27719
-
#16603 Azaz: rólam.
Továbbiakban mellőzz! -
#16602 Ez nem rólad szól, hanem a mondandódról... -
#16601 Leszállhatnál már rólam. Uncsi. -
#16600 Ezt remélem te se gondolod komolyan. -
#16599 Totál pszichopatákat fog kinevelni ez a játék. Sajnos, az esély rá reális. -
#16598 Ebben vannak jól belőtt jelenetek, mint mikor beront a rendőrségre :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.26. 13:49:04 -
#16597 Igen a narráció tervbe volt, de sajnos a hangom nem oda való, a feliratot elvettem, de a jövőben gondolok rá :)
Röviden a lényeg:
Adott a csávó aki megérkezik a városba, aztán jön egy szomorúnak ható autózás, ahol felelevenítjük azt hogy egy gyilkos vagy terrorista , mind1 megöli a feleségünket és a báttyát, aztán közbe jön az infó, hogy meglett az ember , aki miatt történt az egész, ezt távcsöveztük le...aztán jön egy kis örlődés, majd arra jutunk hogy megbosszuljuk a dolgokat, bosszút állunk az egész világon, itt jön az akció, és utána rájövünk, hogy az egész életünknek így semmi értelme, és olyanná váltunk, akit mi is üldöztünk, és utána jön aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!öngyilkosság
Na kb ez a story létezett a fejembe, ezt akartam megvalósítani, nyilván kellet volna még egy kis plusz jelenet ide vagy oda, avagy narráció, és akkor átláthatóbb! :)
Na de majd legközelebb! :)
De ezt szerettem volna :) -
#16596 Akinek kell a steam overlay nem steames példány mellé.
Próbáltam. Működik. -
#16595 -
mate23 #16594 valaki segítene abban hogy meg kell szerezni tűzoltókocsit az meg van azután mit kell csinálni? -
#16593 Ez crew logó. Ha csak nem csinálsz egy saját crew-et nem lehet új képed. -
Ironman2 #16592 Nekem online-ban is jóváirtak 700 ezret dobozos vásárlásnál,de szépen fogy a lóvé,nem nehéz elkölteni,játékban pedig 500 ezret adtak,abból márcsak 400 ezer van nékem -
Ironman2 #16591 Ja király! Csinálj nekem Ironman tetkót légyszi! DE lehet megnézem hogy müködik az!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.26. 12:18:38 -
ldavid #16590 nem tudja valaki, a visszatérőknek járó tartalmat meg lehet kapni ha már játszottam a játékot PC-n?
X360-on meg lenne prologue akkor új játék kezdésénél talán működne? -
#16589 Építő kritika, no offense:
- Az elején az az 1 perc tutál uncsi. Nem történik semmi. Esetleg narráció lehetne, hogy mi a háttere a történetnek.
- Sose úgy száll le a repülő, hogy az első futómű ér le először a talajra.
- Taxis rész is uncsi. Mesélj történetet.
- Csúnya is lenne, ha egy mesterlövész nem figyelne az árnyékára és nem találná el elsőre a célpontot a tetőről. :)
- Öteletes volt a "fejlődő" kecó és autó koncepció. Ez jó ötlet. A csóróból hogy lesz nagymenő. Ügyes!
- A robbanások hangulatosak!
- A vége meglepő. Nem is nagyon értem... Ha esetleg valami koncepciója vagy miértje lenne, ami egyértelműsíti akkor jobb lenne szerintem!
Szép munka! Csak így tovább! -
#16588 Mindent a játék beépített felvevőjével vettem fel, tehát minden jelenetet le kelett "játszani" úgymond :) -
#16587 Neked kell visszajátszás közben felvenni vagy rendereli neked videofájlba? -
#16586 Dubsta Elegy nálam is ott vannak imádom mindkettőt :D -
#16585 Imádom ezt a játékot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.26. 11:47:55 -
#16584 Ja, és jól belájkoltam...
A dőlt betűs szó miatt mingyá' megyek -
#16583 Rossz a cím :)
"Egy mészáros értelmetlen élete és halála" - ez találóbb lett volna
A film meg jó lett.
Sok nyersanyaggal, még több idővel és jobb vágásokkal döbbenetesen jobb is lehetett volna. Állj össze valakivel, aki az ötleteidet megvalósítja, és készíts még több nyersanyagot, filmet :)
//Szerk.: Ja, és angolul feliratozz... sokkal népszerűbb lehetsz vele :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:35:43 -
#16582 Sok sok óra macera, de lehet jó dolgokat csinálni :D
-
Ok5 #16581 talán ő lehet a legrégebbi vezethető jármű a játékban , egy bicó sebességével tudott kb. haladni:)
http://p.coldline.hu/2015/04/26/1828314-20150426-2s1Tea.jpg
-
#16580 A zoomot nem próbáltam, köszönöm. :)) -
#16579 Megjött az indicator mod elvileg. Na ezt majd tuti kipróbálom csak várok pár napot hogy mennyire oké :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.26. 10:30:13 -
Nitrobrain #16578 Hi!
Valaki online? Doktordevil néven futok, aki akar balhézni írjon rám :) -
#16577 Akinek esetleg olyan gondja akadna online-ban mint nekem tegnap :
Beragad a karakter amikor a garazsba akar belepni, fekete toltokepernyo amin csak porog porog a kurzor es nem csinal semmit (alt f4 a vege).
Annak a neten olvasottak alapjan javaslom hogy kapja le a kocsijarol a klan cimert mert az okozza.
En eladtam az autot amin rajta volt, es azota nem volt hasonlo problemam.
Szinten tapasztalat: sok versennyel vagy kuldikkel toltott ora utan azonnal rakjuk magunkat passziv modba mert meg a csapattarsaink is hajlamosak fejbeloni minket ahogy kierunk freeroam-ba.(nem a klantarsak persze)
Akkor pedig viszik azt a lovet amit addig gyujtottel.Ez 100-150k-nal azert mar eleg bosszanto tud lenni. -
Ironman2 #16576 -
Véletlenül elütöttem...
A kocsi elején, s a motorháztetőn a vérfolt elég brutál... -
#16574 Van hozzá egy böngészős szerkesztő a SocialClubon. Am én voltam :P Jó? -
#16572 Na csináltam egy Gta filmet, nem volt sok idő, csak reggel 8-tól, mostanáig! :)
Lehet amatőr lehet béna , de én büszke vagyok rá :) -
Ironman2 #16571 Hogyan rajzoltátok az egyedi tetkót? -
Ironman2 #16570 váóóóó!
-
Ironman2 #16569 okés -
Ironman2 #16568 aha kösz! -
Evoluti0N #16567 Ajánlatos a passzív módot bekapcsolni, ha nem akarsz folyamatosan harcolni más játékosokkal, amikor szabadon mászkálsz a városban és nem valami küldiben/játékmódban vagy. Annyi, hogy a passzív módban nem tudod elővenni a fegyvered, szóval boltok kirablásánál ki kell kapcsolnod. -
#16566 Amikor rámész, hogy play online, van egy olyan, hogy "closed friend session". Ha egy olyat indítasz, akkor nem lesznek ilyen gyökerek a játékodban, csak a haverok akiket beinvelsz a session-be. -
Ironman2 #16565 Bírom ahogy meglátnak a játékosok aztán szarrá robbantanak,meg ölnek! Olyan aranyosak! -
Ironman2 #16564 okééés,köszi! -
#16563 Beviszed azt a kocsit a Los Santos Customs-ba, és simán eladod. Aztán célszerű venni egy házat vagy garázst, ahol több járművet tudsz tárolni. Utána a neten tudsz venni autót, vagy ellopsz egyet az utcán és raksz rá biztosítást. Onnantól az már a Te autód.