27719
  • Zsoxx
    Dugunk?
  • RatBaG #17712
    persze, azzal sokkal könnyebb.
  • Evoluti0N
    Igazából azzal nem is próbáltam. Kocsival csináltam mindet. Nagyon pontosan megvan, hogy melyik területen kell landolni és szépen 4 kerékre kell érkezni.
  • allock #17710
    motorral elfogadja?
  • Evoluti0N
    Jáj! Azt hittem, hogy a repülős trükkök, főleg a knife flight lesz a legnehezebb része a játéknak a 100%-hoz vezető úton, de aztán rájöttem, hogy a stunt jumpok azok. Annyira pontosan el kell találni az irányt és a sebességet és annyira pontosan kell landolni, hogy az valami hihetetlenül frusztráló időnként. Szerencsére csak felét kellett megcsinálni és az előbb meg is lett.
  • RatBaG #17708
    "...és beverem az arcod egy bézbózütővel."
  • Ironman2
    de helyes vagy! majd megkereslek!
  • Maxtreme
    Köszi szépen!
    hmm valamiért sem a banner alatti link nem megy, sem az általad linkelt oldal. Gondolom döglődik vmiért.
    Na majd holnap.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.13. 21:30:38
  • Maxtreme
    Kész az online karakterem:

Igen, tudom tudom, de legalább online nem szerettem volna bámulni a rossz arcú gengszterbácsik hátsóját.
  • allock #17704
    http://socialclub.rockstargames.com -on keresztül vagy a játékon belül, HOME gomb, aztán find crew vagy join crew azt hiszem, ott meg kikeresed az sg-t vagy itt a fekete banner alattit SG crewra rámész
  • Mike
    mitől lett az emberkémnek (online) monoklija? eddig nem volt
    most tűnt fel

majd elmúlik? délelőtt még nem volt neki
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.13. 20:39:57
  • PeeTeR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

hasznos kis kacat ez
    meg ha nem is hasznalsz mozilla -t par ilyen letolteshez megeri

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.05.13. 20:37:47
  • LeWyTy
  • PeeTeR
    valts konzolra

zézézé
  • LeWyTy
    Ezt nem tudom letölteni
  • Maxtreme
    Srácok az sg crew-hoz hogy tudok csatlakozni? Simán beírom szósöl kláb a megfelelő menüjébe? :)
    Csak hogy Magyarokat is lássak végre a játékba. :)
  • Ironman2
    Evvel a moddal bejárható az összes beltéri épület!
  • bruna #17696
    Ti már próbálgattátok a az autók törését változtató módokat? Nincs valami reális ? Mert én felraktam egyet ,oké az autók rendesen összetörtek amikor karamboloztam velük, sokkal jobban mint gyárilag , viszont amikor csak belerúgtam egyet a kocsiba már attól is behorpadt úgy mintha a falnak mentem volna vele... :D
    Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.05.13. 19:49:56
  • PeeTeR
    https://soundcloud.com/rock_mashups4/control-machete-vs-jimi ?
  • LeWyTy
    Ez a zene teljesben tényleg nincs a youtubeon? vagy csak én nem találom?
    McSleazy - Purple Machete (control machete vs jimi hendrix)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.13. 19:06:33
  • Evoluti0N
    Sajnos nem. Single-ben azok a kocsik, járművek, amik az elejétől megvannak a karaktereknek, illetve a sztori folyamán kapják, azok megmaradnak örökre. Ugyanakkor a vásároltakat ugyanolyan módon kezeli a játék, mintha ellopnál egy akármilyen random járművet az utcán. Szóval max megtalálod a rendőrségi garázsbanha elvontatták. Ugyanakkor ha ott van már két járműved és nincs a garázsban szabad hely, akkor simán elvesztheted. Ugyanez érvényes arra is, ha felrobban, megsemmisül. Ilyenkor is örökre eltűnik.
  • Martin82
    Single-ben is lehet biztosítást kötni egy járműre?Múltkor vettem egy elég drága "Lambó"-t ami felrobbant tök véletlenül és eltűnt!
  • Lengyel2
    Az egy nagyon felkavaró mission volt, én azért egy percre megálltam ott, hogy most akkor ez komoly? Azóta is gondolkoztam azon, hogy miért van az mégis, hogy nem bánom, hogy végig kellett csinálnom. Az egyik ok mindenképpen, hogy szerintem "művészileg" kellett a mission ahhoz a portréhoz, amit Trevorról fest a játék. A másik ok talán az, hogy rávezessenek minket, hogy jobban utáljuk az egész jelenet miatt az FIB-os csókát. És biztos vagyok benne, hogy van egy harmadik ok is, amit talán csak az amerikaiak vágnak, van egy olyan érzésem, hogy ez a téma ott téma volt a belpolitikában (megteheti-e ezeket egy kormány az ország védelmében?). És a Rockstar ugye tudjuk, hogy "feszegeti" az aktuális társadalmi témákat a GTA-ban, még ha sokszor szatirikus módon is. Hát ez nem szatirikus jelenet volt, hanem keményen az arcunkba tolják a témát, hogy gondolkozzunk el rajta - vagy legalábbis az amerikai választópolgárok.
    Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2015.05.13. 17:14:01
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

eh! besz.rok! válogatott kínzási módszerek! én a foghúzást nem szeretem,igy kétszer láboncsaptam,meg egyszer megfüstöltem még egy kicsit.amúgy kitaláltam rögtön melyik alakról van szó az ablakban,de nem árulom el.D

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.13. 16:33:37
  • Ironman2
    Húú vazze! Többet nem megyek fogorvoshoz! Főleg ha Trevornak hívják az illetőt.
  • Mike
    Ok, meg fogom próbálni, már csak a próba kedvéért is
  • Zsoxx
    Tényleg az, ott van a sárga oxigéncsík a bal alsó sarokban.
    Meg egy zöld M betű a térképen.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.13. 14:56:40
  • Carlos
    Ez single player szerintem. Ott lehet nyitva van. Onlineban be kell ugratni.
  • Tikal #17685
    LOL
  • allock #17684
    00:05-nél látszódik az alagút egyenesen amerre folytatódik az út, mellette kb 4-5autónyira van egy domb, én ott szoktam beugratni a kerítésen át, csak egy gyors kocsi kell hozzá
  • Zsoxx
    A Settingsben külön beállíthatod az ejtőernyő irányítását (parachute).
  • Vadnokedli
    Elég csak beleszállnod egy járműbe a bázison és megadja amúgy.
  • Maxtreme
    No megjött a cuccos nekem is végre. Asszem itt a melóhelyen leszedem az isokat hordozható HDD-re, mert ha lemezekről installálom akkor megőszülök :)
  • Mike
    na ez jó kérdés
    én nem itt próbálkoztam, hanem egy másik bejáratnál, ott a kapu simán megállított
  • Mike
    én se tudom. szal elmondhatnád :)

az ejtőernyős pályát is beszoptam már párszor
  • PiszkosFred
    #17672 #17673 Köszönöm! Este felhívom őket.
  • Munkie
    Ezt a szőrszálhasogatást... :D
  • Zsoxx
    Mitől volt nyitva a kapu? Az mindig csukva van.
  • Zsoxx
    Nem náluk van, hanem ha megsemmisült az autó, adnak egy másik ugyanolyat.
  • Mike
    én hülye barom elbasztam a tagnapi lopjunk valamit a military base-ről, ahelyett hogy megnéztem volna ezt, csessze meg

Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.13. 09:59:16