Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
feltettem az uj amd beta drivert es csak rosszabban futotta a jatek mint eddig 😊 (high beallitas full hd 25-30 fps), ugyhogy inkabb visszaraktam a legujabb omega drivert es azzal ugyanezen beallitassal 60-70 fps (legkevesebb 50).
szal inkabb varok meg egy kicsit mire kijon a normalis amd driver amivel talan mar jobb lesz a GTA.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Valaki tudja hol kell átöltözni vagy milyen ruhát kér az a feladat ahol annak a hacker srácnak kell küldit csinálni? beleteszek valami új mobilba egy robbanó cuccot és utána haza kell menni tv-t nézni és élő adásban nézni a srácot közben nekünk kell felrobbantani a bombát mikor a srác a füléhez emeli a telefont... utána találkozni kell a dagadt hacker faszival de mikor bemegyek az épületbe rögtön kiírja hogy öltözzek át mert nem jó a ruha ami rajtam van, csak miután kész voltam a feladattal mentem baromkodni és átöltöztem de nem tudom milyen ruha volt rajtam... ebben kellene segíteni.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Áhh ez a játék kegyetlenül jó😊 Az a rengeteg apró kis részlet.. Hát engem nagyon megfogtak vele.. Pl mikor vidéken autózva szembejön egy pickup maga mögött húzva egy traileren egy hajót Mindig elkötöm lehajtok vele a partra majd beletolatok annyira a vízbe hogy a trailert ellepje. Olyankor a hajó leakad aztán bepattanok a hajóba és csak úgy szelem a hullámokat
IMYke2.0.0.0
Akinek 2 magos gépe van, HD5xxx vagy HD 77xx-essel, annak még mindig játszható - hogy fut?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt szervere válogatja. Ha deathmatch van, akkor nincs legózás. 😊
Nokill-re kell menni.

RiCSi1234
Ez volt már a San Andreas multiban is, és minden játékban. 😊 Már szinte semelyik játékban nem lehet normálisan játszani. 😞

GTA V (*.*)

HeadHunter86
NEkem is 970-em van és nálam tök jó az árnyék. Jelenleg Nvidia Shadow-t használok, de próbáltam a soft-ot, softert is. Ott se volt gond.

közben elnosztalgiáztam azon,mennyit hígult az online közösség tizenx év alatt..most inkább csak lelőnek..annak idején meg vice cityben egymást fuvaroztuk a városban,ha kellett,meg közösen építettünk ugrósáncokat mindenféle platós teherautókból és senki nem halt meg a másik által.. 😊
Palinko
a csali, úgy fénylik és azt hiszi a rakéta a gép és felrobban van az infravörösre meg fém hulladékkal a radaros követő rakétára is. cliffsnek vagy flarenek hívják ha jól tudom.

szóval csak ott a két fehér tartálynál szálltál fel? nekem úgyis csak azután szokott a rakéta becsapódni. én a bejárathoz eggyel közelebbi hangárból szoktam elcsórni, majd megpróbálom emezt is. meg az international airportra vittem el, sokszor lezuhantam út közben...
még el se kezdtem a játékot,amint engedte,hogy szabadon menjek Franklinnel,nekiálltam és elindultam egy irányba..vonaton próbálok a végállomásig jutni,de az istenért nem akar elfogyni a sín és közben szájtátva nézem micsoda külvárosi részeket csináltak a srácok...
mi az a cliffs? 😄

így mentem be, gondolom ugyanarra a nagy hangárra gondolsz.
szerencsém volt, mert nem volt arra egy tank sem, aztán egyenesen majdnem a kerítés végéig gurultam, és előtte húztam fel.
utána meg ha hallod a jelzést hogy közeledik a rakéta, kezdj el emelkedni/süllyedni és oldalra forgatni a gépet, így el lehet kerülni. én vagy kettőt kaptam, nem is gondoltam hogy kibírja leszállásig.

Palinko
azt meg lehet venni. azt meséld el hogy kerülted a rakétákat? én rájöttem a nagy hangárból kell a gépet elvinni mert akkor később lőnek rám.

de ha nyomom a D-t meg az 5öt, 6ot numpadon, de nem jön be mindig. nem jöttem rá a pontos taktikára, nagyon kéne cliffs
Palinko
kár, hogy nincs minden heist singleben
Rita79
Egyébként nagyon durván szép a játék (sokadszorra is megdicsérve), de ha teljes pompában akarja valaki élvezni, akkor nagyon komoly vas kell alá. Az előírt gép követelmény kb. high beállításra elég. Nekem is gyakran leesik 28-ra is az FPS, ha pl. autóval, vagy motorral megyek. Tehát épp hogy elég a konfigom a teljes max-hoz.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Piszkos  Fred
Azt tudjátok, hogy itt lehet-e több mentéssel párhuzamosan játszani?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Rita79
Korábbi kérdésre válasz: víz alól az S nyomva tartásával és a Shift nyomva tartásával lehet feljönni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Jabar
Az mitől van hogy sétálva bezoomolok fegyverrel hogy legyen célkeresztem de amikor lőnék nagyon sok esetben piros lesz a célkereszt és nem hajlandó lőni csak állva?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nálam így néz ki.
Városban én se gyakran találkoztam esővel, viszont a prérin folyton esik.
Idegörlő hogy nem látni rendesen a célkeresztet,még a kibővitett célkereszt bekapcsolása után se.Trevor első küldetésénél emiatt buktam el.Remélem lesz valami sötétebb célkereszt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én is észrevettem, hogy hiányzik teljesen.

tutituti
y gomb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

vagy az ATM-eknél is megnézhető
játék közben nyomj egy ESC-et és jobb felső sarok 😊
SzirmosSzisza
Amúgy azt hol lehet megnézni, hogy mennyi pénzünk van? Se multiban se singleben nem találom, csak, ha bemegyek valami boltba 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
Meg nem árt ammu nation-ben golyóálló mellényt venni.
Később nélkülözhetetlen lesz...

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Rambózol vagy normálisan fedezéket használva csinálod? Illetve Trevor-ral ha benyomod a caps lockot akkor sokkal könnyebb 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Megpróbálom, de mindig beszedek egy halálos lövést . Az amúgy tetszik hogy kondenzcsíkos az ég, nem sok játékban látni ilyesmit hogy csíkot húznak a repülők.
előbb el kell adni a szajrét
Fpocok
Várnod kell pár küldit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet, hülye kérdés, de hol a pénz? Mármint volt a ékszerrablás Michael-el és Franklin-el meg a csipet-csapattal, és? A pénz? Vagy egy későbbi küldetésben kapjuk meg?
SzirmosSzisza
Menj körbe és öld meg Őket, nincsenek olyan sokan.

Carlos
Összefutottam "saját magammal"... LOL:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

na, csak meglett - viszont most láttam egy kisebb gépet is a bázison (nem a Hydra)

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.19. 12:26:39
Trevor első küldetését hogy az anyámba kell megcsinálni? Komolyan felbasz. Kilőttem vagy száz motorost és mégse fogynak el.
Fehercsoki
Parallax occlusion nincs a PC-s változatban? Bármit állítok sehogy sem sikerült bekapcsolni, így kéne kinéznie, viszont így néz ki. Elvileg a konzolos változatból véletlen kivették, de aztán vissza is rakták.

hungary27
Online karakter-t átlehet még szabni? Az elején kipróbáltam, ezért nem nagyon alakítottam rajta.
SzirmosSzisza
Na, akkor nem vagyok ezzel egyedül, nekem is csak update után tűnt fel (aztán lehet volt előtte is csak nem vettem észre)

Teamviewer-t kapcsold ki, ha van!
mentéssel pörgettem 3 napot (!) és még mindig ömlik
Van valakinek ötlete hogy miért indul állandóan ablakba a játék? Miért hagyja figyelmen kívül a beállításaimat? És miért nem lehet 60Hz-re állítani?
Carlos
Én eddig 3x láttam esőt a játékban (+benchmark)... 😊

Þór vígi þessi rúnar

már megint szakad az eső... komolyan többet esik mint a 4-ben
Carlos
Köszönöm.
Megszokom. Igazából csak gyalogosan tűnik fel mert ha autózol akkor túl gyors vagy...

Þór vígi þessi rúnar

az utolsónál sok különbség nincs,ebből látszik ha meszebb van a kamera,akkor low-on is szép a táj

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tutituti
azért online heistnél amikor az anyahajóról el kell lopni a hydrákat és megszólal a Top Gun zenéje ott éreztem hogy nem kidobott pénz ez a játék!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nálam működik rendesen. Nekem a belső nézettel egyedüli bajom, hogy bill + egér kombónál nem lehet sétálni. Ugye 3rd personban sétál alapból, ha egyszer lenyomom a shiftet, akkor elkezd kocogni. Belső nézetben alapból kocog, ha lenyomom, akkor elkezd sprintelni. :S
NEOreg3
sajnos nálam is olyan, megoldás nincs

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nálatok működik rendesen a belső nézet? Nálam mikor be ülök a kocsikba, 1 pillanatra mutatja a műszerfalat, majd hirtelen külső nézetre vált!
Nyomogatom a V billentyűt, de max a motorháztetőre vált, meg persze közelit ad a kocsiról.
Ha a kocsiban ülve nyomok 1 F-et, ki szállok a kocsiból, akkor 1 pillanatra megint mutatja a műszerfalat, majd ki is száll a kocsiból!
Carlos
Nálam tökéletesen működött, kiszálltam, feltapasztottam simán.
Mindkettőt stickyvel robbantottam gyalogosan. Nem autóból. Szóval a bug összetetteb lehet, mert nekem semmi ilyen fagyós bug nem volt még.
Pedig azért beleraktam már vagy 30 órát.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.19. 11:28:05

Þór vígi þessi rúnar