27719
  • Ironman2
    kösz! még valami! elfogytak a küldetések michaelnél sincs már,franklinnél sincs,franklinnél már nem látom michaelt se,mit kell csinálni?
  • Ironman2
    küldtem privit,nem olvastad?
  • kill3r21
    Igen vannak Peyote Animalok....a tükrökhöz semmit, nincs kidolgozva sajnos...
  • Evoluti0N
    Az iFruitot nem lehet használni PC verzióhoz? Letöltöttem, felraktam, elindítottam és utána amikor platformot akarok választani, akkor csak a két Xbox, meg a két PS van.
  • kill3r21
    Az autód, amit vettél az marad a garázsban majd....elveszni nem veszik de lefoglalhatják, a telefonban lehet kihozatni...valami mutual cucc a neve...a pénz elveszítheted ha nem a bankba van...pénzt szerezni mindenféleképp lehet...minden fizet, minél jobb vagy annál többet, nyilván a heistekkel lehet a legtöbbet
  • Fókameister
    Két kérdésem lenne: 1 a pc verzióban is vannak azok a drogok amikkel állatokká változhatunk?
    2, a tükrökhöz melyik opciót kell állítani, hogy ne kockás elmosódott legyen a tükröződésük?
  • Palinko
    köszi. még nem sikerült elkötnöm rendesen, mindig kilőnek. majd még próbálkozok.

tengeralattjáróból is csak a sárga van?
  • XeroX
    Online módban kimentem az utcára jött valaki és egyből lelőtt, visszatöltés után nem találom az autómat, vettem egy garázst gondoltam berakja majd, de ott csak azt írja hogy : akármilyen kocsi (destroyed) az első helyen, de nem látom.
    Hogy tudom megjavíttatni ? Hol van most ? A másik játékos felrobbantotta vagy ellopta ?
    Ha veszek egyet kocsit és otthagyom valahol akkor azt ellophatják, felrobbanthatják és elveszíthetem ?
    Ha az utcán elveszem valaki (játékos) autóját átfestem akkor az az enyém lesz ?
    Lehet valahol lopott autókat leadni pénzért ?
    Hogy lehet pénzt szerezni ? csak versenyekkel ?
    A repülős légi csata nagyon ott van ha nem zuhansz le nyertél :)
    A deathmach meg FPS nézetben nagyon király, nem BF, de lehet alázni aki TPS ben nyomja :)
    Az írták, hogy a pénzt bankba érdemes tartani, ahonnan fizetni is könnyű vele, de ha nálam van azt hogy veszíthetem el ? többször megöltek már de a pénzem nem csökkent.
    Ami idegesítő, hogy iszonyat sokat töltöget, csak áll a kép és semmi infó, hogy mi történik.
  • wollnerd #15526
    "akinek van SSD meghajtója az tegye át arra a lapozófájlt ergo gyorsabban tudja olvasni" És ha az a SSD a rendszerpartíció is, mert a Windows automatikusan (általában) bekapcsolja alapból és kezeli?
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.18. 17:28:51
  • wollnerd #15525
    A "peyote"-ket érdemes gyűjteni. :DDD
    Van még űrhajó részek, levéldarabok gyűjtése is. a víz alatt is van gyűjthető dolog.
  • Dency
    Nem tudom ez a 8GB ram a játéknak szerintem kevés maxon, nézem és folyamat tölt a winyó. Kikapcsolom a lapozófájlt akkor épphogy határon vagyok a 8 giga ramnak, néha ki is lép mert elfogy. Viszont megszűnik a mikro akadás. Egy tipp akinek van SSD meghajtója az tegye át arra a lapozófájlt ergo gyorsabban tudja olvasni, nálam is ez van most. Elég jól fut így.
  • ldavid
    több dolog is van
  • Overburner
    Ufo darabokat lehet majd ha minden igaz.
  • Ironman2
    Ebben a részben vannak amúgy gyűjtögethető cuccok? Vagy még nem jutottam el odáig.
  • Overburner
    És ha 59 hz re állítom a képfrissitést Winfosban? Speckó felbontást hogy lehet létrehozni? :D

Evoluti0N #15517 Online kevesebb a forgalom amúgy kint elég sok a civil főleg gyorsforgalmin.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 17:15:51
  • ldavid
    más nincs, csak az online-ban van még a hydra.
  • IMYke2.0.0.0
    A konzolokéhoz képest ígértek sokat... :)
  • Evoluti0N
    Csak nekem tűnik kicsinek a forgalom? Legalábbis maximumon van és azt a hatalmas nagy mennyiségű autót, amit a PC-s verzió trailereiben láttam, azt eddig nem tapasztaltam sehol.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.18. 17:10:52
  • mate23
    üdv! valaki tud olyan oldalt ahol van kódok ?
  • deep
    Játékban Vsync be, driverből ki. Speciális felbontást létrehoz desktopon, pl 1920x1079. Ezt a felbontást ki tudod választani majd a játékban, és ezt már engedni fogja 60Hz-re beállítani szemben az 1920x1080 59Hz-ével ami mindenképp sutterelni fog a 60Hz-es kijelzőn (köszi microsoft). Ha nem kapja el a triple buffert, ami a dierctx bugja, akkor egy alt+tab és vissza megoldja, de ilyenkor visszarakja 1920x1080-ra tehát át kell állítani. Az alt+tab amúgy is jó eséllyel kelleni fog, mert a patch óta szar az ansio is, de azt is megjavítja. De ezután tükörfrém lesz (16.6ms rendertime), ha jól van beállítva a setup :)
  • Palinko
    F 16 ot hogy lehet elkötni? mert odáig megvagyok, hogy felszállok, de már kapom is a missilet, majd a második és 3. és vége.

van más fighter jet is a játékban?
  • Frank99
    a gta 4 botrányos indulása után óriási pozitív csalódás! Végül is volt egy évük, hogy csiszolgassák, le a kalappal. 31 euróért megérte!
  • Overburner
    Vsync el nekem darabosan fut. Vsync nélkül meg amilyennek leirtad. De nem hiszem hogy jobban melegedne.
  • Voltan
    Nagyon jól fut a játék, egyvalamit leszámítva: ha a vsync be van kapcsolva, akkor nincs annyi stutter, viszont cserébe időnként leesik aaz fps pár másodpercre.
    Vsync nélkül kicsit töredezik, viszont nincs nagyon beakadás fut, és kicsit jobban is melegszik a gép.

Másnak is ílyen?
  • Evoluti0N
    Uh, nagyon jó lett az átirat. <3
  • ldavid
    2 műszakban 4-es csapatban dolgoznak a lányok* :D
    *az egyik neme kérdéses!

SzirmosSzisza #15508 ilyenkor jöhet jól egy osztrák rokon/ismerős
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 16:27:51
  • SzirmosSzisza
    Oupsz, azt hittem akkor jelentkezni se enged majd, hát akkor kapufa :(
  • Malakai
    Nope, márha MOn élsz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha alábbi országokból lehet részt venni: USA, Puerto Rico, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Németország, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Svájc, Ukrajna.
  • Ironman2
    No legalább lehet válogatni a striptizbárban.D
  • Shep
    Nekem is úgy sikerült de éppen, aztán mondom, ú tök jó bringa végre tekerhetek, erre a némber elvitte :) Utána meg lementem a partra odaálltam 2 strandoló elé erre rám hívták a zsarukat, pedig semmit nem csináltam, mocskos egy város.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.18. 15:59:59
  • lalakov
    Fegyverhez lőszert nem lehet venni? Hiába találtam speciális fegyvereket a játék elején, ha nem vehetek hozzájuk lőszert. :(

Még kezdő vagyok GTA-ban, ez az első játékom. Ha megtetszik egy kocsi és megtartanám, akkor haza kell vinnem és beállnom vele a garázsba? És ha ott már van egy kocsi?
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.04.18. 16:01:49
  • Overburner
    Na kipróbáltam az Online-t eddig nagyon fasza :D:D Voipot akartam beállitani de nem érzékeli hogy beszélek. Csak ha konkrétan lenyelem a mikrofont. Pedig TS-en nincs baj a microphone sensitivity meg maxon. Ilyenkor mi a teendő?:D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 16:02:42
  • Ironman2
    LOL! üldözött egy dagi néger,mert koccantam vele,megállunk a striptizbár elött michael,és franklin,begördül a dagi a kocsival,nekem akar esni,erre michael előveszi a gépfegyvert (amit én vásároltam neki) aztán szitává lövi a négert

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 16:01:34
  • Fpocok
    És hogy kell itt jelentkezni?
  • Carlos
    Nem online.
    Bár lehet, hogy asszony nézett filmet.
  • Borg
    Magyarország nincs a résztvevő országok listáján...
  • Ironman2
    ja,átugrottam a keritést,meg a lécsőn ugráltam lefele
  • Shep
    Tuti te is csaltál :)
  • SzirmosSzisza
    http://www.rockstargames.com/newswire/article/52420/enter-to-win-a-deluxe-gtav-custom-digital-storm-velox-pc próbát megér!
  • Ironman2
    hehe,sikerült!