Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okééés,köszi!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NagyiBMX
Beviszed azt a kocsit a Los Santos Customs-ba, és simán eladod. Aztán célszerű venni egy házat vagy garázst, ahol több járművet tudsz tárolni. Utána a neten tudsz venni autót, vagy ellopsz egyet az utcán és raksz rá biztosítást. Onnantól az már a Te autód.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Az online elején tök szar autót választottam,mikor el kellett menni átfesteni,hogyan tudom lecserélni a személyes autómat másikra? Amúgy már megjelentek a mapon a kék ikonok is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Palinko
de nem az általános csúszásról beszéltem, hanem a konzol - pc csúszásról. nem váltok mert amilyen játékokat én szeretek azt jobb PC-n játszani úgy tapasztaltam. szó sincs, hogy nem jön be, csak egy jelenség, amit korrektebb kiadók nem alkalmaznak.
bár jobban megnézve nem is rossz a PC exclusive címek listája 😄
Mit veszünk drágának? Zentorno-t is találtam már, pedig az sem olcsó.

Tikal
Nem tudom akkor mire gondolsz. Előveszel egy karabélyt, célra tartasz, ekkor csak a kis célkereszt ( fehér pöty, kereszt ) látszik, majd zoom és ekkor meg belenéz a távcsőbe, nem pont úgy mint egy COD-ba, de keresztül néz rajta

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Már párszor leírtuk, hogy a drága autókat meg kell venni!!!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
csúszó címek hol nincsenek? Minden platformon csúsznak. Ha neked nem jön be a PC gaming akkor miért nem váltasz konzolra? <#ravasz1>

Az a régi Bugatti formájú Z-type spawnol bárhol is a mapon, vagy az egyetlen mód a megszerzésére, ha 10 millert perkálok a neten?

lalakov
<#worship>

Tikal: Most néztem utána neten és mindenki azt írja hogy nem lehet. Szerinted hogyan működik?
Palinko
sorold, esetleg privátban 😄
én úgy látom, hogy csúszó címek, exkluzív címek hiánya (ilyen star citizen meg crysisokon kívül)
wollnerd
A Davis nevű metrómegálló (Ahol a Frankin első házának a közelében van) utáni fordulóban, az a alagút a tuti tipp. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tikal
De, lehet.

lalakov
Köszönöm a válaszokat. 😊) Majd gyakorlom, eddig vagy elakadtam valahol a kocsival vagy szitává lőttek.

Rossz hír számomra, hogy nem lehet használni a távcsövet a normál fegyvereken. 😞(
Tikal
A PC ipar éppen hogy nem lesajnált manapság. Minőségi címek, olcsó játékok, iszonyat erős hardverek és még sorolhatnám.

Nyugodtan fejezd be, senki nem tart vissza 😊

Palinko
direkt írtam fordítva, mert a PC ipar ilyen lesajnált jelenleg, mint a VHS, viszont a minőség jobb ezért nem a legjobb példa.
nem járok moziba, de sztem többi filmmel egy árban ment és nem volt premier felár, ha ott egyáltalán alkalmazzák ezt az árképzési stratégiát.

lassan befejezném a vitát, mert untatom a többieket
Tikal
A legtutibb hely mindig a vonat alagút, vagy az építési terület alatti alagút, ahol a bankrabláshoz használják a fúrót, oda az autópályáról be lehet gurulni, oda soha nem mennek le...

Tikal
Tényleg az, mindenki szerint az, csak te nem érted... és ráadásul te nem is fizettél érte, vicces vagy 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 23:04:57

Tikal
Nem tűnt fel, hogy először VHS-en jött ki, aztán meg BluRay-en a feljavított változat? 😄 És ha neked nem volt meg VHS-en mert nem akartad szar változatban megnézni, hanem vártál a jobb változatra, hogy teljes pompájában élvezhesd, akkor neked már olcsóbban is jár a termék. Értem.

Mikor kijött a Csillagok Háborúja felújított változata akkor is féláron mentél moziba? Vagy az Alien-re, Die Hard-ra? 😉

LasDen
csak a sniperekbe néz bele. A többi kozmetikai cucc meg esetleg javít valamit a célzáson....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Keress kis sikátorokat, ugrass be udvarokba, stb. Minél őrültebben vezetsz és minél őrültebb helyeken kötsz ki, annál nehezebben találnak rád a rendőrök. 😄
Palinko
csak belekeveredtem egy értelmetlen vitába
SzirmosSzisza
Elvileg növeli a pontosságot, de szerintem FPS nézetben, jobb egérgomb + görgőre belenéz.

Be kell menni hegyek/utak közé (sivatagban pl), úgy viszonylag könnyen le lehet rázni őket.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Még mindig nem értem, hogy miért panaszkodsz, amikor neked full ingyen volt az egész. Vagy így próbálsz javítani a lelkiismereteden?
lalakov
Fegyverhez vettem távcsövet, de nem lehet belenézni. Ezek a kiegészítők csak dísznek vannak a fegyverekhez? 😞
Van valami jó módszer lerázni a rendőröket? Ötös szinten próbáltam víz alatt elbújni, de esélytelen így is. Kár hogy a fél hadsereg rám támad ilyenkor, jó lenne ha egyszer elfogynának, ha lövöm őket.
nahát ez borz-alom
fehér cset,alig látni,ráadásul jobb oldalt,nem szeretem jobb oldali csetet,nem lehet átrakni balra?

Utólag nem lehet. Csak olyanokat max, hogy haj, szakáll, ruházat, smink. Pontosabban mondva, egyszer nekem felajánlotta. Azt nem tudom, hogy szint miatt, vagy miért. Közben kiírta, hogy ez az utolsó lehetőség, aztán soha többet nem változtathatok rajta.
ne b.ssz fel! belépnek a játékomba?

Online karakter kinézetét hol lehet utólag módositani?

Vraaanyek
valaki tud egy jó lelőhelyet a stingray corvette-hez? (retro coquette) róla beszélek 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2015.04.25. 22:01:52

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

vk90
Én meg adtam rá bézból sapkát 😄

Capcom is the best!

És az a fasza (ismét csak Rockstar figyelmesség), hogy szöveg, reklámok alatt nem rázzák, csak tényleges zene közben.
LasDen
online is csinlják. Bár nem ennyire, ott csak a fejüket rázzák 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
mert nem premier ár, ugyanaz mintha kiadnának filmet DVD-re majd 2 év múlva VHS-re premier áron.
annyi javít a megítélésen, hogy legalább a DLC-k benne vannak, meg az FPS mód.
Fpocok
lol, ezt nem ismertem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Én a helikopteres lövöldözésnél hagytam abba... klavval egérrel lehetetlen. Még a bronzot se tudtam összehozni. 😞

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
kb az a legkönnyebb, lesz itt még sírás <#eplus2>
délután én is befejeztem, de csuklott a családfája rendesen annak, aki ezt a fantasztikus egeres irányítás kitalálta.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
sok ütnivaló köcsög van online, de a legalja szvsz még mindig az, mikor 3 méterre a kijárattól lesben áll a tetű, és boltból/garázsból kijövő fegyvertelen játékost szarrá lövi. az ilyennek egyhetes cifrafosást kívánok...

Per Aspera Ad Inferi.

Mr_no_NaMe
Sziasztok! Hol találom a fényképeket amiket telóval a játék közben lőttem? Úgy értem mappában. Se a szociális klubban, se a dokukban, se a gta mappájában nincs.
Azt nem tudom, de most eszi a nem ennivalót a szerverük. Engem a "Saving failed, unable to connect to Rockstar Servers" szöveg fogad állandóan.
Fpocok
Azt írják, hogy elvileg ma is lesz patch.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Assza meg ez az ejtőernyős feladat az Online-ban a Flight Schoolban.
Sok "Remaster"-t is teljes áron árulnak. Mivel eredetileg prevgenre jelent meg, meg feljavították a grafikát, raktak bele új fícsöröket, amik nem voltak benne prevgen verziókban, ez egy "remaster". Így nem csoda, hogy teljes áron árulják. Szal nem arról van szó, hogy "csak" átportolták és nem csináltak vele semmit.
És az is fura, hogy olyanok panaszkodnak az árára, akik meg se vették. Szóval ingyen végigjátszottad, örülj neki, ne sírj.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.25. 19:40:42
LeWyTy
A lényeg hogy maga a játék nem Új! Már 2 éves. PCn viszon Új szóval ennyi.
Én pl valamiért feltudom fogni új játéknak mert edíg PCn nem volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Újabb dolog amire az átlag GTA-s nem számít: hogy ha magamra húzok 2 csillagnyi rendőrt és rendőrautóval menekülve randalirozok a városban.
Szegény player látta, hogy vagy 4 rendőr jön mögötte, lehúzódik. Megállok mellette és fossá lövöm. 😄 😄 😄
hehe... 😄
Kurva nagy volt! 😊 Legalább 6-8 playert irtottam ki úgy, hogy rendőrökkel a seggembe menekülrem a rendőrautóval. Aztán valaki megunta és szétküldött a faszba egy bazooka-val. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Az a baj, hogy értelek, csak te nem érted, hogy azért mert "port" nem kell olcsóbban adniuk, nem látom az okát. Magyarázd már meg miért is kellene olcsóbban adniuk? Mert már megjelent egy másik platformra? És? Egyébként is a konzolosok többet fizetnek minden szarért, neked meg még ez se elég 😄

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 19:22:48

Palinko
látom már nem akarod megérteni, egy portolást semmiképp sem lehet új játéknak felfogni, de ugyan ezt csinálták az összes Assassin Creedel stb.
Tikal
LOL. Nem új? Két éve is volt már PC-re vagy mi? Ne haragudj, de butaságokat beszélsz...

Palinko
mert nem új, pcre is le fog esni majd idővel. ok nem várnám el az átlagos 2 éves játékok árát mert az már szarért húgyért van, de egy féláras, 3/4-ed áras megjelenés nem lett volna rossz. de minél többet ki akarnak belőle préselni