27719
  • jocking
    Online módban mászkálnak olyan kocsik az úton, amiket amúgy a neten keresztül kéne megvenni? Egy Warrener-t szerettem volna felhajtani, de égen-földön nem találtam egyet se, pedig csalinkáztam 2 játékbéli napon keresztül a városban.
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.29. 23:30:26
  • kill3r21
    Ott van a galéria menüben csak nyomj rá entert, ha nem mondod meg nmeki hogy töltse fel socialra akkor nem tölti alapból
  • Zsoca 02
    Sziasztok! Hoztam egy onlineos képet és egyben segítségeteket kérném. Snapmaticsos fotót mért nem látom a Social Club oldalán? Ezen kívül esetleg elmenti a képet valahova gépre is?

Utoljára szerkesztette: Zsoca 02, 2015.04.29. 22:36:39
  • Laza
    Kezdhetnének már valamit az online játékkal, mert vicces, hogy egy egyébként 1.5 éves online rendszernél állandóan bugoktól szenved az ember ... nem tölti be, kidob, error, töltöget mint a veszedelem .... fele játékidő ezzel megy el.
  • Laza
    Nem is rád értettem, hanem azokra, akik ezért csinálnak egy valag pénzt csalással :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.29. 22:24:53
  • kill3r21
    Singleben a módósítgatás csak nem lesz gond, nehogy már majd egy modot se lehessen használni :)
  • MerlinW
    Ne egérrel irányítsd, hanem WASD + NUM8456-al. Vagy kontrollerrel.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.29. 22:19:54
  • Evoluti0N
    Farmer stílusban.

• MerlinW
    "de ez process futas modositasanak minosul es ban jar(hat) erte meg akkor is ha single player!"

Mármint a process prioritásának állítása? Ne hülyéskedj már :)
  • Bal0924
    Hogyan lehet eladni a lopott kocsit?
    Hányas szint kell hozzá?
    Elmentem a tuningoló helyig, de ki sem nyílt az ajtó... :S
  • kill3r21
    Mi a gond a repüléssel? :)
  • Bal0924
    És melyik azok a küldetések?
  • Evoluti0N
    Nálatok is csinálja azt a hülyeséget a játék, hogy amikor újrajátszok egy küldit és utána tölti vissza a játék állítólag a sztori módot, akkor az online-t indítja el?
  • Frank99
    aki a repülést kötelezően beletette a küldetésekbe, kapja be...
  • RatBaG #16897
    3 ingatlanod lehet összesen.
    a sima munkák közül bármelyiket megpróbálhatod teljesíteni akár egyedül is, max beletörik a fogad.
    a mental state csak azt jelzi, hogy az utóbbi időben hány játékost öltél meg. minél többet, annál pirosabb lesz a jeled.
  • Carlos
    Kivágott az online.
    Először a character infókat nem tudta visszatölteni, mostmár service unavailable...
  • LasDen #16895
    vannak, amiket egyedül is megcsinálhatsz. A mental state pedig a járókelők gyilkolászásával megy feljebb. Hajrá :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.29. 20:12:37
  • LasDen #16894
    szerintem az csak a storyra vonatkozik
  • Bal0924
    Az olnline módról kérdeznék 1-2-t

Vannak egyszemélyes munkák is?
    Hány házat és garázst lehet venni?
    Mi az a Mental State? Hogyan tudom növelni?
  • ldavid
    csak tudnám mi a halál faszának van a sleep mode a mobilon ha ugyanúgy zaklatnak az üzletek a segítségkérős sms-ekkel
  • koltony
    Merlin, írtam privátba.
  • DantesHUN
    Kár, igazán megoldhatták volna, hogy veszek kocsit, és az lesz onnantól a személyi kocsi, ott áll a házamnál, stb.
  • rambozo
    A vételnek azt hiszem az is feltétele, hogy legyen garázsod. Viszont az oda megvásárolt kocsik nem a piros Karin (ami gondolom valami bérelt autó akar lenni) helyére kerülnek, tehát nem lesznek mindig a házad előtt, meg ilyesmi. De mondom, haladj a történetben és visszakapod a Tailgatert, igaz, némi igényes módosítással (Meridius: ezért gondoltam csak, hogy nem marad meg rajta a tuning).
  • DantesHUN
    Igen valamit mondott, csak sajnálom a kocsit.

Különben , venni nem lehet? Bármilyet akartam, egyik kocsit se engedi megvenni(pénz van rá )
  • Bal0924
    Hány házat és garázst lehet venni?
  • Evoluti0N
    Hol írtam én olyant, hogy csalással csinálok pénzt? A hozzászólás második részére válaszoltam. Arra, hogy minek kell sok pénz single-ben. Kölyök korom óta nem csaltam egy játékban is.
  • Meridius
    rajtamarad;D
  • Carlos
    Na ez csodás...
    Csatlakoztam egy heist-hez. Setup mindkét fázisa kész, indulnák a fő küldire, előtte black screen, homokóra és visszadob az utcára...
    EZMIFASZ?
  • rambozo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jimmytől kapsz majd egy e-mailt, ami meg fogja magyarázni. Később visszakapod, de szerintem a tuning nem marad rajta.

Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.04.29. 18:16:39
  • Laza
    Már az első lépés is rosszul hangzik :)
  • Laza
    Hát az baromi jó, hogy úgynevezett 'maximalista' vagyok, aztán csalással csinálok pénzt ... ebben mi a maximalizmus?
  • DantesHUN
    Hát ez meg micsoda? Volt egy kocsija Michael-nek, szépen kitunningoltam, minden, erre...erre eltűnt, egy küldetés után,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miután jógázott az asszonynal + drogozás, meg lelépett
    és most egy teljesen másik Michael személyi kocsija. Ezt most így hogy? Nem kaphatom vissza? Jó kocsi volt, úgy nézett ki ahogy nekem tetszik, erre nincs.
  • Jude666
    Viszont multiban sajnos már nem lehet tőzsdézni...
  • PeeTeR
    megfeledkeztel az asszonyrol?
  • Joci891
    Sziasztok az miért van hogy játszom a multiban és nem költök semmire de el fogy a pénzem?
  • kill3r21
    Srácok írtam a supportnak a grafikai hiba miatt, válaszoltak is, ahogy nézem sablon szöveg van, dxdiagot és msinfót kérnek, az elsőt vágom, de mi a fene az msinfó? :D
  • kill3r21
    Akkor jólvanakkor :D
  • wesker24
    Nálam az volt hogy leszólítottam egy dögös macát az utcán erre beszólt nekem hogy hagyjam békén és hívta a zsarukat hogy zaklattam öt jöjjenek ki minél előbb :D.

Egyből ott is voltak, rögtön 2 csillag mondom büdös ribanc HEADSHOT azt leráztam a zsarukat.
  • Rajnoka75
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudom xbox 360-on előhozni a Strangers and Freaks küldetéseket? 39db van meg, és 58 van, viszont nem találok sehol kérdőjelet.
  • kill3r21
    Gyerekek 4 platformon toltam már a GTA V-öt, de még most is megtud lepni :D
    Sétálok a tengerparti sétányon, láttam egy bikinis csajt, mondom megnézem milyen a segg....akarom mondani a grafikája :D
    Sétálok mögötte erre a csaj beijed, beszól hogy hagyjam békén, elkezd futni....az épp ott sétáló helyi kigyúrt keménylegények meg elkezdenek ütni ....
    emelem a kalapom :D