27719
  • SimaSuna #15453
    CPU: Athlon FX 6300(6mag)
    RAM: 8Gb Ram
    VGA: R9 270x

Med grafikánál városon kívül 60-80fps..városban 40-50 de néha lemegy kb 5-8ra..
    A yacht-os küldetésnél diavetítés volt...

milyen beállítás kellhet neki? Vagy másnál is hasonló?
  • Ironman2
    Korábbi részekben is volt olyan hogy többnyelven beszéltek az utcán
  • tutituti
    valszeg az volt :D
  • Piko888
    Nem onlineban voltál és egy magyar srác kiabált bele az éterbe?
  • RatBaG #15449
    lehet csak nyitott ablaknál játszott...
  • kill3r21
    Bakker nagyon komoly dolgokat lehet művelni ha valakinek sok az ideje és elég elszánt és kreatív :)
  • Snexi
    na ilyenbe még én se botlottam pedig másfél éve játszom vele :D
  • Bal0924
    Nekem is sikerült mind aranyra csinálni. :D
    Sokkal könnyebb repülőt vezetni billentyűzettel mint kontrolerrel. (nekem az)
    A másik fajta repülős iskolára leszek kíváncsi, hogy azt mennyire tudom majd megcsinálni. :)
  • Ironman2
    Az igen!!!
  • RYO21
    Fandango - Autos, Moda Y Rock and Roll
  • Whysper
    Hol az utcán?
  • madnessmarci
    Beállítottam most olyan értékre hogy kb. nagyon ritkán megy fel 70 fokra, de még így is droppolja az fps-t
  • Carlos
    Akkor egy kis döbbenet!!!
    Utcán nagyban megyek erre egy járókelő MAGYARUL: "Mit montál? Mond még egyszer bazmeg!"
    LOL.
  • ldavid
    "úóuo" van egy ilyen dal a latin rádión :D
  • Ironman2
    azokat választottam akik a legjobbak!
  • SzirmosSzisza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én a legolcsóbbakat választottam és menekülés során elesett a motoros, azonban nem kaptam kevesebb pénzt
  • LasDen #15437
    a végkimenetelt tekintve nincs különbség. Én rosszabb gunmant választottam és buktam egy kis pénzt vele. Ha szarabb emberkéket választasz, akkor nagyobb eséllyel baszódik el valami a buli során....
  • Vadnokedli
    Azt hogy pl elesnek/bakiznak elvesztik a pénzt, de viszont akkor a részük kiesig a pénzeddel együtt. Azt hallottam mindig érdemes a legjobbakat kiválasztani.
  • Borg
    Kicsit valóban finomhangolhatnák a gyűrődést. Sokszor idegesítő, hogy látszólag előjel nélkül felrobban az autó, mikor még nem is gondolnád.
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

amikor a táblán választani kell hogy lopakodva,vagy erőszakos módon akarjuk-e az ékszeres rablást kivitelezni,meg pár emberkét is ki kellett választani hozzá,akkor a választási lehetőség mit befolyásol a továbbiak folyamán? én a lopakodást választottam

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 12:05:01
  • msnforever2
    az h venni akarok vmilyen reszvenyt, rakattintok a listabol es nem annak a reszvenynek jon be az oldala ahol meg lehet adni h mennyit szeretnek venni belole. random masik reszvenyt jelenit meg mindig.
  • Overburner
    Nem zavar mert annyira nem szoktam összetörni a verdákat csak beszélgettünk a témában és gondoltam megpróbálom hogy mennyire lehet mesterkedni a töréssel de ennyire nem jött össze mint a videóban 1.00 verzión egyik kocsival sem. :D
  • ldavid
    a 4-ben a fél kocsi összezúzódott ugyanakkora ütéstől, amitől itt csak kicsit meggyűrődik.
    de meg lehet szokni szerintem. engem már nem igazán zavar.

msnforever2 #15430 mit értesz "bug-os" alatt? nálam jó volt a hoteles gyilkosság után
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 11:59:21
  • msnforever2
    Az eredeti PC-s GTA5-ben is bugos a tőzsde?
  • rage
    Nincs, hamarosan lesz, azt ígérik
  • Overburner
    Igazából IV-ben jobban gyűrődött a kocsi szerintem... Itt valami elvan cseszve. Vagy valamelyik beállítás vezérelné a törésmodellt is?
  • ToMM23
    Használj Trixx-et. Ezzel tudod szabályozni a vga ventijének fokozatát. Kártyafüggő szerintem melyiknél hogyan melegszik. Nekem az R9 280-hoz olyan 47% elegendő,hogy max 67 fokos legyen,de inkább kevesebb . :D
  • SzirmosSzisza
    iFruit appot próbálta valaki? Nálam nincs PC opció :/
  • o0tomy0o
    Abszolut. Nálam a hood és a lökhárítók leesésén kívül csak a fényezés sérül meg elkezd füstölni, ennyi. Semmi deformáció vagy bármi más akár hogy is ütközöm... ez így kb a IV szintje. :/ remélem vissza fogják ezt is patchelni ahogy a konzolos verziót!
  • LasDen #15424
    a skill is számít, nem csak az autó....
  • koltony
    Vannak jól irányítható autók, de ez alapvetően nem autóversenyzős játék.
  • Libaneck
    Hogyan kell futtatni a beépített benchmark-ot?
  • Jabar
    Gyorsan kipróbáltam, ott rendesen teljes képernyős.

szerk.: Dell UH2312 monitor, 550ti vga, hátha számít az infó :)
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.04.18. 09:36:26
  • RYO21
    Windowson belül is így csinál 1600x900-on?
  • Jabar
    Csökkentettem a felbontást (1920*1080->1600*900) mert sajnos elég szarul fut de most meg fekete keret van körbe nem pedig kirakja teljes képernyőre, hogy lehet ezt orvosolni?
  • Overburner
    Viccen kivül nekem is fura a törés. Szerintem is a 1.08-ra hasonlít bármennyire akarom összetörni ennyire nem sikerült. Le esnek a dolgok a kocsiról de maga a váza nem hajlik meg horpad túlságosan. Kerék nekem 2x be akadt de ennyire nem hajlott meg 1x-sem.
  • madnessmarci
    Igen 2GB-os R7 260X. Nincs túllépve, sőt még 600 MB szabadon van.
  • RYO21
    2 gigás a videokártya? Illetve a memória limit túl van lépve?
  • madnessmarci
    Most hogy megnéztem Afterburner-rel az értékeket, Trevor területén van 70-75 FPS-em. Ami kicsit érdekes hogy a videókártyám hőmérséklete fel megy 79 °C-ra, de ez még normális nem? Ja és egyébként amikor elkezdi droppolni az FPS-t akkor megfigyeltem hogy leviszi a GPU hőmérsékletet 60-65 °C-ig
  • RiCSi1234
    Szép és jó a játék, de hogy én tiszta szívből rühellem a kocsik mozgását, és irányíthatóságát... Lehet a 4-ben sem volt jó, sőt, de az nekem sokkal jobban bejött. :( A látvány az maga a csoda. :)