27719
-
#17994 Én tegnap szerintem hacker volt a csávó. Rá lőttem és semmi sebzést nem kapott aztán passzívba ment instant. Odajött mellém és instant kijött belőle megölt. Aztán elkezdett üldözni el bújtam egy fa mögé ott üldözött aktívban kb 3 percig nem bírt megölni mert mindig takarásban voltam röhögtem is rajta. Aztán rá lőttem 2 RPG-t de le se tojta a kocsija nem robbant fel. Armored kuruma volt de 1 RPG-től fel kellene robbannia. Aztán mákom volt mert be hívott a quick job. :D
Ezt meg most találtam nagyon jól összerakta a készítő.
-
#17993 Messziről kerüld el az ilyet -
#17992 Találkoztam egy hacker gyerekkel este. Nagyon kemény, hogy miket tud. Fegyverből lőtte a pénzes zsákokat, kis fákat, tüzet. Nagy ufo csészealjat hívott le, karácsonyfát, helyben feltuningolt autókat, stb.... Az autójának a rendszáma HAX volt, nem a gyerek neve. Ha jól tudom a trainer, amit használ az írja a rendszámra, hogy HAX. Hozzátenném, hogy hármas szintű volt a gyerek és voiceba kérdezte tizen valahány ember füle hallatára (angolul), hogy kinek kell pénz. A rockstar nem figyeli a hackereket? -
ldavid #17991 többszáz millióm volt amivel nem tudtam mit kezdeni -
Evoluti0N #17990 Ott le kell lépni a pénzzel. Több, mint 2 millát kapsz úgy. Nem ezt a szart. -
ldavid #17989 legjobb érzés mikor megcsinálod a sok idióta szopatós küldetést az epsilonosoknak és a végén adnak neked ilyen retket -
#17988 Vélhetően sikerült megtalálnom a játék legerősebb és leggyorsabb robbanómotoros járművét:
Ha erős a hátszél, akár 15-20km/h-al is képes száguldani.
Igazi punc* mágnes. -
#17987 Printscreen ablak modban. -
Lacika1992 #17986 Keres olyan nevü embert hogy SM vagy hax, az neked zsét ha szépen kéred. :D -
Ironman2 #17985 mondtam én! -
#17984 A rendőrség által lefoglalt autódat váltottad ki. Szóval tényleg hülye kérdés :D -
Ironman2 #17983 mégegy hülye kérdés:vehicle impound
autot adtak 250 dolcsiért,azt vissza is kell vinni? vagy van bizonyos bérlési ideje neki -
Ironman2 #17982 közben rájöttem a megoldásra.D -
Ironman2 #17981 paparazzi küldetés franklinnel,küldjünk beverlynek fotót a hercegről.hogy a p.csába fotózzam le,mikor udvarban vannak elzárva,és hivják a biztonságiakat ha meglátnak? -
Joci891 #17980 Sziasztok ti találkoztatok már olyannal hogy multiba bele engedtek egy tár golyót a másikba és nem hal meg?. Ez valami hekker lehetett ?
Ja és 2 - n lőttük -
#17979 mégis csak lehet mission közben screenshotot lőni? kár a top gun-ért :( -
#17978 Gulya:
-
#17977 20 perc várakozás egy 1-2 perces Contact Missonra- legjobb érzés. -
drago14 #17976 Én még PS3-on kaptam egy hackertől 100 milliót, ezt úgy oldottam meg, hogy beraktam a pénzt a bankba, csináltam egy 2. karaktert, majd kivettem a bankból a pénzt, így a 2. karihoz került. (Nem tudom hogy levonták-e onnan, nem is nagyon érdekel) -
#17975 motion capture technika nem új dolog, sok játék használja/használta, ahogy a gta 5 is
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.05.19. 16:45:56 -
#17974 De jó. Csak 1 milliót küldjön már valaki.. :D -
Lacika1992 #17973 Haveromnak 100.000.000$ van úgy hogy hacker adta neki, mégse vették el tőle. :D -
#17972 Koonzolon soha senki nem basztak ki azért mert kapott pénzt, sőt még azokat sem akik mindenféle glitchekkel szedtek össze milliókat. Csak a hackereket fogják bannolni, tőletek max elveszik, ezt csinálták konzolon is mikor milliárdokat osztogattak a hackerek. -
#17971 Probalj meg minel kevesebbet felvenni es azonnal kilepni a sessionbol!
Egy cheater megajandekozott. Veszelyes moka. Enis kaptam hetvegen egy adaggal, parazok is ezerrel! -
Lacika1992 #17970
Kicsit bebugolt +2.500.000$ csak mert beálltam a garázsba. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.05.19. 14:44:02 -
xido #17969 Na de csodálatos..gyengébb kártyát cseréltem picivel jobbra,skálázom fel a beállításokat annak megfelelően,elfogadás...játék indítása..kékhalál..nem egyszer..kétszer..2 másik játék (sokkal kisebb gépigényű é felépítésű) röhögve elindul és fut...
most megpróbálok egy komplexebbet felrakni és futtatni...hátha "csak" az új harvertől kattant meg... -
Vopyy #17968 Van olyan csillagos küldetés amit csak adott játékidőben veheted fel pl. éjszaka . -
Zsoxx #17967 Az All in order challenge progress csak akkor érvényes, ha én szervezem a heistet, vagy akkor is, ha máshoz szállok be? -
Bal0924 #17966 Köszi, pont ilyen listára volt szükségem!
Este ki is próbálom. (ha hazaérek addigra) -
rambozo #17965 Szerkeszteni akartam, de elkéstem:
A contactoktól akkortól tudsz kérni feladatot (request mission), amikor egyet már megcsináltál nekik (vagy elfogadtad, amit random felajánlott, vagy becsatlakoztál más játékoshoz). Viszont engem Lester mindig elküld azzal, hogy nincs neki éppen semmije, pedig a menüből el tudom érni a küldetéseit. Trevor pedig ott sincs a contact listámban, pedig úgy emlékszem, hogy ott kellene lennie. (Ezt megnézhetné nekem valaki, hogy nála is így van-e, vagy az zavar csak be, hogy PS3-as profillal játszom.) -
rambozo #17964 Azok a küldetések csak bizonyos időben elérhetőek. (Ehun egy lista róluk.) -
Zsoxx #17963 A csillagos az nem random event, nem tudom miért tűnt el.
Az egyszemélyes küldetéseknek nincs közük az elvégzett heistekhez. Anélkül is meg lehet csinálni. Néha ők sem egyszemélyest adnak amúgy. -
Bal0924 #17962 Köszi.
Akkor a csillagozott küldetések, amit nem jelöl a térkép, amit egyedül is meg lehet csinálni. Azok is random event?
Mert belefutottam olyan csillagosba, de mikor másodszor jártam arra, és el akartam kezdeni a küldetést, már eltűnt, miért?
Csak egyszer jelenik meg, vagy valami időközönként?
Mikor felhívom, Ron-t Martint. a küldetések még le vannak zárva.. :S (Még csak az első Heist-et csináltam meg, a 2.hoz 40.000kell és mikor meg akartam csinálni az emberek akik csatlakoztak, kiszálltak és nem tudtam megcsinálni.. :S ) -
#17961 Én ma simán letoltam. Ne kapcsolj passivra és kész nem esik az le. Engem ma 3-an üldöztek végig a pályán mire meglett az award :D
Bal0924 #17960 Online küldetésen kivül vannak random eventek. Elkell vonni a rendörök figyelmét, felkell szedni 1 dobozt, le kell lőni egy repcsit stb. Meg vannak gang warok is azok meg random kapcsolnak be de mindig ugyanott vannak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.18. 21:17:41 -
Bal0924 #17960 Van random event, csillagozott küldetés, online részben? -
ldavid #17959 online ha bounty van rajtam akkor az miért tűnik el? 5 perc múlva már tudtam aktiválni passzív módot
én meg az achievement miatt 48 percig szeretném magamon tartani... -
#17958 Valószínű belefutottál az egyik random eventbe. -
Bal0924 #17957 Mikor találtam egy olyan küldetést, ami nem jelölt a térkép, elmentem onnan és mikor visszatértem eltűnt a küldetés.. Miért van ez? Időközönként jelenik meg? -
Zsoxx #17956 Jah, elég szar. De telefonon tudsz kérni (Ron, Martin, meg még 1-2 embertől), és a végén választhatsz néhány másikból. -
Passy #17955 Köszi a választ!