Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Még nem, múltkori update-ben már volt róla szó, hogy lassan lesz.

Autót asszem a biztosítótól lehet kérni újat, ha eltűnik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
A triatlonnál lenne olyan gondom, hogy a bringánál nem jöttem rá, hogyan kell "gyorsan" menni. Azaz, nem csökken a stamina, és ráadásul folyamatosan megelőznek. Úszásnál-futásnál ezzel nincs bajom, megy rendesen. De a bringánál mindig beelőznek... <#nemtudom>

kösz! még valami! elfogytak a küldetések michaelnél sincs már,franklinnél sincs,franklinnél már nem látom michaelt se,mit kell csinálni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

küldtem privit,nem olvastad?<#integet2>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kill3r21
Igen vannak Peyote Animalok....a tükrökhöz semmit, nincs kidolgozva sajnos...
Az iFruitot nem lehet használni PC verzióhoz? Letöltöttem, felraktam, elindítottam és utána amikor platformot akarok választani, akkor csak a két Xbox, meg a két PS van.
kill3r21
Az autód, amit vettél az marad a garázsban majd....elveszni nem veszik de lefoglalhatják, a telefonban lehet kihozatni...valami mutual cucc a neve...a pénz elveszítheted ha nem a bankba van...pénzt szerezni mindenféleképp lehet...minden fizet, minél jobb vagy annál többet, nyilván a heistekkel lehet a legtöbbet
Fókameister
Két kérdésem lenne: 1 a pc verzióban is vannak azok a drogok amikkel állatokká változhatunk?
2, a tükrökhöz melyik opciót kell állítani, hogy ne kockás elmosódott legyen a tükröződésük?

Palinko
köszi. még nem sikerült elkötnöm rendesen, mindig kilőnek. majd még próbálkozok.

tengeralattjáróból is csak a sárga van?
Online módban kimentem az utcára jött valaki és egyből lelőtt, visszatöltés után nem találom az autómat, vettem egy garázst gondoltam berakja majd, de ott csak azt írja hogy : akármilyen kocsi (destroyed) az első helyen, de nem látom.
Hogy tudom megjavíttatni ? Hol van most ? A másik játékos felrobbantotta vagy ellopta ?
Ha veszek egyet kocsit és otthagyom valahol akkor azt ellophatják, felrobbanthatják és elveszíthetem ?
Ha az utcán elveszem valaki (játékos) autóját átfestem akkor az az enyém lesz ?
Lehet valahol lopott autókat leadni pénzért ?
Hogy lehet pénzt szerezni ? csak versenyekkel ?
A repülős légi csata nagyon ott van ha nem zuhansz le nyertél 😊
A deathmach meg FPS nézetben nagyon király, nem BF, de lehet alázni aki TPS ben nyomja 😊
Az írták, hogy a pénzt bankba érdemes tartani, ahonnan fizetni is könnyű vele, de ha nálam van azt hogy veszíthetem el ? többször megöltek már de a pénzem nem csökkent.
Ami idegesítő, hogy iszonyat sokat töltöget, csak áll a kép és semmi infó, hogy mi történik.

Az új fiókom: DevLupius

wollnerd
"akinek van SSD meghajtója az tegye át arra a lapozófájlt ergo gyorsabban tudja olvasni" És ha az a SSD a rendszerpartíció is, mert a Windows automatikusan (általában) bekapcsolja alapból és kezeli?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.18. 17:28:51

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
A "peyote"-ket érdemes gyűjteni. 😄DD
Van még űrhajó részek, levéldarabok gyűjtése is. a víz alatt is van gyűjthető dolog.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dency
Nem tudom ez a 8GB ram a játéknak szerintem kevés maxon, nézem és folyamat tölt a winyó. Kikapcsolom a lapozófájlt akkor épphogy határon vagyok a 8 giga ramnak, néha ki is lép mert elfogy. Viszont megszűnik a mikro akadás. Egy tipp akinek van SSD meghajtója az tegye át arra a lapozófájlt ergo gyorsabban tudja olvasni, nálam is ez van most. Elég jól fut így.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Overburner
Ufo darabokat lehet majd ha minden igaz.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ebben a részben vannak amúgy gyűjtögethető cuccok? Vagy még nem jutottam el odáig.

Overburner
És ha 59 hz re állítom a képfrissitést Winfosban? Speckó felbontást hogy lehet létrehozni? 😄

Evoluti0N #15517 Online kevesebb a forgalom amúgy kint elég sok a civil főleg gyorsforgalmin.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 17:15:51

más nincs, csak az online-ban van még a hydra.
IMYke2.0.0.0
A konzolokéhoz képest ígértek sokat... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak nekem tűnik kicsinek a forgalom? Legalábbis maximumon van és azt a hatalmas nagy mennyiségű autót, amit a PC-s verzió trailereiben láttam, azt eddig nem tapasztaltam sehol.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.18. 17:10:52
üdv! valaki tud olyan oldalt ahol van kódok ?
deep
Játékban Vsync be, driverből ki. Speciális felbontást létrehoz desktopon, pl 1920x1079. Ezt a felbontást ki tudod választani majd a játékban, és ezt már engedni fogja 60Hz-re beállítani szemben az 1920x1080 59Hz-ével ami mindenképp sutterelni fog a 60Hz-es kijelzőn (köszi microsoft). Ha nem kapja el a triple buffert, ami a dierctx bugja, akkor egy alt+tab és vissza megoldja, de ilyenkor visszarakja 1920x1080-ra tehát át kell állítani. Az alt+tab amúgy is jó eséllyel kelleni fog, mert a patch óta szar az ansio is, de azt is megjavítja. De ezután tükörfrém lesz (16.6ms rendertime), ha jól van beállítva a setup 😊
Palinko
F 16 ot hogy lehet elkötni? mert odáig megvagyok, hogy felszállok, de már kapom is a missilet, majd a második és 3. és vége.

van más fighter jet is a játékban?
Frank99
a gta 4 botrányos indulása után óriási pozitív csalódás! Végül is volt egy évük, hogy csiszolgassák, le a kalappal. 31 euróért megérte!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Overburner
Vsync el nekem darabosan fut. Vsync nélkül meg amilyennek leirtad. De nem hiszem hogy jobban melegedne.

Voltan
Nagyon jól fut a játék, egyvalamit leszámítva: ha a vsync be van kapcsolva, akkor nincs annyi stutter, viszont cserébe időnként leesik aaz fps pár másodpercre.
Vsync nélkül kicsit töredezik, viszont nincs nagyon beakadás fut, és kicsit jobban is melegszik a gép.

Másnak is ílyen?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Uh, nagyon jó lett az átirat. <3
2 műszakban 4-es csapatban dolgoznak a lányok* 😄
*az egyik neme kérdéses!

SzirmosSzisza #15508 ilyenkor jöhet jól egy osztrák rokon/ismerős
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 16:27:51
SzirmosSzisza
Oupsz, azt hittem akkor jelentkezni se enged majd, hát akkor kapufa 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Malakai
Nope, márha MOn élsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha alábbi országokból lehet részt venni: USA, Puerto Rico, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Németország, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Svájc, Ukrajna.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

No legalább lehet válogatni a striptizbárban.D

Shep
Nekem is úgy sikerült de éppen, aztán mondom, ú tök jó bringa végre tekerhetek, erre a némber elvitte 😊 Utána meg lementem a partra odaálltam 2 strandoló elé erre rám hívták a zsarukat, pedig semmit nem csináltam, mocskos egy város.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.18. 15:59:59

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Fegyverhez lőszert nem lehet venni? Hiába találtam speciális fegyvereket a játék elején, ha nem vehetek hozzájuk lőszert. 😞

Még kezdő vagyok GTA-ban, ez az első játékom. Ha megtetszik egy kocsi és megtartanám, akkor haza kell vinnem és beállnom vele a garázsba? És ha ott már van egy kocsi?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.04.18. 16:01:49
Overburner
Na kipróbáltam az Online-t eddig nagyon fasza 😄😄 Voipot akartam beállitani de nem érzékeli hogy beszélek. Csak ha konkrétan lenyelem a mikrofont. Pedig TS-en nincs baj a microphone sensitivity meg maxon. Ilyenkor mi a teendő?😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 16:02:42

LOL! üldözött egy dagi néger,mert koccantam vele,megállunk a striptizbár elött michael,és franklin,begördül a dagi a kocsival,nekem akar esni,erre michael előveszi a gépfegyvert (amit én vásároltam neki) aztán szitává lövi a négert

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 16:01:34

Fpocok
És hogy kell itt jelentkezni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Nem online.
Bár lehet, hogy asszony nézett filmet.

Þór vígi þessi rúnar

Magyarország nincs a résztvevő országok listáján...
ja,átugrottam a keritést,meg a lécsőn ugráltam lefele

Shep
Tuti te is csaltál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SzirmosSzisza

hehe,sikerült!

Most meg nem tudok bejelentkezni Socialba. Ó, de jól kezdődik ez.
Hali!

Tagokat keresünk nemrég alapított crewnkba. Fő célunk a közös küldetésezés, pénzserzés.. Ha Te is unod, hogy nem mindig könnyű találni egy értelmes csapatot, akikkel együtt rabolhatsz, játszhatsz, csatlakozz hozzánk. Saját TeamSpeak szerverrel rendelkezünk, az egyszerűbb csapatkommunikációért.
Nem szeretnénk elkorcsosulni, csak az jöjjön, aki komolyan szeretne játszani!

Itt megtalálsz: http://socialclub.rockstargames.com/crew/wedestroyu
Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.04.18. 15:41:52
Kicsit biciklizgetsz, vagy teniszezel előtte, akkor simán le lehet győzni a csajt 😊
Fpocok
Kétszer is beszoptam. Pont a cél előtt egy méterrel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aztarohadt. A hülye Steam overlay letakart egy Ok gombot, amire rá kellett kattintanom. 😄
SzirmosSzisza
Nekem a kulcsot kellett beírni, illetve shift+tab-ot nyomni, mert pont a jobb alsó sarokban volt egy gomb ami kellett (alapból a Steam overlay oda rakta a kulcsot 😄)

SzirmosSzisza
Elfogyott a staminád. Nekem az segített, hogy az elején levágtam a kanyart (átugrottam a kerítésen), illetve a lépcsőn lefele ugráltam.

Emberek, én lennék a nagyon béna? Megvettem a játékot Steamen, amikor elindítom és bejelentkezek Socialba, akkor kéri, hogy kössem össze a Steam fiókommal (úgy tűnik, hogy eddig nem volt). Amikor rámegyek a linkre, akkor ott kidob több opciót: Facebook, Xbox Live, stb., de nincs Steam. Mit csinálok rosszul? 😄