27719
-
Ironman2 #16562 Az online elején tök szar autót választottam,mikor el kellett menni átfesteni,hogyan tudom lecserélni a személyes autómat másikra? Amúgy már megjelentek a mapon a kék ikonok is. -
#16561 de nem az általános csúszásról beszéltem, hanem a konzol - pc csúszásról. nem váltok mert amilyen játékokat én szeretek azt jobb PC-n játszani úgy tapasztaltam. szó sincs, hogy nem jön be, csak egy jelenség, amit korrektebb kiadók nem alkalmaznak.
bár jobban megnézve nem is rossz a PC exclusive címek listája :D
-
jocking #16560 Mit veszünk drágának? Zentorno-t is találtam már, pedig az sem olcsó. -
#16559 Nem tudom akkor mire gondolsz. Előveszel egy karabélyt, célra tartasz, ekkor csak a kis célkereszt ( fehér pöty, kereszt ) látszik, majd zoom és ekkor meg belenéz a távcsőbe, nem pont úgy mint egy COD-ba, de keresztül néz rajta -
#16558 Már párszor leírtuk, hogy a drága autókat meg kell venni!!!!! -
#16557 csúszó címek hol nincsenek? Minden platformon csúsznak. Ha neked nem jön be a PC gaming akkor miért nem váltasz konzolra? -
jocking #16556 Az a régi Bugatti formájú Z-type spawnol bárhol is a mapon, vagy az egyetlen mód a megszerzésére, ha 10 millert perkálok a neten? -
Tikal: Most néztem utána neten és mindenki azt írja hogy nem lehet. Szerinted hogyan működik? -
#16554 sorold, esetleg privátban :D
én úgy látom, hogy csúszó címek, exkluzív címek hiánya (ilyen star citizen meg crysisokon kívül) -
#16553 A Davis nevű metrómegálló (Ahol a Frankin első házának a közelében van) utáni fordulóban, az a alagút a tuti tipp. :D -
#16552 De, lehet. -
#16551 Köszönöm a válaszokat. :)) Majd gyakorlom, eddig vagy elakadtam valahol a kocsival vagy szitává lőttek.
Rossz hír számomra, hogy nem lehet használni a távcsövet a normál fegyvereken. :(( -
#16550 A PC ipar éppen hogy nem lesajnált manapság. Minőségi címek, olcsó játékok, iszonyat erős hardverek és még sorolhatnám.
Nyugodtan fejezd be, senki nem tart vissza :) -
#16549 direkt írtam fordítva, mert a PC ipar ilyen lesajnált jelenleg, mint a VHS, viszont a minőség jobb ezért nem a legjobb példa.
nem járok moziba, de sztem többi filmmel egy árban ment és nem volt premier felár, ha ott egyáltalán alkalmazzák ezt az árképzési stratégiát.
lassan befejezném a vitát, mert untatom a többieket -
#16548 A legtutibb hely mindig a vonat alagút, vagy az építési terület alatti alagút, ahol a bankrabláshoz használják a fúrót, oda az autópályáról be lehet gurulni, oda soha nem mennek le... -
#16547 Tényleg az, mindenki szerint az, csak te nem érted... és ráadásul te nem is fizettél érte, vicces vagy :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 23:04:57 -
#16546 Nem tűnt fel, hogy először VHS-en jött ki, aztán meg BluRay-en a feljavított változat? :D És ha neked nem volt meg VHS-en mert nem akartad szar változatban megnézni, hanem vártál a jobb változatra, hogy teljes pompájában élvezhesd, akkor neked már olcsóbban is jár a termék. Értem.
Mikor kijött a Csillagok Háborúja felújított változata akkor is féláron mentél moziba? Vagy az Alien-re, Die Hard-ra? ;) -
#16545 csak a sniperekbe néz bele. A többi kozmetikai cucc meg esetleg javít valamit a célzáson.... -
Evoluti0N #16544 Keress kis sikátorokat, ugrass be udvarokba, stb. Minél őrültebben vezetsz és minél őrültebb helyeken kötsz ki, annál nehezebben találnak rád a rendőrök. :D -
#16543 csak belekeveredtem egy értelmetlen vitába -
#16542 Elvileg növeli a pontosságot, de szerintem FPS nézetben, jobb egérgomb + görgőre belenéz.
Be kell menni hegyek/utak közé (sivatagban pl), úgy viszonylag könnyen le lehet rázni őket. -
Evoluti0N #16541 Még mindig nem értem, hogy miért panaszkodsz, amikor neked full ingyen volt az egész. Vagy így próbálsz javítani a lelkiismereteden? -
#16540 Fegyverhez vettem távcsövet, de nem lehet belenézni. Ezek a kiegészítők csak dísznek vannak a fegyverekhez? :(
Van valami jó módszer lerázni a rendőröket? Ötös szinten próbáltam víz alatt elbújni, de esélytelen így is. Kár hogy a fél hadsereg rám támad ilyenkor, jó lenne ha egyszer elfogynának, ha lövöm őket. -
Ironman2 #16539 nahát ez borz-alom
fehér cset,alig látni,ráadásul jobb oldalt,nem szeretem jobb oldali csetet,nem lehet átrakni balra? -
Evoluti0N #16538 Utólag nem lehet. Csak olyanokat max, hogy haj, szakáll, ruházat, smink. Pontosabban mondva, egyszer nekem felajánlotta. Azt nem tudom, hogy szint miatt, vagy miért. Közben kiírta, hogy ez az utolsó lehetőség, aztán soha többet nem változtathatok rajta. -
Ironman2 #16537 ne b.ssz fel! belépnek a játékomba? -
Ironman2 #16536 Online karakter kinézetét hol lehet utólag módositani? -
#16535 valaki tud egy jó lelőhelyet a stingray corvette-hez? (retro coquette) róla beszélek :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2015.04.25. 22:01:52 -
#16534 Én meg adtam rá bézból sapkát :D -
Evoluti0N #16533 És az a fasza (ismét csak Rockstar figyelmesség), hogy szöveg, reklámok alatt nem rázzák, csak tényleges zene közben. -
#16532 online is csinlják. Bár nem ennyire, ott csak a fejüket rázzák :D -
#16531 mert nem premier ár, ugyanaz mintha kiadnának filmet DVD-re majd 2 év múlva VHS-re premier áron.
annyi javít a megítélésen, hogy legalább a DLC-k benne vannak, meg az FPS mód. -
#16530 lol, ezt nem ismertem.
-
#16529 Én a helikopteres lövöldözésnél hagytam abba... klavval egérrel lehetetlen. Még a bronzot se tudtam összehozni. :( -
#16528 kb az a legkönnyebb, lesz itt még sírás
délután én is befejeztem, de csuklott a családfája rendesen annak, aki ezt a fantasztikus egeres irányítás kitalálta. -
#16527 sok ütnivaló köcsög van online, de a legalja szvsz még mindig az, mikor 3 méterre a kijárattól lesben áll a tetű, és boltból/garázsból kijövő fegyvertelen játékost szarrá lövi. az ilyennek egyhetes cifrafosást kívánok... -
#16526 Sziasztok! Hol találom a fényképeket amiket telóval a játék közben lőttem? Úgy értem mappában. Se a szociális klubban, se a dokukban, se a gta mappájában nincs. -
Evoluti0N #16525 Azt nem tudom, de most eszi a nem ennivalót a szerverük. Engem a "Saving failed, unable to connect to Rockstar Servers" szöveg fogad állandóan. -
Borg #16524 -
#16523 Azt írják, hogy elvileg ma is lesz patch.