27719
-
#17954 Igen elvileg tudod majd de awarokat nem kapod meg amiket már megcsináltál. Tözsde elvileg csak törten bugos. -
Passy #17953 Sziasztok!
Tudom, NO WAREZ, és mielőtt megköveznétek, már 1x megvettem xbox360-ra, xboxONE-ra, és holnap jön meg az eredeti PC-s.
Két kérdésem lenne:
1. A warez mentést tudom használni majd az eredetivel? (ez nem is annyira lényeg)
2. A tőzsde csak a warez miatt bugos vagy az eredeti is szarakszik? Részvény vásárlásnál a pénzt levonja, a részvények meg sehol.
Előre is köszi! -
#17952 Szokott olyat de csak téged vág ki :D -
Ironman2 #17951 Tök jó! Játszom egy darabot online,erre kivág mindenkit a szerverről,egyedül maradok. -
#17950 Elég jó videó :D
-
Bal0924 #17949 A térkép miért csak azokat a csillagozott küldetéseket mutatja amit minimum 2ember tud megcsinálni?
Mentem az úton és olyan küldetésbe futottam amit a térkép nem mutatott.
Nem lehet beállítani hogy azokat mutassa amit egyedül is meglehet csinálni? -
Zsoxx #17948 Nem értem én ezt a heist replay dolgot (online-ban).
Megcsináltam a Humane Labs Raidet, utána jött a Fleeca Job, aztán a Prison Break. Ezek készen vannak. Erre bemegyek a szobába és ott van, hogy újra(!)játszhatom az összeset, beleértve a Series A Fundingot és a Pacific Standard jobot is. Amikor azokhoz még hozzá se nyúltam. -
Evoluti0N #17947 A motion capture manapság már szinte alap minden AAA játékban. Sokszor előfordul, hogy a karaktereket is a színészekről mintázzák, de nem mindig. Azonban, ha nem róluk mintázzák, akkor is azért attól függetlenül motion capture az van. Meg mondjuk ha megnézzük a karakterek és az őket szereplő színészeket a GTA V esetében, akkor azért látszik, hogy csupán hasonlítanak rájuk és nem egy az egyben másolták le őket. Nem úgy, mint mondjuk egy Beyond: Two Souls esetében, ahol teljesen úgy néz ki a karakter, mint az őt alakító színész, sőt még a színészek bőrét is rengeteg szögből, nagyon közelről lefényképezték, hogy a bőr textúrája is ugyanolyan legyen. Meg sok játékban a színészek arcát is markerekkel rakják tele és úgy veszik fel a mimikájukat. Habár, ha elég tehetséges az animátor, akkor kézzel is lehet nagyon jó arcanimációt csinálni (The Last of Us).
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.18. 18:37:58 -
Nitrobrain #17946 Nekem is, adom a dobozt, a lemezeket, térképet, mindent, nekem csak a kód kell :) -
Borg #17945 Maude küldetései között amelyik a hegytetőről akar leugrani ejtőernyővel, azt ne lőjétek le a stun gunnal mielőtt megtenné. Igy ugyanis leesik a hegyről mint egy zsák krumpli, és se pénz, se replay :) -
#17944 Ami az arcot illeti, nézd meg a LA Noire-t, (szintén RS remek játék), akkor az is tetszeni fog. Most akciós is a humblén vagy két napig még kb. 2 ezer forintért tied a komplett sorozat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.18. 18:11:47 -
Lengyel2 #17943 Ezekkel mind egyetértek, a pozitívval és a negatívval is, de lenne még egy kérdésem. Nem szoktam sok játékkal játszani, de ez mennyire szokás, hogy a karaktereket nemcsak voice színészekkel játszatják el, hanem le-motion-capture-özik az összes jelenetbeli mozgásukat? Ezt csinálják máshol is, vagy ezt a GTA 5 csinálta meg először ilyen szinten?
Mert én úgy érzem, hogy jobban kötődöm a sztorihoz és a főszereplőkhöz azért, mert valódi színészek mozgását látom, a valódi arcukkal, mint egy filmen. Nem egy scriptelt avatart látok. Ez szerintem még egy pozitívum. Félek, hogy baromi drága technika lehet, és ezért nem terjed el, pedig minőségileg dobna meg minden játék-sztorit. -
DantesHUN #17942 Nos, GTA V. Kijátszva. Lássuk csak.
Szép volt. Tényleg döbbenetes. Meg nem csak a szépség, részletes. Hangulatos. Olyan elemekkel teli, amik igazából nem is lennének fontosak, mint mondjuk egy apró berendezési tárgy, egy szobában, mégis, aprólékos, részletes. Hatalmas meló van ebben . Valami hihetetlen, mennyire oda figyeltek mindenre.
Ám...ám...a sok jó mellet vannak apró gondok. Itt-ott bizony nem szépek bizonyos apró kis grafikai részletek. Mondjuk bizonyos ruhák, ahogy adott járókelőn van, vagy tényleg apró részletek. De ez belefér, meg eleve, a régi konzolokra jött először. Hát ahhoz mérten, ez valami csoda. Le a kalappal.
Küldetések. Igazán tetszettek. Végre szakítottak azzal a sok faszmód idegesító vacak baromsággal amivel sikerült teletömni régebbi részeket. Mondjuk autózz el A-ból B-be, lődd le. Autózz el A-ból B-be, üldzözd, lődd le. Játssz műpöccsel, meg játékrepülővel.
És messze nem olyan szürke, és unalmas mint a GTA IV. Érdekesebbek, és fantáziaúsabbak, bár persze itt is az van végülis, menj el A pontba és lődd le, de vittek bele fantáziát.
Amitől egyedül epét hánytam: repülő iskola.
A karakterek érdekesek. A szotri szintén Bár nálam nem üti meg Vice City mércéjét, de rögtön utána jön.
És az egész város ami egészen remek hangulatot hoz. Nagyon fasza.
Aztán a negatívumok.
-Most komolyan, ennyi a bejárható épület? Eh. Ennyit tudott a VC is, ami igaz sokkal régebbi, nem néz így ki, de a mobilomon is elfut. Sokkal több bejárható épület kéne, még ha nincs is ott küldetés, de boltok, bankok, üzletek, plázák...basszus, a VC-ben volt bejárható pláza! Itt meg? Megnézheted kívülről. Miapöcs? Ez ma már kevés. Rendesen zavart, elmegyek valami érdekes mellet de be menni nem lehet.
-forgalom és gyalogosok. Maximumra állítva...elfogadható. De, AC. Untiy. Oké teljesen más játék, de ami ott hömpölyög tömeg az utcán, na az tömeg. A Belvárosban, csúcsidőben valami hasonló sűrűség lenne jó, mégha alig lehetne mozdulni tőlük akkor is.
Tudom ennek a két dolognak komoly technikai akadályai is vannak...de azért jó lenne. Ez lenne igazi next-gen!
Aztán:
-pénz, és ingatlanok, üzletek. Minek? Semmi értelmét nem látom. Minek vegyem meg? Alig hoznak pénzt, nem éri meg. Felesleges. Meg különben is, mire költsek? Fegyverre? Arra van elég lóvé.
Kocsira? Na ez is mekkora baromság már: hiába veszek kocsit, akkor is, a személyes autóm ugyanaz marad. Sok értelme van...A gazdaság, el van szarva na. Nincs értéke a pénznek, nincs értelme vagyont gyűjteni, felhalmozni. Kár, mert a bűnözői létnek ez lenne az értelme. Nincstelenből dúsgazdag valaki leszek, és ezt érezzem is a játékban. Vehessek házat,ha új kocsit veszek onnantól az legyen a személyes kocsim, stb. Legyen értelme befektetni, ha veszek valamit, ne 5000000 hét múlva hozzon hasznot. Meg, például taxis cég, ezek a küldetések? Vidd-ide, vidd oda? Lehetett volna, mit tudom én, rád támad a konkurencia, nyírd ki őket.
Na mindegy, ezektől eltekintve, tényleg nagyon jó lett, és a Vice city óta nem szórakoztam ilyen jól. Nagyon nagy dolgot csináltak a fejlesztők. De egy következő GTA-ra, bizony, szerintem ezek a dolgok igencsak kellenének bele.
-
kjhun #17941 Tedd, fel először a gyári CD-n lévőt. Annak, mindenképp fel kell települnie, ha már adták a VGA mellé. Az, újabb driverek fel se mennek, mivel nem találják meg a VGA-t, hiába van ott a támogatott kártyák közt. A szomszédnál is így volt a GTX430-al, a 250-270 közötti verziószámozású driver telepítő felismerte, az újabb 300< felettiek már nem. Ha, felment a régi, utána frissíted az újabbra. Hogy, miért ilyen, arra ötletem sincs. Nálam is így volt, az ATI X300-al. A 8.10/8.11-es felment rá, utána tudtam csak a 9.1/9.3-as drivert feltelepíteni. -
exec79 #17940 Sziasztok!
Van egy eladó bontatlan dobozos példányom 11000ft-ért
[email protected] -
Zsoxx #17939 Van karakterszerkesztő, többek közt te választod meg azt is, milyen nemű legyen. -
#17938 Sziasztok!
Ki akartam volna próbálni az online-t a sztorival már majdnem teljesen kész vagyok. Viszont amikor behozza a csajt (csak csajt lehet választani?) akkor kifagy a játék. Én rontottam el valamit vagy mi lehet a gáz?
Köszi! -
TuskoMobile #17937 a vga a számítógépbe van egyáltalán?
Hogy hogy nem tudod milyen kártyát vettél?? -
#17936 Hello! Nvidiara mért nem enged ugy konkrétan videó kártya drivert telepítnei? Nem tudja valaki csakmert vettem egy gtx 460 vagy 560 mittudom én és egyáltalán nem enged drivert tenni rá? -
#17935 Elvileg növeli a Traction-t ha raksz spoilert de hogy milyet az már mindegy. -
Zsoxx #17934 Gondolom mindegy, milyen spoilert rakok a kocsira, ugyanúgy fog csúszkálni, igaz? -
#17933 Kérlek szépen azért mert PC-n csak azoknak elérhető az a 3 autó online ( Stallion Blista Compact Dukes) megvételre tárolásra tuningolásra aki visszatérő játékos tehát játszott ps3-on vagy xbox360-on. -
#17932 Én ezt elhiszem, de nem tudom rájöttél-e már, ez nem a War Thunder, hanem a GTA V... Itt kiválasztod a nyomkövetős rakétát, aztán az majd befogja az ellenfelet, nem kell itt céloznod semmit. -
#17931 hát ha még egérre lehetne normálisan kezelni, nem is lenne vele bajom.
Nem tudom játszottál e a Saints Row3-al, na ott pl tökéletes volt. -
Rev Hard #17930 Ha egymás után több boltot kirabolsz akkor van ez, de egy kis szünet után visszaáll 2* -ra. -
Zsoxx #17929 Biztos veszélyes bűnöző vagy, sok rendőrt lelőttél már. -
ldavid #17928 bolt rablások után a 4*-os körözés azért már nem vicces -
Rev Hard #17927 Sokkal pontosabb repülést illetve célzást tesz lehetővé a légi járművek egérrel való irányítása, lásd. War Thunder. Persze ez nem profi repülős játék, nekem nincs gondom a klaviatúrával való irányítással sem mert meglehet szokni, ám ha lőni kell pl. egy vadászgéppel eléggé körülményes. De nem lehetetlen, az eddigi online kill-jeim nagy részét sanszos hogy jet-el csináltam. -
#17926 Teljesen egyszerű vezetni a repülőket és a helikoptereket, csak annyi a lényeg, hogy ilyenkor a jobb kéz nem az egéren van, hanem a numerikus számokon (4, 5, 6, 8). Közbe a SPACE-szel tudsz is lőne, nagyon jól meg van csinálva alap beállításon ez. Az egér légi járműveknél felesleges. Bal kéz WASD+SPACE, jobb kéz numerikus 4,5,6,8. -
#17925 ja, az csak keyb/mouse. akkor passz. -
#17924 nem a gamepad alatt van, hanem ahol a különböző járművek sensitivity-je van, stb. inverted flying controls azt hiszem, ilyesmi. -
#17923 hogy? Mert ahogy néztem a controlsba (gamepad) csak a kamerát lehet. -
#17922 lehet invertálni. -
#17921 sajnos nincs joystick támogatás :( billentyűzettel elég nehéz a repülés ja
igazán belerakhatnák egy peccsben... -
elek124 #17920 Köszönöm! -
Munkie #17919 Lenyomod a TAB-ot és bejön a fegyver "kerék", egérrel tudsz körbemenni. Adott kategórián belül pedig, TAB-ot nyomvatartod és görgővel váltasz pl pisztolyok között. -
Munkie #17918 Miért ne lehetne a sima Dukes-t tárolni és tuningolni? Vagy nem arra gondoltál?
A Stallion engem is felcs*szett, hogy miért csak a cabrio rendelhető meg... iszonyat jó kis Camaro SS feelinget ad pedig. (Mellékes, hogy kevés optikai tuning lehetőség van) -
#17917 Akárcsak a Blista és a Stallion -
#17916 rádugod és megy -
elek124 #17915
Segítségre lenne szükségem, hogy lehet a karaktereimnél lévő fegyvereket lecserélni? megveszem a boltban de nem tudom kicserélni a nálam lévőkre.....
Tudom nagyon amatőr de nem jövök rá.....SOS