27719
  • RYO21
    DOF-et melyik opció kapcsolja be? nvidia is igazán kiadhatná már a guide-ját, amit tegnapra igértek.
  • Bal0924
    Csak a Steam-en megvett játék nem működik, vagy a Dobozosnak is vannak hátrányai? (Nekem dobozos, és csak 1 baj volt. A legelején a windows media player, mert már Windows 98óta nem használom azt.)
  • mate23
    beírtam mi hiba meg mindent kitöltötem és nemtom elküldeni mert csa tonom kéne eszt
    Az Ön által kiválasztott "PC", mint a platform. Tölts fel egy dxdiag és MSINFO a számítógépről továbbra is használja a "Fájl hozzáadása" linkre
  • hotwheels
    Megnyitom a galériát és kifagy..
  • Bal0924
    igen :)

Nem lennék azoknak a helyükben akiket oda viszek.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.15. 22:40:46
  • Fpocok
    Lehetséges, hogy jól van optimalizálva CPU-ra?

• ldavid
    azt még kipróbálom én is, gondolom más lesz a szöveg vagy videó is akkor
  • tommygear
    texture quality azért igencsak észrevehető ha csökkentjük
  • tommygear
    igaz :D
  • Bal0924
    Elvittem a párt oda...
    Kicsivel többet kaptam értük mint amit tőlük kaptam volna hogy elvittem őket a hotelhoz. (1920dolcsival többet)
  • Overburner
    Egyébként több lopás is történik különböző végkifejlettel :D Pl én járkáltam az utcán és egy csajt kiraboltak aki épp valami bolt pénzét vitte. Az 1k dolcsi volt. :D
  • kill3r21
    Az az kizsebeltek lenyúltak :D
  • ratgab
    Akkor 50-et kaptál.
  • ratgab
    Post Fx, Shader Quality, Texture Quality.
  • Bal0924
    450et vont le.. :D
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.15. 22:27:00
  • Fpocok
    Feltörték a kódolást!
    Jöhetnek a modok!
  • Overburner
    Mert amikor felvetted a pénztárcát kaptál teszem fel 500 dolcsit amikor visszavitted levont 400-at tehát kaptál 100 dolcsit mert visszavitted :D

Vraaanyek #14826

Azt az ignore mit tudom én milyen limitet kell kikapcsolni ahogy Fpocok is irta.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 22:25:30
  • SzirmosSzisza
    Letöltöttem Steamről, nem kellett semmit patchelni, indult egyből (single) \o/
  • Fpocok
    Ki lehet kapcsolni alatt aa limitet.
  • tommygear
    én egy pénztárcát vittem vissza a tulajdonosához és levont 400 dollárt, nem értettem a szituációt
  • Vraaanyek
    de hogy? nekem eleve nem is engedi túllépni :O
  • Bal0924
    Én meg úgy akadályoztam meg egy motorbicikli tolvajt hogy belém jött.. Nem is kellett csinálnom semmit, csak visszaadni a tulajnak a motorját.. :D (Észre se vettem hogy mi történt. csak a kék/zöld pontot hogy az a motor kell.)
  • Evoluti0N
    Vigyed mindent oda is majd meglátod. :)
  • Evoluti0N
    Ezek először a RDR-ben jelentek meg, aztán berakták a GTA V-be is. Van belőlük több fajta, de tulajdonképpen ismétlődnek. Csupán arról szól, hogy néha összefuthatsz emberekkel, akiknek segíthetsz valamiben.
  • Bal0924
    Akkor rosszul fogalmaztam..

Trevor-ral felszedtem egy részeg párt.
    A bal felső sarokban meg ez az "üzenet"

"Trevor can sometimes deliver Random Event Passengers to the Altruist cult, located at 'A'"

Mi lesz akkor ha odaviszem őket és nem a sárga jelzéshez?
  • LasDen #14821
    Én egy rablást akadályoztam meg egy fejessel....
  • Fpocok
    Én egy biciklitolvajt végeztem ki az út közepén. Visszavittem és elvileg kaptam pénzt.
  • Bal0924
    Mi az a Random Event? Oda is el lehet vinni azokat az embereket akiket a sárga jelhez kellene vinnem? És akkor mi fog történni velük?
  • Fradi88
    Az élsimításon kívül mit érdemes lentebb venni,amitől jobban futna a játék és nem annyira észrevehető a grafika romlás?

Köszönöm!
  • Shep
    Én nem próbáltam lévén a játék sincs meg, meg nem használtam ékezetes betűket csak gondoltam hátha segít.
  • Herold
    Nincs korlátozás, bárhova mehetsz már a kezdettől fogva is.
  • Overburner
    2.5 gigát használok 2 ből semmi baja nincs.
  • Vraaanyek
    Ez komoly, hogy 2 gigás videókártyánál csak normal lehet a textura???
  • lalakov
    Ha a zsaruk kergetnek van esély a megsemmisítésükre vagy csak a menekülés lehetséges?
    Van olyan része a pályának, ahová az elején nem szabad menni? Sikerült valami gyár környékén partra vetődnöm és egyből négy csillagos riasztást kaptam. :(
  • jocking
    A konzol kontroller háromféle játékhoz jó:
    - autóverseny
    - repülős cuccok
    - "side scroller"

Minden máshoz szar. S-z-a-r. És ez nem a "PC master race" stílusú fikázás, hanem tapasztalat. Van a családban konzol, volt (bal)szerencsém kipróbálni vele fps és tps játékokat is, és egyszerűen katasztrófa. A forzához rohadt jó, hogy lehet adagolni a gázt a "ravasszal", de egy Sniper Elite-nél pl. katasztrófa.
    Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt több napnyi konzolozás után jelentem ki.
  • wollnerd #14811
    Sajna, az aláírásomban lévő destop PC-mmel csak medium-ra van állítva nagyjából, és átlag 60-45 fps... és én főleg a távolba nézve nem néz ki húú de szépen..., egy kicsit olyan életlennek tunik távolban, lehet hogy csak rosszul játszom a graf beállításokkal? :D

Én valamikor át szeretnék térni az Intel-Nvdivia párosra, csak kicsit sok lesz, igazán gamer szinten...
  • wander01
    na, 24 ora alatt nagyjábol sikerült is feltelepiteni ezt a fost. lemez install 5-ik lemeznél elszállt. netről 130k-val jön.

Áruljátok már el, ti is ennyit szoptatok mire felraktátok?
    amugy bitangjól néz ki és mocskosjól megy, meglepő
  • TuskoMobile
    Egérrel a legjobb!
    Hihetetlen hogy a konzolosok nem jöttek még rá ez olyan mintha azt mondanád hogy a játékteremben a house of the deadet pisztoly/fegyernélkül akarnád játszani
  • wollnerd #14807
    Hát, meg kellett növelnem a DPI-t is az razer naga-nak, a játékban lévő egérérzékenységén kívul, valamint "windows"-ra állítottam az mouse input-ot....
  • wedge31
    Pedig az fps mod miatt már gondolkoztam a vásárláson de ha baszakszik az egeres írányitás akkor inkább hagyom a fenébe mert az nálam alapkövetelmény.
    Valszeg ránézek warezbe milyen szinten van elbaltázva a dolog.