Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
😄DD
te kis önjelölt látnok....
Forza.
szóval nem opcionális a "henteskedés" 😞(
Forza.
megnyitod a kis telefonját a karakterednek és: legendarymotorsport, FREE. Single-ben is gondolom ugyanez, de lehet csak onlne-ban van ez az autó
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Herold #12499 Annyiban jogos a várás hogy ha elcseszik az optimalizálást és olyan lesz mina a IV akkor nem érdemes tényleg megvenni mert nem fut el normálisan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 18:48:24
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 18:36:49
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Várni tudok. Várjak kicsit és addig legalább lesznek tesztek, értékelések, fórumos vélemények, patchek?
A baltás gyilkos vidiről meg annyit hogy akinek ilyen kedve van az tényleg magába keresse a bajt én sem állnék le civileket öldökölni csak úgy heccből, sőt ha van rá mód mindig ki is kerülöm őket még a járművekkel is hogy kevesebb kárt okozzak ezzel is próbálom beleélni magam a szerepbe hogy én mit tennék ha én lennék ott.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.22. 11:31:07
De itt épp nem erről van szó, hanem egy kiszolgáltatott gonoszról, aki halált érdemel, de le van kötve és könyörög az életéért épp neked. Akkor is meghúznád a ravaszt?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Civilek ölése nem ölése.
Nem fogok való életben 100$ ért megölni embereket(többért se), viszont ez egy játék, tehát ha pont ennyi kell ahhoz hogy megvegyek valamit, akkor lelkiismeret furdalás nélkül lelövöm. Ettől még nem vagyok pszihopata, csak szimplán külön tudom választani a játékot a valóságtól. Egyébként meg nincs túl sok értelme civileket lövöldözni ezért miért öldösné valaki őket?
Amikor arról van szó hogy a GTA miatt lövöldöz valaki mondjuk egy iskolában, akkor mondhatjuk azt, hogy az az ember alapból nem volt normális, a játék már csak egy csepp volt a pohárban.
Valljuk be máshogy viselkedik az ember egy játékban, mint a való életben, mert nincs súlya annak, hogyha valakit elütsz, megölsz, max a rendőrök kezdenek el üldözni.
Meghúznám -e a ravaszt? Ha a családomat akarná valaki bántani(fizikálisan) akkor igen, illetve önvédelemből.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.03.22. 09:44:25
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem is megfogtak vele na persze a stabil frame és a grafika is közrejátszik.
Ezt a játékot ne hagyd ki.Nagyon megéri az árát és Online is szuper!!
Bár nagyon nem fogom használni, zombikat és terroristákat szeretek ölni nem ártatlanokat. 😞
Ez egy fajta felfogás kérdése. Viszont:
Vegyük, a város textúráit, alakítsuk át marsi látványvilágra, vagy a cilivekre rajzoljunk golyóálló mellényt, páncélt, vagy bármilyen társadalmilag elítélendő dolgot és érdekes módon lelkiismeret furdalás nélkül öljük halomra őket.
Órákon át zajló pszichológiai vitát lehetne erről nyitni - ahogy teszik is ezt már több, mint egy évtizede - a lényeg, hogy fel kell fogni, ez egy játék. Akinek nem megy az ne játsszon vele. Az fiatal, alacsony szellemi képességűeket meg a szülők - esetleg később a felügyelőtisztek <#zavart1>#zavart1> - dolga, hogy kezeljék a szitut.
Nem hiszem, hogy játszanék a játékkal, de ha mégis, akkor a belső nézetet max járműben használnám. Már csak azért is, mert a játék alapvetően arra és úgy lett kitalálva.
[merlinw.org]
Azért ezt már kicsit brutálisnak tartom, nem véletlenül említettem a Postal 2-t. Anno hogy kiakadt mindenki arra a játékra, hogy milyen erőszakos, öncélú és brutális erre tessék:
Hatchet Gameplay
Valahogy belső nézetből sokkal erőszakosabbnak tűnik, pedig Vice Cityben volt láncfűrész és szamuráj kard is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én így szoktam először (akármit) keresni, ezek megbízható oldalak
aki tapasztaltabb, van 12ezerért is CD kulcs orosz rulettes oldalakon
http://www.game-mart.com/grand-theft-auto-v-steam-cd-key/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop#aid=aks
végül pedig én itt fogom megvenni, egyetlen tapasztalat alapján ami korrekt volt
Utoljára szerkesztette: NecroRabbit, 2015.03.18. 15:02:28