27719
-
#15574 lesz még ilyen :( van quest amit csak úgyeskedve tudtam végrehajtani. az a Blitz nevű -
Ironman2 #15573 ugyanez volt nálam is első alkalommal -
pitt #15572 Sziasztok!
Még anno XBOX 360-ra megvettem a játékot, most szeretném PC-n tolni. Sajnos Gold előfizum már lejárt, így a social club-ba nem tudok bejelentkezni és profilt regisztrálni. Van valamilyen mód, hogy Gold nélkül is párosítani tudjam a Soical Club hozzáférésemet az Xbox játékommal? Esetleg más módja hogy átköltöztessem PC-re? Igazából a 3D support miatt érdekelne, soha sem játszottam real 3d-s játékkal még az Xbox verzió meg nem tudja.
Előre is köszönöm a segítségeiteket! -
#15571 nekem ilyen nem fordult elő, mert lehet a ? missziókkal ütöttem el az időt. egyébként IRL időben mennyi 1 hét a játékban 3 óra körül? -
#15570 az csak az elején volt. De akár egyedül is megcsinálhatod. Lehet császkálni meg minden szart.... -
bruna #15569 Kikapcsoltam az autó mentést és direkt nem FPS nézetből toltam 3x-ra hátha az a bakis még , és akkor sikerült :) Lehet ezek közül okozza valamelyik... -
xido #15568 Online gyorstalpalót kérnék szépen..
beléptem,bevárt még 5 embert a szerver,autóverseny..aztán beültetett minket egy kocsiba,mentünk valami melóba...
csak csapatos az online,vagy szólóban is lehet majd császkálni,akár küldetést is kapni mmo jelleggel? -
Ironman2 #15567 ez nekem ment? köszi! -
#15566 10 szer neki kell futni -
#15565 Sziasztok!
Heistre keresünk 2 főt haverral (lehetőleg 18+). Ha valakit érdekel írjon ránk ingame K1ryuu vagy Sethniel néven megtaláltok, illetve bent vagyunk az sg-s crew-ban is. -
#15564 Helló.
Van az a küldi mikor amandát megkell szöktetni a rendőrautóval meg a tv-be lévő csávóra kell robbantani a telefont :) Eddig oké csak ez után hova kell menni? Mert járkálok de valahogy nem lelek rá! :) -
bruna #15563 Azzal mit tudok csinálni hogy a játék összeomlik az első nagyobb rablásos feladat végén ? 2x megcsináltam... és pont a végén mielött mentene a játék beugrik az ablak h a GTAV.exe mittudom én és kilép...... :/ -
#15562 Ezt találtam : http://gtaforums.com/topic/593821-turn-engine-off-and-on/
It's NOT possible to leave the engine running after exiting your vehicle or while sitting inside of it (Sometimes it happens randomly when you exit it though).
You're not able to control the engine state like you were in GTA IV (Pressing Y/Triangle quick - Holding Y/Triangle). -
#15561 köszi már megtaláltam :) -
Evoluti0N #15560 Arra van valami mód, hogy FPS módban sétáljak? Amikor átváltok rá, akkor automatikusan elkezd futni. -
#15559 tessék
De a a benchmark 100% hogy bugos, nekem is ugyanez volt mint amit leírtál, megy a bench , egyszercsak ott találom magam az első küldetésnél de ugyanúgy nem tudok mozogni :D Mondom mi van??? -
#15558 ok köszi, majd mondd el mire jutottál a géplopásban -
#15557 Nektek a benchmark nem szokta összefosni magát? Volt már olyan, hogy betöltöm és a storyt töltötte be, de nem tudtam mozogni. Az egyik első alkalomkor meghaltam a repülős részen meg ilyenek... -
ldavid #15556 ezt én is hiányolom
Palinko #15555 a fejléncben a linkeknél van link a magyarításhoz
+ a jet lopást később megpróbálom én is hátha összejön
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 19:19:55 -
#15555 ha adsz linket beszállok segíteni -
#15554 Na úgy döntöttem nem kezdem el a sztorit még nincs kész a magyarítás. Nyárra igérik, addig meg elleszek mással. :) -
TiszaG #15553 Nekem olyan problémám van, hogy még az elején van egy küldetés, amikor az ékszerrablást kell előkészíteni és el kell lopni a taktikai terepjárót. Elkezdem követni őket, de amint odaérek, hirtelen eltűnik a küldetést jelző ikon és egy üres rendőrautó marad csak, amiben nincs senki. Valaki nem találkozott ezzel?? Carabine Rifles a neve -
drago14 #15552 Michael trailere alatt pont az a szám volt. -
#15551 Vsyncet tényleg ne használjátok- Drasztikusan lehúzza nálam bizonyos időközönként az FPS-t. 280X (especiel) -
#15550 igen igen ... kicsit egyszerűbb ha gyorsan el kell húzni valahonnan :D -
#15549 Ez engem is érdekelne. 4-ben ha hosszan nyomtam a kiszállást csak akkor állította le a motort. -
peti79 #15548 A Rock Radioban egy Queen szám szólt, amire Michael bólogatott a piros lámpánál.:) Ezek olyan apróságok, amik mindig megnevettetnek. -
#15547 Úgy nem lehet kiszálni a kocsiból hogy közben nem állítja le a motort ...? ha lehet hogyan egyszer sikerült .. -
#15546 nem akarom elhinni, hogy nincs könnyítés a konzolosoknak.... vagy 50 szer próbáltam és mindég lelőnek. ha épp 2 tank van elöl, esélytelen, de felszállás után 1-2 másodperccel már kapom is a rakétát.
-
CamelX #15545 Mint ha olvastam volna megjelenés környékén (csak azóta rengeteg info áradat volt) hogy a moddolás elméletileg már lehetséges. Olyan jó lenne egy abroncs tapadást+fékerőt csökkentő mod! Szerintem óriásit dobna a játékélményen, mert bár elég gagyi az autók fizikája (4-esé jobban tetszett), nem olyan reménytelenül fosch mint Wáccsdogz esetében -
#15544 A legjobb az, amikor a mentő üti el a kocsiból kiszálló embert. :D -
#15543 Értem.
AMD-m van. Catalystban ilyet meg hirtelen nem találok :(
Bár azt hiszem meg van. Mindjárt kis is próbálom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 18:18:16 -
#15542 capslock a boost, space a power tekerés -
ldavid #15541 vagy vársz (alvás segíthet - trevor 12 órát, franklin 8at, Michael6-ot alszik)
vagy vásárolsz, pl taxis céget -
xido #15540 san andreasból kiindulva jobb bal klikk gyorsan :D
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.04.18. 18:05:48 -
#15539 Azt cseszheted, mert a monitorod 60Hz-es. Ha nVidia karid van, akkor nVidia vezérlőpult - felbontás módosítása - testreszabás - egyedi felbontás létrehozása. -
#15538 Imádom a gta véletlenszerűségét, ebbe ma futottam bele, beavatkozás nélkül :D
persze azért na :D
Love it
-
#15537 Ha rendszerparticíó és van rajta bőven hely akkor csak arra tedd. Többi winyón én kikapcsoltam. -
#15536 Még nem, múltkori update-ben már volt róla szó, hogy lassan lesz.
Autót asszem a biztosítótól lehet kérni újat, ha eltűnik. -
#15535 A triatlonnál lenne olyan gondom, hogy a bringánál nem jöttem rá, hogyan kell "gyorsan" menni. Azaz, nem csökken a stamina, és ráadásul folyamatosan megelőznek. Úszásnál-futásnál ezzel nincs bajom, megy rendesen. De a bringánál mindig beelőznek...