Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékban telefonnal készített képeket hova rakja?
Elvittetek Trevor-ral véletlen eseményi illetőket, Altruist-ba?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már 2x.
Először csak 2000 kaptam.
De másodszorra, Trevor-t is be tessékelték a faluba. Mindenkit kinyírtam és most nyitva állnak a kapuk. Találtam ott (eddig) 3 aktatáskát egyenként 25000 dolcsival. 😊

Nálam úgy néz ki, mint az első képen.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Palinko
Diablo 3, Half Life 2 tizenkét millása még odébb van, vagy a minecraft 19 milliósa, bár megérdemelne legalább egy tizest mint a sims3 konzolokra első 24 órában 11.21 millió kelt el
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.19. 19:12:59
Laza
Jól érzem, hogy a legutóbbi patch javította az egeres irányítás késleltetését? Mert mintha most jobb lenne.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tikal
hack.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Hetente hoznak pénzt és egyebet is tudnak. Én pl a taxisat vettem meg 200k-ért és ingyen taxizhatok és kaphatok taxis küldiket.

A dollár jeles házak, amiket meglehet venni-jó sokba kerülnek-aztán mire jók? Hoznak naponta valamennyi pénzt? Vagy mit tudnak?
sovatalevi
Intel HD Grapics 1696 MB. Ennyi elég lenne neki?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

És akkor még ki tudja, hogy mennyinél a nem Steames. PC gaming is dead. lol
Fpocok

A bringazasnal mi a trukk?
Egyfeszt elesek...<#gonosz3>

de nyugodtan..ha erősebb,vagy egyenlő,mint egy 4890-es...mert én azzal vígan játszom 😊
sovatalevi
Integrált videókártyával meg se próbáljam , hogy induljon el a játék?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Piszkos  Fred
Escape->gallery
Innen tudod feltölteni a social club profilod alá, ahonnan leszedheted netről 😄
Én ennél jobb megoldást nem találtam, hátha lementi gépre is.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Fpocok
Nagyon jó összehasonlító videó

Palinko
most Franklinnal elrepültem az international airportos hangáromig és beszálltam a hangárba, kicsit neki is mentem a másik gépnek, lángolt, de nem robbant fel 😄 viszont volt rendőr, lelőtt és hiába állt a gép bent a hangárba nem mentette el :S

Sandy Shoreson meg nem mehetek be saját erőből mert ott áll a gép a hangár előtt ha meg kiszállok nem indul be a hajtómű, mert már kapott találatot....

igazán lehetne már egy cheat 😄D
Fiúk, azt be lehet valahogy állítani valahol, hogy a video recorderrel felvett videót hova rakja?
Jah, az ajánlott. Azt én is felraktam.
kill3r21
Srácok kiderült már hogy hova menti a játék a telefonnal készült képeket?
NEOreg3
hidd el minden létező grafikai beállítást megpróbáltam a létező összes kombinációban, legfrissebb directx-el és nvidia driverrel (+előző nvidia driverrel is)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Öltönyben kell menni.
bertino
köszike, hálleluja a beta amd driver megoldotta 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

#15686 Valaki emlékszik erre?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

szívás. akkor muszáj saját erőből begurulnia.

más:
tegnap nekem is sikerült kiszállni kocsiból úgy hogy nem állította le, szerintem ez bug lehet vagy nem tudom..
bakkerman
elkezdtem az online módot én is,de csíkos a karakterem...az arca,meg a nadrágja,de a többi emberé nem,és más grafikai hiányosság sincs,csak ez,hogy csíkos az emberem...mitől van ez??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Piszkos  Fred
Akkora ratyi az online közösség... alig lehet találni olyan munkát, amiből nem lépnek ki indítás előtt az emberek, vagy amiben vannak egyáltalán. A sok heist-ről, ahol a hoston kívül mindenki 10%-ot kap, nem is beszélek 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

SzirmosSzisza
SA multi azért eléggé más, mint ami most itt van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
Na most akadtam ki, sikeresen betoltam egy kocsival a fighter jetet a Sandy Shoresi hangárba erre eltűnt :S
Valaki nem keres egy normális Crew-ba, Heistre egy embert? 26-os szintű vagyok. Nick: TheDeniel

A távoli táj? Növeld meg a látótávolságot. Ha úgyse jó, akkor az advancednél van egy opció, ami ha jól tudom, akkor tovább javít rajta.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.19. 16:35:00
bertino
kockás grafikára van valakinek tippje, mi okozhatja illetve javíthatja ?

a távol erősen kockás, amugy egész jól fut a játék, csak emiatt totál élvezhetetlen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az hogyan lehetséges, hogy a repülős kihívásoknál az elsőt 1 másodperc alatt teljesítette a világelső? 😄
Overburner
Tegnap írta valaki hogy Víz alatt invertelődik a le fel. Tehát W vel le S el fel.

NEOreg3 #15639 Nekem is ilyesmi, de azért ennyire nem észrevehető.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.19. 16:26:02

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Dency
Pedig a S+Shift a nyerő kombó, nem tudom miért így oldották meg.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

wollnerd
Hogy a rákba, melyik gombbal kell felúszni a víz alól a TPS nézetben??? szóköz a lemerülés az oké, de melyik a felúszás? Próbáltam az egérmozgásokkal, E, Ctrl, Shift+W, Shift+S billentyűkkel, bal, jobb egérgombbal, nem vált be, megfulladtam... FPS nézetben már rájöttem, fel és le egérmozgások, de a TPS-ben hogy kell felúszni? <#conf><#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Snexi
a last genbe könnyebb volt ellopni mert ahogy behajtottál a bázisra volt pár másodperced amíg beriasztott és azalatt már majdnem be tudtál szállni a gépbe

Palinko
pl így. de még egyszer sem volt, hogy nem találtak el. de látszik a videón a nagy hangár inkább onnan lopnám ki a helyedben

ha visszaolvasol, akkor láthatod hogy mennyi szopás van vele 😄
egy könnyű módszer van: a vadászos küldetésben elvileg bemehetsz a bázisra és elviheted nyugodtan
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.19. 15:58:59
Snexi
nem lehet lecserélni

bajgunar
Advanced Graphics beállításokon belül a Long shadows -t kapcsold be!
Nekem is olyan "bug"os volt, s így megjavult. Asszem most Sharp-on van. Így szebb. A többi elhomályosítja. :/
bakkerman
En csutortokig egy HD7700-el toltam,mondjuk 4 magossal,de szerintem egy kisebb felbontason normal beallitasokkal egy 2 felhuzott 2 magossal is lehet vele jatszani normalisan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Le lehet cserélni a alap kocsinkat, azt tudom ,hogy a garázsba belehet rakni egy kocsit, és ott marad, de hogy az legyen az elsődleges, amikor karaktert váltok, az a kocsi várjon ott.
Tikal
Pff, nagyon sok ilyen van ma is, csak mikor 30 ember benn van egy szerveren akkor nehéz kifogni ki a normális. Gondolj bele, mi van ha épp egy normálist szivat egy másik, és te mondjuk oda gurulsz, értelemszerűen te is bajba kerülsz, lövöldözöl... Ha úgy mész oda emberekhez, hogy nem fenyegetően, tehát nem 200al szakítasz feléjük, vagy nincs nálad fegyver, akkor fogsz találni normális arcokat..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na igen arra emlékszem én is csak már arra nem melyik üzletben voltam megvenni.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

kill3r21
Hogy szereztek vadászrepcsit? Van valami könnyü módja? 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.19. 15:34:57
Tikal
Én meg örülök neki, hogy a menüben van, meg hogy van időlimit, semmi szükség trollokra, akik a rendes embereket gyilkolják... tudod, odasunnyog mellém passzivban aztán kiveszi magát lelő majd vissza passzivba. Na most ezt szokták csinálni, ha nem figyelsz. Utálom az egész passziv rendszert, ha nem akarod hogy basztassanak mások menj privát szerverre, hivd be a haverjaid és problem solved!

ja vágom, flare-ként ismerem én is, az ténnyleg hiányzik, pedig SA-ban volt.

a sivatagira vigyed, mert ott el tudod menteni. amúgy korábban a 3 kisebb hangárból csórtam, onnan is megoldható ha egyben marad a gép.
Hunter of Deer
en asszem vmi macko felso volt rajtam 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k