Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom egyeseknek fájnak a tények.😊
tommygear
húzzál már innen
bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4x4.2GHz-en ~44fokos a Phenom II 980 AMD-m!!! LionSquare -el. GTA V alatt. 1920x1200! Majdnem minden Very High-on, (~2200Mb VRAM-ra állítva) MSAA off, FXAA on, csúszkák max, DoF off, árnyék maradt High VRAM miatt, advencedben minden ON, csúszkák off. nVidia 3d panel -> GTA V -> energiagazdálkodási mód -> maximális teljesítmény. Asus GPU Tweak, auto Gamer beállításon!. Nem esik 50 fps alá a game! És nincs swap,lag,stutter. <#crazya> Ahhoz képest szép.
De ez a látótáv minőség <#shakehead> és az árnyék kezelés <#zavart2> Ja meg hogy a DoF-et sehogy sem lehet kirtani belőle... nc

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.04.22. 00:16:41
kill3r21
Hulladék 😄 😄 xD
bajgunar
Igen! Pontosan azért csinálja ezt! A 2Gb-os VRAM-ba ki-be tologatja (újraírja) azt a + ~ 440Mb-ot, amennyivel TE többel erölteted a VGA-t!
Lehet h gyors a VGA-d és rajta a VRAM. De ha nem tud kezelni (vagyis nincs rajta) csak 2Gb-t, amit "megtölt" annyival amennyivel kell, vagy amenyivel tudja, akkor egy folyamatos, folytonos sebességet produkál játék közben. Aztán jön egy olyan textúra "csomag" ami már nincs benne a VRAM-ba, így vmit ki kell lőni, törölnie aztán a helyére betölteni az újat. Na ez okozza ezt a szép kis swap-olást.
Nem próbáltad még, hogy csak ~20-40Mb-al léped csak túl a megengedettet és úgy játszol? (árnyék High-on ~400Mb-al kevesebb, mint Very High-on, MSAA is felesleges ha full hd-ba tolod, stb..) Sajnos kompromisszumokat kell kötni.
Ennek a játéknak sajnos ez az egy az átka. Túl nagy VRAM igény. (Ergo vegyél új VGA-t HA ezt "szépen" akarod játszani ) Ellenben nem egy egetrengető (sőt ocsmány) a látótávolság, vagyis a messzi tárgyak minősége még Ultra graf-on is. És az árnyék megoldása is nem Very High-on szintén egy f.s. A többi ~rendben van.
A procid meg teljesen jó! Ezért nehogy lecseréld szutyadék i5-re! Semmivel sem jobb! Sőt.... Örülhet az i5-jének, hogy ~30mp-el hamarabb végez egy DVD videó konvertálásával, vagy egy ISO tömörítéssel. Nagy különbség game alatt nem lesz. Te meg addig kimész a konyhába egy sörért, HA netán videót tömörítenél.... 😉
Normális hűtővel meg húzhatsz neki rendesen. i5 közelébe sem ér majd.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.04.22. 00:03:41
Hulladéknak nevezni egy Fx 8350-es procit, azért erős egy kicsit. Mellesleg rakhatsz az r9270x mellé i5-öt is, drámai FPS javulás nem lesz. Van már a neten pár teszt, utána lehet nézni.

Sziasztok.Volna egy kis problémám.Megvettem a GTA V-öt(de így utólag minek...mikor xbox360-on kijátszottam) s olyan problémám van hogy alapból 800x600-ba teszi,de a monitorom max felbontása 1920x1080 60 HZ-en.De ha beállítom akkor fekete képernyőt kapok :S
Illetve a grafika se a legszebb,minden lowon van.Mondjuk a gépem pont a minimum 😄
Gépem:
AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 6 GB
GPU: Sapphire HD 7770 1 GB DDR5
Windows 7 64 bit

Cseréld le azt a hulladék amd processzort egy rendes I5-re. Problem solved...Főleg a jövőben ha erősebb vga menne a gépedbe.
Hiába jósolsz,minden egyes betöltésnél random dobálja be a tételeket a tőzsdére, van hogy mentesz úgy hogy emelkedik egy részvény ára...visszatöltöd az állást és rendesen mínuszban van.
Skypack
Lehet Invite only meg crew only meg friends only sessiont csinálni és akkor nincsenek ilyen parasztok ezt barátok nélkül élvezni nem lehet, engem is amikor bedob valami random sessionbe kijövök a házból azt szétlő a gyerek a tankkal.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nekemse vették el a lőszert(bár akkor még csak 1 fegyverem volt) csak lefoglalták a kocsim amit kb. 200 dolcsiért kiis vehettem.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

SzirmosSzisza
Én amit mostanában vettem észre, az a kocsin a tükröződés alagútban, nagyon szép.

Ez meg fun 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Uuuu, betyárosan jó képet lőttem 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

rage
A bolt kirablásáig jutottam, de kb nem tudtam bemenni se, mert egyből lelőtt a többi játékos.
Aztán kb itt meg is untam az online részt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Igen. Versenyezz, szórakozz, fejlődj, keress pénzt, stb. Aztán szép lassan megnyílik minden, lvl12 után jön a lényeg, a Heist-ek, stb.

[merlinw.org]

Palinko
engem még itt nem tartóztattak le 3 csillagnál úgyis lőnek már. régen azt is letartóztatásnak vette, ha a rendőrök lőttek le 😄
Mike
na mindgey, úgyis visszatöltöm ha valami gebasz van
de a multkor részegen autót vezettem, és a zsekák simán lelőttek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
naja, de ha nincs 5000-ed, szerintem arányosan vesz, mert Michaeltől többet vett el mint a négertől
de Michealtől sem 5k-t

Ok, gondoltam, hogy ránézek egy kicsit erre az Online-re, de nekem nem teljesen világos a dolog. Az elején arra mentem, hogy ne ugorja át a tutorialt. Aztán volt egy verseny más játékosokkal, majd egy küldi, aztán még ilyen alapvető cuccokat tanított, mint egy bolt kirablása és új öltözék vásárlása, kocsi tuningolása meg biztosítása. És most...? Van pár contact, de egyiknél se tudok jobot vállalni, mert azt írja, hogy még nincs nekik a számomra, a térképen meg az aktivitások azok csupán mindenféle versenyek és ennyi. Vagy most csak csinálnom kéne a versenyeket, hogy felmenjen a szintem és tudjak jobokat csinálni meg más aktivitásokat?
Mike
lelövettem magamat a rendőrökkel, semmit nem vett el, csak némi pénzt

Sa-ban igen, ott buktad a fegyvereket, itt semmit nem vettel el, amit össezgyűjtögettem
igaz nem vettem pénzért még lőszert
Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.04.21. 22:20:26

ez a búvárkodás mekkora szopás
LasDen
az ammot csak a letartóztatásnál veszik el (rendőrök). Ha meghalsz (kórház), akkor 5000 és kész

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát az sem régi meg HD sentinellel megnéztem és elvileg az állapota kiváló... 500GB-s Sata 3as , ketté osztva a C meghalytón van a rendszer meg a játék is ,azon csak olyan 26 gb hely van , a másik felén a D-n kb 150 Gb...

Mike
nálam ilyen nem volt. a néger faszinak a kórház kemény 155-be fájt és az összes összegyűjtögetett fegyverem megmaratd, de most mindjárt megnlzem

szarakodik esetleg a hdd
Fpocok
Vidd le normálra, játssz fél órát, és ha akkor is előfordul, akkor nem a beállítás miatt van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LasDen
ha meghalsz, akkor 5000. Ha letartóztatnak, akkor veszik az összes lőszert meg 300 dollár. Ami azért elég súlyos tud lenni, ha van nálad egy rakás 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

töltényeket bukod a fegyverekhez, ha jól emlékszem meg pénzt, ja (otthon van a ps, fejből most nemtom, hogy pontosan hogy is volt)
Az mitől lehet hogy a játék tök szépen fut ( r9 270x 2g, Fx 8350 8x4Ghz, 8gb ram, 15.4 driver) és olyan 5 vagy 10 perecenként belassul ,teljesen le esik az FPS egy olyan 10 másodpercig kb majd megint szépen fut... Most vettem új hűtőt a VGA max 66 fokos a CPU max 60 szóval nem a melegedéstől van... A játékkal van a gond ? Ez egy Bug vagy valamilyen beállítás okozza ? A Grafikát very high- re lőttem be ,a VGA 2048 megája helyett 2484-at eszik a játék, okozhatja ez a bajt ? De akkor meg miért fut végig szép gyorsan és csak néha lassul be...
Utoljára szerkesztette: bruna, 2015.04.21. 22:03:47

Meg lefoglalják a kocsid.<#nyes>

Mike
Mennyire számít a meghalás, letartóztatás? ahogy nézem a régiekkel ellentétben itt csak buksz némi pénzt

Laza
Anno ugyanígy lóversenyeztem a San Andreas-ban 😊 Mindig feltettem az összes pénzem, és ha nem jött be akkor mentés betöltés 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De jó megtaláltam az egyik kedvenc autómat 😊 vajon vannak még hasonló gyöngyszemek a játékban vagy csak ez az egy? filmeseknél találtam kellékként a festés és a gyári kerék már tuningműhelyben lett megcsinálva, érdekes hangja van turbóval 😄

http://p.coldline.hu/2015/04/21/1822970-20150421-HeqIJF.jpg

http://p.coldline.hu/2015/04/21/1822971-20150421-9uf3e6.jpg

Csinálj 1 mentést tőzsdézés elött, és ha nagyon elcseszted akkor újra betöltöd és kész.

Hm, röviden összefoglalva a videót: Találgatni kell. Jól van, pár küldinél ugye befolyásolják a tetteink a tőzsdét, de küldiken kívül nézni kell a grafikonokat, meg az árakat és "jósolni". Van egy olyan rossz érzésem, hogy el fogom tőzsdézni az összes pénzem. 😄
Ja és igen, az elején rögtön kiemeli, amit Ra1n is leírt, azaz hogy a különböző cégek tulajdonainak megsemmisítése nem befolyásolják a tőzsdét.
😄DDDDDDDDDD
Carlos
Prünty-prünty-prünty:

Þór vígi þessi rúnar

Lacee86
Hali! Nem tudtok esetleg vmi beállítást, amit érdemes megtenni azért, h a CPU-tól némi számítást átvegyen a GPU?
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.04.21. 21:02:03

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gecire nem fog hozni 1 millát hetente. Ez csak az, hogy azon a héten mennyit szereztél vele, következő héten, ha már ugye nem lesz mit felhoznod, semmit nem fogsz kapni 😊
Voltan
Amúgy meg minek? Nem mintha közöm lenne hozzá 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez mi? Ki-metlakizták a konyhát? 😉

A steames külön rockstaros accounttal menne. Elég neccesnek tűnik a dolog.

Registryvel szerintem lesznek gondok
Fpocok
Nem igazán látom, miért ne lehetne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Szerintem végérvényesen a Rockstar Social Clubon keresztül aktiválja mindkét verziót, a Steam csak közvetítő. Szóval egy accounttal csak egy játék lehet fönt, oprendszer ide-vagy oda.

De persze könnyen lehet, hogy tévedek...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Üdv!
Szerintetek van arra lehetőség, hogy dvd verzió mellé feltegyek egy steamest vagy csak egy másik oprendszer alá tudnám feltenni?

RatBaG
display - safe zone

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok "nigák" 😊
Korábban már írta valaki, hogy ha túlságosan a sarokban van a minitérkép a képernyő bal alsó oldalán, arra mi a teendő.
Megköszönném ha nem kellene visszaolvasni, nagyon pörgött a topic az elmúlt héten.

köszi srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HeadHunter86
Azóta találtam egy ilyet "failed zlib call" hibára, ha valakinek még ilyen gondja lenne 😊 :link

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete