27719
-
jocking #16911 Online módban mászkálnak olyan kocsik az úton, amiket amúgy a neten keresztül kéne megvenni? Egy Warrener-t szerettem volna felhajtani, de égen-földön nem találtam egyet se, pedig csalinkáztam 2 játékbéli napon keresztül a városban.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.29. 23:30:26 -
#16910 Ott van a galéria menüben csak nyomj rá entert, ha nem mondod meg nmeki hogy töltse fel socialra akkor nem tölti alapból -
#16909 Sziasztok! Hoztam egy onlineos képet és egyben segítségeteket kérném. Snapmaticsos fotót mért nem látom a Social Club oldalán? Ezen kívül esetleg elmenti a képet valahova gépre is?
Utoljára szerkesztette: Zsoca 02, 2015.04.29. 22:36:39 -
#16908 Kezdhetnének már valamit az online játékkal, mert vicces, hogy egy egyébként 1.5 éves online rendszernél állandóan bugoktól szenved az ember ... nem tölti be, kidob, error, töltöget mint a veszedelem .... fele játékidő ezzel megy el. -
#16907 Nem is rád értettem, hanem azokra, akik ezért csinálnak egy valag pénzt csalással :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.29. 22:24:53 -
#16906 Singleben a módósítgatás csak nem lesz gond, nehogy már majd egy modot se lehessen használni :) -
#16905 Ne egérrel irányítsd, hanem WASD + NUM8456-al. Vagy kontrollerrel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.29. 22:19:54 -
Evoluti0N #16904 Farmer stílusban.
-
#16903 "de ez process futas modositasanak minosul es ban jar(hat) erte meg akkor is ha single player!"
Mármint a process prioritásának állítása? Ne hülyéskedj már :) -
Bal0924 #16902 Hogyan lehet eladni a lopott kocsit?
Hányas szint kell hozzá?
Elmentem a tuningoló helyig, de ki sem nyílt az ajtó... :S
-
#16901 Mi a gond a repüléssel? :) -
Bal0924 #16900 És melyik azok a küldetések? -
Evoluti0N #16899 Nálatok is csinálja azt a hülyeséget a játék, hogy amikor újrajátszok egy küldit és utána tölti vissza a játék állítólag a sztori módot, akkor az online-t indítja el? -
#16898 aki a repülést kötelezően beletette a küldetésekbe, kapja be... -
#16897 3 ingatlanod lehet összesen.
a sima munkák közül bármelyiket megpróbálhatod teljesíteni akár egyedül is, max beletörik a fogad.
a mental state csak azt jelzi, hogy az utóbbi időben hány játékost öltél meg. minél többet, annál pirosabb lesz a jeled. -
#16896 Kivágott az online.
Először a character infókat nem tudta visszatölteni, mostmár service unavailable... -
#16895 vannak, amiket egyedül is megcsinálhatsz. A mental state pedig a járókelők gyilkolászásával megy feljebb. Hajrá :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.29. 20:12:37 -
#16894 szerintem az csak a storyra vonatkozik -
Bal0924 #16893 Az olnline módról kérdeznék 1-2-t
Vannak egyszemélyes munkák is?
Hány házat és garázst lehet venni?
Mi az a Mental State? Hogyan tudom növelni? -
ldavid #16892 csak tudnám mi a halál faszának van a sleep mode a mobilon ha ugyanúgy zaklatnak az üzletek a segítségkérős sms-ekkel -
#16891 Merlin, írtam privátba. -
DantesHUN #16890 Kár, igazán megoldhatták volna, hogy veszek kocsit, és az lesz onnantól a személyi kocsi, ott áll a házamnál, stb. -
rambozo #16889 A vételnek azt hiszem az is feltétele, hogy legyen garázsod. Viszont az oda megvásárolt kocsik nem a piros Karin (ami gondolom valami bérelt autó akar lenni) helyére kerülnek, tehát nem lesznek mindig a házad előtt, meg ilyesmi. De mondom, haladj a történetben és visszakapod a Tailgatert, igaz, némi igényes módosítással (Meridius: ezért gondoltam csak, hogy nem marad meg rajta a tuning). -
DantesHUN #16888 Igen valamit mondott, csak sajnálom a kocsit.
Különben , venni nem lehet? Bármilyet akartam, egyik kocsit se engedi megvenni(pénz van rá ) -
Bal0924 #16887 Hány házat és garázst lehet venni? -
Evoluti0N #16886 Hol írtam én olyant, hogy csalással csinálok pénzt? A hozzászólás második részére válaszoltam. Arra, hogy minek kell sok pénz single-ben. Kölyök korom óta nem csaltam egy játékban is. -
Meridius #16885 rajtamarad;D -
#16884 Na ez csodás...
Csatlakoztam egy heist-hez. Setup mindkét fázisa kész, indulnák a fő küldire, előtte black screen, homokóra és visszadob az utcára...
EZMIFASZ? -
rambozo #16883 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jimmytől kapsz majd egy e-mailt, ami meg fogja magyarázni. Később visszakapod, de szerintem a tuning nem marad rajta.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.04.29. 18:16:39 -
#16882 Már az első lépés is rosszul hangzik :) -
#16881 Hát az baromi jó, hogy úgynevezett 'maximalista' vagyok, aztán csalással csinálok pénzt ... ebben mi a maximalizmus? -
DantesHUN #16880 Hát ez meg micsoda? Volt egy kocsija Michael-nek, szépen kitunningoltam, minden, erre...erre eltűnt, egy küldetés után, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és most egy teljesen másik Michael személyi kocsija. Ezt most így hogy? Nem kaphatom vissza? Jó kocsi volt, úgy nézett ki ahogy nekem tetszik, erre nincs.miután jógázott az asszonynal + drogozás, meg lelépett -
Jude666 #16879 Viszont multiban sajnos már nem lehet tőzsdézni... -
#16878 megfeledkeztel az asszonyrol? -
Joci891 #16877 Sziasztok az miért van hogy játszom a multiban és nem költök semmire de el fogy a pénzem? -
#16876 Srácok írtam a supportnak a grafikai hiba miatt, válaszoltak is, ahogy nézem sablon szöveg van, dxdiagot és msinfót kérnek, az elsőt vágom, de mi a fene az msinfó? :D -
#16875 Akkor jólvanakkor :D -
#16874 Nálam az volt hogy leszólítottam egy dögös macát az utcán erre beszólt nekem hogy hagyjam békén és hívta a zsarukat hogy zaklattam öt jöjjenek ki minél előbb :D.
Egyből ott is voltak, rögtön 2 csillag mondom büdös ribanc HEADSHOT azt leráztam a zsarukat. -
Rajnoka75 #16873 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudom xbox 360-on előhozni a Strangers and Freaks küldetéseket? 39db van meg, és 58 van, viszont nem találok sehol kérdőjelet. -
#16872 Gyerekek 4 platformon toltam már a GTA V-öt, de még most is megtud lepni :D
Sétálok a tengerparti sétányon, láttam egy bikinis csajt, mondom megnézem milyen a segg....akarom mondani a grafikája :D
Sétálok mögötte erre a csaj beijed, beszól hogy hagyjam békén, elkezd futni....az épp ott sétáló helyi kigyúrt keménylegények meg elkezdenek ütni ....
emelem a kalapom :D