Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van összesen 1-2 fő és pár mellékküldetés aminél ha figyelünk melyik cég érintett ott lehet szakítani a tőzsdézéssel mert a küldetés után az adott részvények megugranak vagy lezuhannak. De ennyi. Singlleplayerben felesleges beleölni hosszú órákat. Ahogy mondtam egy gyors save/load után is más számokat dob a tőzsde....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Players can now launch a video card benchmark test from the main menu.
Fixed an issue where facial features would not save correctly when transferring a character from Xbox 360 or PS3 and changing genders while editing the character's appearance.
Fixed an issue where players could become stuck in the clouds when voting to quick restart the Humane Labs Heist.
Fixed an issue where markers in the Rockstar Editor could not be deleted with the mouse.
Fixed various audio recording issues with Rockstar Editor clips.
Fixed an issue where the Yacht would not appear in some recorded Rockstar Editor clips.
Fixed a rare issue where some Rockstar Editor clips could not be opened for editing.
Fixed an issue where the GTAV Launcher would not display the correct amount of time remaining for file downloads.
The Steam overlay has been moved to prevent it from covering up Launcher buttons.
Fixed an issue where the game would not save your settings when restarting in some instances.
Fixed a rare issue where the Steam version of the game would crash right after launching.
Windows Media Player is no longer required to install GTAV. Instead, Windows Media Foundation will be required.
Fixed an issue where the game would show the pause menu without player input.
Fixed an issue where the max frame rate would be incorrectly low in rare cases.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Olyan kérdésem lenne, hogy öcsém konfigján nem fut valami fényesen, azaz nem fut úgy sem, ahogy annak kellene a géphez mérten. Van valakinek hasonló szintű konfigja és bevált beállításai arra, hogy fusson is a játék, de ne is legyen GTA 4 szintű? köszi!
Konfig: i5 2400 (4mag), 8 giga ram, GTX550Ti 1 Gb
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Adott 4-5 küldetés ami kihat a tőzsdére. Ennyi.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
http://www.gtaplace.hu/hir/1733/gta-v:-hogyan-kaszalj-legnagyobbat-a-tozsden
Itt olvastam,
8. Hitch Lift 1 (Random Event)
Ezt a többitől függetlenül bármikor megcsinálhatod, de érdemes utoljára hagyni, amikor sok pénzed van. A Banham Canyonnál áll egy ember, akit el kell vinned a reptérig. Ha 2:20 alatt odaérsz vele, akkor ad egy tippet, hogy a Tinkle részvényekbe érdemes befektetni. Néhány nap alatt 32% körül csúcsosodik az árfolyama, ilyenkor add el.
VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN:
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN:
Na, ez nem működött, vettem részvényt, de az csak zuhant mást nem csinált. Nagyon sokat vártam és nem jött vissza a mínuszból. Volt akinek ez a dolog bejött?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
akkor most várok.. 😄
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Mindenesetre tetszik hogy ezt is beleraktak, tenyleg nem akarok halatlannak tunni.Ez a jatek kurvara ossze van rakva es ilyen aprosagok nem szamitanak 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet jól beállítani, mert gyárilag egy szar és normálisan beállítani se lehet a menüjében?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nagyon elgurult a gyógyszerem ez miatt ha megint új winfost rakhatok fel!
Malakai - VIP #15937
ja akkor tuti a scriptelésbe futottam bele, majd próbálgatok tetőről hangtompítós sniperkedni meglátjuk 😄
Lengyel2 #15939
már maga a Pisswasser neve is, húgyvíz? 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.21. 12:45:09
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.21. 12:34:41
Az a valóságshow is érdekes lenne, ami arról szól, hogy a résztvevőkön plasztikai műtétet hajtanak végre harmadik világbeli országokban, de ennek sajnos csak reklámja van szerintem, maga a műsor nincs adásban.