Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem igazán tudok még egy olyan játékot ahol ennyi mindent lehet csinálni online, ráadásul haverokkal.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
Próbáltam sokfélét, fps hentet, stratégiát, coop-ot (még talán ez az, ami úgy-ahogy le tud kötni), meg több MMORPG-t is.
Nekem a multi nem jön be, ennyi. Csak a single érdekel. Evvan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha ennyit szaroznak, dugják is fel - részemről 😉 (bár én mindenképp max ötdolláros akcios vásárló leszek pécén)
Forza.
Azért ez nem egy watch dogs.... 😄 elnézést a WD fanoktól. 😄
Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.03.15. 14:08:41
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
GTA játékokban mindig a single volt a fontosabb szerintem
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.15. 13:09:55
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy az ncore szerverei, hogy fogják majd bírni. <#idiota>#idiota>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Parasite Eve 2, best game EVER!
te inkább ne jósolgass 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Star Citizen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jöjjön a mai nap szomorú híre: 2016 tavaszára csúszik az Uncharted 4.
hirtelen azt hittem a gta5 az xD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2015.03.11. 12:14:03
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Holnap végig viszem a BF 4 et másodjára.Vagy is ma este fent vagyok reggel hétkor fekszem 😊
Este jobb a horror game 😊
A holdon van egy nyaralóm,ha gondolod át jöhetsz szalonnát sütni 😊 Na ökörködést félre remélem a tulaj bele megy a beköttetésbe.Nem akkor keresek másikat 😊 Nem taligával viszem a cuccost szegény gép agyrázkódást kapna 😄 Tudjátok már mennyi Giga lesz a game? 40 re számítok.