27719
  • tutituti
    Gtaforums.com online részre katt.ott van egy lista melyik mission mennyit ad és mit ér farmolni.unalmas de kifizetődő.pár perc alatt 5k rp meg 15k pénz pl.armored kuru.a kell hozzá meg egy haver se ártde soloban is megoldható.
  • Saka23
    44-es szinten vagyok,de én a Heist fináléjért 3000xpt kapok altalaban.Esetleg tudsz olyan kuldetest,vagy Heistet ami nem fukarkodik xpbol?
  • Carlos
    Jaaa. Ok. Nem lattam ezeket a teknosoket vagy 20 eve...
  • Nitrobrain
    ha alacsony szinten vagy versenyezz, deatmach stb ha eléred a 12-t csinálj heisteket azér sok lóvét és pontot kapsz
  • Saka23
    Sziasztok.Online jatekkal kapcsolatosan szeretnék kérdezni.Hogyan lehet a leggyorsabban illetve milyen kuldeteseket erdemes csinalni,amiert viszonylag sok yp-t adnak?
  • tutituti
    Ja és ha valakinek megvan a hearse haalottaskocsi az segítsen begyűjteni.az hiányzik a rare kollekcióból.na meg a régi mafia kocsi de azt úgyse adja oda senki :)
  • tutituti
    A last gen játékosok dlc unlockerje működik!nincs ban se.végre van monstertruck meg dodo és duke is nekünk only pc-seknek.
  • Zsoxx
    SP-ben sehogy.
  • Mutans Zombi
    Üdv mindenkinek!

Az érdekelne, hogy single player-ben hogyan tehetek (vásárolt) járművet tartósan "personal vehicle" -lé? Olyanná, hogy utána azt generálja a játék, ha visszamegyek a "safehouse"-hoz, akárhányszor hagyom ott valamelyik feladatnál és/vagy egyéb helyen?
  • Zsoxx
    Tévedsz, Kloss kapitányt (Kockázat c. lengyel sorozat) és Négy páncélos és a kutyát néztem ebben a koromban.
  • Leky
    Van olyan mód amivel meg lehet szerezni a vízre leszálló repülőt (ha jól tudom Dodo a neve)?
  • allock #18103
    fellestem online-ra, 2percet nem töltöttem el, mindenki meghalt a sessionban egyszerre, na fasza
    Utoljára szerkesztette: allock, 2015.05.25. 19:58:08
  • Hexex86 #18102
    :) Jól van! További szép estét. :)
  • Bal0924
    Aha, értem.
    Gondolom azért mert ez egy ...... , hülyeség.
  • Hexex86 #18100
    Pár hozzászólással lejjebb belinkeltem amit ma készítettem vidit!
    http://rsg.ms/4b15fc6
  • Bal0924
    Milyen online UFO?
  • Bal0924
    -Aki nem érti, ne fikázza.

-Aki meleg, és azt látja benne, hát ez van.

-Akinek meg tetszik, akkor csak pozitívan!

Még mindig tetszik nekem!
    Szecskát kifelejtetted. :)
  • Hexex86 #18097
    Hehe.Érdekes, hogy mindenki a Nindzsás (XD) dologra ráveti magát az Online UFO dologra meg senki heh... XD
    PEACE! :)
  • MoRT2195
    Tudod a tini nindzsa teknőcökbe van 4 teknős, és mind a 4 más színű. Van kék, narancs, lila, és piros. Ja és az alap színűk meg zöld. Na ezt csinálta meg valaki autóba. Csak hát ritka rondák lettek...
  • MoRT2195
    Úgy mondod, mintha csak TMNT mesék lennének a világon, semmi más. Attól, hogy azt nem nézte, még más ezer mesét nézhetett. Na meg mellesleg azt mondta, hogy - idézem - "nem nézek meséket", tehát a jelenről beszélt, nem a múltról, nem a gyerek koráról.
  • PeeTeR
    shameonU
  • Carlos
    Nem vagom... Mind1.
  • xido
    mivel odaírtad hogy kowabunga,csúnya lett volna,ha nem esik le :)
  • LasDen #18091
    te az a fajta vagy gondolom akkor, aki már 3 évesen Goethet olvasott és Ingmar Bergman filmeket nézett o_O
  • Vadnokedli
    Kedvencem néhány repülős versenynél 0:01 a rekord.
  • ldavid
    versenyeknél azért elég viccesek (vagy szomorúak) a fénysebességgel elért rekordidők..
  • Vadnokedli
    Én nem tudom.. Meg még meleg büszkeség zászlaja, az gyakorlatilag a szivárvány minden árnyalata zászló(nem tudom milyen színek)
    btw; tudtommal a 'Teenage Mutant Ninja Turtles' az képregény, majd abból lett mese, film. Szóval Képregény nem mese! originally!!!!
  • Zsoxx
    Én speciel nem nézek meséket, szóval a válasz a kérdésedre: nem.
  • Mike
    logikusnak tűnik
  • Hexex86 #18085
    Ez eléggé meglepett! :)
    http://rsg.ms/4b15fc6
  • MerlinW
    Senkinek sem tűnt fel a nindzsa teknőcös utalás?:) Ez egy poén kép. Kell itt mindent fikázni, komolyan már...
  • Tikal #18083
    az hagyján, de ótvar rondák is :)
  • MoRT2195
    Ja, már értem, ez a melegbüszkeség zászlója. Nem is kell azt szégyellni. :)
  • Bal0924
    Igazad van.
    Szerintem nagyon jó lett!

Elsőre nem láttam benne, amit látni kell. :)
  • RatBaG #18080
    mennyi besavanyodott pofa jár ide...
    FYI nem saját kép.
  • MoRT2195
    Na ez tényleg olyan dolog ami teljesen felesleges és hasztalan.
  • wollnerd #18078
    AccountInBank moddal lehetséges!
  • Zsoxx
    Oda dobja vissza a társaságot, ahonnan jöttek (szerintem), kivéve a crew tagokat.
  • Zsoxx
    Egy seggel hogy ülsz meg 4 Kurumát?
  • ldavid
    dobozban egy kis füzet hátulján van

RatBaG #18074 értelme?