Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSA nálam totál bugos...mindenféle kriksz krakszok a távolba...akkor gondok vannak az árnyékokkal is, átvezetőbe láttam ahogy a karakteren csikosságok vannak!
Az állatok szőrzete meg érdekes...igaz a béta drivert használom.
Amúgy elsőre csináltam meg, így 140k lett belőle.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. próba: srácok meghaltak börtönben
2: vadászrepülő lelőtte a védelmező helikoptert
3: vadászrepülőgép lelőtt engem (repülős)
4: meghaltak börtönben
5: ez már majdnem meglett, végén ejtőernyőzünk lefele és a heli elütött engem miközben jöttem le 😄
6: sikerült megcsinálni, kemény 10%-ot kaptam ...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát a vége nekem nagyon kemény volt! Jópárszor kellett újrakezdeni.
Nagyon nagyon jó ez a játék! Nagyon megérte megvenni!
Þór vígi þessi rúnar
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.19. 21:19:51
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Más: miért nem látom a beszúrt videókat egyik topikban sem?
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2015.04.19. 20:52:38
Nem bajlódtam a hét elején, ma telepítettem szépen komótosan a Forma 1 alatt😊
Mindenki vegye - vigye, még azt is ki merem mondani, hogy emiatt a játék miatt érdemes gépet is fejleszteni.
Szép játékkal teli estét mindenkinek, de holnap meló, ne feledjétek...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Legrosszabb esetben meg újrarakod windowst.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
SSD system drive es a jatek egy Hybrid HDD-rol fut,
Homersklet nem problema soha nem volt. Sem a CPU-n sem a GPU-n. (nem ma kezdtem a jatekos, meg a tuning szakmat.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azért igen csak a játék hibája nem a hardweré, mert nem hiszem hogy olyan sok embernek lenne rossz hardwere...
Rohej az egesz....
Valakinek barmi otlete? Mar kb mindent kirpobaltam...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF