27719
  • LasDen #18194
    Volt már valakinek ilyen? Vettem egy Addert, de valamiért kettőt rakott a garázsomba belőle. Az egyiket feltuningoltam majd mikor visszamentem a garázsba, a másik is ugyanúgy volt tuningolva....
  • Nitrobrain
    Valaki(k) heistezni? Szóljatok Doktordevil vagyok
  • J i GS a W
    Már egy hete nem tudom elindítani , fasz kivan...
  • Bal0924
    Köszi

"Idegen vezeti" Ez küldetésre is igaz?
    Küldetésen belül bárki más rajtam kívül vezeti, robban?
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.30. 14:26:13
  • Malakai
    Autót tudod felrobbantani.
    Ignition Bomb arra, ha bárki idegen vezetni akarja az autót, Remote Bomb meg arra, amikor te akarod felrobbantani detonátorral.
  • Bal0924
    Mi az a lehetőség a kocsi tuningnál hogy
    Ignition Bomb és Remote Bomb?
  • rage
    5850-es kártyán is simán játszható, ezzel próbáltam.
  • Plata
    Hát ha lesz pár szabad és nyugis órám lehet neki ülök a telepítésnek.
    Térképet már lassan ismerem kívülről,mert annyiszor megnéztem azt amit adtak hozzá.
  • koltony
    A játékhoz egy 2g -s videokártya jól jönne ahhoz mivel ha mindent lehúzol is 200-300 megával túlléped a határt, ami géptől függően problémákat okozhat. Egy pár órás telepítést megér az, hogy min grafikán fut -e ,de ettől függetlenül vegyél egy újat a jobb játékélmény fejében.
  • lalakov
    Más, de 1Gb-os kártyám van, fut, persze nem maxon. ;-)
  • Plata
    Ha jól tudom.SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5
    Én nem értek hozzá.Kompletten vásároltam a gépet boltban.
    Még évekkel ezelőtt.
  • Evoluti0N
    Szerintem megpróbálod és meglátod. Ez a legegyszerűbb. :D Egyébként milyen kártyád van? Az, hogy 1 gb-os, elég tág fogalom.
  • Plata
    Sziasztok,tanácsot szeretnék kérni.Nekem már egy ideje megvan a játék,eredetiben és dobozosan,az ajánlott gépigényem is megvan,kivéve a kártyát,a vidkarim 1gb-os.
    Érdemes így is felpakolnom a játékot vagy előbb szerezzek be egy jobb kártyát?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.30. 07:56:34
  • Zsoxx
    Csakis páncélozottat vegyél. A full tuninghoz rengeteg versenyt meg kell nyerni előbb.
  • Nitrobrain
    szerintetek érdemes a páncélozott kurumát venni 500K-ért vagy inkább a simát vegyem 100K-ért és feltuningolom, páncél minden?
  • ldavid
    más mód pedig nincs rá.
    de nem nagy biznisz amúgy.
  • Bal0924
    Honnan tudom megszerezni azokat a kocsikat amiket sms-ben kapok Simeon-tól?
    Mindig mikor kapok egy autó listát, pont azokkal nem találkozom. Pedig mindig szembe jönnek az utcán...
  • Szasza20
    A Director Mode-t mikor tudom használni?
  • rambozo
    Szerintem amikor random küldtek neked feladatot, akkor nem csináltad meg, ezért 'besértődtek' (nyilván valami bug, mert elvileg egyfolytában kellene nekik küldözgetni az üzeneteket).
    Én csak Lesterrel jártam így. Valahol azt találtam, hogy ha elvégzel neki legalább egy feladatot, akkor utána már megnyílik a 'request job' opció (azóta én ugyan fel tudom hívni, de mindig elhajt azzal, hogy éppen nincs neki semmije, de nem biztos, hogy te is így jársz).
    Amit szerintem tenni tudsz, hogy megnézed ezen a linken, hogy melyikhez milyen missionök tartoznak, és becsatlakozol egyre (vagy barát/idegen meghívásával, vagy quick jobbal, ahogy Overburner is írta).
    Ha esetleg kell, este végre lesz időm játszani, úgyhogy megnézhetjük, működik-e.
  • Mike
    én crew-et szoktam indítani, mert akkor látszik ki van fent a crewből, és be is tudom hívni, ha netán akarnám
  • Overburner
    Telefon -> quick job -> contact mission. Kész. Minek kérnél tőlük egyébként is?
  • Bal0924
    A játék elindulásakor rögtön az Online-t indítom.
  • Bal0924
    Lamar-ra nekem 50es szintet ír hogy akkor elérhető

Ti mit csináltatok vagy én mit nem csináltam hogy nem elérhetőek? (Már idegesít hogy a lakat ott van és nem tudok 1 küldetést se csinálni)
  • Rdinho10
    Ertem koszonom.
  • bandita78
    Én beállítottam a játékot úgy, hogy induláskor azonnal a story módot töltse, mert csak onnan van lehetőség néhány dologra. Szóval story mód, pause menu, online, és ott a legalsó a solo session. Azért nem érdemes ezt választani, mert ilyenkor Gerald-Martin-Lamar-Simeon, stb. küldetések le vannak tiltva, és még egy jópár dolog.

Ahhoz, hogy ezek is elérhetőek legyenek, de mégse kelljen a sok random barommal egy session-ben játszani, érdemes ezek közül választani valamelyiket:

-Invite only session: csak te leszel ott egyedül, és csak azok, akiket te oda invitálsz.
    -Closed friend session: csak te leszel ott, és a barátaid tudnak hozzád csatlakozni

• Rdinho10
    A solo sessiont hol tudom atvaltani?
  • bandita78
    nem solo session-ben vagy esetleg?
  • ldavid
    nálad valami nem okés. nem kell1 heist sem hozzájuk.
    Simeon/Lamar már az első perctől elérhető.
  • bandita78
    köszönöm szépen, most már megnyugodtam :) Amúgy a IV. résszel kapcsolatban maximálisan osztom a véleményed. Szívtam vele én is elég sokat. De én mazochista még tele pakoltam mindenféle modokkal is, amitől persze még instabilabb lett :D Volt olyan, hogy egy nap alatt 5x lett újratelepítve a játék :D Aztán nagy nehezen csak összejött egy jó kis mod pack, amitől már nem fagyott olyan sűrűn a game, és végre élvezhettem is a játékot. Úgy a megjelenést követő két év múlva :D
  • MoRT2195
    A GTA IV PC-s verziója egy kalap sz**ral volt egyenlő, egy semmit érő vacak, szerintem a valaha volt legrosszabb PC-s port, ott aztán tényleg minden probléma feljött ami létezett, és olyan is, ami még nem is létezett. :D A GTA V viszont teljesen korrekt lett, semmi gond nincs vele. A játékod pedig addig lesz meg, amíg tudod a felhasználóneved és a jelszavad, ha elfelejtetted valamelyiket, akkor utána kezdj aggódni kicsit... kicsit, mert ott sem reménytelen még a helyzet. :)
  • bandita78
    köszönöm szépen a választ. Igen, én is így gondolom. Csak anno az előző résznél elég sokaktól olvastam, hogy újratelepítették a gépet, vagy új gépet vettek, stb., és amikor felrakták a játékot, és írták be az aktiváló kódot, akkor azt mondta nekik, hogy ez a kód már egyszer aktiválva lett, ezért sorry, de nem tudja elfogadni. Az így pórul járt játékosoknak akkor többen is azt mondták, hogy ez azért van, mert a régebbi gépről (op. rendszerről) nem revoke-olták a játékot. Amúgy nekem is fura volt ezeket olvasni, és valószínűleg ők bénáztak el valamit, de az ilyenek rémtörténetek után már parázok, hogy mi lesz ha új gépre (op. rendszerre) akarom átvinni a játékot.
  • Bal0924
    Kell mind az 5 Heist hogy feloldódjon?
  • MoRT2195
    Ezt nem értem. Felrakod az új gépre, bejelentkezel Social Club-ba, és kész. Ez nem géphez van kötve, hanem accounthoz. Amelyik accountodhoz aktiváltad, azt használd majd a következő gépen is. Mentés nem tudom, hogy működne-e, de nagy valószínűséggel igen, ha új gépedre átmásolnad, tudnád folytatni. De a játék ment felhőn keresztül is, mondjuk azt megint csak nem tudom, hogy ez singleplayerre mennyire terjed ki.
  • bandita78
    Üdv mindenkinek.

Segítséget szeretnék kérni, lenne egy kérdésem. Megvettem a játék dobozos verzióját (tehát nem Steam-es) és aktiváltam is az RGSC-n. Eddig nincs is gond, a játék szépen működik, sokat játszom is vele. Azonban lehetséges, hogy majd valamikor esetleg gépet cserélek, és op. rendszert is azzal együtt. A kérdés az lenne, hogy át tudom-e majd vinni az új gépre, új op. rendszerre a játékot? Ha igen, akkor hogyan? Nem fogja majd azt mondani az új gépre való aktiváláskor, hogy bocs, de ezt a kódot már egy másik gépen aktiválták, ezért húzzak a fenébe? Vagy esetleg ennél is van olyan, mint ami a IV. résznél volt, hogy „revoke license”? Mert akkor elvileg engednie kéne majd egy új gépre ismét aktiválni ugyan azt a kódot, hiszen korábban az revoke-olva lett. Csak nem tudom, hogy itt van-e ilyen lehetőség. Mert pl. a IV. esetében a játék mappájában volt egy külön exe is arra, hogy „revoke license”, itt meg nem látok olyat. Habár a IV. az uninstallnál is megkérdezte, hogy akarom-e revoke-olni a játékot, ezért talán ez is megkérdezné, de nem akarom csak azért uninstallálni, hogy ez kiderüljön, ezért kérdezem meg itt, hátha tud valaki segíteni.

A mentéseimet pedig megpróbálnám majd úgy átvinni, hogy kimentem a Dok/Rockstar Games mappát, és az új gépen ugyan oda visszamásolom. De ez megint egy újabb kérdés, hogy ez így működni fog?

Ebben a kérdésben kérnék tanácsot, segítséget. Előre is köszönöm.

Ui: no offense, de a „miért akarsz gépet, és op.rendszert cserélni” jellegű kérdéseket kérem szépen mellőzni. Csak mert ahogy keresgéltem, találtam egy topikot, ahol valaki ugyan ezt kérdezte, és válasz, segítség helyett, sokaktól csak ilyen kérdéseket kapott, tanácsként meg azt, hogy ne akarjon komplett gépet cserélni, mert elég lenne csak VGA-t, CPU-t, stb., stb….
  • Rdinho10
    Koszi, contact missiont h hozom elo? Hivni kell?
  • Meridius
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam az FBI épületnél hullott el egy random csóka.
  • Vadnokedli
    HARDON! Kurumával, helikopterrel.
  • Overburner
    Kis segítséget kérnék Single-el kapcsolatban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Melyik az a heist ahol meghal egy csapattársam? Olvastam valahol hogy van egy ilyen. Elég lenne a küldi neve. Nem akarok jó embert elpazarolni a dologra csak azért kérdem.
  • Carlos
    Contact mission.
    Lehetoleg csapatban, crewban.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.28. 14:44:47
  • Rdinho10
    Udv, mivel tudok komoly penzekre szert tenni online?Heisten kivul...