27719
-
RYO21 #14847 DOF-et melyik opció kapcsolja be? nvidia is igazán kiadhatná már a guide-ját, amit tegnapra igértek. -
Bal0924 #14846 Csak a Steam-en megvett játék nem működik, vagy a Dobozosnak is vannak hátrányai? (Nekem dobozos, és csak 1 baj volt. A legelején a windows media player, mert már Windows 98óta nem használom azt.) -
mate23 #14845 beírtam mi hiba meg mindent kitöltötem és nemtom elküldeni mert csa tonom kéne eszt
Az Ön által kiválasztott "PC", mint a platform. Tölts fel egy dxdiag és MSINFO a számítógépről továbbra is használja a "Fájl hozzáadása" linkre -
#14843 Megnyitom a galériát és kifagy.. -
Bal0924 #14842 igen :)
Nem lennék azoknak a helyükben akiket oda viszek.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.15. 22:40:46 -
#14841 Lehetséges, hogy jól van optimalizálva CPU-ra?
-
ldavid #14840 azt még kipróbálom én is, gondolom más lesz a szöveg vagy videó is akkor -
#14839 texture quality azért igencsak észrevehető ha csökkentjük -
#14838 igaz :D -
Bal0924 #14837 Elvittem a párt oda...
Kicsivel többet kaptam értük mint amit tőlük kaptam volna hogy elvittem őket a hotelhoz. (1920dolcsival többet) -
#14836 Egyébként több lopás is történik különböző végkifejlettel :D Pl én járkáltam az utcán és egy csajt kiraboltak aki épp valami bolt pénzét vitte. Az 1k dolcsi volt. :D -
#14835 Az az kizsebeltek lenyúltak :D -
ratgab #14834 Akkor 50-et kaptál. -
ratgab #14833 Post Fx, Shader Quality, Texture Quality. -
Bal0924 #14832 450et vont le.. :D
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.15. 22:27:00 -
#14831 Feltörték a kódolást!
Jöhetnek a modok! -
#14830 Mert amikor felvetted a pénztárcát kaptál teszem fel 500 dolcsit amikor visszavitted levont 400-at tehát kaptál 100 dolcsit mert visszavitted :D
Vraaanyek #14826
Azt az ignore mit tudom én milyen limitet kell kikapcsolni ahogy Fpocok is irta.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.15. 22:25:30 -
#14829 Letöltöttem Steamről, nem kellett semmit patchelni, indult egyből (single) \o/ -
#14828 Ki lehet kapcsolni alatt aa limitet. -
#14827 én egy pénztárcát vittem vissza a tulajdonosához és levont 400 dollárt, nem értettem a szituációt -
#14826 de hogy? nekem eleve nem is engedi túllépni :O -
Bal0924 #14825 Én meg úgy akadályoztam meg egy motorbicikli tolvajt hogy belém jött.. Nem is kellett csinálnom semmit, csak visszaadni a tulajnak a motorját.. :D (Észre se vettem hogy mi történt. csak a kék/zöld pontot hogy az a motor kell.)
-
Evoluti0N #14824 Vigyed mindent oda is majd meglátod. :) -
Evoluti0N #14823 Ezek először a RDR-ben jelentek meg, aztán berakták a GTA V-be is. Van belőlük több fajta, de tulajdonképpen ismétlődnek. Csupán arról szól, hogy néha összefuthatsz emberekkel, akiknek segíthetsz valamiben. -
Bal0924 #14822 Akkor rosszul fogalmaztam..
Trevor-ral felszedtem egy részeg párt.
A bal felső sarokban meg ez az "üzenet"
"Trevor can sometimes deliver Random Event Passengers to the Altruist cult, located at 'A'"
Mi lesz akkor ha odaviszem őket és nem a sárga jelzéshez? -
#14821 Én egy rablást akadályoztam meg egy fejessel.... -
#14820 Én egy biciklitolvajt végeztem ki az út közepén. Visszavittem és elvileg kaptam pénzt. -
Bal0924 #14819 Mi az a Random Event? Oda is el lehet vinni azokat az embereket akiket a sárga jelhez kellene vinnem? És akkor mi fog történni velük? -
Fradi88 #14818 Az élsimításon kívül mit érdemes lentebb venni,amitől jobban futna a játék és nem annyira észrevehető a grafika romlás?
Köszönöm! -
#14817 Én nem próbáltam lévén a játék sincs meg, meg nem használtam ékezetes betűket csak gondoltam hátha segít. -
#14816 Nincs korlátozás, bárhova mehetsz már a kezdettől fogva is. -
#14815 2.5 gigát használok 2 ből semmi baja nincs. -
#14814 Ez komoly, hogy 2 gigás videókártyánál csak normal lehet a textura??? -
#14813 Ha a zsaruk kergetnek van esély a megsemmisítésükre vagy csak a menekülés lehetséges?
Van olyan része a pályának, ahová az elején nem szabad menni? Sikerült valami gyár környékén partra vetődnöm és egyből négy csillagos riasztást kaptam. :( -
jocking #14812 A konzol kontroller háromféle játékhoz jó:
- autóverseny
- repülős cuccok
- "side scroller"
Minden máshoz szar. S-z-a-r. És ez nem a "PC master race" stílusú fikázás, hanem tapasztalat. Van a családban konzol, volt (bal)szerencsém kipróbálni vele fps és tps játékokat is, és egyszerűen katasztrófa. A forzához rohadt jó, hogy lehet adagolni a gázt a "ravasszal", de egy Sniper Elite-nél pl. katasztrófa.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt több napnyi konzolozás után jelentem ki. -
#14811 Sajna, az aláírásomban lévő destop PC-mmel csak medium-ra van állítva nagyjából, és átlag 60-45 fps... és én főleg a távolba nézve nem néz ki húú de szépen..., egy kicsit olyan életlennek tunik távolban, lehet hogy csak rosszul játszom a graf beállításokkal? :D
Én valamikor át szeretnék térni az Intel-Nvdivia párosra, csak kicsit sok lesz, igazán gamer szinten... -
#14809 na, 24 ora alatt nagyjábol sikerült is feltelepiteni ezt a fost. lemez install 5-ik lemeznél elszállt. netről 130k-val jön.
Áruljátok már el, ti is ennyit szoptatok mire felraktátok?
amugy bitangjól néz ki és mocskosjól megy, meglepő -
TuskoMobile #14808 Egérrel a legjobb!
Hihetetlen hogy a konzolosok nem jöttek még rá ez olyan mintha azt mondanád hogy a játékteremben a house of the deadet pisztoly/fegyernélkül akarnád játszani -
#14807 Hát, meg kellett növelnem a DPI-t is az razer naga-nak, a játékban lévő egérérzékenységén kívul, valamint "windows"-ra állítottam az mouse input-ot.... -
#14806 Pedig az fps mod miatt már gondolkoztam a vásárláson de ha baszakszik az egeres írányitás akkor inkább hagyom a fenébe mert az nálam alapkövetelmény.
Valszeg ránézek warezbe milyen szinten van elbaltázva a dolog.