Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
bár jobban megnézve nem is rossz a PC exclusive címek listája 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tikal: Most néztem utána neten és mindenki azt írja hogy nem lehet. Szerinted hogyan működik?
én úgy látom, hogy csúszó címek, exkluzív címek hiánya (ilyen star citizen meg crysisokon kívül)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Rossz hír számomra, hogy nem lehet használni a távcsövet a normál fegyvereken. 😞(
Nyugodtan fejezd be, senki nem tart vissza 😊
nem járok moziba, de sztem többi filmmel egy árban ment és nem volt premier felár, ha ott egyáltalán alkalmazzák ezt az árképzési stratégiát.
lassan befejezném a vitát, mert untatom a többieket
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 23:04:57
Mikor kijött a Csillagok Háborúja felújított változata akkor is féláron mentél moziba? Vagy az Alien-re, Die Hard-ra? 😉
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Be kell menni hegyek/utak közé (sivatagban pl), úgy viszonylag könnyen le lehet rázni őket.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van valami jó módszer lerázni a rendőröket? Ötös szinten próbáltam víz alatt elbújni, de esélytelen így is. Kár hogy a fél hadsereg rám támad ilyenkor, jó lenne ha egyszer elfogynának, ha lövöm őket.
fehér cset,alig látni,ráadásul jobb oldalt,nem szeretem jobb oldali csetet,nem lehet átrakni balra?
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2015.04.25. 22:01:52
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
annyi javít a megítélésen, hogy legalább a DLC-k benne vannak, meg az FPS mód.
Þór vígi þessi rúnar
délután én is befejeztem, de csuklott a családfája rendesen annak, aki ezt a fantasztikus egeres irányítás kitalálta.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
És az is fura, hogy olyanok panaszkodnak az árára, akik meg se vették. Szóval ingyen végigjátszottad, örülj neki, ne sírj.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.25. 19:40:42
Én pl valamiért feltudom fogni új játéknak mert edíg PCn nem volt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szegény player látta, hogy vagy 4 rendőr jön mögötte, lehúzódik. Megállok mellette és fossá lövöm. 😄 😄 😄
hehe... 😄
Kurva nagy volt! 😊 Legalább 6-8 playert irtottam ki úgy, hogy rendőrökkel a seggembe menekülrem a rendőrautóval. Aztán valaki megunta és szétküldött a faszba egy bazooka-val. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.25. 19:22:48