27719
-
djkovee #18795 Hogy lehet így játszani?? 2 hónapja akarok multizni, de hát így képtelenség, csak csorgatom a nyálam azokon amiket itt irogattok, vagy amiket gameplay-ben látok :D Kijött azóta pár patch, de szart sem javítottak rajta. NAGYON NEM JÓ EZ ÍGY! -
Zsoxx #18794 Tényleg, a patch óta nem is találkoztam cheaterekkel. -
#18793 Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése -> Speciális energiaellátási beállítások módosítása -> Processzor energiagazdálkodása -> Minimális és a maximális processzorteljesítményt állítsd át 99%-ra.
Mikor kijött a játék, nekem másfél hónapig droppolta az FPS-t, pedig mindent próbáltam, de csak ez segített. Aztán lehet hogy most már ez se fog, de egy próbát talán megér -
#18792 Nekem 4670K / 16GB 1600Mhz / R9 280X 3GB / Win8.1 el
2FPS em van ammunationban.. Mire eléri azt hogy bodyarmort tudok venni- 2 percbe telik hogy bejöjjön a választó környezet. :D -
#18791 elszrták a játékot.. nem nálad van a hiba.. remélhetőleg hamarosan javítják.. -
djkovee #18790 Eredeti a játék, minimális beállításokat használok, legújabb driver-ek telepítve, nincs túlmelegedés, CPU/GPU/RAM nem éri el a 100%-ot játék közben!
Mielőtt a cheaterek ellen készült patch (350) kijött volna, tökéletesen futott akadás nélkül ezen a konfigon:
CPU: Intel Core i5 750 @ 2,67 GHz
GPU: Sapphire Radeon HD4870 1GB OC
RAM: Corsair 2x2GB 1333MHz CL9
MB: ASUS P7P55D
Ez a gép megfelel a minimum követelményeknek!
Minden szart kipróbáltam már - (rockstargames, reddit, youtube...egyéb fórumok "megoldásait" - fps drop fix, lag/stutter fix, 100% xyz solutions...stb. Semmit nem érnek...
Felvettem egy rövid videót, ezen jól látszik, hogy sajnos hónapok óta játszhatatlan!! Jó mi???
-
#18789 Nekem is átrakta a Speedo-mat 1 slottal arébb de más érdekes nem történt :D -
#18788 űbazmeg.
Amúgy nekem is ez volt. 2 autóm eltűnt. De kiderült, hogy a két eltűnt autó a 6-os garázs-ban (uccsó heist miatt van) van (STORAGE) felirattal. Szerencsére vissza tudtam őket rakni a helyükre. De ez azért annyira láma... -
ktm99 #18787 Ok. Problema megoldva. Lecsereltem a 6 autohelyes hazamat egy 10-esre es igy be birta rakni a ket hianyzo kocsimat(eredetileg egy 10-esem es egy 6-osom volt, a 6-osban 1 hely volt szabad, a 10-esbol viszont 3 kocsit akart atrakni, de csak egy fert be). HIhetetlen. -
ktm99 #18786 nincsenek, megneztem mar parszor + felhivtam a mechanic/insurance -t is. Na mindegy, ezek szerint nem loggolnak semmit kb. vagy lustak megnezni. -
Zsoxx #18785 Egyik garázsban sincs? -
ktm99 #18784 Ennyit a R* supportrol:
We are sorry to hear that you experienced loss of vehicles in GTA Online, but unfortunately we are not able to verify this claim. We apologize in advance for any inconvenience this may cause. -
#18783 Dolgoznak az ügyön ....elvileg! -
Zsoxx #18782 Írogatják az online-ban mások is, hogy fps drop van meg ilyesmi, nekem is akad a patch óta. -
#18781 Egyre többen rágják a fülüket már hátha csesznek vmit. -
#18780 Nekem is! -
#18779 De, mod-nak számít minden ami hozzányúl az eredeti fájlokhoz. -
#18778 Part 1 óta ilyen szar nekem. -
#18777 nálam is volt hasonló!
az fps ugyan az mint volt de időről időre belaggol néha -
Plata #18776 Nekem valami kitudja mikori driverem van,tán vagy 2 éves.
De semmit nem tapasztaltam még ezekből. -
#18775 üdv!
Nektek is akad a játék amióta kijött az új 1.28 frissítés?
Átlagosan 50 és 60 között mozog az fps mégis úgy akad sokszor mint ha 10 fps lenne, de van hogy mikrolagok vannak vagy ha military base ölök akkor hirtelen lezuhan az fsp főleg mission alatt. 350.12-es nvidia driver volt eddig most lecseréltem 353.30-ra, de még így is akad igaz már nem annyira habár most az új drivernek köszönhetően sokszor fagy a játék. -
#18774 Én már kezdem érezni a bőség zavarát. Most már úgy döntöttem hogy megpróbálom minimalizálni az autóim számát hogy ne legyen minden classból 4-5 csak 1-2 max 3 ha olyan pl sports. Superből meg úgyis csak a Turismom van szóval királyúl tartom magam abban a kategóriában. Én is lehet elfogadnám egyébként de annyira nem vonz hogy ki farmoljak rá 2 millát. Viszont a Stirlinget egy jó ideje már nézegetem és még egy sport classicom sincs (ebből a classból még a Coquette meg a Monroe fele kacsingatok nagyon). -
#18773 ott van nekem is,de egyszerűen nálam a duke viszi a pálmát.eleve kevés embernek van meg úgyhogy megy az ámuldozás mindig a sessionben.pedig csak az unlocker kell hozzá :D -
#18772 Nekem is osszekuszalodott a kocsik lakhelye... -
#18771 fasza......eltűnt a tüzijátéklővő nektek is? pedig megvettem? -
ldavid #18770 ja, nálam is az a favorit. de versenyeket leszámítva elszaladgálnék egy ilyennel.
#18767 ezt is baszhatom, mert csak másfél millám van xD kellett nekem rendszámokat venni...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.07.08. 19:51:01 -
ktm99 #18769 Mar megneztem, mechanicot is hivtam, ahogy a rockstar support javasolja. 3 tunt el az egyik garazsombol, az egyiket tenyleg atrakta a masikba, viszont ott nem volt tobb hely.:) Gondolom ez okozza a problemat. Kuldtem ticketet, nem zavarna a dolog, ha az egyik nem az independence day-es limitalt motor lenne. -
Zsoxx #18768 Nézd meg másik garázsban, ha több van. Nekem az összes kocsit egy garázsba hordta össze. -
#18767 25%-át visszakapod az első verdának amit megvásárolsz a legendaryról 15.-ig. Social clubhoz kell csatolva legyen az emailed és megerősítve, hirlevelekre feliratkozva kell lenned és benne kell lenned egy crew-ban akkor érthető el ez a cucc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!o help get you into one of their new vehicles, the esteemed salesmen at Legendary Motorsport are offering a one-time 25% REBATE on your next qualifying purchase this week (July 8th – 15th). All you need to do to qualify for this special limited-time offer is have your email address registered and verified with the Rockstar Games Social Club, be a member of the Rockstar Games Mailing List and join a Crew. The cash from the Legendary Motorsport rebate will be deposited in your in-game Maze Bank account by Sunday, July 19th. To fulfill these requirements, login to your Social Club profile. If your profile already meet these three requirements, just visit Legendary Motorsport in-game and purchase your new ride.
Asszem most kell megvennem a Stirlinget.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 18:49:41 -
ktm99 #18766 jo patch, csak ket jarganyom tunt el -
#18765 Igen Mclaren P1-ről van mintázva. Én maradok a Turismonál még mindig az tetszik a legjobban nekem.
Tikal #18764 Na igen. -
#18764 basszák meg ezeket az árakat de tényleg... -
ldavid #18763 mármint külsőre fura? nekem bejön (kicsit talán mclarenes?).
ezerszer inkább ez, mint a múltkori osiris, az nem igazán tetszett semmilyen téren. -
Jude666 #18762 mondjuk nincs mods folderem, de csinálok egyet -
Jude666 #18761 az engem nem zavar, nem tetszik az online része :) -
Jude666 #18760 köszi, meglesem a dolgot :D -
#18759 Patch Note
ldavid #18758 Szerintem fura. Bár most mindenkinek az lesz mert az a király :I -
ldavid #18758 jó ez a T20 csak nekem online-ban soha nem lesz rá pénzem -
#18757 Savage-ben a másodpilóta most már tudja kezelni a rakétákat :D Király :D -
#18756 ITT lesz a többi jármű vidije.