27719
-
#15654 Összefutottam "saját magammal"... LOL:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ldavid #15653 na, csak meglett - viszont most láttam egy kisebb gépet is a bázison (nem a Hydra)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.19. 12:26:39 -
Rodman6 #15652 Trevor első küldetését hogy az anyámba kell megcsinálni? Komolyan felbasz. Kilőttem vagy száz motorost és mégse fogynak el. -
#15651 Parallax occlusion nincs a PC-s változatban? Bármit állítok sehogy sem sikerült bekapcsolni, így kéne kinéznie, viszont így néz ki. Elvileg a konzolos változatból véletlen kivették, de aztán vissza is rakták. -
#15650 Online karakter-t átlehet még szabni? Az elején kipróbáltam, ezért nem nagyon alakítottam rajta. -
#15649 Na, akkor nem vagyok ezzel egyedül, nekem is csak update után tűnt fel (aztán lehet volt előtte is csak nem vettem észre) -
kraven54 #15648 Teamviewer-t kapcsold ki, ha van! -
ldavid #15647 mentéssel pörgettem 3 napot (!) és még mindig ömlik -
Rodman6 #15646 Van valakinek ötlete hogy miért indul állandóan ablakba a játék? Miért hagyja figyelmen kívül a beállításaimat? És miért nem lehet 60Hz-re állítani? -
#15645 Én eddig 3x láttam esőt a játékban (+benchmark)... :) -
ldavid #15644 már megint szakad az eső... komolyan többet esik mint a 4-ben -
#15643 Köszönöm.
Megszokom. Igazából csak gyalogosan tűnik fel mert ha autózol akkor túl gyors vagy... -
Ironman2 #15642 az utolsónál sok különbség nincs,ebből látszik ha meszebb van a kamera,akkor low-on is szép a táj -
#15641 azért online heistnél amikor az anyahajóról el kell lopni a hydrákat és megszólal a Top Gun zenéje ott éreztem hogy nem kidobott pénz ez a játék!
-
Evoluti0N #15640 Nálam működik rendesen. Nekem a belső nézettel egyedüli bajom, hogy bill + egér kombónál nem lehet sétálni. Ugye 3rd personban sétál alapból, ha egyszer lenyomom a shiftet, akkor elkezd kocogni. Belső nézetben alapból kocog, ha lenyomom, akkor elkezd sprintelni. :S -
#15639 sajnos nálam is olyan, megoldás nincs
-
csikiscsiklo #15638 Nálatok működik rendesen a belső nézet? Nálam mikor be ülök a kocsikba, 1 pillanatra mutatja a műszerfalat, majd hirtelen külső nézetre vált!
Nyomogatom a V billentyűt, de max a motorháztetőre vált, meg persze közelit ad a kocsiról.
Ha a kocsiban ülve nyomok 1 F-et, ki szállok a kocsiból, akkor 1 pillanatra megint mutatja a műszerfalat, majd ki is száll a kocsiból! -
#15637 Nálam tökéletesen működött, kiszálltam, feltapasztottam simán.
Mindkettőt stickyvel robbantottam gyalogosan. Nem autóból. Szóval a bug összetetteb lehet, mert nekem semmi ilyen fagyós bug nem volt még.
Pedig azért beleraktam már vagy 30 órát.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.19. 11:28:05 -
#15636 én is leraktam már a kocsit, de végül áthelyezni próbáltam, de nem jött össze, el is tűnt, aztán krosszmotrot tettem le. simán odamész és áthajtod, de jó hogy megoldást találtál -
jocking #15635 Miután már el volt helyezve az autó, és nem volt elég "közeli" mentésem, ezért más megoldást találtam a net bugyraiban. Konkrétan ennél a missziónál is a "kocsiból fegyverrel" bug jön elő, csak itt fordítva működik. Nem akkor fagy meg, ha kocsiból akarsz fegyvert használni, hanem akkor, ha nem azt csinálod.
Megoldás: amikor fellököd a vontatóval a páncélautót, nem szabad kiszállni, hanem a kocsiból kell rádobni az ajtóra a sticky bomb-ot. Aztán arra is figyelni kell, hogy a kukásautót ne sticky-vel pusztítsd el (meg semmi olyannal, amit gyalog eldobsz - gránát, molotov, mittomén), hanem bárhogy máshogy, pl. üzemanyagtank szétlövéssel.
Valamit kezdhetnének már ezekkel az elcseszett bugokkal, mert rohadt idegesítő, és enyhén szólva is epic fail, hogy másfél év "ráhúzás" után benne hagynak ilyeneket (amikor a konzolos verzióból 1 az 1-ben át lehet emelni ezt a részt, így érthetetlen, hogy miért bugos). -
Rodman6 #15634 Már megint csesztek bugokat a játékba. Az miért van hogy 59Hz jelenik meg a felbontás mellett, nem pedig 60Hz? A többi felbontásra is igaz, mert mind egyel kevesebb, aztán így kavarodást okoz. A beállítások mennyiségével meg vagyok elégedve, viszont pont azokat felejtik ki amik érdekeltek volna, pl. kontrasztállítás, színmélység állítás. A 4-ben voltak ilyenek. -
#15633 Konkrétan erre gondolok, van valakinek valami ötlete?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stief #15632 Van olyan akinek még nem működik? Mert nekem még mindig nem tölti le. Most fogom újra rakni a winfost. Ékezet nem volt a nevemben. -
#15631 No, nekem is előjött a karakter körül négyzet alakú izé de csak az árnyékoknál. Ennek van valami orvossága?
Eléggé zavaró. Főleg hogy az elmúlt 3 napban ilyen nem volt és nem piszkáltam a beállításokat.
Az árnyékok részletességének állítása jó lenne, csak éppen akkor felére esik az FPS. :( -
#15630 A Frankin garázsában (eddig csak ez az egyetlen jászható karakter még) csak egy speciális jármű van, nálam. nincsenek azok a járművek amelyek az xbox 360-on voltak a dlc-k letöltésével...
Lehet-e vhogy hozzájuk férni a pc-re is?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.19. 09:02:12 -
#15629 Szép a játék, szó se róla. :)
-
Evoluti0N #15628 Oh, ez király! :D Én még egyelőre a szinglit nyüstölöm. Tegnap szó szerint csak néhány percre belenéztem a multiba. Főleg a karaktergenerálásra voltam kíváncsi. A videók/képek alapján nagyon jópofának tűnik és jobban bele akarok majd merülni. Nagyon rég nem multiztam semmivel. ^^ -
#15627 Persze, meg nyilván némi randalírozás, akár rendőrökkel szemben belefér, amihez kellenek a fegyverek, Passive módban ezeket is elveszi és átlátszóvá tesz mindenkit. (jó lenne egy gyors kapcsoló hozzá, menüből kikeresni körülményes) Másik játékos játékának tönkretételét nem tolerálom. Kedvencem mikor közös küldetés végén a háza előtti kivonulás után közvetlenül lő agyon majd felszedi az elhullajtott pénzemet.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.04.19. 08:42:57 -
janihunk #15626
Saját -
#15625 Hogy lehet 102%-os egy Statja Michaelnek? -
xido #15624 egész pontosan enable/disable passive mode,bizony..csak szivatós,mert van erőszakos küldetés,amihez vissza kell kapcsolnod..és van valamennyi idő,ami kapcsolgatás között el kell,hogy teljen :) -
#15623 Tudtommal online van egy immune opció, azzal nem tudnak lelőni freeroam-ban -
#15622 -
xido #15621 hát ma este kicsit nekimentem az online-nak..elején szép volt..aztán valahogy elkezdte enni a gépet mocskosul,pedig nagyon nem is volt olyan tömeg..bár...kiváncsi leszek single hosszabb pörgetésénél is átmegy-e diába ennyire...lehet akkor csak apródonként nyomhatom,mert túlhevítheti a kártyát.. -
Gibor #15620 Ma este röviden
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Heist után itt folytattuk
És így végeztük :D
-
#15619 aki über-autókra vadászna, ajánlom downtown nyugati részén lévő nagy garázst :D :D -
Ironman2 #15618 Már megvan közben,csak abba a retek ventillátorba nem találok bele.D -
Ironman2 #15617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azt mondja dobjam bele a BZ gast a ventillátorba,nézem az inventoryt,sehol nem látok BZ gast,fennt vagyok a tetőn ahol kijelölte a pontot,megpróbáltam gránáttal,de kicsit hangos volt,és vége a küldinek.Hol a BZ gáz?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.19. 01:45:13 -
#15616 ja épp ma emlegettem ezt a Blitzeset, hogy fagy, oda kell parkolni a pali házához közel, hogy ne legyen a zoomolás -
#15615 na nekem is sikerült egy olyat mint neked, csak még azt néztem mivel tolom majd be a hangárba jött egy jumbo és elkaszálta :D olyan meg párszor, hogy levegőben fogyott el a szufla a hajtóműből. de ahogy nézem még a cheatek sem segítenek most :( pedig jó volna egy ilyen gépmadár