Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az új fiókom: DevLupius
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
😊
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Settings>
<version value="9" />
<configSource>SMC_AUTO</configSource>
<graphics>
<Tessellation>High</Tessellation>
<LodScale value="1.000000" />
<PedLodBias value="0.200000" />
<VehicleLodBias value="0.150000" />
<ShadowQuality>High</ShadowQuality>
<ReflectionQuality>High</ReflectionQuality>
<SSAO value="true" />
<AnisotropicFiltering value="0" />
<MSAA value="0" />
<FXAA>High</FXAA>
<TextureQuality>High</TextureQuality>
<ParticleQuality>High</ParticleQuality>
<WaterQuality>High</WaterQuality>
<LightingQuality>High</LightingQuality>
<GrassQuality>High</GrassQuality>
<ChromaticAberration value="false" />
<ShaderQuality>High</ShaderQuality>
<MulticoreRendering value="false" />
<Shadow_SoftShadows>Medium</Shadow_SoftShadows>
<Shadow_ParticleShadows value="true" />
<Shadow_SceneLights value="true" />
<Shadow_Headlights value="false" />
<Shadow_Distance value="1.000000" />
<Shadow_LongShadows value="false" />
<Shadow_SplitZStart value="0.930000" />
<Shadow_SplitZEnd value="0.890000" />
<Shadow_aircraftExpWeight value="0.990000" />
<Reflection_MipBlur value="true" />
<Reflection_Resolution value="0" />
<FXAA_Enabled value="true" />
<FXAAPlaceholder2 value="4" />
<FXAAPlaceholder3 value="3.000000" />
<Texture_MipLodBias value="0" />
<TexturePlaceholder3 value="3.000000" />
<ParticlePlaceholder1 value="3" />
<ParticlePlaceholder2 value="true" />
<ParticlePlaceholder3 value="3.000000" />
<WaterPlaceholder1 value="3" />
<WaterPlaceholder2 value="true" />
<WaterPlaceholder3 value="3.000000" />
<Lighting_FogVolumes value="true" />
<LightingPlaceholder2 value="true" />
<LightingPlaceholder3 value="3.000000" />
<Shader_SSA value="false" />
<ShaderPlaceholder1 value="3" />
<ShaderPlaceholder3 value="3.000000" />
</graphics>
<system>
<numBytesPerReplayBlock value="9000000" />
<numReplayBlocks value="9" />
<maxSizeOfStreamingReplay value="1024" />
</system>
<audio>
<Audio3d value="false" />
</audio>
<video>
<AdapterIndex value="0" />
<OutputIndex value="0" />
<ScreenWidth value="1280" />
<ScreenHeight value="720" />
<RefreshRate value="60" />
<Windowed value="false" />
<VSync value="false" />
</video>
</Settings>
Kell hozza 4 giga vram hogy tenyleg szinte teljes pompajaban csodalhasd, de a regebbi kartyakon is egeszen korrektul nez ki.Ami fontosabb hogy jatszhato es egyelore teljesen lekoti a figyelmet.
Multit en meg nem probaltam, a single viszont remek lett abbol itelve amit eddig lattam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.17. 12:05:43

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Ó, dehogynem. Tele van 95 felettiekkel is a Steam. Azok számítanak "Rendkívül pozitív"-nak az értékelésnél.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Szegény Smart 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.17. 11:42:09
#15187 Ignore valamilyen limits nem tudom fejböl. Nekem is 2.4 gb-on van 2 helyett. 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.17. 11:35:54
Eszméletlen jó lett a játék, mind technikailag, mind játékélmény terén. Ódákat lehetne róla zengeni. Még a multi is tök ötletes, tartalomban nincs hiány az biztos. Tisztelem a R*-t amiért ilyen minőségi játékokat készít. Talán egy hibát tudok neki felróni, az pedig a sok várakozási idő a lobbyban.
Meg durva, hogy milyen apróságokra figyeltek, pár példa:
- FPS nézetben, van olyan kocsi, amelyikben látod a rádióban milyen csatorna és milyen szám szól.
- Ha papucsban vagy külön le van animálva ahogy lép a papucsban. Óriási!
- Multiban külön figyeltek arra, hogy aki kilép meccs közben azt megbüntetik. Követendő példa!
- Ha előveszed a telefont és TPS nézetben vagy, rendesen látod a kezedben a kijelzőn éppen mit csinálsz.
- Éjjel reklektorral rohadt jó menni, főleg vidéken. Minden apró kis fűszálat, bokrot megvilágít a lámpa. Marha jól tud kinézni.
- Ruha gyűrődése ami már Max Payne 3-ban is volt, itt is nagyszerű. Ha vízbe mész vizes lesz a ruhád és szépen lassan szárad le.
- Ha elütnek valakit és átmegy rajta valami kocsi, véres lesz a keréknyom.
- Az animációk szemet gyönyörködtetőek.
Ezek ilyen apróságok, de nekem pl. pont ez hiányzott Watch Dogsból. Itt annyira egyben van minden. Én már most elkönyveltem neki az év játéka címet. Szerintem Witcher 3 se lesz ennyire szórakoztató számomra.
Steamen meg azért van 70% körül mert akinek nem megy az bosszúból lehúzza, akinek meg semmi gond az inkább játszik és nem értékeléssel cseszi az idejét.
Azért látszik GTAIV beállításaihoz képest az 5-ben szándékosan lebutították a beállítások sőt még el is rejtik hogy vegyél új gépet hát ez vicces mert nem mutattak többet mint egy arma max payne keverék semmi új nincs a graf motorban hogy ehhez már hirtelen egy erőmű igényi kelljenek ez olyan átbaszás mint anno a metro volt ott is erre feküdtek rá vegyél 100.000-res videokártyát.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.17. 11:04:31
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem tökéletesen fut High/very high beállításokkal 1080p-ben 60fpssel. Tény, felső középkategóriásnak mondható a gépem, de akkor is a mostani játékokhoz képest nagyon jól optimalizált és nagyon szép is. Az online résszel akadnak hibák (túlterhelt szerverek), de ez az első 1-2 héten várható volt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én is attól félek, hogy megveszem és aztán vár pár kellemetlen meglepetés. Vagy megnézem a törtet, az jól megy, aztán vár pár kellemetlen meglepetés az eredetinél. Lásd: #15153
Persze most sokan le fogják írni, hogy náluk nincs semmi gond, de az a 78%-os Steam értékelés nem túl biztató. Ez a játék jóval több, mint "Többnyire pozitív", reálisan nézve bőven 90 felett kéne lennie. Az értékeléseket olvasva azt látom, hogy a lepontozóknak technikai problémáik akadtak és ha csak az emberek negyedének vannak gondjaik, már az is nagyon sok.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
2.már megjelenés másnapján volt crack,és azóta már a v2 változat is fennt van,de ez nem ide tartozik
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.17. 09:55:30