Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Pár hónap net nélkül költözés miatt? Ezt komolyan gondolod? Hova költözöl, a Holdra?
Vagy esetleg talicskán tolod át minden cuccodat?

Még van egy nap a késés bejelentésére,hogy 30 napot csúszik.Szeretlek Rocksar 😄
Lehet meg veszem megjelenéskor milyen védelem lesz rajta ? Net nélkül leszek pár hónapot költözködés miatt remélem nem kell net hozzá persze első telepítés,és csomag után.
Lassan újra csak két hét lesz a megjelenésig.
Kezdek félni. 😄
bakkerman
a korábbi RDR-ekre szerintem ne várjunk,esetleg azt tudom elképzelni,hogy elkészítik a következő RDR-t immár a jelenlegi konzolokra,és bízhatunk egy PC-s portban. De elnézve ezt a baszakodást a pc-s GTA V-el,nem lenne túl bíztató a pc-s tábor helyzete :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arty
😄

Forza.

<#eljen> Ámen testvérem az RDR kihozatalára!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakvarnyu
Kész kabaré ez a rengeteg határidö tologatás <#vigyor5>
Ám kárpótlásul nem haszontalan virtuális pénzt kellene adniuk,hanem egy igéretet,hogy végre kihozzák a red dead redemptiont is a kedvenc platformunkra <#szomoru1>

MerlinW
Toolset? Notepad! 😄

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
és harminckét másodperc!<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

arty
kiszivárogtak a pécéverzió fájlformátumai és kiderült, hogy a gta4hez meglévő toolset használható velük? 😉

Forza.

MerlinW
Lesz az 33 perc is.

[merlinw.org]

NEOreg3
5 nap, 2 óra és 32 perc

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

JaSoN HuNTeR
A majdan megjelenő PS4es magyarosítást mennyi idő átültetni PCre?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.03.07. 00:18:19

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Overburner
Én is az tuti 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Egyelőre még korai erről beszélni, de szerintem biztos lesz összeállás így topikszinten is. Én legalábbis benne leszek a multis mókákban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerveződnek multira amúgy valamilyen Crew-k van esetleg erre valami megmozdulás? Gondolkodok rajta, hogy rámegyek a multira, mert PS3-mon egy darabig multiztam, de valahogy Crew hiányában meg, nemigazán működött a voice chat se, gondoltam PC-n azért TS-el magyarokkal jobb multizni.

PS4 ID: Vordengo

Hunter of Deer
csúszik mert megvarjak amig kijon a GM200-as es azon talan elfut majd 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

arty
😄D

Forza.

Overburner
Mert a PC csúszott ez meg persze nem 😄

bakkerman
Heist elvileg 4 nap múlva kijön

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Overburner
Elvileg úgy volt eredetileg hogy Pc megjelenés után pár héttel jön a Heists.

Következő csúszás oka: Mivel még nem vagyunk kész a magyarítással ezért kell még + 3 hét. 😄
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.06. 13:20:49
Caliph
amúgy várható volt hogy amig heist dlc nem jön ki konzolra addig nem adják ki pcre,hátha még valaki behúzza a dlc miatt konzolra

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tikal
amíg az ő hozzászólása kicsit vicces volt, a tied egyáltalán nem az ( talán azért mert nem értetted, hogy ő csak viccelt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
De, feltétlenül. Az egész világon visszatartják a PC-s verziót, amíg egy kis önkéntes csapat összehegeszti a magyarítást hozzá.

Szabi
köszönjük kapitány.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Max akkor ha ők fordítják le magyarra.

Ha nem, akkor viszont lese szarják a fordítást..

arty
nem lehet, hogy a rockstar be akarja várni a megjelenéssel a magyarítást?!

nekem ez egyre gyanúsabb ...

Forza.

akyyy
az dúrva lesz, ha belehúznak, PC verzió megjelenése után nagyon rövid idő kell, hogy arra is meglegyen <#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ps3 esetleg <#crazya>

70 százalékon a magyarítás! (ps4)

Gameplay videók itt találhatók magyarul:

http://kingmakersteam.com/gta5.php

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.05. 20:44:03

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

vk90
Természetes hogy a grafika nem minden én aki nintendón nőtt fel az pontosan tudja, sőt a mai napig emulátoron nyomom a nes-es játékokat is, ennek ellenére mégis sokat számít a graf szvsz. Már anno neses generáción belül is sokat számított, pedig akkor meg aztán főként nem néztem azt milyen szép a játék, de tudat alatt azért mégis többet adott.
A WD-hez meg valahogy "hozzánőtt" ez a grafika téma, merhogy milyen jól nézett ki az e3-on anno, azta ilyen még sose volt, hát aztán mire meg megjelent meg mégse úgy nézett ki a játék ahogy azt ugyibár láttuk 2 éve a bemutatón.
Grafika igen is számít és igen ahogy mondod ez inkább már elvárás, 100 hogy nem az végett fog valaki ott ragadni a gép előtt h jaj de überül néz ki, hanem ha mégis valami megfogja benne, érdekli, élvezi, de ezt nem is kell már írnom, tudjátok 😊

Capcom is the best!

Tikal
Akkor az autók fizikáját ezért lopták a Sleeping Dogs-ból 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A kinézet engem nem igen érdekel. Élvezzem a játékot ,kösse le a figyelmem. Arra pedig a WD is tökéletes volt.
A grafika az csak egy + adalék ami még feldobja a témát mondhatni.
Egy fekete- fehér Limbo is milyen jó game már és ugye az párszáz MB és fekete-fehér. Szóval a grafika nem minden....

Természetesen ,ahogy haladunk előre az időben az ember alanyi jogon elvárja ,hogy minden lemásszon a monitorról és elélvezzünk a látványtól,de ennél jóval fontosabb értékei is vannak a játékoknak.
Részemről a brutális valós fizika amit bármilyen fotorealisztikus grafika főlé is odahelyeznék.Annál nagyobb királyság nem is léteznek ,mint pl egy fps-ben vagy bármiben nagy atomhent közben a robbanásokból származó por /füstben szinte semmit nem látunk, minden szétszakad robban ,a talaj deformálodik (nem csak kormos lesz vagy az sem később meg még el is tűnik) és minden amit darabjaira hullik az ott is marad ahányszor csak visszatérünk. Ha lenne egy ilyen game az sem érdekelne ha 2005-ös szintű grafikával lenne... epic lenne olyan hangulattal mint eddig semminek a világon nem volt még játékban.

vk90
Jah és tálán úgy fog kinézni a második rész mint az első a 2012-es e3-on <#buck>

Capcom is the best!

8-9milliót adtak el belőle lehet azóta már több is elfogyott. Egy új IP-től ez több mint elégséges. Szerintem (és jól is tették) direkt nem akartak nyúlni a GTA-ból,mert ne minden arról szóljon.
Remélem a WD2 már dx12-es lesz és nem lesz gond a futással.

koltony
WD ról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alapötlete a WD nek nem rossz, viszont a megvalósítása nem az igazi. És szerintem nem a hackeléssel van a baj, mert hogyan tudod ezt a dolgot másképp megoldani?
A story olyan láttuk már 1000x.
A küldetések egyhangúak+ Nincs túl sok lehetőséged 1-1 helyre több féle képpen behatolni, átjutni 1-1 őr mellet.
Aiden ennél egyhangúbb személyiség nem is lehetne, jah elrabolták a tesómat, ahh mindennapos dolog.

Maga a városban tetszik az hogy végre érzed valamennyire,hogy él, bár személy szerint nekem a GTA5 mapja szimpatikusabb, mert a külterületek is ott vannak, így nem érzed annyira teletömöttnek a mapot.
Miniküldetések, hááát jah vannak, de inkább csak mennyiségre, de sajnos ebben sem érzek nagy változatosságot.

Nem értem, ha legalább a GTA-t utánozzák hacker köntösben , akkor legalább a jó dolgokat szedjék ki, ne középszerű játékra menyjenek.
tommygear
de a hackelés is kimerült annyiban hogy nyomd meg a Q-t
koltony
Sajna nincs rosszul kiírva, írták a gamestar és az SG hírekben is. Most elvileg a Heist patch el együtt akarják kiadni azért.
Valaki írta ide ez sem biztos ami a címlapon van számláló.Lehet Májusban adják ki.
koltony
Ehh most nézem, vaz ez most komoly már megint csúsztatják a megjelenést? El nem hiszem,hogy egy 1,5 éve kiadott játékot nem bírtak ennyi idő alatt megcsinálni PC re...
vk90
De a gta 1 jó volt az idejében, WD az nem 😄

Capcom is the best!

Hunter of Deer
Mafia Nagyon nagy game volt, es nagyon sokaig elvolt vele az ember. foleg mikor vegigvitte es utana Freerideban lehetett tovabb kuldizni es gyujteni a specko kocsikat... legjobb!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Mafia (2002)
Tikal
A probléma ezzel a gondolat menettel az, hogy már 4 GTA kijött WD előtt, tehát lett volna miből tanulni, meg lopni... nem tették még.. meg is lett az eredménye

Rita79
A baj az, hogy GTAV nincs, tehát nincs viszonyítási alap gyakorlatilag.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Az a WD melett szól hogy nekik ez az első ilyen game, a Rockstar meg ezer éve GTA zik.
Ahogy a WD-ból is jön majd a 2.-3. rész egyre jobb szebb és több lesz.Akkor meg az lesz a baj hogy GTA5 kopi 😊

vk90
WD igen gyenge eresztés má nem azé. Grafika még oké, szép, de maga a város.. hát én mindig azt éreztem hogy ugyanott vagyok, annyira egyhangú, azért egy Gta-ba ezt sosem érzetem, na meg autótörés is egy nudli még a Gta IV-hez képest is, na meg fizika.. Küldetésekről meg ne is beszéljünk, ugyanazt kell csinálni mindig csak annyi hogy más a helyszín, több ellenség van..
Tudott újat mutatni a játék ez a hackeléses dolog főként, de ez így édes kevés volt én bazira meguntam már az elején, nem ezt vártam azért.. sztem akik végigjátszották azok sem nagyon akarják újrakezdeni valaha, inkább megvárnak egy 2. részt

Capcom is the best!

arty
jobb? értelmetlen a kérdés, hiszen mindenki a saját izlése alapján választ majd valamit 😊 nekem pl a gta4 lenne a választottam.

wd jól néz ki sok helyen, de összképben a gta5 simán üti (xbox one-on játszom utóbbit, előbbi pedig pécére van meg)

Forza.