ez az első játék, aminél ilyen hibáról hallok.
  • Ironman2
    ezeket már tegnap leszedtem,majd csak kérdés lesz hogy mikor kell felrakni manuálisan a dlc-et?
  • Herold
    EGY TRÜKK: Akinek lassú a patch letöltése: PAUSE-val stoppold le és indítsd el, ilyenkor új szerverhez kapcsolódik (gondolom), és újra gyors lesz. Ezt minden alkalommal meg kell ismételni, amikor nagyon belassul.
  • JaSoN HuNTeR #14787
    Úgy kiütök valakit!!!!!!!! Főleg a Rszarnál vagy a microfosnál!
  • Evoluti0N
    Hiába változtatod meg. Új Windows fiókot kell készítened, amiben nincs ékezet.

Az enyém is ékezetes és a **szomnak van kedve ezzel szenvedni. Szal én egy pecsre várok ezzel kapcsolatban és utána veszem meg.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.15. 20:24:36
  • Overburner
    Én meguntam ma miután hazaértem és leszedtem innen a hiányzó DLC-ket és perfektó

JaSoN HuNTeR #14784 Hát arra az újra rakáson kívül nem sok ötletem van sajnos. Lehet meg lehet csinálni de tuti hogy bonyolult.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:24:50
  • JaSoN HuNTeR #14784
    Hogyan kell megváltoztatni a nevet? Windows 8.1 van. Amúgy a felhasználó nevem Matthias és mégis valahogy ékezetes írta a c meghajtónál az felhasználóknál hogy....Mátyás
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.04.15. 20:24:04
  • Ironman2
    még mindig le vannak terhelve? ajaj mi lesz velem holnap! szerintem elkezdem délelött a telepitést ha meghozza a futár.D
  • Overburner
    Ezzel töröld a driver file-ait miután uninstalláltad. Aztán ha lefuttatad a progit frissen rakd fel a bétát. Hátha :) ratgabot kiegészítve :D
  • ratgab
    Próbáld meg törölni az amd drivert és telepítsd csak a bétát. Lehet meg van kavarodva valami.
  • JaSoN HuNTeR #14780
    Hogyan tudom megváltoztatni?
  • Overburner
    Akkor azért.

Igen erre már volt irva pár cucc. Nem szabad ékezetes felhasználófiókot csinálni xD
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 20:17:40
  • JaSoN HuNTeR #14778
    Igen van.

MOST KOMOLYAN EZÉRT NEM MEGY ?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.04.15. 20:16:30
  • gduck
    X360-on nyomtam (játék fele HDD, másik fele PENDRIVE) és most XO-n. Semmi gondom sincs vele ;) Kár hogy PC-s játékosokkal nem megy együtt a multi :(
  • Fpocok
    képfeltöltés oldal szar. Használj tinypic-et vagy imgur-t.
  • Overburner
    Windows felhasználó nevedben van ékezet?
  • JaSoN HuNTeR #14774
    Ezért adtam ki 15 ezer forintot hogy azt nézzem hogy loadingol a Social Club??? Nálam átvehető a játék 13.000ftért!
  • PhantomAss
    miért nem az sg saját képfeltöltőjét használod? Igaz csak pár kb-s képet enged de legalább működik :D
  • JaSoN HuNTeR #14772
    Ez nagyon idegesitő de nem is ezért írok!
    A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.

Ez miért van? Már 10 perce így tölt....

• SweeneyTodd
    Na mi a helyzet, hogy szuperál pc-n , milyen erős vas kell neki hogy egy 40-50 fpesl elfusson közepes grafikai beállításokkal ?

Lehet pcre is behúzom , csak kíváncsi vagyok végül hol kötött ki a gépigénye :)
  • DonPedro22
    Ha szüneteltetem a letöltést akkor gondolom onnan fogja folytatni ahol abbahagyta, ugye?
    Elég a játékot megnyitni vagy az első lemezt újra betenni vagy mi?
  • Geri556
    Hát azért azzal a 60 gigával megszenvedtem, 13-a óta töltöttem
  • ldavid
    nálam csak 60,4 GB amúgy (dvd-ről van)
  • J i GS a W
    hát minden várakozásomat felül múlta nem gondoltam ,hogy ilyen faszán elmegy 3 magos procival is. megérte várni!
  • Fpocok
    Én sem tudom ezek mit szenvednek itt :D Reggel megvettem nem steameset, 10 perc múlva már ingame voltam.
  • LasDen #14765
    Úgy, hogy kurva mód awesomemenő csávó vagy. Úgy...