27719
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz: rólam.
    Továbbiakban mellőzz!
  • MoRT2195
    Ez nem rólad szól, hanem a mondandódról...
  • IMYke2.0.0.0
    Leszállhatnál már rólam. Uncsi.
  • MoRT2195
    Ezt remélem te se gondolod komolyan.
  • IMYke2.0.0.0
    Totál pszichopatákat fog kinevelni ez a játék. Sajnos, az esély rá reális.
  • Laza
    Ebben vannak jól belőtt jelenetek, mint mikor beront a rendőrségre :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.26. 13:49:04
  • kill3r21
    Igen a narráció tervbe volt, de sajnos a hangom nem oda való, a feliratot elvettem, de a jövőben gondolok rá :)

Röviden a lényeg:
    Adott a csávó aki megérkezik a városba, aztán jön egy szomorúnak ható autózás, ahol felelevenítjük azt hogy egy gyilkos vagy terrorista , mind1 megöli a feleségünket és a báttyát, aztán közbe jön az infó, hogy meglett az ember , aki miatt történt az egész, ezt távcsöveztük le...aztán jön egy kis örlődés, majd arra jutunk hogy megbosszuljuk a dolgokat, bosszút állunk az egész világon, itt jön az akció, és utána rájövünk, hogy az egész életünknek így semmi értelme, és olyanná váltunk, akit mi is üldöztünk, és utána jön a

Na kb ez a story létezett a fejembe, ezt akartam megvalósítani, nyilván kellet volna még egy kis plusz jelenet ide vagy oda, avagy narráció, és akkor átláthatóbb! :)
    Na de majd legközelebb! :)
    De ezt szerettem volna :)
  • Fpocok
    Akinek kell a steam overlay nem steames példány mellé.
    Próbáltam. Működik.
  • RatBaG #16595
  • mate23
    valaki segítene abban hogy meg kell szerezni tűzoltókocsit az meg van azután mit kell csinálni?
  • LeWyTy
    Ez crew logó. Ha csak nem csinálsz egy saját crew-et nem lehet új képed.
  • Ironman2
    Nekem online-ban is jóváirtak 700 ezret dobozos vásárlásnál,de szépen fogy a lóvé,nem nehéz elkölteni,játékban pedig 500 ezret adtak,abból márcsak 400 ezer van nékem
  • Ironman2
    Ja király! Csinálj nekem Ironman tetkót légyszi! DE lehet megnézem hogy müködik az!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.26. 12:18:38
  • ldavid
    nem tudja valaki, a visszatérőknek járó tartalmat meg lehet kapni ha már játszottam a játékot PC-n?
    X360-on meg lenne prologue akkor új játék kezdésénél talán működne?
  • Carlos
    Építő kritika, no offense:
    - Az elején az az 1 perc tutál uncsi. Nem történik semmi. Esetleg narráció lehetne, hogy mi a háttere a történetnek.
    - Sose úgy száll le a repülő, hogy az első futómű ér le először a talajra.
    - Taxis rész is uncsi. Mesélj történetet.
    - Csúnya is lenne, ha egy mesterlövész nem figyelne az árnyékára és nem találná el elsőre a célpontot a tetőről. :)
    - Öteletes volt a "fejlődő" kecó és autó koncepció. Ez jó ötlet. A csóróból hogy lesz nagymenő. Ügyes!
    - A robbanások hangulatosak!
    - A vége meglepő. Nem is nagyon értem... Ha esetleg valami koncepciója vagy miértje lenne, ami egyértelműsíti akkor jobb lenne szerintem!

Szép munka! Csak így tovább!
  • kill3r21
    Mindent a játék beépített felvevőjével vettem fel, tehát minden jelenetet le kelett "játszani" úgymond :)
  • SzirmosSzisza
    Neked kell visszajátszás közben felvenni vagy rendereli neked videofájlba?
  • Overburner
    Dubsta Elegy nálam is ott vannak imádom mindkettőt :D
  • LeWyTy
    Imádom ezt a játékot!

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.26. 11:47:55
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és jól belájkoltam...

A dőlt betűs szó miatt mingyá' megyek
  • IMYke2.0.0.0
    Rossz a cím :)
    "Egy mészáros értelmetlen élete és halála" - ez találóbb lett volna

A film meg jó lett.
    Sok nyersanyaggal, még több idővel és jobb vágásokkal döbbenetesen jobb is lehetett volna. Állj össze valakivel, aki az ötleteidet megvalósítja, és készíts még több nyersanyagot, filmet :)

//Szerk.: Ja, és angolul feliratozz... sokkal népszerűbb lehetsz vele :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:35:43
  • kill3r21
    Sok sok óra macera, de lehet jó dolgokat csinálni :D
  • Ok5
    talán ő lehet a legrégebbi vezethető jármű a játékban , egy bicó sebességével tudott kb. haladni:)

http://p.coldline.hu/2015/04/26/1828314-20150426-2s1Tea.jpg
  • lalakov
    A zoomot nem próbáltam, köszönöm. :))
  • Overburner
    Megjött az indicator mod elvileg. Na ezt majd tuti kipróbálom csak várok pár napot hogy mennyire oké :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.26. 10:30:13
  • Nitrobrain
    Hi!
    Valaki online? Doktordevil néven futok, aki akar balhézni írjon rám :)
  • dartonite
    Akinek esetleg olyan gondja akadna online-ban mint nekem tegnap :
    Beragad a karakter amikor a garazsba akar belepni, fekete toltokepernyo amin csak porog porog a kurzor es nem csinal semmit (alt f4 a vege).
    Annak a neten olvasottak alapjan javaslom hogy kapja le a kocsijarol a klan cimert mert az okozza.
    En eladtam az autot amin rajta volt, es azota nem volt hasonlo problemam.

Szinten tapasztalat: sok versennyel vagy kuldikkel toltott ora utan azonnal rakjuk magunkat passziv modba mert meg a csapattarsaink is hajlamosak fejbeloni minket ahogy kierunk freeroam-ba.(nem a klantarsak persze)
    Akkor pedig viszik azt a lovet amit addig gyujtottel.Ez 100-150k-nal azert mar eleg bosszanto tud lenni.
  • Ironman2
  • rage

Véletlenül elütöttem...
    A kocsi elején, s a motorháztetőn a vérfolt elég brutál...
  • LeWyTy
    Van hozzá egy böngészős szerkesztő a SocialClubon. Am én voltam :P Jó?
  • kill3r21
    Na csináltam egy Gta filmet, nem volt sok idő, csak reggel 8-tól, mostanáig! :)
    Lehet amatőr lehet béna , de én büszke vagyok rá :)
  • Ironman2
    Hogyan rajzoltátok az egyedi tetkót?
  • Ironman2
    váóóóó!

• Ironman2
    okés
  • Ironman2
    aha kösz!
  • Evoluti0N
    Ajánlatos a passzív módot bekapcsolni, ha nem akarsz folyamatosan harcolni más játékosokkal, amikor szabadon mászkálsz a városban és nem valami küldiben/játékmódban vagy. Annyi, hogy a passzív módban nem tudod elővenni a fegyvered, szóval boltok kirablásánál ki kell kapcsolnod.
  • NagyiBMX
    Amikor rámész, hogy play online, van egy olyan, hogy "closed friend session". Ha egy olyat indítasz, akkor nem lesznek ilyen gyökerek a játékodban, csak a haverok akiket beinvelsz a session-be.
  • Ironman2
    Bírom ahogy meglátnak a játékosok aztán szarrá robbantanak,meg ölnek! Olyan aranyosak!
  • Ironman2
    okééés,köszi!
  • NagyiBMX
    Beviszed azt a kocsit a Los Santos Customs-ba, és simán eladod. Aztán célszerű venni egy házat vagy garázst, ahol több járművet tudsz tárolni. Utána a neten tudsz venni autót, vagy ellopsz egyet az utcán és raksz rá biztosítást. Onnantól az már a Te autód.