Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Üdv.: kozako
"Modding
A legutolsó frissítés egyik mellékhatása volt, hogy a rajongói közösség által a játékhoz készített módosítások egy része működésképtelennél vált. A készítőknek ezzel csupán az a célja, hogy a GTA Online-ban szabálytalanul előnyt szerző játékosokat visszaszorítsa. A single playerben használt kiegészítőkért eddig sem, és ezután sem fog büntetés járni."
Lehet hogy akit eddig bannoltak, oké hogy singlében modoztak, de valszeg bent hagyták a fileokat, mikor online-ra felléptek!
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.09. 08:12:48
egy kis jó hangulatú heist
de amúgy 2 másodperc rákeresni vagy ingame esc/stats/awards/heist awards
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Olyat keress hogy 1-2,1-4,1-6 stb.
Azokat egyedul is el tudod inditani.
online/jobs/play jobs/rockstar created/missions
Valahol ott biztosan fogsz talalni kedvedre valot.
Azt hogyan tudom elkezdeni egyedül?
Hol tiltsam le, mit?
Mutassad meg te hol találtál olyat. 20as szintű vagyok. Eddig még 1-el se találkoztam. 😞
tegnap pont mentem vele versenyen
#hhwnd
bocsesz az elgépelésekért és a tördelés hiányáért :\
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.07. 23:22:03
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mocsok jól néz ki ez az orosz cumó 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.07. 21:24:54
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.07. 21:19:29
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.07. 20:30:49
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
UI: TS-re meg eleve nehezen mennék fel, ha Merlin b***za elküldeni a jelszót. Lehetetlent ne kérj tőlem.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A TS-t feltettem de nem értek hozzá.
Csatlakoznék egy társasághoz!
De nem tudom hogyan kell. :S
én örülök, ha legalább crew-val, ts-sel tudunk heistet tolni, szívesen adok több százalékot, nem majd még rajtuk nyerészkedem...
a különbséget meg 2-3 sima mission kitermeli. egyébként is elég könnyen lehet gyorsan pénzt szerezni.
btw, jó volna, ha többen jönnének fel az sg ts-re. a social club bődületesen fos kialakításának köszönhetően hiába vagyunk egy crewban, gyakorlatilag alig lehet az emberekkel kommunikálni, ha nincsenek friendsbe is felvéve. azt se látni, hogy ki van online. este már alig lehet összevadászni 3-4 embert... HASZNÁLJÁTOK A TS-T!
Per Aspera Ad Inferi.
http://i.imgur.com/H9YK9SN.jpg
hard
http://i.imgur.com/saz5nFi.jpg