Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az vili, csak elmentem egy szalonba, aztán egy másikba (van az amiből nagyon sok van, meg a mullett nevű, meg nem tudok van-e még) és mindenhol ugyanazok voltak. Sőt, a szinthez kötöttek között is azok voltak, amik már elérhetőek karaktergenerálásnál.
Érdemes a béta drivert felrakni akor is ha csak 1600-ba futtatom vagy ott nhem jön ki a gyorsulás annyira?(2-3 fps-ért nem akarom felrakni, most a legújabb whql van fent).
Laza
Szintlépésenként nyílnak meg új dolgok, többek között új frizurák, stb. Ezeket mindig majd a bal alsó sarokban fogod látni mikor írja.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CalebJoe
Nálam csodát tett a béta driver, az eddigi 30 körüli frame most 50-60 ugrott a városban, de vidéken akár 90-re is felment (2k-ban) normálon minden.
Adam Jonas
Igazából én játékok alatt (eddig legalábbis) meg vagyok elégedve a teljesítményével, viszont vannak más olyan sok számítást igénylő programok, ahol már egyáltalán nem vagyok vele elégedett.

Multiban a szinglivel ellentétben minden fodrásznál ugyanazok a frizurák vannak?
Ja és csak azok vannak, amik karakterkészítésnél is? Szal semmi új?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.22. 14:40:24
RatBaG
elég gyenge az autók törésmodellje, de azért a vonat jó munkát tud végezni <#hehe>

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.22. 14:02:26

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy
Tipikus feketeautós parkolás ;)

#16095 Az APUs sorozat nem ilyen játékokhoz való ezt tanusítom én is A10 5700k 95% alá nem nagyon megy játék közben.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Elég seggfej módon parkoltál az uccsó képen! :)
Nekem is szembejőtt és némi tuning után ez lett:

Þór vígi þessi rúnar

Pár kép tőlem...<#idiota>

Adam Jonas
AMD A10 5800K APU-s procim van, de őszintén szólva, ha most kéne procit vennem, tuti nem venném meg. Nem azért, mert annyira rossz, de hogy őszinte legyek, a Bulldozer-sorozat (FX) jóval gyorsabb, és kb. egy árban is van. (De hogy őszinte legyek, még a Phenom II is gyorsabb nála időnként bizonyos területeken.)

Viszont azt ne felejtsd el, hogyha FM2+ lapod van (márpedig at általad leírt prociból ítélve az van) új lapot is kell venned, ami AM3+-os.

Piszkos  Fred
Kb ugyanilyen konfigom van, a procim i5 760, normal beállításokon (az utófeldolgozás és az árnyékok vannak high-on) 40-50 fps-t produkál.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Peet81
Sziasztok. A házakat amiket megvettem, el lehet valahogy adni?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Probléma megoldva. Új driver fent. Valamint a Windows azon a hdd-n használta a virtuális memóriát, amelyiken a játék is volt. Beállítottam másikra, most már fasza. Benchmark végigmegy 40-50 fps-el. A végén az autós üldözésnél esik le 30-40re. Nekem ennyi elég, játszható. Köszi a segítségez!

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Este 8-9 óra fele aki jönne Pacific Standard heist-re hard-on, az vegyen fel social-on (Lazlow1992)
Ha lehet olyan jöjjön aki nem trollkodik. :)
Pontosan ilyen a szaggatás. Ezt a fenti linken található Beta AMD drivert még nem próbáltam, most telepítem. Ezeken felül most láttam, hogy valami windows-os process 100%-on használja azt a hdd-t amin a játék is van. És ez nem rendszer lemez, csak filmek, játékok vannak ezen.

Laza
Mit jelent a szaggatás? Folyamatos (framerate probléma), vagy meg-megakad (shutter)?

Ilyen? https://www.youtube.com/watch?v=yuQu-y0GnPM

Dx10-re átkapcsolás?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

a fejlécben a linkeknél találsz egy AMD drivert, azt telepítsd ha még nem tetted

Ra1n #16079 ezzel be is lehetne fejezni, ez nem hardver topic
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.22. 11:36:25
Sziasztok! Tegnap megvettem a játékot, és valamiért nem megy rendesen. A gépem nem erőmű, de más új játékok vígan elfutnak rajta.
4x 4,6 GHz AMD CPU, 4GB DDR3, R7 260X 2GB. A játék szaggat. Youtube-on ugyan ezzel a kártyával van egy pár videó, tökéletesen fut a játék ( és mindegy, hogy Intel vagy AMD). A következőt tapasztaltam: fullHD medium beállításoknál a benchmark 40-60 fps, de szaggat. Ha leveszem 720p-be, csak rosszabb 20-25 fps. Oké memóriából lehetne benne több, de most ez van, elvileg ez se lenne akadály. Tapasztalt-e valaki valami hasonlót? Köszi!

Sheltem
Ahogy elnézem ezt a linket, 6gb al is jól kell mennie, szóval akkor a steamről töltés lehetett a gond:

gta V 6gb

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Krisztiam
Oké köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Laza
A kék csillagok a küldik ... illetve a telefonra jönnek az invitálások ... maga a városi semmittevés felel meg a régi freemode-nak.
Ha egy társasággal egyszer bemész egy küldire, akkor órákon át csinálhatjátok egymás után, nem kell a városban kóborolni.

Tegnap este pl Survivalt nyomtam egy társasággal, tök jó volt :)

dartonite
Szedd le teljesen, toltsd le ujra es telepitsd fel megint.
Nekem is voltak gondok az elso napokban de egy reinstall megoldotta.Azota 1x sem fagyott.
Na, egy kicsit jobban belemerültem az Online-ba. Fincsi ez is. Úgy látom, hogy sokáig le fog a szingli mellett ez is kötni. :) Harmadik játék idén a GTA V, amit megjelenés után nem sokkal teljes áron veszek és ez is ismét jó befektetésnek bizonyult. <#taps>
Sheltem
Van valaki aki 4 vagy 6gb rammal tolja és nem 8al? Mik a tapasztalatok hogy megy ?

Csakmert nekem tegnap szaggatott(igaz háttérben a steam töltött le egy másik játékot) és csak a memóriára tudok gondolni.
Textúra Normalon van(2gb os videókártya) minden más az ajánlott high/very highon.
Config:
i7 [email protected], 6gb ram, 660ti 2gb, win7 64bit.
Aztán lehet a steam miatt volt, remélem nem ramot kell bővíteni, nem lenne egyszerű (triple channel).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Krisztiam
Megoldás? Próbáljam meg újratelepíteni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LasDen
mikor ideges voltam, véletlenül azt ütöttem :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krisztiam
Nekem eredeti a játék és gta V exe mindig leàll :D

dartonite
Egyszeru a megoldas.Vedd meg a jatekot es nem fog kifagyni.
Hellosztok!
Nincs valakinek a Derailed nevü mission után mentése? Amikor Trevorral kell a vonat tetejére ugratni motorral stb.... Nem tudok átjutni rajt mert kifagyogat mindig ugyanazon a ponton, olyan helyen pont hogy még skippelni sem lehet, ha valaki ott jár és van mentése és áttudná küldeni azt megköszönném.
LeWyTy
Kèrdés:
Ha van egy (AMD A10 5700) ez mellé (ASUS R9 290 DCU2 4Gb)
Ebből a szettből mennyire húzza vissza a proci a telljesítményt? Mert a VGAnak bírnia kellene szerintem.
Tudom és cserélném is a CPUt, csak emlyik az az AMD proci aminek a legjobb az ár/èrték aránya és tudja ami kell nekem.
Köszi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát remélem igazad van sajna most melózok és csak este tudom kipróbálni de majd megnézek úgy mindent, hogy a 2 Gb-n belül maradjak ! :)

de miert fog fajni a combod?
Carlos
Azért lehet molyolni a tőzsdén. Persze nagy szakitások nem lesznek de csak akkor érdemes amikor már van mit a tejbe aprítani. Márha egyáltalán érdekel valakit: Centes tőzsdézés:

Þór vígi þessi rúnar

Ohh kiraly. Koszonom szepen
RatBaG
azt nekem is, de folytatni így nem nagyon lehet.
majd holnap ismét próbálkozom.

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Le lehet. Interaction Menu

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
link? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Online le lehett venni a maszkot amit vettem. Mar nyomtam mindent de csak nem sikerul. Le lehet egyaltalan? Gondoltam rablasokhoz jo lesz, de igy hogy mindig rajtam van kicsit idegesito. Mar atneztem a bill kiosztast de ilyet nem talaltam.
Thanks
SzirmosSzisza
Pár napja nekünk is az volt, de a küldit elfogadta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kill3r21
Az hogy valaki valamit preferál , az még nem tény :)
Nagy "szakember" lehetsz, ha csak is simán le hulladékozod az egyik vagy ha szimpatikusabb a másik nagy gyártó termékét :)
IOS vagy Android? :D

Troll Etetés ON :D
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.04.22. 01:55:20
RatBaG
a legelső online heist másnál is kifagy?
amikor a fekete suv-al be kéne gurulni a garázsba, mindig lehal az egész. ha én vezettem, csak a kocsit láttam és semmi se történt, utasként meg fehér képernyő és bezuhanok a map alá.
valaki bedobott egy olyan verziót, hogy lehet csak a legnyugatibb szürke apartman garázsbejárója bugos... hülye fejjel én is pont azt vettem meg.

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
Megismerkedtem a Versus mode-dal. BIGGEST. CLUSTERFUCK. EVER. Nem elég, hogy millióan lőnek rád, halmokban hevernek az autók és kurva nehéz ellopni a bizonyítékot, szét trollkodják a picsába. 3/4 órán át rohangáltunk a kurva városban, mert néhány buzi nem akarta bevinni a táskát. Emellett megöltem vagy 4 játékost, kb kétszer ennyi zsarut és vagy 40-szer meghaltam. És holnap fájni fog a combom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MerlinW
Jó döntés, már viszketett az ujjam a ravaszon...

[merlinw.org]

MerlinW
Van immune mód a beállításokban. Úgy nem tudjátok bántani egymást freeroam-ban.

[merlinw.org]

Nem lesz én befejeztem akármit reagálnak a """"szakemberek"""".:)
Most megyek aludni. Holnap reggelig legalább 2 oldalas hardver flémet kérek.
"Normális hűtővel meg húzhatsz neki rendesen. i5 közelébe sem ér majd."

Jó vicc...:D
Mike
hehe, nekem meg fél gigás 9800GT-m van :DD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray