27719
  • Meridius
    singlebe bekerültek a járművek/fegyverek?
  • Overburner
    Hm.... R* mi van már megint :D
  • ToMM23
    Ugyan ez itt is .. De egyesek már írják PH-n,hogy tölt le ennyit meg annyit..
  • EFRM
    le lehet
  • Systore #18350
    random eltűnt az összes fegyverem online, wtf
  • Overburner
    Enus Windsor-t néztem ki kezdetek óta de erre még akkor gyüjtök egy csöppet xD . Remélem az a festést le lehet majd szedni róla. Egyébként csak nekem nem csinál semmit a launcher?

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.10. 13:00:56
  • Overburner
    Savage vagy Buzzard Attack. Savage lomha de óriási tűzereje van (jet gun és végtelen rakéta) nagyon nehéz vele rakétákat kikerülni és elég hamar füstölni kezd pár heavy sniper lővéstől. Buzzard Attack viszont nagyon mozgékony sokkal könnyebb kikerülni vele rakétákat de a tűzereje nem épp a legjobb (2 rakétát tud kilőni aztán várni kell vele egy kis időt a minigunja meg sima nem olyan erős mint a jet gun) Talán több golyó kell neki hogy füstöljön. Mind2 egy rakétába robban. Valkyrieben is lehet gondolkodni ő viszont csak akkor jó ha van legalább 1 haverod akivel tudsz szarakodni a pilóta nem kezel semmi fegyvert csak vezet a másodpilóta robbanótöltényes gépágyút tud kezelni a heli elején és két oldalsó ember meg 1-1 minigun-t. Ja egyébként a Savageben csak a pilóta tud mindent irányitani mig a Buzzardba a másodpilóta tudja kezelni a rakétákat. Olyankor te csak a minigun-t tudod használni.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.10. 13:01:22
  • Skypack
    Luxus cuccok luxus árakon mit vártál ? :D az Adder is egy misi a Zentorno meg 700 asszem
  • Overburner
    Mik ezek az árak

• EFRM
    miert lenne?
  • Zsoxx
    Ez kb. olyan kérdés volt, hogy mit vegyek: terepjárót, egyterűt vagy sportkocsit. Nyilván attól függ, mire akarod használni.
  • ktm99
    Ha kilockoltad heisteken keresztul a Savage-t, akkor azt, ha nem, akkor a Buzzard Attack Helicoptert. Ezek tudnak raketat loni.
  • Zsoxx
    Na megjött a patch? Van működő kaszinó?
  • Bal0924
    Melyik Helikoptert érdemes megvenni?
  • Bal0924
    Köszi megvan!

További szép estét mindenkinek :)
  • Zsoxx
    60 méter. Kb. egy 20 emeletes ház magasságában nyiss.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.09. 22:54:44
  • Bal0924
    Gyors segítség kellene
    A napi küldetésem egyike hogy
    "Parachute dangerously"
    Leírás: deploy your parachute under 200feet from the ground
    A játékban mennyi 200feet?
    Hogyan tudom teljesíteni?
  • Szabi #18337
    és akkor most nézd meg ezt a 19 másodperces verziót is... :D
  • SimaSuna #18336
    RatBaG #18317

:D
  • RatBaG #18335
  • wollnerd #18334
    Igen, azt én is kipróbáltam 1 hete csak a a 32-bites progival nem működött nálam. (kifagyott a GTAV launcher) csak a 64-bites x360ce-vel, ami innen szedhető le. Azzal a videó alatti leírásban a linkben (A 2. MEGA link) lévő dll-lel és 64-bites progival már tökéletes nálam is. Nagyon jó a 540-600 fokos fordulással is. :-)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.09. 11:43:44
  • Danecay
    Ha esetleg mást is érdekelne a megoldás: GTA V & LOGITECH G27 - FULL ADVANCED TUTORIAL [NO INPUT LAG/NO DEAD-ZONE] [ENG]
  • Lengyel2
    Csak érdekességképpen, a fő sztori kapcsán.
    Azt szokták írni mindenhol, hogy Trevor karakteréhez alapvetően Waingro adta a mintát a "Heat" ("Szemtől szemben") című filmből (ez az a film, amiből átvették a Blitz Play mission-t). Tegnap este viszont végignéztem a "Reservoir Dogs"-t Tarantinótól ("Kutyaszorítóban") és döbbentem láttam benne "Trevort", vagyis egy olyan karaktert aki szintén minta lehetett. A filmben a Michael Madsen által játszott Mr. Drapp az, aki a "kontrollálhatatlan, kiszámíthatatlan" heist partnert játssza, aki indulatból kezd el lövöldözni a heist közepén, és a film híres jelenete a kínzási jelenet (Kerimov), füllevágással (Martin Madrazzo), majd utána egy benzines kanna gondos csíkhúzó locsolásával.
    Persze lehet, hogy ezt már mindenki tudta, de én most néztem végig először elejétől végig a Reservoir-t (pont azért, mert valami GTA-s mozira vágytam), másrészt nem láttam sehol említeni ezt a filmet, amikor a GTA V irodalmi hátteréről olvastam.
  • Overburner
    Én elcsesztem dobáltam a stickybombokat stb hála én csak 100ezret kaptam nem akarok olyan pénzt használni amit nem én szereztem oda a játék lényege akkor.
  • Bal0924
    Ez nagyon jó lett!
  • ldavid
    én is kaptam régebben, eddig semmi bajom nem lett belőle
  • Atika :o)
    Hat en vasarnap jartam igy csak engem megszort penzel es most nem tudom, hogy mit csinaljak.
  • Carlos
    Bar egyedul uncsi szerintem. Csatlakozz egy crew-ba es akkor izgibb!
  • Plata
    Köszi.
  • Carlos
    Nem. Elinditod a story modot.
    Majd esc. Play gta online. Es ott kivalasztod a closed friend sessiont!
  • Overburner
    Ma is freeroamoztam egyet tök jól elvoltam a Savage-el bohóckodtam aztán megint találkoztam 2 hackerrel is egy sessionban eh. 1. az ilyenektől mindig félek nehogy valamiért bannoljanak miattuk engem is 2. ha rossz kedvűek akkora nagyon undokok tudnak lenni.....bár hála istennek én ritkán találkozok ilyen felrobbantgatós emberekkel. Az egyik kifejezetten jol titkolta hogy hacker mert csak akkor vettem észre amikor felrobbantották a kocsim ott ült mellettem és ő kiszállt szépen az égő kocsimból xD. Második már kevésbé volt ilyen, pénzeket adogatott mindenkinek amit én sikeresen elkerültem hála istennek meg Blimp-el flangált a városban. Én azt hittem hogy az APB Reloadednek sz*r az antihackje de még ott sem volt ennyi hacker amikor játszottam vele. xD
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.08. 16:26:11
  • Plata
    És ezt valahol az optionsban kell beállítani?Mert nem emlékszem hogy ilyesmit láttam volna benne,de majd ma megnézem.
  • Overburner
    Hát ez mocsok jó lett. :D
  • ldavid
    úgy ült fel arra a bringára mint nagyanyám :D jó lett amúgy (viszont a Comet már moddolt lehet!)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.08. 15:37:51
  • LeWyTy
    Ez jól sikerült
  • CalebJoe
    Ezt kurva jól összerakták, összehasonlítva a játékkal látszik hogy mennyire gyerekcipőben jár mér a játékipar realizmus terén, mennyire gépies az egész.
  • Carlos
    Akkor egyedul leszel online sessionben. Legalabb nem basztatnak!
  • RatBaG #18317
  • Plata
    Lehet jön kaszinó GTA Online-ba.
    Katt
  • Ironman2
    mert dógoztam azééé