Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a játékon belüli tetteink és az események a küldetéseket leszámítva nincsenek semmilyen kihatással a tőzsdére. Tudom mert az X360/One változatnál hosszú hosszú órákat öltem bele a témába és nézeggettem a netes tippeket,fórumokat,youtube videókat. Volt hogy órákon át mást se csináltam csak a csirkeüzemnél romboltam,öltem mondván az változtat vagy a csirkés cég részvényein,vagy a konkurencián....Volt hogy órákon át keresgéltem és robbantottam fel Taco-s kocsikat mert ez is egy tipp volt...SEMMI nem változott ezektől a dolgoktól a tőzsdén.
Van összesen 1-2 fő és pár mellékküldetés aminél ha figyelünk melyik cég érintett ott lehet szakítani a tőzsdézéssel mert a küldetés után az adott részvények megugranak vagy lezuhannak. De ennyi. Singlleplayerben felesleges beleölni hosszú órákat. Ahogy mondtam egy gyors save/load után is más számokat dob a tőzsde....
wollnerd
Mintha két évvel ezelőtt is azt mondták a rocktar-ék hogy a játékban bármikor történt események hatással lehetnek a tőzsdére..., kiderült hogy nem....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fpocok
Players can no longer purchase more vehicles than their properties can store.
Players can now launch a video card benchmark test from the main menu.
Fixed an issue where facial features would not save correctly when transferring a character from Xbox 360 or PS3 and changing genders while editing the character's appearance.
Fixed an issue where players could become stuck in the clouds when voting to quick restart the Humane Labs Heist.
Fixed an issue where markers in the Rockstar Editor could not be deleted with the mouse.
Fixed various audio recording issues with Rockstar Editor clips.
Fixed an issue where the Yacht would not appear in some recorded Rockstar Editor clips.
Fixed a rare issue where some Rockstar Editor clips could not be opened for editing.
Fixed an issue where the GTAV Launcher would not display the correct amount of time remaining for file downloads.
The Steam overlay has been moved to prevent it from covering up Launcher buttons.
Fixed an issue where the game would not save your settings when restarting in some instances.
Fixed a rare issue where the Steam version of the game would crash right after launching.
Windows Media Player is no longer required to install GTAV. Instead, Windows Media Foundation will be required.
Fixed an issue where the game would show the pause menu without player input.
Fixed an issue where the max frame rate would be incorrectly low in rare cases.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vraaanyek
Sziasztok mára is 😊
Olyan kérdésem lenne, hogy öcsém konfigján nem fut valami fényesen, azaz nem fut úgy sem, ahogy annak kellene a géphez mérten. Van valakinek hasonló szintű konfigja és bevált beállításai arra, hogy fusson is a játék, de ne is legyen GTA 4 szintű? köszi!
Konfig: i5 2400 (4mag), 8 giga ram, GTX550Ti 1 Gb

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Mielött bárki végigjátsza amit én tettem x360-on és nextgen gépen: sztori módban a tőzsde totálisan random. Az egyedüli dolgok amik valóban hatással vannak rá azok pár küldetés (a küldetéssel kapcsolatos cégek részvényei). Ennyi. Totál felesleges mindig egy rádiót hallgatni, vadászni fánkos kocsira mondván a felrobbantása változtat bármin... Mind mind felesleges,akinek bejött mázlija van, totál random az egész singleplayeres tőzsde. Eleve egy save/load után más számokat dob..:-)
Adott 4-5 küldetés ami kihat a tőzsdére. Ennyi.
Overburner
Csinálj parancsikont a Launcher exéjéről. Aztán a parancsikonra jobbkatt tulajdonságok a Célnél a végére mész nyomsz egy szóközt a " jel mögé is oda beirod hogy -verify. Alkalmazod és duplakattrá.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

újralehet valahogy ellenőrizteti a fájlokat? valami hibás cuccot ír ki

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

Overburner
Amúgy csak szerintem vagy Online a kocsik jobban gyűrödnek?

Kipróbáltam az egyik tőzsdés tippet. Hát ez nem működik, szóval óvatosan.

http://www.gtaplace.hu/hir/1733/gta-v:-hogyan-kaszalj-legnagyobbat-a-tozsden

Itt olvastam,

8. Hitch Lift 1 (Random Event)
Ezt a többitől függetlenül bármikor megcsinálhatod, de érdemes utoljára hagyni, amikor sok pénzed van. A Banham Canyonnál áll egy ember, akit el kell vinned a reptérig. Ha 2:20 alatt odaérsz vele, akkor ad egy tippet, hogy a Tinkle részvényekbe érdemes befektetni. Néhány nap alatt 32% körül csúcsosodik az árfolyama, ilyenkor add el.

VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: Tinkle (BAWSAQ)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: Tinkle (BAWSAQ)

Na, ez nem működött, vettem részvényt, de az csak zuhant mást nem csinált. Nagyon sokat vártam és nem jött vissza a mínuszból. Volt akinek ez a dolog bejött?
LeWyTy
353,75 Megányi friss GTA5<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok

Voltan
Tudni, mi van benne?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az majd Trevor egyik Strangers and Freakses küldijében lesz benne.
igen. majd trevor fog menni a haverjávála, utána elérhető lesz.
Olvastam ,hogy lehet vadászni is. De ilyet nem látok a térképen, vagy ez majd csak egy bizonyos küldetés után lehet?
MoRT2195
Ha már csalás... PC-n még mindig nincsen olyan csalás kód, hogy a körözöttségi szint csökken? Számomra roppant idegesítő a rendőrök lerázása a játékban.
csalni nem fun <#banplz>

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Palinko
nekem cheat enginevel simán összejött akármennyi <#idiota>
Remélem ez már javítja az online játékot...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Fpocok
Új patch jött!

<#worship> Köszi! Meg is nézem majd este, mielőtt folytatnám a játékot.
felakadtam a tengeralatjáróval. gondoltam megnézem van-e árapály a játékban. naná
akkor most várok.. 😄
Itt 1 videó arról hogy kell sok pénzt szerezni. 😄

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Na meg hogy a fenébe szed össze bárki is elég pénzt ahhoz, hogy minden épületet megvegyem szingliben? PS-en, amikor végigjátszottam, még csak közel se voltam ahhoz az összeghez, ami elég lett volna minden megvásárlásához. Vagy nagyon jól kell tőzsdézni, vagy tényleg "farmolni" a pénzt úgy, hogy fut a játék, miközben mással foglalkozol és jön a heti bevétel, vagy folyamatosan mentegeted alvással, hogy múljon gyorsan az idő. 😄 150 milla a golfpálya. Elérhetetlen álomnak tűnik ez az összeg.
Palinko
hát ha több autót amortizálsz le még megeshet az is. én eddig csak kis kikötőt találtam
Jó hát ennyi erővel pénzt is égethetnék. Akkor lenne értelme, ha reális időn belül hozna hasznot. Így nem is gyűjtögetek se sok pénzt, annyi kell, a kocsira, fegyverre, öltönyre, de ingatlanra minek? Hasznot nem hoz.
dartonite
Bar az is igaz hogy ez igy kb realis is lehet.Aligha hiszem hogy barmelyik scrapyard tulaj milliardos lenne.
Mindenesetre tetszik hogy ezt is beleraktak, tenyleg nem akarok halatlannak tunni.Ez a jatek kurvara ossze van rakva es ilyen aprosagok nem szamitanak 😊
Carlos
Nem, ez csak a hajókikötő...

Þór vígi þessi rúnar

én inkább megvenném, a tőzsdével megintcsak nem sokat érsz, nő/csökken a pénzszámlálód és kész.
LasDen
Hasonlít mivel a cutsceneket mocappel vették fel a színészek, akik a hangjukat adják...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dartonite
Hat ennek igy semmi ertelme (1834 destroyed cars 😮), koszi a linket.Asszem inkabb eltozsdezem a penzem.Ki a fene akar hetekig sp-zni miutan vegzett minden kuldivel?
LeWyTy
Van itt valaki aki ASUS R9 290 DCU2 val játsza?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

csak elköltöd az amúgy is felesleges pénzedet (ha van annyi) mert másra mire költenéd? feltuningolsz párezer kocsit? 😊
Palinko
még hasonlít is kinézetre de a hang nagyon torz
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
ja 250 milla
A golf klubb a legjobb, alig 11 játékbéli év, és máris pluszot hoz. Nem értem, ennek így mi az értelme.
Palinko
mindent 1 karakter tulajdonol?
itt le van írva hogy mi mennyi idő után vagy mennyi munka után fog profitot termelni
A többi se jobb, taxi 200. ezer. Heti 2000-et hoz. 200 hét múlva már extra profit lesz rajt...
dartonite
o_O

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A roncstelep 275ezerbe kerult es hetente kb 2-4000 dollart hoz.Lehet hogy nem a legjobb befektetes? 😊
Carlos
Hmmm... hetente majd' 1 misi:

Þór vígi þessi rúnar

ehhez minek kellett kép? ráadásul mobilos..
sorler
GAMEPAD-dal játszik valaki?

Hogy lehet jól beállítani, mert gyárilag egy szar és normálisan beállítani se lehet a menüjében?
Voltan
Mintha a launchert blokkolná valami. Tűzfalad, vagy vírusirtódat lődd le, és nézd meg úgy, volt már ilyen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

https://www.youtube.com/watch?v=P4MD6tNRY6Q

Nagyon elgurult a gyógyszerem ez miatt ha megint új winfost rakhatok fel!
Palinko
óh köszi

Malakai - VIP #15937
ja akkor tuti a scriptelésbe futottam bele, majd próbálgatok tetőről hangtompítós sniperkedni meglátjuk 😄

Lengyel2 #15939

már maga a Pisswasser neve is, húgyvíz? 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.21. 12:45:09
Nálam működik , és valami patch-et töltött le.
Overburner
Ha volt már bocsi. Ez alapján jól be lehet állítani a dolgokat a játékban. Sok helyen ultra és veryhigh között én nem látok semmi különbséget így akkor feleslegesen eszi a gépet úgymond 😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.21. 12:34:41

A John Howitzer műsor hatalmas a tévében, de nálam eddig a Pisswasser sörreklám mindent visz (lehet, hogy csak a vidéki tévén megy, a belvárosin nem).
Az a valóságshow is érdekes lenne, ami arról szól, hogy a résztvevőkön plasztikai műtétet hajtanak végre harmadik világbeli országokban, de ennek sajnos csak reklámja van szerintem, maga a műsor nincs adásban.