27719
  • Evoluti0N
    Most meg nem tudok bejelentkezni Socialba. Ó, de jól kezdődik ez.
  • gumiki0
    Hali!

Tagokat keresünk nemrég alapított crewnkba. Fő célunk a közös küldetésezés, pénzserzés.. Ha Te is unod, hogy nem mindig könnyű találni egy értelmes csapatot, akikkel együtt rabolhatsz, játszhatsz, csatlakozz hozzánk. Saját TeamSpeak szerverrel rendelkezünk, az egyszerűbb csapatkommunikációért.
    Nem szeretnénk elkorcsosulni, csak az jöjjön, aki komolyan szeretne játszani!

Itt megtalálsz: http://socialclub.rockstargames.com/crew/wedestroyu
    Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.04.18. 15:41:52
  • Borg
    Kicsit biciklizgetsz, vagy teniszezel előtte, akkor simán le lehet győzni a csajt :)
  • Fpocok
    Kétszer is beszoptam. Pont a cél előtt egy méterrel.
  • Evoluti0N
    Aztarohadt. A hülye Steam overlay letakart egy Ok gombot, amire rá kellett kattintanom. :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem a kulcsot kellett beírni, illetve shift+tab-ot nyomni, mert pont a jobb alsó sarokban volt egy gomb ami kellett (alapból a Steam overlay oda rakta a kulcsot :D)
  • SzirmosSzisza
    Elfogyott a staminád. Nekem az segített, hogy az elején levágtam a kanyart (átugrottam a kerítésen), illetve a lépcsőn lefele ugráltam.
  • Evoluti0N
    Emberek, én lennék a nagyon béna? Megvettem a játékot Steamen, amikor elindítom és bejelentkezek Socialba, akkor kéri, hogy kössem össze a Steam fiókommal (úgy tűnik, hogy eddig nem volt). Amikor rámegyek a linkre, akkor ott kidob több opciót: Facebook, Xbox Live, stb., de nincs Steam. Mit csinálok rosszul? :D
  • Hellsing47
    túlhajtottad magad :D
  • Ironman2
    Ekkora egy f.szságot! Futóversenyt tart nekem a nő,simán le is előzöm,erre bmeg az utolsó méteren a cél elött elesek.ASD
  • Borg
    Egérgörgőt elnyomod véletlenül. Vagy túl érzékeny.
  • ldavid
    az szerintem eddig is így volt (ugye már SA-ban is így csinálták) csak a színeket hiányoltam.
    amúgy éppen azt próbálom leradírozni hogy meglegyen az achievement.

ttt1 #15479 vagy lövöd a hátsó ajtót, vagy robbantod, de anyagilag nem igazán éri meg
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 15:22:45
  • Rita79
    Viszont a város néha döbbenetesen üres. Ilyen a való világban nincs, hogy pl, amikor kijössz egy kórházból, akkor tök üres a környék. Szinte megszokott dolog a való életben, hogy egy egészségügyi intézménybe mindig tömegek vannak. Bár lehet akkor amcsiban más a helyzet. Meg egyébként is, lézengenek a városban, a környezetedbe egyszerre kb. 10-12-en. Ez elég élet ellenes. Ennél még a watch dogsban is több élet volt. Ettől függetlenül továbbra is tetszik a játék. csak megfogalmazom a kritikáimat.
  • LasDen #15480
    nem hiba, csak a nagy hadakozás közbe megnyomod a Tabot, ami arra meg elrakja az aktuális fegyvert. Ennyi :)
  • ttt1
    Még 1 a Zöld pénzszállítókat hogyan lehet singlében kirabolni?
  • DantesHUN
    Nagyon érdekes és rohadtul idegesítő hibát csinál.
    Trevor-al vagyok, le kell lőni egy rakás embert, nem ez a lényeg. Basszus, lőnék..erre elrakja a fegyvert, és neki áll hadonászni a levegőbe. Engem meg agyon lőnek...miafasz?
    A másik: láthatatlan ellenfelek. Befutok két épület közé, nincs ott senki, agyon lőnek, és akkor vállnak láthatóvá, ott álltak mellettem egy méterre. És ez mi?

Így ám egy kicsit nehéz.
  • Fpocok
  • Fpocok
    Azt nem tudom, miért más, viszont nekem jobban bejön ez a "ha még nem voltál ott, akkor nem látod a térképen" dolog.
  • Snexi
    már a ps4/one verzióban is "színtelen" térkép volt
  • Snexi
    csak dizájn,last genhez képest ilyen apróságokon is változtattak (minimap is egy kicsit másképp néz ki)
  • ldavid
    nálam tök fekete a térkép, mint a 4-ben
  • Fpocok
    Színes? mire gondolsz?
  • Fpocok
    Mennyire legyen változatosak az emberek. Minél feljebb van, annál többféle karakter mászkál.
  • Palinko
    ja arra, igazából Amandán kívül nincs is más csaj csak a barna meg a szőke.

szerintem meg pont könnyebb lerázni a rendőröket mint eddig.

a térkép ránézésre nem nagy, de itt nem tanultam meg az útvonalakat mint az eddigi gtakban már a fejemben volt a város.
  • Sztivi05
    Téényleg.. Köszi !!
  • ldavid
    aztán nekünk ez miért nem ilyen színes?

ttt1 #15463 használj fraps-et, azzal tudsz akár videót is

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 14:49:11
  • Ironman2
    meg mi az a population variety? mert ahogy húzom felfele,az zabálja a videokártya memóriát
  • Ironman2
    A népesség sűrüség befolyásolja a trafik densityt is,mert olyan beállítás nincs,csak a népesség sűrüségre van beállítási lehetőség.Amúgy kib.szottul él a tengerpart is.Lementem,aztán az emberek kiülnek napozni,meg 2 csaj belesétált a vizbe fürödni.Találtam egy motoros parti őrség csónakját,akkorákat dob rajta a hullám mint az állat! Felettem meg helikopter kőröz.
  • Fpocok
    Jobb klikk, aztán zoomolj be a görgővel. Utána már mindig úgy veszi elő. Visszafelé meg a lefelé görgő.
  • Sztivi05
    FPS nézetben hogy lehet úgy célozni hogy maga elé veszi a fegyvert. ?
  • ttt1
    Screenshotot hogyan is csinálok?
  • SzirmosSzisza
    Kate Upton hasonmásra gondolsz?:D

Amúgy nekem jelenleg az üldözések nem tetszenek, rohadt unalmasak. Főleg mikor random bespawnol eléd egy helikopter ...
  • ldavid
    vannak olyan képek amiken a játékban nem szereplő karakterek láthatók. már a vice city óta így van.
  • JaSoN HuNTeR #15460
    Kösz a tippet de nekem így is jó.
  • Whysper
    Igen,de prohardveres topicban volt oylan ismerősöm akinek FX 6300 van és OC-vel csökkentek ezek a problémák
  • Palinko
    Most fejeztem be 12-9-9 órával Michaelé a 12. Leírnám a véleményemet, nagyon jól lett optimalizálva, cserébe sokat crashel, azt remélem javítják.

Ami nem tetszett:
    Nem volt elég lopakodós küldetés, nem voltak boltok amiket kifoszthatnánk, sok a zárt épület, nem volt a barátnős történet stb

Ami tetszett:
    FPS mód, a rablásoknál, hogy volt 2 opció, a küldetések nagyon jók és változatosak, a 3 karakter elejében nem tetszett, de a végére megszerettem, sok jó autó van benne, viszonylag változatos fegyverek, pl kocsinak ki lehet lőni az üzemanyag tartályát amit fel lehet gyújtani és sok hasonló apróság, hosszú játékidő meg még van pár dolog csak hát itt sem juthat minden eszembe :D

Pár kérdés. 2 embert nem sikerült felismernem a töltőképernyőről ezt az iFruitos szőke bige, meg a másik barna akinek tetoválás van a jobb alkarján, ezek hol voltak a játékban? :D

MIlyen járművet érdemes kipróbálni amit küldetésben nem volt benne? Mit csináljak ha vége a küldetéseknek?
  • madnessmarci
    Nem csak annak van FPS drop akinek CPU limite van. Rockstar support forumon csomóan írták hogy legerősebb i5-ös procival meg GTX 770/960 stb. vel is droppol nekik
  • Whysper
    Figyelj csak vegyél 7000 Forintért egy Brocken hűtőt vagy egy másik rendes hűtőtés húzd fel 4,2-4,5-re azt a FX 6300-t és nem fog beesni mert nem lesz FPS dropod CPU limit miatt!

Amúgy GTA 5-ről a véleményem ,hogy kb mit 30-an játszunk más más játékokkal együtt de mindenki és most senkivel sem tudok sehol sem játszani mert mindenki GTA-val tolja! 8)
  • JaSoN HuNTeR #15455
    Nekem full HD szinte minden maxon amit a memória enged, tökéletesen megy ugyan ezzel a konfiggal csak nagyon ritkán esik 30fps alá.
  • madnessmarci
    Nálam is van kb 2 percenként FPS drop de nekem kb 15-20 ra ugrik le 15 mp-ig, utánna visszamegy. Patchet várok