27719
-
#18835 skellige partjai mennyivel szebbek, sehol egy cheater, nincs akadozás... -
#18834 Na igen, nálam úgyszintén. Bár már elveszítettem az érdeklődésem a játék iránt. Semmi értelme már a pénzt hajkurászni. Ugyanazok az uncsi küldik, ugyanazok az uncsi heistek 15x. Nem köszi...
Max ha valamelyik havernak kell help akkor megyek, de a TS is tök üres. Ma 5x néztem fel és senki nem volt a GTA szobába. Hát igen... Ez a játék kábé ennyit birt! -
#18833 Config válogatja van aminek problémát okoz van aminek nem.....Pl nekem a part1-ben történő mod csökkentő változtatások kezdték az akadozást ami most még rosszabb lett szóval nagyon happy vagyok. Ráadásul olyan sokat értek el a dologgal hogy ma is belépek kijövök a garázsból azt rám zuhant egy aszteroida... :D Kevesebb hacker/modder seggemet. -
#18832 Én több scripts és .rpf modokat használok (A single player-ben, persze) de nem vettem észre lassulást. sőt, ReShade grafikai modot is használok, de semmi lassulás/lagg nincs nálam.... szóval...? (a gépem az aláírásomban) -
#18831 Hackereket ingame moddereknek hivják mert egy szimpla modpanelt használnak amit sajnos bárki tud használni semmi tudás és erölködés nem kell hozzá. -
#18830 Egy pár napja, amikor olyan nagyon nagy melegek voltak, furcsán viselkedett a gépem, illetve a GTA. Eleve nehezen akart betölteni, aztán nagynehezen sikerült neki, de utána meg akadozott, fagyott, meg kihagyott a textúra, kb. a fél város eltűnt, teljesen összeesett kép volt. Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig már jó ideje játszom a játékkal. Vajon a játékkal lehetett valami, vagy a gépem (főleg a videókártyára gondolok it elsősorban) nem csípi a veszettnagy meleget? A tesóm szerint más játékok is akadoztak, amik eddig nem, pl. a Life is Strange, pedig az nem egy erős gépet igénylő játék.
Mivel a gépház nem kifejezetten jól szellőző, ilyenkor le szoktam venni az oldalát. Persze a probléma így is maradt. Aztán feldobtam a legújabb nvidia drivert, jelenleg nincsenek textúra gondok, de az akadozás továbbra is fennáll, bár nem olyan durván. Főleg videóbejátszások közben vannak mikrolaggok, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző, de játék közben is érzékelem. Ezelőtt ha jól rémlik éppen a GTA-hoz kiadott driver volt fenn. Az új driverrel szerintem csúnyább is lett a játék, pedig azt gondoltam, hogy az új driverek mindig tartalmaznak mindent, amik az előzőekben benne voltak.
Lényeg a lényeg, most nem tapasztalok a videokártya részéről semmi szokatlant, ellenben a játék szerintem kicsit gyengébben fut, mint előtte. Illetve tegnap egy kevés játék után az eső két pillanatra pirosra váltott, de az is eltűnt, megszűnt. Most látom a korábbi hsz-ekben, hogy erről lehet a R* tehet, szóval remélem csak a rettentő hőség izzasztotta a kártyámat és fizikai baja nincsen. Egyébként egy GTX660Ti-ról van szó. -
#18829 -
ldavid #18828 szerintem inkább a hackerek miatt van -
Evoluti0N #18827 Ha valakinél szarul fut a legújabb patch óta, akkor itt a válasz. A modderek munkájának megnehezítése miatt junk kódot (ezt nem tudom hogy mondják magyarul. Hulladék kód? :D) raktak a játékba. Csak ezzel a teljesítmény is romlik. Még akkor is, ha nem használ az ember modot. Rockstar. <3 -
#18826 Haverom meg én várunk embereket heist-re meg missionre vegyetek fel seto373 -
Plata #18825 Már úgyis tárgytalan.De rablásnál jól jött volna.Ha meg akarom venni újra végig kell csinálni a Human Lab küldit.
Tökre elvette a kedvemet hogy eltűntek a járművek amiket unlockoltam.
De csoda ha még egyszer találok egy értelmes csapatot aki oda akar menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.12. 13:11:28 -
Zsoxx #18824 Miért akarsz a géppuskásra gyűjteni? Mindkét Insurgent kibír legalább 5 RPG találatot. A géppuskás nem festhető, és 2 ember kell hozzá, ha lőni is akarsz vele. -
Plata #18823 Hát egyhamar nem lesz Insurgent-em,tegnap unlockoltam az este,és bent is volt a megvehető kocsik közt,most felmentem játékba és tegnap amiket unlockoltam mind eltűnt,helikopter hajó kocsi.
Pénz megvan,de az unlockolt dolgok elpárologtak. -
Bal0924 #18822 Ha újra húznám a gépem.
A mentésekkel nem kell úgy szórakozni mint a 4-ben, igaz? Csak másolatot kell csinálnom a mentésekből? -
#18821 minusz viszont, hogy az ablak papirvékonyságú. egy kispisztojjal ki lehet venni a vezetőt belőle! -
Plata #18820 Akkor majd gyűjtök pénzt a géppuskásra.
Én találkoztam egy érdekes hibával a játékba,kezdtem még egy karaktert Online-ban,kis szinten bementem vele heistre,kaptam küldiben egy hangtompítós távcsöves puskát.Tök jól ment a küldi,de az egyik tag váratlanul lelépett és buktuk.De nálam ottmaradt a távcsöves hangtompítós puska.Lőszert boltban nem tudtam venni hozzá mert zárolt volt a fegyver,mivel kicsi volt a karim.De amikor jelentkeztem másik heistre és ott töltöttem fel magam lőszerrel akkor azt is feltöltötte.Szóval tök ingyen lett mesterlövész puskám. -
Zsoxx #18819 Jobb. A géppuskással ellentétben festhető, és sokkal több RPG találatot illetve sticky-t kibír, mint a Kuruma. Csak lassabb. -
raga #18818 Szerintem a VGA 1Gb kevés, nem férnek be a textúrák, folyamatosan ki kell nyúlnia érte a RAM ba ekkor akad, és az is csak 4Gb. -
Plata #18817 Most csináltam végig a Human Lab küldiket,és unlockoltam az Insurgent nevű szépséget,az lenne a kérdésem hogy érdemes megvenni?
Páncélozott Kuruma már van.Ez jobb nála?A géppuskás változatot venném meg. -
wacum #18816 még nem próbáltam meg -
ktm99 #18815 settings.xml-ben[user/dokumentumok/rockstar games/gta v] probaltal levenni mindent a minimumra?
<DX_Version value="2" />
peldaul ha itt a 2-t atirod 0-ra akkor DX 10-et fog hasznalni a jatek, a vga-d pedig ilyen. Meg meg biztos van egy csomo butitasi lehetoseg. -
Bal0924 #18814 Nekem is ilyen gondom volt még a 4-en anno.
De nem tudtam mit csinálni vele, mert picit gyengébb volt a gépem. -
Zsoxx #18813 Ha nem akarsz alaplapot is cserélni (nem ajánlom, macerás, akkor már inkább új gép), akkor nézd meg az alaplap kézikönyvében, melyik a leggyorsabb proci, ami a foglalatba belefér.
És egy új VGA, amit a pénztárcád elbír (de min. GTX 600 series, vagy jobb).
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.11. 21:01:25 -
wacum #18812 Hogy őszinte legyek nem értek annyira gépekhez többek között ezért is jártam utána, hogy elfut-e , hogy mi alapján tudom megállapítani, hogy milyen processzort kellene vennem, ebbe nem tudnál nekem segíteni, leírok bármit a gépemről ha az kell, és valami baráti áron :) -
wacum #18811 És milyen procit érdemes venni ? -
Zsoxx #18810 Figyelj, szerintem próbálj meg gépet fejleszteni (jobb VGA, esetleg az alaplapba ha belefér erősebb proci), mert ha el is indul, ilyen géppel sok örömed nem lesz benne. -
wacum #18809 ha nem indul el a játék, hogy megfelel a minimumnak akkor az már baj, most kipróbálok egy két dolgot valószínű nem járok sikerrel , de fel nem adom, mert szerintem el kéne futnia minimumon -
Plata #18808 Nekem I5 4x3.4-es procim van,és 8 giga ram,meg 1 gigás kártya,fejből nem tom milyen,minimumon elfut. -
wacum #18807 na de annyira ,hogy el se fusson ? elméletileg el kéne futnia gyengébb beállításokkal, de m,int említettem el is indul , aztán dob ki de nem ír ki semmilyen hibát sem csak azt , hogy ap rogram leáll, sok ehhez hasonló ember van, akik szintén így jártak erősebb gépekkel is, bár ez nem zárja ki, hogy kevés a gép de elméletileg ha "csak" annyi a probléma, hogy 2 magos attól még elméletileg futnia kell, de ha valaki ehhez hasonló problémája volt és meg tudta valahogy oldani az legyen szíves írja le nekem, hogy mi a teendő, mindenestre köszi, hogy visszaírtál Plata :) -
Plata #18806 Szerintem az kevés neki. -
wacum #18805 Processzor: Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E 7300 @ 2.66 GHz
Grafikus kártya: ATI Radeon HD 4800 Series
Memória: 4 GB RAM -
Plata #18804 Mégis milyen a géped? -
wacum #18803 A játék eredeti és , windows 7-es operációs rendszerem van -
wacum #18802 Sziasztok, olyan problémám van, hogy miután telepítettem a játékot és elindítom a csillagokat betölti, és a kék R betűt utána elsötétül a képernyős és 2-3 perc várakozás után leáll a játék, nincs ötletem, hogy miért van az alapkövetelményeknek megfelel a gép egyetlen problémája az ,hogy 2 magos és nem 4 de utána jártam pc boltban és azt mondták, hogy ettől még elfut még ha 1 kicsit alacsonyabb grafikán is, már szeretnék vele játszani, de nem tudok, nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni, esetleg skype-on vagy emailen leírná nekem, hogy mi lehet a probléma és, hogy ez javítható ( akkor hogyan ) vagy nem tudom orvosolni
Előre is köszönöm a válaszokat!
e-mail cím: [email protected]
#18801 Ezek a patchek nem a hackerek kidobására készültek... -
Joci891 #18800 Úgy nézki nem igen fogja az uj patch a hackereket mert már találkoztam egy párral. Ja és persze megint fel robbantottak mindenkit -
#18799 Nálam W7-el fix 40-50fps max beállításokon. Nem értem. AMD lehet a gond?
@djkovee: 8 éves hardveren csoda hogy elindul a játék:) -
#18798 Az rendben, nekem is úgy van, és nálam pl. pont az volt a probléma a GTA-val hogy 100%-on volt (meg egyébként több más játéknál is) és miután levettem 99%-ra, azután már nem droppolta az fps-t. -
#18797 Akkor szerencséd van engem mindig megtalálnak. -
djkovee #18796 Köszi, de eleve ilyenkor mindig teljesítménycentrikusra állítom, 100% min és max prochasználattal.
Belegondolva ebbe az egészbe, rohadtul nem fair! Mindazok akik megvették a játékot és hasonló problémával állnak szemben, hát qrva szarul jártak. Várunk hónapokat, közben mindenki lvl9999 lesz, aztán fél év múlva talán lehet folyamatos fps-el játszani. De rohadjon meg, én most akarok vele játszani, nem fél év múlva. Ráadásul semmi garanciát nem látok arra, hogy a közeljövőben lesz rá bármilyen javítás.
Szóval eléggé pipa vagyok már :D