Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha csúsztatják, akkor se tudsz mit tenni, ha akarsz vele játszani, akkor nem fog érdekelni, így is úgy is meg fogod venni.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.24. 15:10:33
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Az én agyam az előző csúszásnál dobta le az ékszíjat, nem is maga a csúszás ténye miatt, hanem a minősíthetetlenül csapnivaló kommunikáció okán a cég részéről. Akkor dühöngtem egy sort, majd lenyugodtam.
Ha most megint tolódik, már csak röhögni fogok, és megveszem a Mortal Kombat X-et 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(többi sandbox ezzel nem ér fel - ha másban: a hype-ban biztosan nem 😄 )
Forza.
RYO21 #12549 <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.24. 13:31:01
Azért közel sincs monopol helyzetben: Ott a Saints Row, mint alternatíva, ráadásul idén jön a Just Cause 3 is.
Nem tehetnek meg bármit azért. Én még csak a türelmesebbek közül való vagyok, de sokan már a 4. csúszáskor is megorroltak. Képzeld el mi lenne egy 5. után.
Ők is pénzből élnek hiába nevezik magukat Rockstar-nak. Ha nincs pénz ők is ugyanúgy lehúzhatják a rolót, mint más. Nyilván nem a pc-s kiadás fogja náluk betenni a kiskaput, de azért intő jel lehet a többi gamer számára is ha most minket sorozatosan átvernek. Ők se hülyék és ezzel tökéletesen tisztában vannak. Mindennek van oka és legfőképpen mindennek van következménye. Nincs ez másként a játékiparban sem, ami ugyanolyan üzlet mint az összes többi.
Persze szigorúan szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egy gta monopolhelyzetben van, nem mész helyette másik sandboxra.... bármit(!) megtehetnek és le kell nyelned (le is fogod)
RS 😞
Forza.
Vajon? 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez vonatkozik Tikal és Tommy-ra is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.23. 22:46:15
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viccet félre téve, szerintem nem merik többet csúsztatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy csúnya lenne, ha kedden bejelentenék, hogy bocs, mégse jelenik meg pc-re...XD Aztán meg áprilils 2-án....Hehe csak tréfa volt...Emlegetnénk asszem a fejlesztők felmenőit bizonyosan. :-)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.23. 17:59:48
Utoljára szerkesztette: drago14, 2015.03.23. 16:01:58
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.03.23. 15:40:48
amúgy aranylemeznek a megjelenés előtt hány nappal kell jönnie? mert azt azért még sokszorosítani is kell, meg becsomagolni és elszállítani a boltokba
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
majd ha megjön, tolok fel pár képet 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
+küldtek emailt: "Az alábbi terméket ma adjuk át a futárnak, innentől egy munkanapon belül kiszállítják Önhöz."
???
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.23. 11:00:32