27719
-
#17673 Hivd fel a biztositot.
Bizonyos osszegert cserebe visszakapod.Ha mas lotte romma akkor pedig ok fogjak kifizetni az arat.
-
Munkie #17672 Mors Mutual Insurence -t hívd fel, hátha náluk van. -
#17671 Tegnap csúnya nagy balhésorozatba keveredtem, repkedtek a golyók meg a kocsi alkatrészek mindenfelé, mint egy John Woo és Michael Bay szerelemgyereke által rendezett filmben, miközben a járművek fél percenként cseréltek gazdát, utcai bandák lettek lemészárolva, és így tovább. Olyan éjfél körülre lenyugodtak a kedélyek és hazamentek a legények, én is gondoltam kilépek az onlineból ott, ahol voltam.
Ma reggel felkeltem, és meló előtt gyors beléptem (kíváncsi voltam a tegnap este hozományára, pénz, pontok, miegymás), de az onlineban ott álltam autó nélkül a belvárosban. Máskor mindig mellém rakja ilyenkor a verdát, de most sehol sámli, még a térképen sem jelzi, hogy merre van.
Oké, sírt már egy ideje a program, hogy vegyek garázst, mert jajdejó, de eddig nem vettem (pénzem lenne egy kisebb 6 helyes viskóra). Viszont biztosítást kötöttem a kocsira, első autóm volt, tuti, hogy megtörtént. Simán elképzelhető, hogy totálra törtem az este (voltak nagy menekülések), de ilyenkor mindig visszakaptam épen és egészségesen egy új sessionben, vagy egy új login után. De ma nem, vagyis kérdezném, hogy hol az autóm, vagy hogy tudom visszaszerezni? Tuti, hogy én vagyok bamba, de vki segítsen! Nem egy nagy durranás, de a szívemhez nőtt... :) -
#17670 Úgy látom ezek nem tudják, hogy kell lefele menni az ejtőernyővel, csak ott forogtak, az vártak, hogy lentebb érjenek... :D -
drago14 #17669 Nálunk a Prison Break végén levő ejtőernyőzés volt ismerős. -
#17668 Voltak ismeros jelenetek. Nalunk pl a vadaszgepesben az egyik srac 3x zuhant le a vegen okorkodes kozben egy heist alatt! -
#17667 na, ki hányszor ismer magára?
-
Ironman2 #17666 Nekem se! Lenyomtam egy rakás versenyt,sok helyen utolsó lettem,legjobb helyem 3. Az se rossz.D -
Zsoxx #17665 Nem akarom elkiabálni, de ma nem volt egyetlen disconnectem se... -
#17664 Már nálam is... -
Munkie #17663 Az Cletus, ott lesz majd megint idővel. -
ldavid #17662 szeretném én is tudni, de nálam most éppen jó -
jocking #17661 Ezt én is olvastam, több hónapos cikkekben. Arról volt szó, hogy valentin nap környékén volt elérhető a játék egyik in-game autóárus weboldalán. Ezzel csak az a gáz, hogy a PC verzió valentin napkor még nem jelent meg. Ez azt jelentené, hogy konzolokon megvehetted, a pc-seknek meg hengeres lóalkatrészt. -
#17660 a legelső rally versenyem offroad kategóriában volt, valami őrangyal azt súgta, hogy a krosszmotort válasszam, oltári mák volt. a navigátorom a kezével mutatta merre van a checkpoint (N betű, vagy mi), mivel motoron ültünk, simán látszódott. szarrá vertünk mindenkit :DDD -
#17659 A bannerrel mi történt? csak a szöveg van, pontokkal és vonalakkal....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.05.12. 22:04:23 -
Ironman2 #17658 nem mutatott semmit se,szerintem ő se tudta mit kell csinálni.D -
Gibor #17657 Próbáld ki úgy hogy 6-an vagytok és basztok külön szobába menni :D na ott van igazi káosz :D -
#17656 A rally az óriási akkora káosz szokott lenni hogy az nem mindennapi :D -
#17655 Eddig csak nyilaztam. :D Furcsa hogy visszafordító nyíl meg előre nyíl nincs amikor 1 heistben meg benne van.. -
Gibor #17654 Mert "Rally" versenyt indítottak, ott egy autóban 2 ember ül és adja magát hogy melletted nem szotyizni fognak :) Tehát navigátor van az anyóson és tudja neked mondani az útvonalat, voip kell hozzá mert a nyilas mutogatással soha nem értek célba :D -
Zsoxx #17653 Versenyen beült melléd valaki? Az érdekes...
A sárga jelzésen nézd a nyilat, elvileg arra mutat, amerre a következő van.
A statodból nézve még nem sok golyót pazaroltál. Viszont annál többet sportolsz.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.12. 21:15:24 -
Ironman2 #17652 Némelyik verseny alatt nem látszik hogy merre kell menni,még mini map sincs.Ott mi a cél?
Onlineban természetesen! Az elöbb is beült mellém egy csóka,és azt se tudtam merre kell menni
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.12. 21:11:10 -
Gibor #17651 Jester, új Honda NSX szeretne lenni, igaz játékban hátsókerekes viszont tapad és nem rángatózik mellesleg gyors a sport autókhoz képest. -
#17650 Volt a térképen egy "C" küldetés Trevorral, de amikor haza mentem vele, magától elindult egy küldés ami el viszi Los Santosba. Azóta eltűnt a térképről az az el nem kezdett "C" jelű küldetés. Most akkor mi van? -
#17649 Szerintem csak az idő alatt lehetett amig bent volt. :/ -
jocking #17648 Albany Roosevelt-hez (a '30-as évekbelinek kinéző régi verda) hogy lehetne hozzájutni Online módban?
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.05.12. 16:44:18 -
drago14 #17647 Nálam működik, egy videót vettem fel vele, igaz, azt is csak árnyék módban. -
mans #17646 Másnál működik a shadowplay?mert nem bírok felvenni gameplay-t,próbáltam más játékot ott nincs gond. -
#17645 Elegy illetve a Kuruma tuti. -
#17644 SA-ban nagy kedvencem volt az Infrenus, igaz némi handling spécizés után, itt most valahogy nem igazán jön be.
ellenben tudtok valamilyen összkerekes sportkocsit, ami nem dobálja a seggét? -
#17643 nem elég csak meglovasítani valamit, és már kész is ahogy elhagytad vele a bázist? -
#17642 Infernust elvileg meglehet venni online. -
ToMM23 #17641 Meglehetősen az.. Na meg az Infernus is zenész szintén. Azt sem raktározhatod, de nem is veheted meg.. Az öreg 1920-as évekbeli kocsit nem tudom, azt nem találtam meg eddig
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 13:11:54 -
#17640 Solozni solozhatsz mert lehet solo session-t inditani ahol nem csesztetnek mások csak te vagy a városban. Single az elvileg 5 évvel az online után játszódik. Szóval oda nem kerülhet az online karid :D -
#17639 Blista Compact, Stallion és a Dukes nem elérhető csak azoknak akik játszottak ps3-on vagy x360-on tehát visszatérő játékosoknak. (csak onlineban) Pont erről beszéltem havernak tegnap hogy mekkora baromság. -
ToMM23 #17638
WTF ?? Miféle DLC.. ?
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 12:56:02 -
#17637 azt hiszem, egy elég egyedi bugot találtam, mert még a google se dobott ki rá semmi hasonlót...
online air race-ekben simán repkedtem, nem volt semmi gond, de storyban a stunt plane time trials-nál folyton magától resetelte a a repülőmet. amint elértem az első checkpointot, indult a számláló és 4-5 másodpercenként resetelt.
próbálgattam mindenfélét állítgatni a controlsban, aztán kiderült, hogy ha nem nyúlok az egérhez, akkor minden oké. nálam a jobb gomb nyomva tartásával lehet kormányozni, ez a fos meg valamiért úgy veszi, mintha az F-et nyomnám.
a time trials idejére átteszem camera helyett controlsra, de mondom, az az érdekes, hogy online semmi baja sem volt, sose resetelt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.12. 11:38:53 -
#17636 Engem egyszer meglepett. Nagyban kanyarodok a barakkok kozott egyszercsak TANK! Szerencsere mellelott... -
#17635 vigyél magaddal egy embert.
leszállsz a bázison alegtávolabbi vadászgépnél, abba átülsz , kilövöd a másik két gépet amit ugye meg kell semmisíteni.
Kiugrassz szintén ott ahol leszálltál először, leereszkedsz, így megsemmisül a 3. gép is. utána itt a torony mentél baloldalt simán el lehet érni a hangárt, bennt leszeded a 4 embert vagy 5 öt és már viheted is a helit. nekem így sikerült :D -
Zsoxx #17634 Multiban én nem láttam ott tankot, mikor egy Ron-féle küldetés során fel kellett robbantani 3 vadászgépet és ellopni a teherszállító helit. Viszont kurva sokan vannak katonáék. Szerintem mássz fel a délkeleti nagy hangár tetejére, és a létrán feljövő ostoba katonákat sorban le tudod szedni (csak vigyázz mert több létra is van). A megmaradt többivel így már könnyebb dolgod lesz.