27719
  • tommygear
    hát aki nyakra főre teszi fel ezeket a fos modokat.... az meg is érdemli
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.05.14. 15:13:47
  • Maxtreme
    Az fasza.
    Bár egy valamirevaló vírusírtónak meg kéne fogni.
    Ettől függetlenül szívjanak gázt a kedves mod "fejlesztők"..
  • Fpocok
    BRÉKING
    Possibility of Trojan Downloader/Spyware installed via GTA V Mod?

Confirmed , noclip as well as angry planes are with malware , Fade.exe is password stealer , chage every password you have including steam .

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.05.14. 15:06:17
  • Ironman2
    Az épp tegnap volt!
  • Maxtreme
    Ahogy néztem van lehetőség több karaktert is csinálni. Ennek van valami gyakorlati haszna azon kívül ha többen akarnak játszani egyazon játékkal?
  • Vadnokedli
    Ezt úgy csinálta hogy benne van a játékban. Nem nulláz. Első + Második alkalmad még van módosítani a karaktereden, valamelyik belépést követően.
  • Evoluti0N
    Na, de komolyra fordítva a szót. Én is szeretek női karakterrel játszani. Egyszerűen azért, mert vonzónak találom a szép nőket és jó nézni őket. Akár igaziak, akár nem. Ok, tudom, hogy a játékbeliek virtuálisak és nem igaziak, de a mai grafikai szinten igenis szépek. Na, meg nincs is szexibb egy erős, önálló nőnél, aki halomra öl embereket. :D
    Vagy akár egy erős, önálló nőnél, aki világok sorsáról dönt. Szóval ezért is preferáltam mindig mondjuk a Mass Effectben is FemShepet. A játékvilág egy legbadassebb (szép magyar szó) női karaktere.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.14. 14:41:41
  • Ironman2
    Nekem amúgy felajánlotta tegnap belépéskor hogy megváltoztathatom a karakterem kinézetét,és beadta megint a karakterszerkesztőt,azt irta hogy gondoljam meg mert több alkalom nem lesz rá.Ezt hogy a fenébe csinálta,mert már 9-es szinten volt közben a karim,nem mertem rajta modositani,nehogy lenullázzon mindent?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.14. 14:39:18
  • Maxtreme
    ..és az a sok rózsaszín elem?
  • Evoluti0N
    Szerintem meg játsszon mindenki Tetrist, az nem buzis.
  • Zsoxx
    Hát nem, mert végülis a karakter a te megszemélyesítésed a játékban, tehát ha női karakterrel mész, olyan, mintha nőnek éreznéd magad.
  • TomStorm
    Pont az a buzis ha Male karakterrel vagy,nem?
    Én is inkább csajszi karaktert indítok ha tehetem
  • Carlos
    Hehe! ;-)
  • ldavid
    ne is mondd, én mindet megcsináltam. kétszer is.. xD
  • Mike
    ahol a single mentéseket is tartaja
    csak nincs jpg kiterjesztésük, de belenézel, attól még azok
  • RatBaG #17738
    ha már célozni nem tudok
  • steamtrain
    Wow, teljesen mást olvastam eddig ilyen-olyan oldalakon. Köszöntem, akkor megnyugodtam, és neki is fekszem :D
  • Evoluti0N
    A 100%-os kimaxoláshoz elég, ha annyi pénzed van, hogy megvegyél összesen 5 épületet. Nem kell mind a 100%-hoz. Szal, ha van annyi pénzed, hogy 5-öt megvegyél, akkor nincs gáz. Emígy meg szépen lemented a játékot, megnézed, hogy mi van alacsonyan a tőzsdén, veszel belőle sokat, majd vársz valamennyit (1-2 játékbeli napot) és ha felment az értéke, akkor eladod. Ha nem megy fel, hanem le, akkor meg betöltöd a részvények vásárlása előtti mentést.
  • Maxtreme
    na igen, nálam sem. :)
    Sokan mondják pl azt is h buzis ha valaki női karakterrel tol 1 játékot, én viszont úgy vagyok vele h szívesebben nézegetek 1 plázap*csát mint 1 lepukkant szétkoxolt csávót :)

Persze aztán ki hogy.
  • Evoluti0N
  • Overburner
    Nem az volt a cél

Maxtreme #17725 Oksa köszi xD
  • steamtrain
    Sziasztok

Ha elrontottam a tőzsdézést (az elején még nem tudtam róla) és az összes assassination küldi kész + random event, akkor van még esélyem pénzt szerezni valahogy? 80+ millióm karakterenként, ami elég kevés ha 100%-ot szeretnék. Neten nem sok jót olvastam, van még esélyem kimaxolni, vagy csak új játékot kezdve lesz?
  • Maxtreme
    Am érdekes dolog egyébként hogy ugye panaszkodtam a másik topikba hogy hiába a magas fps szám, iszonyatosan mikrolagos vezetés közben a játék.
    Az eredetivel nincs ilyen problémám. (kopp kopp) most hogy ez annak köszönhető hogy frissebb javítást tartalmaz, vagy crck hiba, azt nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.14. 10:23:23
  • Ironman2
  • adler741
    jahh)
  • PeeTeR
  • Maxtreme
    Igen, pl a topikot.
  • adler741
    Hali! felraktam a reloaded verziót + törést ahogy irva van fönt és social club csatlakozás jön be itt mi a teendő ,vagy elrontottam valamit?
  • Maxtreme
    Wait. A végén asszem Nicole -Benjamin lett belőle.
    De otthon megnézem.
  • Nitrobrain
    What???
  • Maxtreme
    Charlotte-Benjamin :)
  • PeeTeR
    nem maszturbalunk pixelekre!!!444!!11negynegynyolctizenhatfku
  • Overburner
    És még azt mondják nem lehet dögös csajt kreálni online :D Apa anya ki volt ha megkérdezhetem vagy top secret? :D

RatBaG #17708 Ninja sensei :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.14. 09:11:05
  • jocesz8703
    Üdv néktek!! Újonc vagyok gta 5be tegnap játszottam még csak 2-3 órát Online nem tudom hogy fogok e tudni mert azt még nem próbáltam meg amúgy is elég gyenge a nettem csak fél megás fel töltés van 5 mega meg le . TrakisJoci néven vagyok GTA 5 be aki akar vegyen fel. Legutóbbi küldetést azt csináltam mikor Michael karakter lányát kellet el hoznom a hajóról kellet el hoznom. Ja meg várom nagyon a magyarosítás mert angolal kicsit hadi lábon állok
  • Carlos
    Bakker ratbag... Amit tegnap muveltel dm alatt az kesz volt... :-)
  • Carlos
    En ugyanigy vagyok ezzel. Ha pasi segget akarnek nezni arra ott a single! :-)
  • drago14
    A képeket a menüben a Gallery fül alatt lehet megtalálni.
    Utoljára szerkesztette: drago14, 2015.05.14. 06:26:31
  • Ironman2
    Ja,és nem warez,mielött valaki megint beszólna nekem.
  • Ironman2
    Na nekem szépen beragadt a karakterem küldetés közben fennt a kikötőben a ládamozgató tetején.Kezdhetem ujra az egész ládapakolási ceremóniát.Semerre se tudtam mozdulni.Amúgy hova menti a telefonnal készült képeket a játék? Beleértve a szelfiket is.
  • cylonflatus
    Globális szinten is elég komoly téma volt szerintem. Az egész vevé Bushsal kezdődött még 2001-ben, 9.11. után a bevezetésre került terrorista ellenes intézkedések során fogadtatott el egy olyan törvényt, hogy akit az Usankában terror cselekmények vádjával tartóztatnak le, arra nemhogy a genfi egyezmény nem érvényes, de még a hágai emberi jogok sem. Már a törvény bevezetése is baromi nagy port kavart, aztán a második elnöki ciklusában lett nagy botrány amikor kiderült, hogy Guantanamón, milyen módszerekkel kínozták a foglyokat, köztük nem kevés ártatlant is, amerikai arabokat. Busht például a Hágai Bíróság fenyegette is, hogy bíróság elé állítják emberi jogok megsértése miatt, biztos össze jön majd (iró.). Obama volt aki leállíttatta a kényszervallatások alkalmazását ahogy hivatalba került. A legújabb, pár hónapos sztori ami szépet szólt nemzetközi szinten, hogy kiderült: az amerikai orvos pszichiáterek szövetsége "súgott" a CIA-nak az alkalmazandó módszereket illetően, amikkel kínoztak és hatásosan törtek meg embereket. Szóval ez nemcsak ottani bennfentes belpolitikai téma volt, nagyon komoly nemzetközi visszhangja is volt a dolognak.