27719
-
TomStorm #17914 Megkérdezem itt tuti vannak akik Dualshock 4-el játszanak PC-n.Tehát szeretném megkérdezni,hogy tudom használni
PC-n aztán persze GTA-hoz? -
#17913 Ez még hagyján mert ez a Duke o death. De hogy a simát sem lehet tárolni tuningolni online az már tényleg kicseszés.
Más. Aki Massacaro-t akar venni online az vigyázzon arra hogy olyan szint válasszon amilyen akarja hogy majd a bukócső legyen mert bugos a kocsi és nem lehet secondary color-t választani neki. Én most buktam így kb 100ezeret :I Racecar verziója elvileg jó. -
#17912 i5 2500k @4ghz
Evga gtx970 SOC
8GB DDR3
+ a játék SSD-re van pakolva, megelőzvén a textúratöltés esetleges lassúságát.
stb.. -
elek124 #17911 Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, hogy a pitlibe lehet a karaktereimnél lévő fegyvereket lecserélni? megveszem a boltban de nem tudom kiválasztani használatra.....
Tudom nagyon amatőr de nem jövök rá...... -
Ironman2 #17910 Kicsit nehéz,de hozzá lehet szokni -
Ironman2 #17909 Csodálatos!! Milyen konfigod van? -
#17908 Bedobok én is pár képet, de csak spoilerbe mert sok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#17907 Na a halottaskocsi kivételével az összes rare kocsit begyűjtöttem.De hogy a rohadványos R* nekünk pc-seknek nem adta oda a dukes-t elég szemét dolog volt.
-
Evoluti0N #17906 Nálam nem okoz gondot. Azonban helinél mindig felveszem a gamepadot. :D -
#17905 Ti simán tudjátok irányítani a repülőket klaviatúráról? Tényleg érdekel hogy csak én vagyok e ilyen balf*sz :)
Valahogy a GTA-kban nem sikerül soha eltalálni a (számomra) korrekt irányíthatóságot. (a Saints row 3-nál pl nagyon jó volt)
Az első repülős misszióval (Trevor) ha nem szívtam minimum fél órát akkor semmit. A végén megpróbáltam controlerrel (holott nem igazán szeretem) azzal második nekifutásra ment.
Egy valami zavar, hogy az emelkedés/leszállást nem lehet invertálni. Én úgy szoktam meg.. -
drago14 #17904 Az előbb történt egy kisebb bug. :D Verseny után a random lett megszavazva, töltés közben kiírta hogy "This Job is no longer available." Az égbe spawnoltunk le, egy embernek volt ejtőernyője, mi meg a földre esve meghaltunk. -
ldavid #17903 gamers.hu -
#17902 Most hol a legolcsóbb a GTA V? Dobozos kódos mindegy. -
Zsoxx #17901 Nem olyan biztos, mert tegnap láttam egy mozgó motort, amin nem volt ember. Bár lehet, hogy ez is feature, nem csalás. -
Ironman2 #17899 akkor ok! -
#17898 Elegy RH8
Kuruma
-
#17897 Nem hiszen nem is ugyan az a nevük, az Elegy egy jó kis sportkocsi, az armored karin kuruma meg egy páncélozott kocsi amit a Lester által adott Fleeca Job után kapsz meg illetve nyílik ki és 525,000-be kerül.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.17. 12:02:25 -
ldavid #17896 ezt érdemes követni ha még nem vagy túl a bérgyilkos küldetéseken -
#17895 500.000 -
#17894 Srácok a tőzsdézésre van valami jól bevált recept? (hogy milyen értékpapírt érdemes venni?)
Vettem 3 fajtát is (a grafikon szerint épp felszálló ágon voltak) de most mind3-al nagyon erős mínuszba vagyok..
Más módszerrel hogy lehet pénzt szerezni? Michaelnek konkrétan 5 egész dollárja van, ezzel sok mindent nem lehet kezdeni :) -
drago14 #17893 Első Heistet meg kell csinálni, és utána elérhető lesz. (most nem tudom melyik oldalon) -
Bal0924 #17892 Hányas szinttől elérhető?
Nem találom az online kocsik közt.. :S
Mennyibe kerül? -
#17891 kuruma
-
Bal0924 #17890 A Kuruma az a Elegy RH 8, 95,000? -
Munkie #17889 Indítson új játékot a Te fiókodban, és mentsen egy új helyre. Így nem írja felül a tiéd. -
cucumber87 #17888 Sziasztok!
Elnézést, ha már volt róla szó a témában, de nem volt türelmem végig olvasni a hozzászólásokat :)
A problémám/kérdésem a következő lenne.
Párommal közösen használjuk a Pc-t, ami azt jelenti mindkettőnknek van saját fiókja.
Neki is nagyon tetszik a játék, és szeretne saját kampányt játszani, de amikor az ő fiókjával belép a játékba az indítást követően a "loading story mode" fázis alatt azonnal feldob a "program működése leállt" hibaüzenet.
Az én fiókommal gond nélkül indul de akkor a saját történetem töltődik.
Hogyan tudnánk orvosolni a problémát, hogy én is és ő egy saját karakterrel élvezhessük a játékot?
A segítséget előre is köszönöm! -
#17887 Lol... passzív módba rakod magad, és te is szellem autóval járkálhatsz, nem kell semmi csalás ehhez. -
#17886 Tegnap egy sessionben nem tudtam járni, mert folyamatosan "robbant a világ". Szerencsére passive voltam, de ott fetrengett a karakter a földön... -
Zsoxx #17885 Átlátszó az autó, vagy rendesen látszik, csak nincs benne sofőr? Mert nem mindegy. -
Ironman2 #17884 igaz hogy roha.....n meg mindegyik! szellem autók cirkálnak a városban,milyen jó látvány!!! )
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.17. 01:50:21 -
#17883 16-án jártak le a ban-ok, folytatják, ahol abbahagyták. -
Zsoxx #17882 Megjelentek a hackerek. Egy robbantással mindenkit megölnek a sessionban. -
#17881 Igen gyors versenyre jó, de inkább a kurumával érdemes száguldozni mert abból nehezebben szednek ki. -
Bal0924 #17880 Az online részben a Zentorno a legjobb kocsi? (gyors, stabil)
Ha megveszem, akkor automatikusan biztosítva van, hogy mikor megsemmisül nem vész el?
Tudom majd tuningolni? -
TuskoMobile #17879 Installation: Drag ALL files into your main GTA V folder. This includes the mp3's and ini file, as they are all used for the mod. NOTE: YOU MUST BE ON THE LATEST VERSION, LATEST SCRIPTHOOK + LATEST GTA -
Joci891 #17878 GTA 5 Police MOD Hogyan tudom installálni? Mert nekem nem sikerül egy kis segítséget szeretnék hozzá kérni -
#17877 Ezt a parancsikonos módszert még nem próbáltam, de most megteszem
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 20:07:46 -
#17876 Ha beállsz a garázsba, ott megmarad bármilyen autó. Én most találtam Franklin garázsában valami szart a játék elejéről, mert aztán a Dodge Chargerét tuningoltam inkább, meg a motorját. -
#17875 jé, Tirexi.. :DDD -
Jaqen #17874 Hali. Meglett a játék, egyelőre imádom de van egy dolog ami zavar. A garázsomba (jelenleg Trevorral játszom) nem tudok másik autót tenni mert mindig odarakja azt a régi sz*rt. De ez a többieknél is zavar. Nemrég eltűnt a fullosan feltuningolt motorom... rossz helyre álltam vele. Nem tudom ha lesz autóm hova fogom tenni mert úgy néz ki, hogy ha elfoglalom a sz*r autó spawnhelyét akkor kitörli azt amit odaviszek. Grat. Ezt mi a fenének kellett? Nincs erre valami mod? Illetve még két kérdés: Nagyon nem szeretném elcseszni a játékot modolással, és úgy néztem, hogy a script modok elvileg nem változtatnak meg semmilyen fájlt. Ergo biztonságosak ilyen szempontból. Jól gondolom? Mire figyeljek modolásnál?