Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.27. 09:47:04
Két általad említett példánál lentebb fog menni az árfolyam mindkét esetben, tehát akkor kell venni, mikor nagyon olcsó. Nézni kell a részvények adatlapját. Ha elérte a minimum árat, akkor nagy eséllyel már nem megy lentebb (persze mehet) és idővel fel is fog majd menni. Befolyásolni meg nem lehet a tetteinkkel (pl. reptéren szétlőni a repülőket), mert nem változik semmit az árfolyam. Legalábbis amit eddig próbáltam az semmit sem befolyásolt a tőzsdén sajnos.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor fel kell hivni a biztositot es
1: ha sajat hibadbol ment tonkre, sullyedt el, robbant fel, stb akkor valamennyi penzt kernek.
2: ha egy masik jatekos csinalta ki, akkor ingyen kapsz ujat.
Akkor kapsz 30 misit.
Utana pedig centes kereskedessel zilliomos lehetsz. En meguntam 2000 misinel, mert sok ertelme nincs a penznek singleben!
Þór vígi þessi rúnar
mert én se tudok dobálni csak úgy, se kocsiból. nem tudom, hogy ez feature-e, vagy az elállítgatott gombokat nem szereti.
Per Aspera Ad Inferi.
Uccsó ilyen szektás küldinél kaptam egy traktort, mögötte meg a tuning műhely előtt ott állt a Zentorno <#alien>#alien>
#hhwnd
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is tudok olyan szavakat egy mondatba tenni amitől mindenki megkérdezi, "mit is akartál mondani vagy kérdezni"
Most jön a ékszerbolt, most előtte vegyek részvényt vagy utána?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elméletileg úgy veszi, hogy completed, és utána tovább léphetsz a következő szakaszára a heistnek.
Per Aspera Ad Inferi.
Csak szállodák vannak vagy vagy azért kertes házak? 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Deposit feliratot kell keresned.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.26. 19:27:16
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hogyan lehet menteni, biztonságba menni?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.26. 19:28:16
Másnál is előfordul, hogy online megcsinálja Lester küldetését, (amikor csak el kell autózni a bankhoz meg vissza) majd megkapom a pontokat, de olyan, mintha a karakterem belezuhanna a semmibe. Fehér lesz a képernyő, szól a zene, de semmi nem történik. Ki kell lépnem a játékból, de azt is csak a feladatkezelővel lehet. Kétszer fordult ez elő. A többinél semmi gond.
Én még soha nem multiztam semmi játékkal.
pl. Mik azok az üzenetek amik szinte folyamatosan kapok?
Pénzt, küldetéseket szerezni/csinálni..... :S
Kár hogy a rendőrök nem ugyanúgy kezelnek engem, mint a játékbeli bűnözőket. Két pasira kiszállt három rendőrautó és nem egy hadsereg, helikopterekkel. 6-an kettő ellen, ez teljesen normális kezelése a bűnnek. Általában a rendőrök szoktak kijönni jól az ilyen helyzetekből, de most kinyiffantak, a két bűnöző meg bepattant az autójába és simán elhajtottak( volna, ha nem lőttem volna le őket).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk ennek egy része multi, szal szinglinél még messze vagyok a végétől.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.26. 16:25:37