27719
-
jocking #15614 Tárgytalan, találtam rá megoldást. -
#15613 cheetaht meg zentornot nem találtam, de mást igen... :P (ti hogy illesztetek be képet? nekem nem működik egyik gomb se...)
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2015.04.19. 01:26:51 -
jocking #15612 A Blitz Play másnak is megfagy, amikor a végén váltana Franklinről Michaelre? -
Ironman2 #15611 ettől még a játék nagyon élvezhető,de nem fejlesztek gépet most azért hogy csillogóbb legyen minden,és több fűszál a réten.DD -
Ironman2 #15610 nekem sajnos normalon feljebb nem lehet rakni,az 1gb-s videókari miatt,sorry ha valakinek bántja a szemét a pocsék textúra -
#15609 milyen gépeken toljátok srácok, mert egy némelyik kép majd hogy nem PS3 szintű... -
#15608 de most a pc verzióban ezek a DLC-k alapból benne vannak amúgy, amikben ezek az autók vannak? -
ldavid #15607 már nem tudom. hajtottam nagyban, aztán oldalról kigurult vele egy nő.
itt emlegetnek valami belvárosi parkoló garázst, ott szétnézhetsz -
#15606 Atyavilág, és hol jött szembe? én még a cheetah-t próbálom becserkészni, de sehol...de ilyen csoda hol jött szembe?? :O -
#15605 Nekem sincs bug. Bár én főleg single-t tolok. Az faszán megy. -
Ironman2 #15604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15603 én úgy siettettem, hogy kilőttem alóla a szukát shotgunnal :D -
ldavid #15602 ez single volt, az online-t még nem kezdtem el.
Palinko #15597 szerintem mákom volt, épp nem volt tank sem a környéken, aztán felszállás után forogtam párszor hogy ne találjanak el
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 23:35:00 -
Ironman2 #15601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15600 ez csak online?? -
#15599 Harci díszben....
-
#15598 egyébként több milliót vertem el 3 kocsira, erre kiderül, hogy 2 verseny van :D meg 140től egyik sem megy jobban ami csak 200 km/h -
#15597 komolyan. nem véletlen a 2 update, a másikat végigjátszás után tettem fel
ldavid #15593 rakétákat hogy kerülted el? nincs cliff? -
#15596 -
#15595 wintradelés csalásnak számít, szóval... :) -
Ironman2 #15594 Megvettem garázst Groove Streetsen Franklin-el Adott egy fasza kis kocsit.Lehet választani special járgányt.Elegy RH8 a neve.Mellékküldetés verseny,kanyarokban használom a belassítást,a la Need for speed,nagyon jól müködik itt is.Simán első lettem!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 22:36:43 -
ldavid #15593 és bazmeg sikerült, de landoláskor az eleve sérült gép beadta a kulcsot... most FTW? tolni nem tudom :D
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 22:35:19 -
Tri3dge #15592 Kár, hogy semmi csalás nincs benne. -
#15591 Csaló. Ne csalj! -
Tri3dge #15590 Hali! Valaki nem akar race win-t tradelni? Criminal records-nál fél perc egy verseny. Nincs az az isten, hogy én rendesen megpróbáljak nyerni vagy 50 versenyt muscle car categóriában.... TriEdgeTV a nevem -
Evoluti0N #15589 Növelik a statokat, mint pl a Stamina. -
#15588 A sportoknak van valami értelmük vagy csak poénnak van benne? -
#15587 Ha ez megnyugtat nekem 17 óra játék alatt nem volt semmi féle bug :) -
#15586 Röviden leírnám a véleményemet ha nem gond:
Ennyi év csúszás után kaptunk egy bughalmazt, nehéz lenne szépíteni. Egy Heist-et nem lehet végigvinni valamilyen idegesítő bug nélkül, már ha egyáltalán nem fagy ki a cutscene.
Gyűlölöm, mikor a játék szándékosan akar halálra szopatni a legátlátszóbb módon, például mikor autók lehetetlen íveken közlekednek csak azért, hogy megzavarjanak, vagy a szuperképességű ellenségek a missziókon. Orrunk előtt spawn-oló járművek nem csak frusztáló, de hihetetlenül illúzióromboló is.
Nem értem az egész nyamvadt játék koncepcióját.
Szerezzünk pénzt azért, hogy a sok retardált között cruise-oljunk a városban?? Ez lenne a nagy terv?
Ha megoldották, hogy a deviáns viselkedésűek kiiktatásáért plusz pont jár, akkor MI A TÖKÖMÉRT NEM JÁR MÍNUSZ HA EGY NORMÁLISAN BÓKLÁSZÓT LŐNEK AGYON?????
Fizika kiábrándító, 4-hez képest pláne, egyáltalán nem esik jól A-ból B-be eljutni, nemhogy versenyezni bármivel is, az eltöltött idő nagy része így is azzal megy el, hogy LEKÜZDJÜK a távolságokat.
Chat-be írni nem lehet anélkül, hogy a leütött billentyűket ne kezelné utasításnak a játék, ehhez külön gratulálnék, gyakorlatilag a alapokat is elcseszték az átírásnál, innentől mit várjon az ember. Letöltetik velünk előre ezt a töménytelen mennyiségű adatot, majd a megjelenés után órákkal kiadnak egy 5 gigás patchet, néhágy kb/s sebességgel igazán élmény volt kivárni.
Remélem Ti élvezitek, mert nekem múlik a varázs!
-
#15585 remélem nem hitte senki, hogy pc-n nem lesznek bug-ok vagy éppen crash :) -
DantesHUN #15584 Ez komoly? Még ilyen bug-ok is vannak, amik miatt küldetéseket nem lehet megcsinálni? Nagyon ügyes... -
#15583 -
#15582 -
#15581 óh a fenébe azt a vadászóst én már megcsináltam a fene gondolta volna, hogy akkor kikapcsolták a wanted levelt :D de legalább látom nem csak nekem vannak vele gondjaim, de létezik, hogy a konzolosoknak ennyivel könnyebb dolguk volt? valamit ki kell találnunk, nagyon fáj rá a fogam. a Rhino tankot próbáltam és csalódás volt, egyszerű lövedékekkel szétlőtték semmi spéci helikopter vagy AT lövedék... -
#15580 1. Full unlocked retailból lehet csinálni eredetit. Csak le kell szedni hivatalos oldalról a setup toolt, és megadni a célt, ahova raktad a 65gb-ot.
2. Szerintem igen. -
Ironman2 #15579 annyira nem járok még előre,sőt majdnem az elején vagyok még a storynak,a mellékküldetések is elfogytak :) -
jocking #15578 Miután a warezzel ki tudtam próbálni, hogy normálisan megy a cucc, ezért úgy döntöttem, hogy jövő héten beruházok a dobozos verzióra. Előtte azonban lenne 2 kérdésem:
1: Az eredetit muszáj lesz a saját lemezeivel feltenni, vagy elég, ha csak beaktiválom valahogy a warezt?
2: Az eddig használt mentést át tudom majd tenni valahogy a "normális" rgsc accomra, vagy kezdhetem elölről az egészet? -
ldavid #15577 próbáltam jó párszor de nem jutottam messzire, nagyon durva.
viszont itt azt írják el lehet kötni egy küldetésben.
Ironman2 #15567 ja, igen neked. nem tudom segít-e, nekem még nem volt ilyen, lehet hogy te előrébb jársz.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 21:35:01 -
#15576 kapcsold be a Pc-d és csináld meg ott. -
#15575 Kár :(
xido #15568 Én is ma kezdtem eléggé el vagyok veszve még de telefonon fogsz kapni küldiket amiket lehet egyedül vagy többen is csinálni. Majd szeretnék itteniekkel küldizgetni a későbbiekben :D Biztos jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 21:04:04