27719
-
Evoluti0N #16522 Assza meg ez az ejtőernyős feladat az Online-ban a Flight Schoolban. -
Evoluti0N #16521 Sok "Remaster"-t is teljes áron árulnak. Mivel eredetileg prevgenre jelent meg, meg feljavították a grafikát, raktak bele új fícsöröket, amik nem voltak benne prevgen verziókban, ez egy "remaster". Így nem csoda, hogy teljes áron árulják. Szal nem arról van szó, hogy "csak" átportolták és nem csináltak vele semmit.
És az is fura, hogy olyanok panaszkodnak az árára, akik meg se vették. Szóval ingyen végigjátszottad, örülj neki, ne sírj.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.25. 19:40:42 -
#16520 A lényeg hogy maga a játék nem Új! Már 2 éves. PCn viszon Új szóval ennyi.
Én pl valamiért feltudom fogni új játéknak mert edíg PCn nem volt. -
#16519 Újabb dolog amire az átlag GTA-s nem számít: hogy ha magamra húzok 2 csillagnyi rendőrt és rendőrautóval menekülve randalirozok a városban.
Szegény player látta, hogy vagy 4 rendőr jön mögötte, lehúzódik. Megállok mellette és fossá lövöm. :D :D :D
hehe... :D
Kurva nagy volt! :) Legalább 6-8 playert irtottam ki úgy, hogy rendőrökkel a seggembe menekülrem a rendőrautóval. Aztán valaki megunta és szétküldött a faszba egy bazooka-val. :D -
#16518 Az a baj, hogy értelek, csak te nem érted, hogy azért mert "port" nem kell olcsóbban adniuk, nem látom az okát. Magyarázd már meg miért is kellene olcsóbban adniuk? Mert már megjelent egy másik platformra? És? Egyébként is a konzolosok többet fizetnek minden szarért, neked meg még ez se elég :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 19:22:48 -
#16517 látom már nem akarod megérteni, egy portolást semmiképp sem lehet új játéknak felfogni, de ugyan ezt csinálták az összes Assassin Creedel stb. -
#16516 LOL. Nem új? Két éve is volt már PC-re vagy mi? Ne haragudj, de butaságokat beszélsz... -
#16515 mert nem új, pcre is le fog esni majd idővel. ok nem várnám el az átlagos 2 éves játékok árát mert az már szarért húgyért van, de egy féláras, 3/4-ed áras megjelenés nem lett volna rossz. de minél többet ki akarnak belőle préselni -
#16514 De miért is kellene olcsóbban adniuk a játékot? Csak mert már konzolra megjelent majd két éve? -
#16513 Valaki HEIST? Privátban felhasználója, vagy Crew invite jöhet -
#16512 Miért van az hogy valamelyik autónak van és van amelyiknek nincs turbó hangja miután beleraktam? -
Evoluti0N #16511 Én leborotváltam kopaszra. -
#16510 nem -
jocking #16509 Lehet amatőr kérdés, de ha story módban újrajátszok egy heist-et, miután végigvittem a játékot, akkor újra odaadja érte a zsetont? -
#16508 Trevorhoz nincs haj mód? :D -
#16507 mikrotranzakciósaktól, freemium, pay to winektől kivagyok. azért itt se semmi mégegyszer elkérni a játék árát pár millióért. -
#16506 a lehúzás pl. az ubisoft játékai meg az EA játékai, gta-ból 5 évente jön egy rész, tele hihetetlenül sok tartalommal, a lehúzás nem ez... -
ldavid #16505 nyilván ráérősen, nézelődtem erre arra. -
#16504 Kösz, de a két évvel ezelőtti verzió nem kell. Hogy néz már ki... -
#16503 Nem tudom te hogy csináltad egy nap még a városból is elég hozzá. -
Evoluti0N #16502 Fiúk, egy jó tanács, amit saját bőrömön tapasztaltam. Ne próbáljatok meg erős sodrású folyóban úszni. Főleg vízeséshez közel ne. :D -
#16501 konzolos megjelenést kell nézni. elég baj lenne 2 hét alatt a 16 ezer komment :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.25. 16:59:35 -
#16500 2 éves? két hete jött ki :) -
ldavid #16499 érdemes a Chiliadot megmászni bringával. marhajó. csak kevés rá egy nap. -
#16498 A játékon belüli vásárlás nem lehúzás, ha vásárlás nélkül is meg tudod szerezni azt amit árulnak. -
#16497 de ez lehúzás a négyzeten. nem elég, hogy 2 éves játékot premier áron árultak -
#16496 10 éve nem számít újdonságnak a játékon belüli vásárlás :D -
Evoluti0N #16495 75 euróért lehet venni 8 millát. Aztabaszta. Mekkora görénység már ez. Habár skillt úgyse tudsz venni sehol. -
#16494 Nyomd meg a Home gombot (Social Club) és ott valamelyik menüben ott van mi mennyi hivatalos úton, elég gáz imho ...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.25. 15:40:41 -
Evoluti0N #16493 Az előbb láttam GMG-n, hogy lehet az Online-hoz igazi pénzért játékbeli pénzt venni. o.O -
Evoluti0N #16492 ÁááááÁá kurva jó ez az Online. Küldizni más emberekkel, autós üldözés rendőrök és ellenséges játékosok elől, miközben egy csomagot le kell szállítani. GTA a köbön! -
#16491 100k-ért nincs ház, ja jól látom csak 99k-ért
Amúgy első szinten is lehet már házat venni, főleg, ha van az embernek előrendelős bónusza. -
#16490 Amúgy az lehetséges hogy én lvl3 szinten vettem high end házat ~100000-ért? Mert senki sem hiszi el nekem, pedig így volt. -
#16489 Ezzel egyetértek. 200K-ért is vannak kecók ahol lehet heist-elni. Garázs meg felesleges ha van a kéglihez. -
Rdinho10 #16488 köszönöm,megpróbálom bár autót venni tudok csak lecserélni nem tudtam hogy kell... -
#16487 mi lenne ha begurulnál vele a LS Customs-be és megpróbálnád ott? -
#16486 Belépsz telefonba, internet, "Travel and Transport" és itt vagy Legendary Motor Sports vagy Lost Santos Customs. Ha jól rémlik kell venni egy a garázst is, hogy ki tudják szállítani.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.25. 14:32:28 -
Rdinho10 #16485 udv urak:) most ujra elokaptam a gta-t,igaz ps4-en...online ha van egy autom h tudom eladni illetve lecserelni? -
#16484 200k-ért megveheted a legolcsóbb high-end kecót, szerintem felesleges pénzkidobás akár addig is kisebb lakásra beruházni. -
#16483 Nem tudod.