27719
  • Szabi #19438
    nálam a frissítés előtt se látszottak, de még utcán fotózva se :D
  • ldavid
    ha lakásban vagy garázsban fényképeztek, nálatok sem látszanak a billentyűk a sarokban?
    frissítés előtt még jó volt
  • Plata
    Gond ott van hogy este játszom.Este 9 10-től kb éjfélig.Nem akarom Ts-el a családot felzavarni,van hogy gyerek itt alszik ebben a szobában ahol a gép van.
  • patchaou
    Ott a pont :) Ez eszembe sem jutott.
  • Szabi #19434
    nem a szint a gond, hanem a publik... multy játékot haverok és ts nélkül nem játszunk.. :D
  • ldavid
    rossz részvényekbe kell fektetni (gyakorlatilag = a semmivel)
  • Plata
    Valaki azt írta itt egyszer hogy kis szintűekkel nem megy Heist-re,na én tegnap voltam két akkora állat nagy szintűvel hogy többet nem is akarok ilyet.Series a funding - Bikers heist-re elmentem mert unatkoztam,volt 2xx és 16x szintű játékos megy egy kicsi,azt hiszem talán 13 vagy 17.Insurgentel akartam menni mert messzire kell benne utazni és azzal le tudom rövidíteni az utazást mert bírja a gyűrődést ha hegyen völgyön átvágok,erre kezdéskora kocsim sehol,valahol a semmi közepén egy hegyen parkol.
    Na jó akkor megyek a nagy szintűvel,tuti jól vezet,hát szopás volt,mire elértünk Trevor házához kb csak 4 kerék meg az alváz maradt a kocsiból,mi értünk utolsónak oda,elindultunk a csónakhoz,beszállunk erre a két nagy összeveszik a vízen ki vezesse,egymást kidobálták a csónakból.
    Mikor megunták végre elindultunk,a motorosokat simán levertük.De utána megint jött a balhé,én a kis szintű mellé ültem a két barom meg a másik Van-ba került,elindulunk,erre megint kidobják egymást kocsiból, és bukta.
    Újra kezdés,fogtam beugrottam a közelebbi van-ba és tipli,velem jött a kis szintű,és eltipliztem vele ahova kell,rövidebb úton,ez a két baromra meg percekig kellett várni.De végül sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 07:39:03
  • Zozo0122 #19431
    Köszi, az lesz akkor :)
  • patchaou
    A legkönnyebb, ha veszel egy garázst amint a játék engedi, majd veszel egy autót. A semmire sajnos tudtommal nem lehet elverni.
  • Zozo0122 #19429
    Sziasztok!

Végre én is el tudom normálisan kezdeni, az új géppel full hd-ban, 60+ fps van minden ultrán :) Maradandó élmény lesz ez, előre látom, már alig vártam :) Kezdem is a szokásos kezdő kérdéssel:
    - Hogy a leggyorsabb megszabadulni Franklin 500 000 dollárjától? A lényeg, hogy amint megkapom az irányítást Franklinnel meg tudjak szabadulni attól a zsétől, nekem nem kell.
  • Zsoxx
    Térképen jelzi, de ki is lesz írva a kezdet előtt párperccel.
  • JaSoN HuNTeR #19427
    Hol lehet metalálni az FREE eventeket a pályán?
  • kifli
    Anisotropic filtering
  • Plata
    Én strory módban nem azt csináltam hajóval,tök gázzal bele ugrattam a tóba vagy tengerbe ha találtam ugratót.
    Kár hogy az életmentőst nem lehet haza vinni,pedig azt szerettem volna.
  • Szabi #19424
    az életmentős járgány a csatorna tenger felőli bejárata melletti épületnél spawnol, csak bombát lehet rá tenni, meg eladni, garázsba nem rakhatod :D

főként a nagy tónál spawnolja a hajóvontatós járgányokat, ha betolatsz a pótkocsival a vízbe, használhatod a hajót is :)
  • ldavid
    Rockstarék nem igazán voltak oda a filmért :)
  • Plata
    Azt hiszem ilyesmi volt.
    Tegnap pacific standard job közben megint láttam traileren hajót húzó autót,bezzeg freemode-ban sosem találkozom vele.idegesítő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.16. 10:29:01
  • miki10
    Melyik grafikai beállitással tudom át állítani hogy az előttem lévő út és a rajta lévő út burkolati jelek ne legyenek homályosak?
    Ahogy megyek a kocsival, az előttem homályosak és csak akkor részletes az út ha már nagyon közzel vagyok hozzá.
    distance scaling maxon van és így is homályos. mit kell át kell állítanom hogy az előttem lévő út részletesebb legyen?
  • Malakai
    Nem életmentős SUV volt? :)
  • Plata
    Nem kis busz,valami terepjáró volt,és deszkák voltak rajta,nem tudtam megnézni rendesen,a városban ment vele játékos.Megtetszett,de nem sokat láttam belőle.Épp az ATM-hez mentem mikor el száguldott mellettem.Mire elraktam a pénzt már nem volt sehol.
  • Szabi #19418
    mármint a vw kisbuszt amin egy deszka van?

gyakorlatilag bármikor és bárhol dobhatja hogyha látsz a forgalomba vw kisbuszt :D
  • Plata
    Köszi a tippet,megpróbálom.
  • ldavid
    az alamo sea körül láttam egyet pár napja. szerintem mindenképp valahol vidéken keresd (vagy esetleg az autópályákon).
  • Plata
    Van valami ötletetek honnan lehet szerezni olyan kocsit amin szörfdeszkák vannak?
    Lopni kell valahonnan a tengerpartról?
  • Szabi #19414
    szép hosszú lista
  • ldavid
    itt összeszedték a változásokat/javításokat
    az a baj a flippin hell awardot nem látom köztük :/
  • Plata
    High-end apartman kell,azt hiszem 200 ezerért már van szép.Az első nekem 205 ezer volt.Ott lesz egy szoba ahol elkezdhetsz Heist-elni,de először csak Fleeca job heist lesz,ha azt megcsinálod nyílik meg a következő.És szépen sorban nyílnak majd meg,kivéve ha meghívnak heistre és úgy megcsinálod az összeset,akkor egyből elérhetővé válik mind.De Fleeca job után vegyél egy armored kurumát,mert anélkül szopás a folytatás.A kuruma meg 525 ezer.
  • JaSoN HuNTeR #19411
    nektek sem megy a demo magyarosítás a patch után?
  • ldavid
    én már vagy egy órája azzal játszottam.

- a penned in az elég jó, bár a végén a tömegnyomor kicsit idegesítő (ez az amikor a zsugorodó búra alatt kell maradni).
    - volt olyan hogy törés nélkül kellett leghosszabb távot vezetni (nyertem! :D)
    - aktatáskát a leghosszabb ideig magadnál tartani (szinte deat match lett belőle)
    - leghosszabb egykerekezés motorral

volt még legnagyobb kár okozás (drága kocsik és drága ruhák a játékosokon számítanak)
    meg minél több drive-by kill játékosok közt, ezeket kihagytam inkább

Béluska74 #19408 vegyél egy high end ingatlant, onnan lehet heist-okat indítani (neten dynasty8 weboldalon)
    a térképen csak azok látszanak amik a közeledben vannak, a neten az összeset megtalálod
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.15. 17:06:19
  • Overburner
    Dubstát nem érdemes már. Kék dominatort 1x láttam a Los Santos Customs előtt a belvárosban.....azóta sem :D De tényleg a legjobb a Sentineles erre a lopkodós pénz szerzésre. Nekem Sandking 1x sem spawnolt még pedig elég sokszor mentem arra. :D

tutituti #19405 Halottas kocsi nekem meg volt elvileg az is csak úgy spawnol már ha valakinek megvan és a templom környékére kocsikázik vele. Dubsta is igy müxik már. Nem tetszett azt eladtam xD.
  • Béluska74
    Mikor lehet komolyabb rablásokba belekezdeni. Olyasmire gondolok amik igazán nagy lóvét adnak. Játszok vele,kb 13-as szinten vagyok,de eddig olyan kis "csip-csup" melók voltak meg pár verseny. Igazán balhés balhé mikor lesz vagy hogy tudok indítani vagy mi,merre,hogy. Nem jöttem rá magamtól. Az is fura,hogy a térkép hol jelöli a megvehető ingatlanokat hol meg nem.
  • tutituti
    volt ez már párszor mondva :)
    bár engem csak az érdekel hogy a jó öreg badass Duke-om maradjon meg(az az unlocker lett bemásolva anno,azóta is ott parkol).A többi legal dolog úgyhogy nem izgulok,az az egy pink dubsta meg nem nagy veszteség.

Amúgy mikor jön?rálesnék mi történt
  • Szabi #19406
    arra azért készülj, hogy a mai frissítéssel a moddolt cuccok is el kéne majd tünjenek :D
  • tutituti
    mert mókás a rare kocsikat összegyűjteni.heteket küzdöttem hogy meglegyen a halottaskocsi.az az egy hiányzik.minden más meglett.még egy moddolt autó is amit a csalótól loptam el :)
  • Plata
    Hát én poén kedvéért szoktam autót rabolni,de boltba nem jutok el vele,tegnap is el loptam egy kocsit,ami kellett volna Simeon-nak,kaptam is 2 csillagos körözést.De útközben megláttam az úton hagyva egy csini helikoptert és ott hagytam a kocsit.Elmentem ejtőernyőzni.
  • Szabi #19403
    pl. mert ez a játék alapja ? :D

plusz jó móka.. út egyik felén a garázs ahova gyűjtőm őket ha épp rátalálok valamire, a másik felén a modshop ahol eladom őket, 12--17ezer pénz naponta(játékbeli időben) max néhányperces kocsikázásért :)

#19401: még egy ok arra hogy jönni kell TS-re, az se gond ha nem beszélsz, de legalább nekünk ne kelljen irogatnunk.. :D
  • Plata
    Tegnap kerestem majd félmillát,igaz a végén így is majd 100k minuszra jöttem ki,mert elköltöttem hülyeségekre.
  • ldavid
    grand theft auto :)

(én amúgy még mindig nem kezdtem el a heistokat)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.14. 22:25:18
  • Plata
    De mi a bánatért lopkodtok autót mikor egy Heist ad több száz ezret?
  • Szabi #19399
    majd holnap estefelé gyere TS-re és segítünk találni ;)