Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit valóban finomhangolhatnák a gyűrődést. Sokszor idegesítő, hogy látszólag előjel nélkül felrobban az autó, mikor még nem is gondolnád.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amikor a táblán választani kell hogy lopakodva,vagy erőszakos módon akarjuk-e az ékszeres rablást kivitelezni,meg pár emberkét is ki kellett választani hozzá,akkor a választási lehetőség mit befolyásol a továbbiak folyamán? én a lopakodást választottam

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.18. 12:05:01

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az h venni akarok vmilyen reszvenyt, rakattintok a listabol es nem annak a reszvenynek jon be az oldala ahol meg lehet adni h mennyit szeretnek venni belole. random masik reszvenyt jelenit meg mindig.
Overburner
Nem zavar mert annyira nem szoktam összetörni a verdákat csak beszélgettünk a témában és gondoltam megpróbálom hogy mennyire lehet mesterkedni a töréssel de ennyire nem jött össze mint a videóban 1.00 verzión egyik kocsival sem. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

a 4-ben a fél kocsi összezúzódott ugyanakkora ütéstől, amitől itt csak kicsit meggyűrődik.
de meg lehet szokni szerintem. engem már nem igazán zavar.

msnforever2 #15430 mit értesz "bug-os" alatt? nálam jó volt a hoteles gyilkosság után
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 11:59:21
Az eredeti PC-s GTA5-ben is bugos a tőzsde?
rage
Nincs, hamarosan lesz, azt ígérik

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Overburner
Igazából IV-ben jobban gyűrődött a kocsi szerintem... Itt valami elvan cseszve. Vagy valamelyik beállítás vezérelné a törésmodellt is?

Használj Trixx-et. Ezzel tudod szabályozni a vga ventijének fokozatát. Kártyafüggő szerintem melyiknél hogyan melegszik. Nekem az R9 280-hoz olyan 47% elegendő,hogy max 67 fokos legyen,de inkább kevesebb . 😄

SzirmosSzisza
iFruit appot próbálta valaki? Nálam nincs PC opció :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Abszolut. Nálam a hood és a lökhárítók leesésén kívül csak a fényezés sérül meg elkezd füstölni, ennyi. Semmi deformáció vagy bármi más akár hogy is ütközöm... ez így kb a IV szintje. :/ remélem vissza fogják ezt is patchelni ahogy a konzolos verziót!
LasDen
a skill is számít, nem csak az autó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

koltony
Vannak jól irányítható autók, de ez alapvetően nem autóversenyzős játék.
Hogyan kell futtatni a beépített benchmark-ot?
Jabar
Gyorsan kipróbáltam, ott rendesen teljes képernyős.

szerk.: Dell UH2312 monitor, 550ti vga, hátha számít az infó 😊
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.04.18. 09:36:26

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Windowson belül is így csinál 1600x900-on?

Jabar
Csökkentettem a felbontást (1920*1080->1600*900) mert sajnos elég szarul fut de most meg fekete keret van körbe nem pedig kirakja teljes képernyőre, hogy lehet ezt orvosolni?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Overburner
Viccen kivül nekem is fura a törés. Szerintem is a 1.08-ra hasonlít bármennyire akarom összetörni ennyire nem sikerült. Le esnek a dolgok a kocsiról de maga a váza nem hajlik meg horpad túlságosan. Kerék nekem 2x be akadt de ennyire nem hajlott meg 1x-sem.

madnessmarci
Igen 2GB-os R7 260X. Nincs túllépve, sőt még 600 MB szabadon van.

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

2 gigás a videokártya? Illetve a memória limit túl van lépve?

madnessmarci
Most hogy megnéztem Afterburner-rel az értékeket, Trevor területén van 70-75 FPS-em. Ami kicsit érdekes hogy a videókártyám hőmérséklete fel megy 79 °C-ra, de ez még normális nem? Ja és egyébként amikor elkezdi droppolni az FPS-t akkor megfigyeltem hogy leviszi a GPU hőmérsékletet 60-65 °C-ig

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

RiCSi1234
Szép és jó a játék, de hogy én tiszta szívből rühellem a kocsik mozgását, és irányíthatóságát... Lehet a 4-ben sem volt jó, sőt, de az nekem sokkal jobban bejött. 😞 A látvány az maga a csoda. 😊

GTA V (*.*)

madnessmarci
Pontosan nem néztem meg, de mikor nem droppolja le akkor 45-50-60 körül.

Ha egy adott kocsit upgradelek, és utánna szarrá töröm, akkor az azonos típusu auto is ua a felszeretlséggel lesz meg v nulláról kell kezdeni?
Na nagy nehezen felszenvedtem, most gta működése leállt...
Kevés neki ez a vas? 😞
AMD x4 3,8 GHz
4 GB RAM
Radeon 5670 1 GB

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

Fpocok
Csak az a baj, hogy a shadowplay nem működik GTA5-tel 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

KiruHoshino
Mi a kocsi neve?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

tommygear
látom 2 fórumra dolgozol...
Új vas. 😄 Holnap le is teszteljük. 😉
Én nem tudok bejelentkezni lefagy...megáll még a töltés is.
Egyszerűen kész vagyok ettől a csapattól.
Minek nyúltak hozzá....
HeadHunter86
Kétszer engem is kidobott még indulásnál. Bejelentkeztem, aztán azóta se volt vele gond.

Hát ez csúcs.
Tegnap feltették ezt az új patch cuccot amiben javítják az ékezetes dolgokat, erre egy csomó ember be sem tud lépni a játékba. Kifagy nekem a social club bejelentkezés.
Valaki valami megoldás valamerre?
Hello!
Abban az esetben ha rendelkezel legalább egy GTX 650-el, Geforce Experiencen keresztül használhatod a Shadowplayt.
Véleményen szerint ez a legjobb program gameplayekhez (szó szerint fps veszteség nélkül rögzíthetsz vele gameplayeket, in-game hangrögzítés, shadowrecord etc.)
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2015.04.18. 01:48:55
Adam Jonas

Érdekes, hogy ha leveszem a Shader Qualityt High-ról Normalra akkor mintha letiltaná az Anisotropic Filteringet. Hiába van x16-on, a textúrák full homályosak.

Tapasztalt már valaki hasonlót?

Tudtok ajánlani egy profi képernyő videózó programot? Kevés gépigény,maximális felbontás rögzítése!!
Herold
Ennyire nehéz?

LasDen
Strangers and Freaks mellék küldik. Mindenféle baromság. Tonyával nekem tilosból kellett autókat elvontatni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Azt amúgy tudja valaki, hogy a kérdőjeles küldik mit jelentenek? Odamentem a fotós fószerhez, az közölte, hogy elfoglalt és nekem kéne fotóznom, de nem adott semmi konkrétat, illetve a fűves csávó azt mondta el kell hozni a szállítmányt, de útvonalat szintén nem adott.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Üdv!

Szeretném számotokra megemlíteni az általam elkészített Chiliad Madness nevű online point-to-point versenyt, aminek a koncepciója a Chiliad hegy megmászása monster truckokkal veszélyes utakon. Ha gondoljátok próbáljátok ki, nem rég készültem el vele. Fejlesztgetni fogom még az idők során valószínűleg.. esetleg ki is bővítem! 😊

SzirmosSzisza
Neten pár helyen panaszkodtak miatta, szóval nem egyedi a probléma.

tommygear
azért nem semmi, hogy 1 perc alatt kinyírták a motoros Johnny-t 😄
Aki rakott be saját zenét : nálatok is elkezd akadozni a játék, ha a saját rádióállomást hallgatjátok? Amint az alap csatornákra visszakapcsolok fut tovább normálisan.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

HeadHunter86
Nekem annyira sikerült, hogy az egyik kerék még forogni se tudott. Nincs gond a törésmodellel 😄

kösz,közben már irták privátban is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fel kell hívni a fószert...
Mi a fenét kell csinálni annál a telefonos showmüsornál,mikor nézi Michael a tv-ben,elötte meg be kellett menni elhelyezni egy táskát a telefonnál,meg a b.zi alkalmazott gépe is teli volt virussal.Le kellett futtatni egy virusirtót.DD

Nekem leblokkolta a kereket (rendőrautót nyúltam le) és utánna ki is durrant a gumi mert annyit súrlódott blokkolva).
Menüben a galériába, onnan tudod feltölteni
tommygear
amit csinálok képet a játékban a telefonnal azt hova menti? social clubon belül keresem, de ott sehol nem találom
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.17. 23:28:25