Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg talicskán tolod át minden cuccodat?
Lehet meg veszem megjelenéskor milyen védelem lesz rajta ? Net nélkül leszek pár hónapot költözködés miatt remélem nem kell net hozzá persze első telepítés,és csomag után.
Kezdek félni. 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ám kárpótlásul nem haszontalan virtuális pénzt kellene adniuk,hanem egy igéretet,hogy végre kihozzák a red dead redemptiont is a kedvenc platformunkra <#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.03.07. 00:18:19
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4 ID: Vordengo
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.03.06. 13:20:49
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem, akkor viszont lese szarják a fordítást..
nekem ez egyre gyanúsabb ...
Forza.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gameplay videók itt találhatók magyarul:
http://kingmakersteam.com/gta5.php
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.05. 20:44:03
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A WD-hez meg valahogy "hozzánőtt" ez a grafika téma, merhogy milyen jól nézett ki az e3-on anno, azta ilyen még sose volt, hát aztán mire meg megjelent meg mégse úgy nézett ki a játék ahogy azt ugyibár láttuk 2 éve a bemutatón.
Grafika igen is számít és igen ahogy mondod ez inkább már elvárás, 100 hogy nem az végett fog valaki ott ragadni a gép előtt h jaj de überül néz ki, hanem ha mégis valami megfogja benne, érdekli, élvezi, de ezt nem is kell már írnom, tudjátok 😊
Capcom is the best!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A grafika az csak egy + adalék ami még feldobja a témát mondhatni.
Egy fekete- fehér Limbo is milyen jó game már és ugye az párszáz MB és fekete-fehér. Szóval a grafika nem minden....
Természetesen ,ahogy haladunk előre az időben az ember alanyi jogon elvárja ,hogy minden lemásszon a monitorról és elélvezzünk a látványtól,de ennél jóval fontosabb értékei is vannak a játékoknak.
Részemről a brutális valós fizika amit bármilyen fotorealisztikus grafika főlé is odahelyeznék.Annál nagyobb királyság nem is léteznek ,mint pl egy fps-ben vagy bármiben nagy atomhent közben a robbanásokból származó por /füstben szinte semmit nem látunk, minden szétszakad robban ,a talaj deformálodik (nem csak kormos lesz vagy az sem később meg még el is tűnik) és minden amit darabjaira hullik az ott is marad ahányszor csak visszatérünk. Ha lenne egy ilyen game az sem érdekelne ha 2005-ös szintű grafikával lenne... epic lenne olyan hangulattal mint eddig semminek a világon nem volt még játékban.
Capcom is the best!
Remélem a WD2 már dx12-es lesz és nem lesz gond a futással.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A story olyan láttuk már 1000x.
A küldetések egyhangúak+ Nincs túl sok lehetőséged 1-1 helyre több féle képpen behatolni, átjutni 1-1 őr mellet.
Aiden ennél egyhangúbb személyiség nem is lehetne, jah elrabolták a tesómat, ahh mindennapos dolog.
Maga a városban tetszik az hogy végre érzed valamennyire,hogy él, bár személy szerint nekem a GTA5 mapja szimpatikusabb, mert a külterületek is ott vannak, így nem érzed annyira teletömöttnek a mapot.
Miniküldetések, hááát jah vannak, de inkább csak mennyiségre, de sajnos ebben sem érzek nagy változatosságot.
Nem értem, ha legalább a GTA-t utánozzák hacker köntösben , akkor legalább a jó dolgokat szedjék ki, ne középszerű játékra menyjenek.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ahogy a WD-ból is jön majd a 2.-3. rész egyre jobb szebb és több lesz.Akkor meg az lesz a baj hogy GTA5 kopi 😊
Tudott újat mutatni a játék ez a hackeléses dolog főként, de ez így édes kevés volt én bazira meguntam már az elején, nem ezt vártam azért.. sztem akik végigjátszották azok sem nagyon akarják újrakezdeni valaha, inkább megvárnak egy 2. részt
Capcom is the best!