Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Shep ironizált...

//A kiadók mindig sírnak a PC WRZ és a kicsi vásárló erő miatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Látom vetted a lapot. Nagyobb kép amúgy nem volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Most olyat fogok írni amiért megköveztek...
Ezért szeretek konzolon játszani 😄 Ez a galiba ott ritkán van 😄
Kandurex
+1

2 BR olvasóm is van
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.14. 17:49:41

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi!
Shep
Pedig PC-re nem éri meg kiadni a játékokat, senki nem veszi őket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hol tudom megváltoztatni az online módban a karakter kinézetét? Sehol nem találom!
IMYke2.0.0.0
Működik. Laza is onnan vett 2 kulcsot, miután a beidézett "tutorial" leírásra került.
A HOLA-ban amúgy bármelyik dél-amerikai ország választható, az USA mellett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
Uristen mekkora penz az...es mennyit akasztottak le eddig a 4 konzolbol is...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
<#vigyor3>

Nem messze lakok Hatvantól és gyors netem van, mégis 70-el jön. Nem tudom mit csináljak, hagyjam a picsába az egészet?
Fpocok
A STEAMEN, első nap, több mint egy millión vették meg. ÉS EZ CSAK A STEAM!

Parasite Eve 2, best game EVER!

bakvarnyu
Ez igazoltan működik? Itthonról regisztrálható steam kulcsot adnak ?

grebber
Élsimitási eljárások bővebben googlen

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Élsimitás tipusok
Panzeradler
Unrar password: "www.intercambiosvirtuales.org" (without quotes)
1-2 beállítást nem értek :S
Mi az a
FXAA
MSAA

Shep
Úgy látom ez a játék a sebesség bűvöletében játszódik 😄

kill3r21
Régi a drive szerintem ez a gond 😊
Csacsi
21 óra van hátra a 60GB-bol😊

Szinte hallom a modem tárcsázását 😊 Régi szép idők.

Még jó hogy holnap szabadság.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jelszót tudnál adni? Az első 5 fájlt már letöltöttem, bele akartam nézni, de jelszót kér.
2óra 50perc alatt felment minden és most játszhatok! 😄

IMYke2.0.0.0
Részemről: 1 szavazat a Blu-Ray lemezes értékesítésre

//Van BD-íróm.

Overburner
Én most kezdtem 15 perce kb 3. járok. Valami van ott nálad 😄

Fpocok #14098 <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 17:34:52

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Fpocok
Most 60 vagy 20?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálom, nagyon szar volt. Szégyelem is magam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Kezd elfogyni a türelmem, most kérte a 6. lemezt....2 órája kezdtem kb
Vagy gerincre menne a steam szerver és nem töltené senkinek. 😄

Nem nyert.
Hatvan 20Mega...

Kinek milyen netje van? (szolgáltató)
Lehet az is számít.

IMYke2.0.0.0
Tippelek... Budapest? Netán 120 Mbit/s net?

Beszarok. Lement 100 alá, az a baj, ha abba hagyom még lassabb lesz. Ki tudja , holnap már megint mi baja lesz, még rosszabb lesz. Legalább tölt ha iszonyat lassan is, nem kockáztatom meg, hogy abba hagyom. Csak így estére se végez.
5GB után még 353MB-t tölt. ÁÁÁÁ
De az is max-al jön. 😊

HeadHunter86
Hogy az Istenbe sikerült neked? PH fórumon is szenved vele mindneki. Nekem is belassult mint állat. 400Mega jött le eddig :S

Nekem folyamatosan teljes kapacitással jön. (1,5MB/S) Már csak 200MB kell és játszhatok! Remélem.

na tobbek kozott ezert valasztottam a ps4-et😊 kitartas!hatalmas jatek!😊
Nem tudom, hogy egyáltalán minek erőltetik ezt a Social Club baromságot (jól van, tudom: pénz). Lehetne simán csak Steam is akkor töltene mindenkinek normálisan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.14. 17:22:54
IMYke2.0.0.0
S ki tudja még, hogy hány több GB-os patch - netán (enyhe) vigasz(taló) tartalom - vár rátok még...

Nem tudom, de nagyon jó. Éjfélig nem jön le, és majdnem dél óta szarakodok itt. Most nem azért, úgy 40-50 órát szánjak rá, hogy legalább elinduljon? Már 200-al se jön. Remélem le is áll majd teljesen. És tudom hogy első nap, sokan vannak egyszerre a szerveren...oldják meg! Drága volt, sokat fizettünk érte, cserébe az a minimum hogy megfelelő szervereket biztosítanak ahonnan max. sebességgel jön le a patch. Baromira szar trehány munka ez. És ezek után mennyire lesz optimalizált, bug-os, stabil...na arra befizetek.
bakkerman
Ez a dvd-sekre is vonatkozik? Tehat felrakom a jatekot meg regisztralok socialra,akkor ezeket a fajlokat letoltom bemasolom es megy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voltan
Kinek mennyivel szedi az 5 gigás peccset? Nekem stabil 0 kbyte/sec már vagy egy órája, többszörös újraindítással 😄 Kurva anyjukat 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem azt tartalmazza, amit a konzolos patch-ek? Csak egyben. Nem?

Amúgy mégis mi a bánat lehet 5 gigás patch-ben?
Nekem már 2,5órája "telepít" és még van 1,5GB a letöltésből. (Durván 1óra 35perc alatt felment a DVD-kről. A többi a töltés 15-20Megás netem van)

dartonite
i5-2500,gtx 970,8giga mem,stb.Birnia kene.
0 day game. Számítani lehetett rá. Rockstar fórumon volt is topic, hogy steames drágább, viszont kapacitás gondok tuti nem lesznek a letöltés végett
kill3r21
Egyébként meg 14 ezerért had rinyáljunk már nem?
Beszarás, de tényleg. Mindegy, megcsináltam új fiók. Most letölti a patch-et. 800 kb/s sebességgel. Vicces lesz.

Most nem azért, de amikor kijött PC-re a GTA IV, optilmalizálatlan volt, rettentő bug-os akadtak gondok a másodlás védellemmel, a hülye szocális klubbal.

Na ezt így sikerült kijavítani az V. részre...van akik már telepíteni se tudták...most meg csiga sebességel tölt egy akkora patch-et, mint máskor egy komplett játék...van egy olyan érzésem azért öt giga, mert csesztek normálisan megcsinálni.

Ezek után, azért elgondolkodtató megéri-e még egyszer Rockstar terméket venni. Megint jól elbaszták, és még a játék se indult el szóval még ki tudja mi lesz itt?
Azt gondoltam, a IV rész után csak nem lesznek megint mindenféle hibák, problémák, de.
"Csak" annyi a rinya, hogy a a kib@szott 5 gigás patchet, vagy mi sz@rt nem tölti le.... Állandóan leb@sz a szerverről.

De már én is megpróbálom a megáról leszedni, hátha úgy jó lesz.
Utoljára szerkesztette: peti79, 2015.04.14. 17:07:55
Voltan
A lemezesre ez nem vonatkozik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kill3r21
És milyen a vasad?