27719
-
#16871 Nálam ugyanez. Nem kapok semmit azért, hogy 100%, csak lehet vagizni a neten... Inkább a multi. -
ldavid #16870 na, azt nem merném :D
meg azért mégis csak más a játék, itt van save game -
#16869 Próbáltam én már mindent :) Van hogy jobb, de van hogy rosszabb -
#16868 Nektek az életben is kéne :) Nekem még soha egy kanyit nem sikerült nyernem a tözsdén a játékba :) -
ldavid #16867 a levél és űrhajó darabokat azért érdemes itt összeszedni, jár utánuk egy kisebb küldetés -
#16866 régen én is elkezdtem még san andreasban, vice cityben gyűjteni netes térképek alapján, de inkább munkánakbéreztem mint szórakozásnak. hagytam is a fenébe :D -
ldavid #16865 elég tőzsdézni hozzá.
már megvettem mindent amit lehetett mégis így állok:
,
jármű vásárlásra meg nem lehet túl sokat költeni
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.29. 15:36:07 -
Evoluti0N #16864 Én képes vagyok. :P Mondjuk nem minden játékban csinálok meg mindent. Csak azokban, amelyekben éppen ilyen kedvem van. Igazából a Rockstar játékok közül eddig egyedül a Read Dead Redemptiont játszottam ki 100%-ra, de most a GTA V-tel is ezt tervezem. -
#16863 elég elvetemültek akik képesek gyűjtögetni -
#16862 100%-hoz tán elég 5 property -
Evoluti0N #16861 Nem-nem. Szó sincs erről. Nem ez a lényeg. Én is, és még sokan mások is, szeretjük a játékokat 100%-ra kimaxolni. GTA esetében ez nálam azt is jelenti, hogy megveszem az összes ingatlant (mondjuk azok kellenek is a 100%-os játékteljesítéshez különben is, nem?). -
#16860 éllítólag csak olcsóbban :D -
#16859 Vegulis... De annak mi ertelme? Ingyen golfozhatsz? De jo... :-) -
#16858 -
Evoluti0N #16857 A maximalistáknak, akik mindent meg akarnak venni. Pl. már maga csak a golfpálya 150. -
jocking #16856 Ez pontosan az. A 6. lépésig csak az alap pénzt buheráljuk, viszont az új pénzérték nem jelenik meg a karakter számláján, csak akkor, ha tőzsdén veszel rajta valamit. Ha átírod a karakter pénzét, azzal csak az a pénz módosul, amit a karakter amúgy részvényre költhetne. -
#16855 Nem akarok belekotni, de ez process futas modositasanak minosul es ban jar(hat) erte meg akkor is ha single player!
Amugy nem tudom mit tekeregtek ennyire a tozsden. Annyira primitiv egyszeru hogy amint vegigtoltad a jatekot 1 ora alatt meg lehet otszorozni a penzed. Az megint mas kerdes, hogy minek a single playerben 200 millio? -
#16854 Ha már cheat engine, akkor nem egyszerűbb rögtön a pénzt meghekkelni? Nem kell szarakodni a tőzsdével. -
jocking #16853 Akit ugyanúgy szopat a tőzsde, mint engem, vagy csak nem akar vele szenvedni, annak itt egy tipp (csak sinlge-hez, multiban nem próbáltam, nem óhajtom magam bannoltatni).
1 - legfrissebb cheat engine letölt, telepít
2 - gta story mód ablakban elindít
3 - cheat engine elindít, folyamatok közül gta5.exe megkeres, hozzárendel (nem a launchert)
4 - játékban esc, karakter pénz megnéz, beír cheat engine keresőbe - first scan (ha már végigvitted a főküldiket, és sok a lé, akkor kevesebb a találat, könnyebb vele dolgozni, mint a játék elején)
5 - kijön egy érték (általában csak egy, vagy 2, a 2 közül a nem zöld színű a célpont), arra 2 katt, lekerül alulra
6 - alul value-ra 2 katt, átír, bal oldalt "active" négyzet beikszel
7 - ekkor már megjelenik a pénz, de még csak akkor látható, ha telefonon előhívod az LCN-t.
8 - LCN-en megjelent módosult teljes pénzösszegből bármilyen részvény vesz, aztán rögtön elad
9 - *profit* -
jocking #16852 Megoldottam, kiszedtem azt is, így már fogadja a másik kocsimat. Jól elszarták rockstarék a singleplayer garázsrendszerét, simán lehetne itt is biztosítás, meg több megvehető ház és garázs. -
#16851 Miért nem a klónt szeded ki és tünteted el? -
Fox121 #16850 kőszi :) -
jocking #16849 Valaki le tudná írni, hogy hogy a tökömbe működik a rendőrségi garázs?
Nálam ez a helyzet:
- Van bent 2 autó, amiből az egyiket sosem láttam, a másik meg a házam garázsában van, tehát "nincs elveszve", így nem értem, mit keres a klónja a rendőrségi garázsban.
- Kiszedem az autót, amit még sosem használtam, felrobbantom, hogy ne kerüljön vissza a rendőrséghez. Így a rendőrségi garázsban már csak 1 autó van, tehát van szabad hely.
- Elmegyek a házam garázsához, ott van egy másik autóm. Elviszem LSC-be, tuningolom, megjavítom, hogy a játék úgy kezelje, hogy az már az enyém.
- Történik valami, meghalok ezzel az autóval úgy, hogy a kocsi túléli, én nem. Kijövök a kórházból, elmegyek a rendőrséghez, és még mindig csak az az 1 rohadt "klón" kocsi van a rendőrségen, a másiknak meg semmi nyoma.
- wtf.
Hogy a fenébe kell rávenni a rendőrséget, hogy "elmentsenek" egy autót? -
#16848 Arra is van megoldás, h ne kelljen odahajolni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#16847 van ebben rendőr, tűzoltó és mentős széria mint a korábbiakban? gondolok arra, ha megcsináltad mind a 10? tűzoltó szintet, akkor tűzálló lettél pl. -
pack #16846 Meggyűlt a bajom a tőzsdével...
The Hotel Assassination előtt BettaPharmaceuticals részvényei nagyon magasan 460-on vannak (hiába telik az idő, nem változik), holott 200 körül kellene lennie. Ezzel szemben a Bilkinton (aminek küldetés után kellene lemennie) most is elég alacsony 80-körül van.
Úgy még nem próbáltam, hogy elindítom a küldetést és közben veszem meg, de nem hiszem, hogy számítana ez valamit is.
(Természetesen eredeti játékom van) -
#16845 ragdoll mod :D
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.29. 10:21:29 -
#16844 Nekem ilyen asztali talpas mikrofonom van ugyebár nem füles mikrofonnal és lehet ez a baj de ha odahajolok és konkrétan bekapom a mikrofont akkor hallanak de a franc nem akar úgy ülni hogy 3cm-re legyen a mikrofon a fejemtől :D -
#16843 Ugye nem megy pirosba a video memoria hasznaltsag?
Amugy ez egy tipikus tulmelegedesi jelenseg lesz szerintem. Fujd ki a gepedet suritett levegovel, lehet megalt a por a bordakon.
Vagy ha ez tiszta akkor vedd visszabb a beallitasokat. -
#16842 Sztem esélyes, hogy a video ram lesz a ludas.
Csekkold a fogyasztást - a graf menüben látszik -
#16841 Északon az erdősebb részeken rendszeresen kolbászolnak őzek-szarvasok az autópályán.
-
#16840 Ez engem is érdekelne, mert baromira nem halljuk egymást rendesen haverral, de másokat meg tök jól hallok.
Mi inkább Viberezni szoktunk, de ugye azt csak mi halljuk. -
#16839 Megesik nálam is, gtx 770. Nem túl zavaró. -
#16838 Koszonom, ezt nem figyeltem, mivel nem mozgott a target sosem.
Probalkoztam a daruval, a legtetejerol se lattam semmi targetet a kijelolt helyen. -
#16837 Mikrofont betudta már állítani valaki hogy ne kelljen bekapni hogy érzékelje a játék illetve hogy halljanak mások amikor beszélek? TS-en tökéletesen működik csak GTA-ban nem. -
XBlade #16836 Kedves tagok a segítségetekre lenne szükségem. Megvettem a GTA 5-öt PC-re, szépen fut az elején, a játék maga is nagyon jól néz ki, szinte mindent high, very highra fel tudok húzni. Az első fél - egy órában semmi szaggatás, viszont utána elkezd akadni a játék és teljesen élvezhetetlen lesz. A Pc-m így néz ki: Intel Core i5-3570 3400 Mhz proci, 8 gb DDR 3 1600-as memória, Ati Radeon HD 7950 videókártya. Próbáltam drivert frissíteni, de nem oldotta meg. Esetleg a ramot kevesli? Köszönöm a válaszokat. -
#16835 Perszemar! Engem olyan kocsival lottek ami 5 raketat lott ki magabol! Szerencsere passziv voltam. -
#16834 Ezt enis keresem, de nem talaltam ilyet. Mondjuk a vicces hogy lehet hogy crewtol kapnek inviteot es mondjuk jkw234 usernameel regisztralt akkor cseszhetem... -
#16833 Üdv!
Pont tegnap bombáztak meg engem is. 2 milla esett, utána meg katana swordok potyogtak.
Írtam a Rockstar supportnak, hogy vegyék el. -
yozsee #16832 Van olyan beállítási lehetőség, hogy invite-ot csak mondjuk friends & crew memberts-től kapjak?