27719
  • brian831
    Sziasztok!

Még nem csatlakoztam egy csapathoz sem az online-ban, csak annyi lenne a kérdésem, hogy csatlakozhatok-e az sg crew-hoz? Nem tudom mennyire privát vagy megtelt a közösség. :-)
  • Bal0924
    Be van állítva hogy az online részt töltse be indításkor. Erre a story-t indítja, miért?
  • ldavid
    megint töltünk valami 350 megát (már ha elérhető lenne a szerver)

oneal1 #16947 sprintelni is kell közben
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.30. 15:59:36
  • otisz111
    Sziasztok!
    Akit érdekel áron alul eredeti steames Grand Theft Auto V az írjon nekem privát üzenetet, vagy vegyen fel steamen.
    Steam: otisz01

Üdv!
  • oneal1
    nem működik :S
  • drago14
    Közben megtaláltam, ugrás közben R billentyű (ha nem állítottad át).
  • drago14
    Billentyűzeten nem tudom, de xbox gamepaden X+B (vagyis ugrás közben "ütsz" egyet).
  • Shep
    Ok, köszi!
  • Vopyy
    JP pont elvileg csak playlistnél van haszna.Playlistnél az lesz a győztes akinek a legtöbb JP je van.Azonkívül semmi haszna nincs.
  • ldavid
    single-ben? külön garázst kell venned hozzá
  • alien47
    1. megkaptad a választ
    2. amikor eléred a pcsihopata szintet téged tesz át másik seccionra. Nem másokat....
    3. ezt nem tudom
    4. egy számláló. minden küldetés után kapsz 15 JP pontot. Kilépéskor a számláló nullázódik, gyakorlati haszna nincs. Nem tudod semmire beváltani.
    Amúgy google, youtube a barátod ne félj használni....

• alien47
    Nem kell gyilkolászni, hanem sztriptíz bárba menni, elszórni a nőkre 200 dollárt. Inni, versenyezni és akkor lemegy. Minden gyilkolással, járókelő elütéssel tovább rontasz az értéken.
  • alien47
    Mint a valóságban. Agyonvered gumikalapáccsal.
  • Zsoxx
    Nekem ugyanezt csinálja. I5 2310, GTX550 (1 GB VRAM), 8 GB RAM. A VGA RAM elég kevés, de a settingsnél nem megy pirosba a csík. Kb. fél óra után elkezd szaggatni, ami a városba beérve még brutálisabbá válik.
    Nem hinném, hogy túlmelegedés lenne az oka. Játék alatt kb. 70 fokos a VGA, ami indítás után pár perccel már stabil marad, tehát nem fél óra kell neki.
  • Zsoxx
    Elvenni mások pénzét? Azt hogy lehet?
  • dartonite
    Te valamit nagyon felreertesz.A kutyat nem erdekli hogy a szemelyes beallitasaid milyenek, vagy hogy osztod el az eroforrasokat.

#16929:
    -A bankszamlan tarolt penzt nem vehetik el a tobbiek.Amit Magadnal tartasz azt igen.
    -Nekem is szokott lenni hogy mindenki egyszerre kilep a session-bol, tegnap rakerdeztem egy masik sgs szerint ez egy bug.
    A tobbi kerdesedre nem tudom a valaszt.
  • Carlos
    Ha atirod az erteket!
  • Zsoxx
    Ha megölnek, asszem visszaáll, de ebben nem vagyok biztos.
  • Shep
    Tegnap próbáltam kocsit, bringát, kutyafülét venni de azt mondja, hogy nincs hely ahol tárolhatnám? A piszok nagy ház garázsa nem elég neki?
  • steamtrain
    Mental state-et csökkenteni lehet? Vagy egy idő után magától?
  • Bal0924
    Mi lesz ha kirabolom az összes boltot?
  • Zsoxx
    Egyszemélyes feladatokat a csillag ikonoknál keress a térképen.
    A mental state-et emberöléssel lehet növelni, de ha nagyon felmegy, vadászni fognak rád. Piros leszel a térképen.
  • Zsoxx
    Sziasztok

Az Online-nal kapcsolatban pár dolog kérdéses számomra, tudna valaki segíteni?

1. Miért van szükség a bankszámlára? Nem mindegy, mennyi van nálam kp-ben, és mennyi a számlán?
    2. Mitől van az, hogy néha hirtelen és egyszerre az ÖSSZES játékos kilép a sessionból (XY left) és egyedül maradok?
    3. Van Lesternek ez a szolgáltatása, hogy felhívom és megkeres nekem egy autót. Na most nekem mindig egy nyomorult katonai teherautót talál, ami a filmstúdiók területén parkol. Ezzel mit kezdjek?
    4. Mi az a JP amit a küldetések végén kapunk, és mire szolgál?
  • steamtrain
    Sziasztok

Szingliben nem tervezik bevezetni hogy lehessen házat venni(nem cégre vagy garázsra gondolok) A dynasti 8 ott is ott van, csak "currently" nem elérhető, ezért reménykedem hátha lesz valami patch vagy akár dlc amiben ez benne lesz.
  • oneal1
    nem arra gondolok, hanem csak simán megy, és így előredőlve elesik, keresek videót
  • jocking
    Én találtam egy jót, LS nyugati partján, a pszichiáterhez közel. 200 ropi, és van hozzá egy 10 helyes garázs is.
  • alien47
    Az még nehezebb! Online jatékosokat kell ölni(sokat), rendőröket és 4,5 csillagos körözöttséget megúszni.
    Fejlődni a leggyorsabban küldetésekkel tudsz. Pl 4 ember megcsinál egy küldetést és közösen adják le +30% -s XP pont.
  • SzirmosSzisza
    Ha vízbe ugrasz vagy épületről akkor fejjel előre csinálja.
  • oneal1
    csomó videóban látom, hogy úgy ugranak, hogy fejjel előre esnek :D

ezt hogy lehet csinálni?
  • Bal0924
    Hogyan lehet fejlődni és pénzt szerezni, ha nem akarok küldetéseket csinálni?
  • alien47
    Ki játszik a GTA 5 online-al Xbox One -n? (100+ -s) embereket keresek

[email protected]
  • Meridius
    Egy vidéki garzont és egy 9000 dolláros terepjárót. :D
  • dartonite
    Sajnos en is Zentorno-t de nagyon megbantam.
    Pancelautot vegyel, azzal sokkal egyszerubbek a kuldetesek es gyorsabban fejlodsz.
  • Bal0924
    Melyik házat érdemes megvenni?
  • alien47
    Zentoro 730.000
  • Bal0924
    Ti mit vettetek, online módban, a 700.000 dolcsin?
  • Vopyy
    Megcsináltad az első heistet?(A Fleeca Job osat)Mert ha az kész van akkor tudod csak megvenni és majd ott fogod találni ahol kerested.
  • viktor94
    Sziasztok !

Egy olyan problémám lenne, a Karin Kuruma nevű autót valamiért nem találom. Elvileg itt kellene lennie: (Southernsanandreassuperautos.com) valamiért nincs itt. Minden autókereskedést átnéztem, és ez az egy autó hiányzik.
    (Eddig csak online játszottam, 30-as szinten vagyok jelenleg.)

Ötleteiteket, és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
  • SzirmosSzisza
    Ha már irányítás, azt vhogy nem lehet megoldani, hogy csak repülőnél/helinél WASD-ra átrakni a numpad dolgait, QE-re átrakni az oldalazást és a nyilakra a gyorsítás lassítást? Mikor én próbáltam panaszkodott, hogy ütközik mással, de nekem az elég lenne, ha csak ezeknél lenne így, repülés közben úgysem mobilozok, rádiót meg kibírom :)
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.30. 00:08:53
  • SzirmosSzisza
    6000x6000, ez is, elég jól néznek ki