27719
  • bajgunar

Vótmá?
  • Lengyel2
    Michael se éri be vele. :D Legalábbis nálam nem. :P
  • ldavid
    ez az egyik amire gondoltam (Liz), a másik meg a random eventes Ursula (utóbbit nem csak Franklinnel lehet, de Trevorral is)
  • Béluska74
    Lehet benne "limitáltan" csajozni is. Ha megveszed a Taxi vállalatot akkor időnként felhív a főnök,hogy segíteni kellene ezt meg azt elfuvarozni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz közötte egy párocska akinek lerobbant az autója,amikor odaérsz a faszit el kell kalapálni (nem tudom miért már régen volt) és a csajszit meg hazavinni,ekkor beírja a számát a telefonodba és fel lehet hívni néha napján.
  • ldavid
    van kettő akiket fel lehet szedni és hazavinni, meg a striptiz táncosokból is elérhető néhány
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.20. 23:54:11
  • VirághAttila
    Szerintem kerekebb lett volna a sztori, ha már kurva is van.
    És mindig szerettem ezekkel "real"-bal gamelni.
  • Zsoxx
    Michaelnek van neje, érd be azzal.
    Én az SA-ban se szarakodtam velük, kinyírtam őket, gond letudva.
  • VirághAttila
    Sziasztok.

A barátnőzés miért maradt ki a játékból?
    Normális lakásokat sem lehet már venni, mint anno a San Andreasban, vagy a cégeken kívül lesznek majd, csak még nem jutottam odáig a sztoriban?
    Lentebb olvastam, hogy garázs is csak egy lehet, szóval amit az első lakástól nem messze vettem Franklinnel, illetve az új háza, ami a hegyeknél van, azokon kívül járművet nem tudok majd máshol tárolni?
    Ha jól olvasom, a garázsból elhozok egy kocsit, s valahol ott hagyom, legközelebb újból ott lesz, míg mozgásképtelenné nem teszem?

Hálásan köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
    Üdv.
  • Overburner

• Zozo0122 #19469
    1, Igen, azóta látom, hogy Michael máshol tud venni.
    2, Időközben megtörtént.
    3, Nem, és a garázs is üres volt, így valszeg bugba futottam bele. Nem töltöttem vissza, mert így végül is megszabadultam a pénztől, a cél ez volt.
  • ldavid
    1. igen, mindenkinek egy lehet

2. szerintem elég ha felrobbantod, vagy vízbe hajtol vele

3. ezt így passzolom. gondolom még nem volt tele a garázs, mert akkor nem is tudtad volna megvenni.
    esetleg nem másik karakterrel vetted meg?
  • Zozo0122 #19467
    Na most vettem egy garázst Franklinnel, lenne is pár kérdésem:

1, A többi garázst már nem tudom megvenni Franklinnel? Tehát 1 karakternek 1 garázsa lehet? Szerencsére a házamhoz közelit vettem meg.
    2, Beálltam a garázsba egy motorral, amit a paparazzo srác adott. Nem akartam, hogy eltárolja, csak bementem, majd kijöttem. Aztán eldobtam a motort, de ott áll a garázsban, ha visszamegyek. Hogy tüntethetem el?
    3, Vettem az 500000-ből egy Inferust, mondom majd néha baromkodok vele. Jött az email, hogy elvitték a garázsba stb. Csakhogy, amikor bemegyek a garázsba, akkor nincs meg a kocsi, persze a nyomorék motor ott van...Mit kezdjek ezzel?
  • RatBaG #19466
    http://i.imgur.com/pWkLU53.gifv
  • Szabi #19465
    viszont ha jönne valaki hejsztőlni akkor bökjön meg a szósál klubban :D
  • ldavid
    most már mehetsz majd ilyenre te is :D
  • Szabi #19463
  • Szabi #19462
    jaja, jó árak vannak.. szóval jó lenne tolni néhány heist-et :D
  • ldavid
    muszáj volt vennem egy Buzzardot. ki tudja mikor lesz megint ilyen akció, meg hát a többi helikopter sem sokkal olcsóbb.
    pedig nem terveztem most költekezni
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.19. 08:51:02
  • Szabi #19460
    egész kellemes ez a hétvégi akció :D
  • Zsoxx
    Iszol te eleget?
  • Zozo0122 #19458
    Tárgytalan, gondolom napszakhoz van kötve a dolog, azóta megint felbukkant. Nagyon zsír eddig a játék, de Franklinék szlengjei néha nem kis nehézséget okoznak, mire felfogom őket :D Állandóan visszaolvasom a párbeszédeket :D
  • Zozo0122 #19457
    Hogy is van ez a questekkel? A kérdőjelesek érdeklnének Strangers and freaks elvileg. Mikor először megkaptam Michael irányítását, mikor Franklinnel kiraboltuk őt, akkor ha átváltottam Franklinre, akkor láttam a térképen egy kérdőjeles küldetést, mellette egy T betűt, aki Tonya volt, mert egy küldijét már megcsináltam korábban. De én itt Michaellel mentem tovább, majd később Franklinre visszaváltva már nincs a térképen a Tonya küldetés...
  • ldavid
    fura. tegnap 79-es rank végén jártam.
    ma szinte csak a daily-ket csináltam, meg nyertem egy penned-int. és már 82-es vagyok.
    a 80-ra és 81-re egyáltalán nem emlékszem.
  • J i GS a W
    kösz a helpet srácok tegnap kicsit sok volt a söricilin :D
  • Nitrobrain
    routerbe nincs valami szép dolog beállítva (pl. port letiltva? :D
  • Zerno
    Sziasztok!

Valakinek van ötlete mégis mi lehet a gond?
    tüzfal viruskereső kilőve
    eredeti a játék!

• ldavid
    sárgás-zöld :P
  • Szabi #19451
    az sárga, nem zöld :D

#19450: ha egy utcával odébb mész majd visszajössz már lehet is új autó
  • Bal0924
    Milyen időközönként jelennek meg az autók?
  • ldavid
    én egy kék sandkinget zsákoltam, meg vagy két kék sentinelt.
    ...azért hogy drágábban tudjak megszabadulni az egyik házamtól, de nincs rá hatással, mert átviszi a kocsikat az újba :/

a zöld sentinel amúgy tetszik, abból meg fogok tartani egyet.
  • Szabi #19448
    úgy tűnik ma szerencsém volt :D
  • Béluska74
    Lassan elmorzsolok egy halk imát és reménykedek abban,hogy a játék fel fogja ismerni a mentett állásaimat. Kimásoltam az egész rockstar mappát és ha lejött a játék vissza is másolok mindent...
  • ldavid
    nevetséges..... pont akkor fagy le az egész és bezárni is alig lehet amikor nyerésre állok
  • Bal0924
    Miért csinálta?
    Megnéztem a napi küldetéseket. elkezdtem csinálni. mire kettővel végeztem, újra ránéztem.
    És teljesen más napi küldetéseket mutatott.
  • Szabi #19444
  • Plata
    Kik ezek a barmok?
  • PeeTeR
    mert jo es nezzetek es ennyi es ja

• Nitrobrain
    alapértelmezetten H asszem. Kicsit lenyomva kell tartani és csak akkor műxik ha állsz vagy nagyon lassan mész
  • ldavid
    azt hogy? nálam nem volt gond, de most csak fekete csík van helyükön

erre gondolok, az alsó sor

J i GS a W #19439 nekem úgy rémlik, alapból a H nyomvatartva (vagy amivel a fényszórót is kapcsolod)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.17. 17:57:40
  • J i GS a W
    nem a "g" betűvel engedem le a kocsik tetejét ? vagy legalábbis eddig nem azzal kellet ? nálam az update óta nem jó.