27719
  • Evoluti0N
    Steames. Gondolom, hogy ahhoz is járt előrendeléskor. Most már nem.
  • Evoluti0N
    Hát, én valamennyivel több, mint tízezerrel kezdtem és pár nappal megjelenés után vettem meg. Szóval ezért gondolom, hogy az előrendelőknek esetleg járt valami + pénz online-ban is.
  • Zsoxx
    Amúgy még mindig így hirdetik (pl. a CDG-nél), hogy jár a 700.000 $ az online-hoz.
    Neked dobozos verziód van?
  • Laza
    Be lehet állítani, hogy azokkal dobjon egy csapatba vagy küldibe, meg csak a crew inveket lássam? Mert csak hébe-hóba futok össze valakivel.
  • Zsoxx
    Versenyben és lövöldözésben béna vagy. Akkor mihez értesz vazze? Horgolni tudsz? Bár azzal itt nem sokra mész...

Vagy akkor keress olyat, aminek egy pajzs a jele (survivor mód). Azt is tudod egyedül csinálni. Több hullámban jönnek az ellenfelek, le kell őket lőni.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.01. 00:05:34
  • Zsoxx
    Egyébként ha ilyenkor leveszed a ház oldalát, legalább 10 fokot hűt rajta (én is így szoktam).
  • Zsoxx
    Hát nem tudom mit értesz előrendelés alatt, én megjelenés előtt 1 héttel rendeltem meg a CDG-től. Szerintem az nem kimondottan előrendelés.
  • MerlinW
    Van ám egy 80 fős SG crew és TeamSpeak szerver is hozzá. Ennél többet nem tudok ajánlani:)
  • XBlade
    A CPU mag hőmérsékletet írja 80 fokosnak, de csak játék közben és ez a maximális érték, amikor ránéztem 70 környékén mozgott.
    Amíg nem indítom el a játékot addig 40 körül van. Két éve rakattam össze a gépemet, bár azóta nem néztem a paszta állapotát, lehet javítana a helyzeten valamennyit, nem tudom. Takarítva van szóval por nem okozhatja a melegedést. A gép röviden így néz ki: Intel Core i5-3570 3400 Mhz proci, 8 gb DDR 3 1600-as memória, AMD Radeon HD 7950 videókártya. Sajnos a CPU hűtéséről sokat nem tudok, de a ház hűtésének rendben kellene lennie, elég komoly ventillátorok vannak benne :)
  • Evoluti0N
    Az nem csak előrendelőknek járt? :D Nekem nem volt semmi félmillióm, amikor elkezdtem az online-t.
  • Zsoxx
    Nem értem, mi értelme van a küldetés után agyonlőni a társainkat... Egyre többen csinálják. Hihetetlen mennyi aberrált faszkalap játszik ezzel.
    Küldetés után rögtön váltsatok passzív módra (jótanács).
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.04.30. 23:56:09
  • Zsoxx
    Nem lehet a melegedéstől, mert az első néhány perc után a hőfok állandósul. Ráadásul ha lerakom tálcára a játékot akkor lehűl a VGA, de utána rögtön ugyanúgy szaggat. Inkább a kevés VRAM okozhatja.
  • Zsoxx
    Már elköltötted a PC-seknek adott fél milliót? Egy 10 autós apartman ennek a feléből kijön.
  • kill3r21
    srácok, hogy lehet másféleképpen bunyózni? Random vagy lehet valamit nyomni? Pl láttam már megfejelést meg egyéb mozdulatokat is
  • ldavid
    a Strangers and Freaks fent van a Social clubos térképen - ki tudja miért, mert a játékban ugyanúgy jelölve vannak mint a küldetések.
    a jumpokat felesleges is lenne térképen jelölni, kezdjem nyugodtan előlről az egészet 2 miatt.

szerencsére már az sincs ami a 4-ben volt, ott kiírta ha újra próbálkoztam eggyel, hogy korábban már sikerült-e.

valamint már korábban is eszembe jutott hogy díjat érdemelne az, aki kitalálta hogy a sikeres és sikertelen dolgokat is ugyanaz a hang jelezze, ráadásul színekkel se legyenek megkülönböztetve...

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.30. 21:57:50
  • Evoluti0N
    Eh, úgy látszik, hogy pont kifogtam egy nagyon ritka bugot. Nem kapom a Bails Bond maileket. Néztem a neten és még pár embernek előfordult, de nem túl soknál. Egyeseknél a mailtől függetlenül ott voltak a célpontok, ahol lenniük kellett, másoknak nem. Én az utóbbiba tartozom, úgy tűnik. :S
  • RatBaG #16975
    már nem egy helyen olvastam, hogy ha konkrétan felvesszük golyóálló mellényt és a sisakot, akkor az tényleg plusz védelmet nyújt...
    szvsz ez baromság, egyáltalán nem illene az eddigi gta-stílusba ez a feature.
    valakinek tapasztalat?
  • Vopyy
    Mert akkor nem lenne értelme az egész onlinenak.
  • Vadnokedli
    Mert ott nincs tőzsde.
  • Bal0924
    Online módban miért nem működik a Tőzsde?
  • Whysper
    70-80 fok CPU kupak vagy mag? bár 70+ az elég melegnek tűnik , Monitorozni kéne,hogy vissza veszi -e az órajeled...

írd már le a cpu-t meg vga-d légyszi.. meg ,hogy milyen hűtés van a CPU-n meg a ház hűtésed rendben van-e
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.04.30. 19:15:09
  • XBlade
    Én is teszteltem játék közben a 8 giga ramból 6-ot foglal le. A cpu hőmérséklete kicsit magas 70-80 fok között ingadozik. A vram nálam is csak 1 giga , de én is csak addig húztam fel a beállításokat, hogy ne menjen pirosba. Ez a hőmérséklet okozhatja a szaggatást? Vagy esetleg a vram kevés? Ha már az elejétől fogva akadozna akkor azt mondom oké kompromisszum lejjebb veszem a beállítást, de az, hogy kb egy órán keresztül tökéletesen fut és utána válik játszhatatlanná ez elég idegesítő és nem tudom mihez kezdjek. Segítség :(
  • Evoluti0N
    Ha 12-es vagyok és nincs apartmanom, mert nincs zsém, akkor attól függetlenül tudok Heisthoz csatlakozni, csak indítani nem tudok?
  • Vadnokedli
    Valaki nem szeretné végig csinálni a HEISTEKET Azonos társasággal a Bónusz 1-2 Millió érdekében? (1st time, FPS nézetben méghozzá.) Privátban küldje el az a felhasználóját akit érdekel, vagy én küldöm el csak jelezze, Privátban.
  • Bal0924
    Játszanék én csapatban is, de csak angolokkal és &#@ nyelvűekkel találkozom..(és elég agresszívek, ha egy megtalál akkor addig ölöget míg ki nem lépek és később vissza a játékba. :S )
  • MerlinW
    Ha pénzt és fejlődést szeretnél csinálj 4 fős heist-et (alsó hangon 200k). Ha egyedül szeretnél játszani akkor ott az offline:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.30. 18:23:08
  • DantesHUN
    Ez elég vicces volt. Megyek megyek, van egy út, és végén valami gyártelep szerű dolog. A városon kívül, jó messze. Mondom nem-e tilos bemenni, de felnyílt a sorompó. Erre 4 csillagos körözés. De ha tilos bemenni, miért engeditek fel a sorompót nagyeszűek? Mindegy kergetnek, kergetnek, elmegyek a nagy szélerőművekig, ahol három engem üldöző helikopter is lezuhant mert üldözés közben neki mentek a szélkerekeknek. Hát ez...vicces volt.
  • Bal0924
    Hányas szinttől van olyan csillagos küldetés amit egyedül tudok csinálni?
    2csillagosat megpróbáltam, de mindig 2.voltam.. :S

Pénz és fejlődést szeretnék... :S
    De béna vagyok a versengésben és lövöldözésekben.. :S
  • Whysper
    Azért elég komoly,hogy behirdeted a GTA 5-t aztán meg megadsz olyan steam nevet ami nem is létezik.
  • Bal0924
    Köszi.
  • Fpocok
    PATCH JÖTT!

[4/30/15] GTAV PC Patch 350.1 Notes

Vehicles in your garage can no longer be accidentally replaced with vehicles from the street. For details, see this page.

Improved stability and fixed several crashes and hangs while transitioning between Jobs in GTA Online.

Fixed an issue where certain players were unable to exit their garages while inside of a personal vehicle.

Fixed an issue where the game could freeze if you were robbing a store while someone else was attempting to buy snacks there.

A rare issue has been fixed where some players received a “Purchase Failed” error when attempting to buy apartments.

Fixed an issue where players would be asked to quit the game while using text chat in Golf and pressing the “E” key.

GTA Online characters can now be added to your shortlist in the Rockstar Editor.

Fixed several clipping issues that occurred when taking Snapmatic selfies.

One-on-One Vehicle Deathmatches in Free Roam will now properly spawn all participants in vehicles.

Fixed a Steam-only issue where you could not alt-tab back into GTAV if you alt-tabbed out while the Steam overlay was active.

Various fixes to bring improved patch download speeds.

Improvements to matchmaking so players that have good connections to each other are matched together more frequently.

Fixed a Steam-only issue where players could not use Mexican Spanish as a subtitle language.

General stability fixes for director mode and video editor.

Various crash fixes.

Fixes for issues caused by launching the game in offline mode.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.30. 17:42:02
  • LasDen #16960
    mert csak az egy kell neki a listáról
  • Bal0924
    Simeon-tól kaptam egy kocsi listát. Az egyiket elvittem neki. De most a következő kocsit megszereztem és nem mondja hogy kell neki. Miért?
  • kill3r21
    Nem is megy már a Scripchook, pedig jó lett volna a filmezéshez :)
  • kill3r21
    Single mod miatt tiltották onlineról?
  • SzirmosSzisza
    Azt mondták, hogy azt használták, aztán a fene se tudja igaz-e :)

Ismerős összecsalt több milliót pénzt és nem banolták pl ...
  • kill3r21
    Bármikor random elesni, ez a lényege, de én sem tudom hogy lehet, anno boxon két gomb volt :)
  • PeeTeR
    http://www.gamewatcher.com/news/2015-30-04-gta-online-players-are-getting-banned-for-using-cosmetic-mods-fov-tweaks
  • Evoluti0N
    Nálam meg be van állítva, hogy a sztorit, de egyiket se indítja el, hanem a menüt hozza elő :D
  • SzirmosSzisza
    https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205086728--4-30-15-GTAV-PC-Patch-350-1-Notes