Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor a táblán választani kell hogy lopakodva,vagy erőszakos módon akarjuk-e az ékszeres rablást kivitelezni,meg pár emberkét is ki kellett választani hozzá,akkor a választási lehetőség mit befolyásol a továbbiak folyamán? én a lopakodást választottam
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 12:05:01
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
de meg lehet szokni szerintem. engem már nem igazán zavar.
msnforever2 #15430 mit értesz "bug-os" alatt? nálam jó volt a hoteles gyilkosság után
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 11:59:21
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerk.: Dell UH2312 monitor, 550ti vga, hátha számít az infó 😊
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.04.18. 09:36:26
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
GTA V (*.*)
Kevés neki ez a vas? 😞
AMD x4 3,8 GHz
4 GB RAM
Radeon 5670 1 GB
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Egyszerűen kész vagyok ettől a csapattól.
Minek nyúltak hozzá....
Tegnap feltették ezt az új patch cuccot amiben javítják az ékezetes dolgokat, erre egy csomó ember be sem tud lépni a játékba. Kifagy nekem a social club bejelentkezés.
Valaki valami megoldás valamerre?
Abban az esetben ha rendelkezel legalább egy GTX 650-el, Geforce Experiencen keresztül használhatod a Shadowplayt.
Véleményen szerint ez a legjobb program gameplayekhez (szó szerint fps veszteség nélkül rögzíthetsz vele gameplayeket, in-game hangrögzítés, shadowrecord etc.)
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2015.04.18. 01:48:55
Tapasztalt már valaki hasonlót?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szeretném számotokra megemlíteni az általam elkészített Chiliad Madness nevű online point-to-point versenyt, aminek a koncepciója a Chiliad hegy megmászása monster truckokkal veszélyes utakon. Ha gondoljátok próbáljátok ki, nem rég készültem el vele. Fejlesztgetni fogom még az idők során valószínűleg.. esetleg ki is bővítem! 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11