Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Singleplayerre gondoltam. Ott nincs semmilyen biztosítós cucc.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.27. 09:47:04

Ha kicsit végiggondolod akkor egyszerű. Ha valamelyik céggel rossz dolgot művelsz, akkor a részvényeik ára lentebb megy, ha jó dolog történik meg felfelé.

Két általad említett példánál lentebb fog menni az árfolyam mindkét esetben, tehát akkor kell venni, mikor nagyon olcsó. Nézni kell a részvények adatlapját. Ha elérte a minimum árat, akkor nagy eséllyel már nem megy lentebb (persze mehet) és idővel fel is fog majd menni. Befolyásolni meg nem lehet a tetteinkkel (pl. reptéren szétlőni a repülőket), mert nem változik semmit az árfolyam. Legalábbis amit eddig próbáltam az semmit sem befolyásolt a tőzsdén sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dartonite
Nem.
Akkor fel kell hivni a biztositot es
1: ha sajat hibadbol ment tonkre, sullyedt el, robbant fel, stb akkor valamennyi penzt kernek.
2: ha egy masik jatekos csinalta ki, akkor ingyen kapsz ujat.
Carlos
Szerintem hagyd a tozsdet a fo kuldiszal utanra.
Akkor kapsz 30 misit.
Utana pedig centes kereskedessel zilliomos lehetsz. En meguntam 2000 misinel, mert sok ertelme nincs a penznek singleben!

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
emígy elég rossz lett volna bedobni a gránátot a szellőzőbe 😄
MerlinW
Itt lehet célozni a gránáttal. Jobb klikk nyomva tart, ballal dob.

[merlinw.org]

RatBaG
na és hogy?
mert én se tudok dobálni csak úgy, se kocsiból. nem tudom, hogy ez feature-e, vagy az elállítgatott gombokat nem szereti.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW

[merlinw.org]

Eddig úgy vettem észre, hogy a Trevorral elkötött vadászgépet ha lezúzom, akkor mindig visszaspawnol Trevor hangárjába. A kérdésem az lenne, hogy a neten vásárolt autókkal is ez a helyzet (amik amúgy a megvásárolt 4 helyes garázsokban vannak)? Ha egy neten vásárolt autó pl. felrobban, akkor mi lesz vele? Visszaszületik a garázsba?

tommygear
Mivan? Beállításokban van throw grenade opció G betűre állítva, mindegyik gta-ban volt erre opció, de közben megoldodott a probléma...
allock
Kifflom!
Uccsó ilyen szektás küldinél kaptam egy traktort, mögötte meg a tuning műhely előtt ott állt a Zentorno <#alien>

#hhwnd

LasDen
Egyre több ilyen szó úszik be a magyar nyelvbe, és egyre jobban elterjednek. Nem igazán lehet ellene mit tenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hoppá bocsesz tényleg ez a küldi kicsit késöbb lesz
Figy, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kinyírod a LifeInvader vezérét akkor persze, hogy lemegy a részvények értéke. Ugyanez a helyzet az ékszerüzletnél is, ha kirabolod. Már ha az fent van a tőzsdén egyáltalán. Szóval a LifeInvader esetében nem az ő részvényeiket kell nagy mennyiségben venni a küldi előtt, hanem a konkurenciáét. Már ha van nekik olyan. Elméletileg mindegyik tőzsdén szereplő cégnek van 1-1 konkurenciája. Szal ha készülsz "átbaszni" egy céget, akkor konkurencia részvényeiből érdemes előtte bevásárolni.
ok.kösz
Sejtettem, hogy valami "értelmes emberi lény" által összerakott, számára értelmes "szó".... (Nem akartam odaírni, hogy hülye..)

Én is tudok olyan szavakat egy mondatba tenni amitől mindenki megkérdezi, "mit is akartál mondani vagy kérdezni"

kill3r21
Kikészít ez a tőzsde...pl most volt a lifeinvaderes cucc, vettem előtte, de lejjebb ment bukta, vettem utána még mindig lefelé megy, most öltük a vezért!
Most jön a ékszerbolt, most előtte vegyek részvényt vagy utána?
Amit Plityu írt, az egy későbbi heistnél lesz. A tűzoltó megszerzése után egy bármilyen négyszemélyes autót (kiírja a játék, ha megfelelő) kell valami mellékutcában (azt hiszem, azt is írja, ha jó helyen állsz vele) lerakni, és felhívni Lestert.
milyen auto kell megszerezni?
LasDen
hát...őőő...egy hunglish szó. Akkor a házadban ébredsz fel, mikor kezded a játékot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mi az a spawnol?

LasDen
vannak. Kezdésnél a házadban spawnolsz.

RatBaG
ismert bug.
elméletileg úgy veszi, hogy completed, és utána tovább léphetsz a következő szakaszára a heistnek.

Per Aspera Ad Inferi.

Ha házat veszek, kocsik tárolásán kívül mire jó még?
Csak szállodák vannak vagy vagy azért kertes házak? 😄

Magától elmenti.
Hogyan lehet menteni az online részt hogy mikor kilépek ne vesszen el amit eddig csináltam?

Hülye kérdés lesz, de lehet irányítani kormánnyal?

Carlos
Heistben lehet unlockolni majd!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok azt Armoros Kuruma verdának van valami előzménye mert még nem látom a megvásárolható autók között
ha jol emkékszem az üzenetekben ott van milyen autokat kell elkötni és átalakitani a mühelyben
valaki segítene abban hogy meg kell szerezni tűzoltókocsit az meg van azután mit kell csinálni?
Ok, csak most vettem észre, hogy a böngészőben a kurzornál a középső új van kinyújtva és nem a mutató. 😄
Laza
Ott nincsenek, a boltban tudsz venni ... viszont ha bemész pl egy survival játékba, és ott a szétszórt fegyókat felveszed, akkor azok megmaradnak elvileg utána ... legalábbis nekem nem volt az onlineba AK-m, a survival után meg azzal a kezemben rakott vissza a mapra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Azért Franklinnek is van pénze a kocsilopásból .. amúgy sem gyenge járgánnyal kezd már az elején is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Telefonodon keresztül. Menj fel a netre és ott a tőzsdét is tartalmazó aloldalon menj be a banknak a honlapjára.

Deposit feliratot kell keresned.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.26. 19:27:16

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogyan lehet betenni a pénzt a bankba?
Hogyan lehet menteni, biztonságba menni?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.26. 19:28:16

Bluuzia
Szevasztok.
Másnál is előfordul, hogy online megcsinálja Lester küldetését, (amikor csak el kell autózni a bankhoz meg vissza) majd megkapom a pontokat, de olyan, mintha a karakterem belezuhanna a semmibe. Fehér lesz a képernyő, szól a zene, de semmi nem történik. Ki kell lépnem a játékból, de azt is csak a feladatkezelővel lehet. Kétszer fordult ez elő. A többinél semmi gond.

Szerintem csak venni tudsz, vagy elszedni az elhalt játékosoktól.

Vannak szétszórva fegyverek, páncélok az online térképen?

köszi
LasDen
lvl 12 és kell egy high-end lakás

Eltudja valaki mondani hogy mit/hogy is kell csinálni a multiban?
Én még soha nem multiztam semmi játékkal.
pl. Mik azok az üzenetek amik szinte folyamatosan kapok?

Én a Multi részhez nem nyúltam, még. mert nem tudom mit és hogy lehet csinálni benne.
Pénzt, küldetéseket szerezni/csinálni..... :S

Multiban a Heist küldetések hogyan érhetők el?
lalakov
Vissza a játékhoz.
Kár hogy a rendőrök nem ugyanúgy kezelnek engem, mint a játékbeli bűnözőket. Két pasira kiszállt három rendőrautó és nem egy hadsereg, helikopterekkel. 6-an kettő ellen, ez teljesen normális kezelése a bűnnek. Általában a rendőrök szoktak kijönni jól az ilyen helyzetekből, de most kinyiffantak, a két bűnöző meg bepattant az autójába és simán elhajtottak( volna, ha nem lőttem volna le őket).
SzirmosSzisza
Mert ez nem CoD? Ki kell választani és utána lehet dobni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommygear
van tippetek arra, hogy nekem G-vel miért nem dob gránátot?
valaki segítene abban hogy meg kell szerezni tűzoltókocsit az meg van azután mit kell csinálni?
Egy hete vettem meg, 50 óránál tartok. Nem egészséges ez. 😄
Mondjuk ennek egy része multi, szal szinglinél még messze vagyok a végétől.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.26. 16:25:37
<#wilting>