27719
-
Zsoxx #18435 Estefelé felveszlek, majd legyen bekapcsolva a voice chat és végigtoljuk (ha lesz még 2 ember). -
#18434 Hát igen várni kellett ma reggel felnéztem hogy jó és jó lett meg csináltam 2 napit és gondoltam a 3,-at majd később de most megint fel mentem és azt írja mint tegnap megint nem tudja az adatokat betölteni a felhőből.
Nem lehet hogy az új 1.27 frissítésben el szúrtak valamit de nagyon?
Röhej hogy mindig 4 órát kell várnom hogy egyáltalán fel tudjak menni online-ra ha meg sikerül és netán bekapok egy gtav.exe működése leáll akkor megint várhatok.
Ha ez bug akkor remélhetőleg hamarosan ki javítják. -
#18433 Sziasztok! Örülök, hogy csatlakozhattam az SG Crew-hoz.
Sajnos a Heistből csak az elsőt tudtam végigcsinálni, mert senki nem akarja már nyomni, hiába indítom el. Ha van jelentkező, szívesen letudhatnám őket. Bluuzia néven megtalálható vagyok. Köszi! -
bandita78 #18432 Na, kipróbáltam. Nekem sokkal jobban tetszik az a megoldás, hogy inkább a frame scaling mode x2.000, és MSAA,TXAA, FXAA OFF, mint az, hogy Frame scale mode off, és az említett élsimítási eljárások bekapcsolva. Szerintem ugyanis ezek az élsimítási módok jelentősen el is homályosítják a képet (textúrákat) a játékban, ami az én szememet nagyon bántja már a megjelenés óta. Ráadásul még 8x MSAA mellett is akadnak recés élek, ami szerintem talán annak is köszönhető részben, hogy a játék motorja nem túl jól kezeli ezt az élsimítási módot (szerintem a deferred leképző miatt). Ha viszont ezeket kikapcsolom, és a frame scaling mode-ot x2.000-re állítom, akkor valami eszméletlen gyönyörű tű éles képet kapok. Habár itt akadnak még mindig recék, de nekem ez a megoldás mégis sokkal jobban tetszik. Amúgy tényleg valami olyasmi mint a downsampling, vagy mint a DSR. -
Plata #18431 Nekem is ez van. -
#18430 Ez engem is érdekelne :D -
#18429 Ja várni kell.... van hogy órákat. Elvileg a mentésed valami végtelen ciklusba kerül és behal a cucc de az idő megoldja és minden oké lesz. -
#18428 Üdv!
Indítottam volna egy missiont és össze omlott a gta 5
Újra indítottam a gamét és ez az üzenet köszöntöt.
Ha jól veszem ki azt mondja hogy a játék mentésem a felhőből nem elérhető most és hogy próbálkozzak később.
Más is találkozott ezzel a problémával? -
#18427 8x MSAA? minek? Már a 4x is csodákra képes, De a 8x -t már észre sem veszed, csak az fps csökkenést.
Lesz az addigi ~40fps-edből 25. Az jobb? -
bruna #18426 Ja már látom csak a 8x MSAA-nál nincs... :) -
bruna #18425 Az mitől lehet ,hogy GTX 970-em van és a grafikai beállításoknál nem elérhető a TXAA? nem tudom változtatni ,off-on van szürkén... (Fx8350-el és 8gb-rammal + a legújabb Nvidia driver) -
#18424 Nekem jonak tunt! -
bandita78 #18423 Üdv mindenkinek.
Az update után elérhető lett egy új opció az advanced graphics menüben: frame scaling mode.
Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz ezért kérdeznék. Ez most olyan, mint a downsampling? vagy mint a resolution scale? Valaki esetleg tudja, hogy ezeknek mi a lényege, mi az értelme, és hogy érdemes használni? Azt értem, hogy ha az érték 1 alá megy, akkor olyan, mintha a felbontást csökkentettem volna, és így nagyobb lesz a teljesítmény, viszont mégis megmarad az 1080p képernyőfelbontás. De akkor már nem érdemesebb inkább szimplán a felbontást alacsonyabbra venni? Azzal elvileg nem ugyanott vagyok?
Ha magasabb, mint 1, akkor pedig olyan, mint a downsampling? Mint amikor 4k-ban renderelsz egy játékot, de a downsampling-el az 1080p-re csökkented. Azt odáig értem, hogy ez így még mindig szebb, mintha sima 1080p lenne, de persze erőforrás igényes. Azt is olvastam sok helyen, hogy azért is érdemes 4k-ban futtatni egy játékot, akkor is ha nincs csak 1080p-s monitorunk, mert olyan magas felbontáson renderelve már szinte nem is kell élsimítás. De felmerül a kérdés, hogy melyik zabálja jobban a hardvert: a 4k-ban való render élsimítás nélkül, vagy az 1080p-ben render+élmsimítás.
Szóval valaki esetleg ezekről a dolgokról fel tudna homályosítani? -
Bal0924 #18422 Tudom.
Csak vicceltem a 18x-os vesztéssel :)
Pár napja Mort2195-el azt csináltuk.
Most nincs fent valaki néhány kör versenyre? -
Zsoxx #18421 Max. úgy lenne fair, hogy felváltva, tehát 1x te nyersz, utána a másik, aztán megint te stb. -
#18420 LOL -
Bal0924 #18419 Nem szeretne valaki velem versenyezni és 18x 2.lenni? :D -
Munkie #18418 Irányításra ellenben eléggé nehéz súlyra, nem? Vagy csak én éreztem így? Mert azért 2 milliót nem dob ki az ember. Single-ben néztem, ott meg van 1milliárd, lehet szórni... de így nem tudtam összehasonlítani más kocsival. -
#18417 Nem akarlak elkeseriteni de akkor nem sok jo melohely var rad!
P.s.: az osiris allva hagyja a zentornot. (Full tunning mindketto, repteren gyorsulas) -
Bal0924 #18416 Köszi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon sokáig tanultam angolt, de a tízen évek alatt semmi. Nem maradt meg benne semmi, kivéve 1-2 alap szó. :S
Semmilyen nyelven nem tudok tanulni. -
Tibitron79 #18415 Hibás lett a videó, újra felraktam...
Egy kis Online sorozatba kezdek, az első a videokártya tesztelésről szól, meg egy kis törés-zúzásról:)
-
#18414 Ezt én is eljátszottam, és úgy is tűnt, mintha leszedne valamit, de a játékon belül a verziószám nem változott 1.26-ról 1.27-re. -
Zsoxx #18413 Még annyit kell, amennyit ír, autóval. -
#18412 igen, pont ott írja, hogy mennyit kell még :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi angolt nem sikerült összeszedni suliban? -
Bal0924 #18411 Hogyan tudom feloldani ezeket? Eddig 26versenyt nyertem.
Meglehet valahol nézni hogy eddig milyen típusú versenyeken nyertem? -
Bal0924 #18410 Igen, kiléptem.
Úgyis abba hagytam. Túl sokat voltam ma fenn.
De legalább teljesítettem a napi küldetést. :D -
Hoxton #18409 Köszönöm. Megnyugodtam. -
#18408 Nekem is ez volt Rendszergazda módban idítottam a play gtav öt a mappájából és akkor leszedte egyből de addig nem. -
#18407 Helló!
Nem biztos, hogy segít és lehet hülyeség, de nekem akkor tette csak fel, amikor beléptem böngészőn keresztül a social club-s fiókomba és azzal párhuzamosan (míg ott bent voltam) indítottam el a játékot, majd adta be a telepítést. Addig semmivel nem tudtam rávenni.
Bár ezt angolul valószínűleg írja is (, vagy nem, ha nem ez a megoldás :-) De egy próbát megér. -
#18406 Max elvehetik azt a mennyiséget tőled. Az a baj ha bannolnának emiatt akkor kb már csak 10-en játszanának. Még az is bele tud futni az ilyenekbe aki kerüli őket mint pl én.
ldavid #18403 Mondjuk Coupe szóval azokhoz képest milyen lehet vajon :D Na majd megpróbálom én is amint lesz egy kis pénzem rá. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.10. 22:18:22 -
#18405 nem. -
Hoxton #18404 Ilyenkor mi a teendő? Bent vagyok az online-ban és egyszer egy csomó pénzes zsák megjelent körülöttem. Gondolom egy csaló. Lett is hirtelen egy millióm. Eléggé megijedtem még a játékot is kikapcsoltam. Ilyenkor én is kaphatok bant? -
ldavid #18403 lomha dög, én story módban prólgattam őket, ott eldobhatom a következő sarkon mindet :D -
#18402 Windsor-t mert már venni valaki? Milyen a gép?:D -
ldavid #18401 nálam is ez volt #18384 de idővel befejezi, csak nem 1 perc alatt.. -
#18399 délelőtt már nekem lefrissült a gta, játszottam is rajta, láttam az új dolgokat
akkor most mégis mi a toszt tölt? 55/55Gb ablaknál? mikor az egész játék már kb 65giga felett volt legutóbbi frissítés alkalmával -
ldavid #18398 teszteltem az Ozirist, de nem jött be, inkább maradok a Turismonál. irányítani mondjuk elég jól lehet.
Bal0924 #18392 menüben find new session, de gondolom azóta megoldottad :)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.10. 20:08:55 -
#18397 írtam azzal nincs gond most maxal 1.66al szedi de eddig 55gb számláló nem mozdult de már észbe kapott és pörög felfele az is végre -
#18396 -
Bal0924 #18395 A képen látható sebesség, nekem az a maximum.. :)