27719
-
Vótmá? -
Lengyel2 #19477 Michael se éri be vele. :D Legalábbis nálam nem. :P -
ldavid #19476 ez az egyik amire gondoltam (Liz), a másik meg a random eventes Ursula (utóbbit nem csak Franklinnel lehet, de Trevorral is) -
#19475 Lehet benne "limitáltan" csajozni is. Ha megveszed a Taxi vállalatot akkor időnként felhív a főnök,hogy segíteni kellene ezt meg azt elfuvarozni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz közötte egy párocska akinek lerobbant az autója,amikor odaérsz a faszit el kell kalapálni (nem tudom miért már régen volt) és a csajszit meg hazavinni,ekkor beírja a számát a telefonodba és fel lehet hívni néha napján. -
ldavid #19474 van kettő akiket fel lehet szedni és hazavinni, meg a striptiz táncosokból is elérhető néhány
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.20. 23:54:11 -
VirághAttila #19473 Szerintem kerekebb lett volna a sztori, ha már kurva is van.
És mindig szerettem ezekkel "real"-bal gamelni. -
Zsoxx #19472 Michaelnek van neje, érd be azzal.
Én az SA-ban se szarakodtam velük, kinyírtam őket, gond letudva. -
VirághAttila #19471 Sziasztok.
A barátnőzés miért maradt ki a játékból?
Normális lakásokat sem lehet már venni, mint anno a San Andreasban, vagy a cégeken kívül lesznek majd, csak még nem jutottam odáig a sztoriban?
Lentebb olvastam, hogy garázs is csak egy lehet, szóval amit az első lakástól nem messze vettem Franklinnel, illetve az új háza, ami a hegyeknél van, azokon kívül járművet nem tudok majd máshol tárolni?
Ha jól olvasom, a garázsból elhozok egy kocsit, s valahol ott hagyom, legközelebb újból ott lesz, míg mozgásképtelenné nem teszem?
Hálásan köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
Üdv. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #19469 1, Igen, azóta látom, hogy Michael máshol tud venni.
2, Időközben megtörtént.
3, Nem, és a garázs is üres volt, így valszeg bugba futottam bele. Nem töltöttem vissza, mert így végül is megszabadultam a pénztől, a cél ez volt. -
ldavid #19468 1. igen, mindenkinek egy lehet
2. szerintem elég ha felrobbantod, vagy vízbe hajtol vele
3. ezt így passzolom. gondolom még nem volt tele a garázs, mert akkor nem is tudtad volna megvenni.
esetleg nem másik karakterrel vetted meg? -
Zozo0122 #19467 Na most vettem egy garázst Franklinnel, lenne is pár kérdésem:
1, A többi garázst már nem tudom megvenni Franklinnel? Tehát 1 karakternek 1 garázsa lehet? Szerencsére a házamhoz közelit vettem meg.
2, Beálltam a garázsba egy motorral, amit a paparazzo srác adott. Nem akartam, hogy eltárolja, csak bementem, majd kijöttem. Aztán eldobtam a motort, de ott áll a garázsban, ha visszamegyek. Hogy tüntethetem el?
3, Vettem az 500000-ből egy Inferust, mondom majd néha baromkodok vele. Jött az email, hogy elvitték a garázsba stb. Csakhogy, amikor bemegyek a garázsba, akkor nincs meg a kocsi, persze a nyomorék motor ott van...Mit kezdjek ezzel? -
#19466 http://i.imgur.com/pWkLU53.gifv -
#19465 viszont ha jönne valaki hejsztőlni akkor bökjön meg a szósál klubban :D -
ldavid #19464 most már mehetsz majd ilyenre te is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19463 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19462 jaja, jó árak vannak.. szóval jó lenne tolni néhány heist-et :D -
ldavid #19461 muszáj volt vennem egy Buzzardot. ki tudja mikor lesz megint ilyen akció, meg hát a többi helikopter sem sokkal olcsóbb.
pedig nem terveztem most költekezni
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.19. 08:51:02 -
#19460 egész kellemes ez a hétvégi akció :D -
Zsoxx #19459 Iszol te eleget? -
Zozo0122 #19458 Tárgytalan, gondolom napszakhoz van kötve a dolog, azóta megint felbukkant. Nagyon zsír eddig a játék, de Franklinék szlengjei néha nem kis nehézséget okoznak, mire felfogom őket :D Állandóan visszaolvasom a párbeszédeket :D -
Zozo0122 #19457 Hogy is van ez a questekkel? A kérdőjelesek érdeklnének Strangers and freaks elvileg. Mikor először megkaptam Michael irányítását, mikor Franklinnel kiraboltuk őt, akkor ha átváltottam Franklinre, akkor láttam a térképen egy kérdőjeles küldetést, mellette egy T betűt, aki Tonya volt, mert egy küldijét már megcsináltam korábban. De én itt Michaellel mentem tovább, majd később Franklinre visszaváltva már nincs a térképen a Tonya küldetés... -
ldavid #19456 fura. tegnap 79-es rank végén jártam.
ma szinte csak a daily-ket csináltam, meg nyertem egy penned-int. és már 82-es vagyok.
a 80-ra és 81-re egyáltalán nem emlékszem. -
#19455 kösz a helpet srácok tegnap kicsit sok volt a söricilin :D -
Nitrobrain #19454 routerbe nincs valami szép dolog beállítva (pl. port letiltva? :D -
Zerno #19453 Sziasztok!
Valakinek van ötlete mégis mi lehet a gond?
tüzfal viruskereső kilőve
eredeti a játék!
-
ldavid #19452 sárgás-zöld :P -
#19451 az sárga, nem zöld :D
#19450: ha egy utcával odébb mész majd visszajössz már lehet is új autó -
Bal0924 #19450 Milyen időközönként jelennek meg az autók? -
ldavid #19449 én egy kék sandkinget zsákoltam, meg vagy két kék sentinelt.
...azért hogy drágábban tudjak megszabadulni az egyik házamtól, de nincs rá hatással, mert átviszi a kocsikat az újba :/
a zöld sentinel amúgy tetszik, abból meg fogok tartani egyet. -
#19448 úgy tűnik ma szerencsém volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#19447 Lassan elmorzsolok egy halk imát és reménykedek abban,hogy a játék fel fogja ismerni a mentett állásaimat. Kimásoltam az egész rockstar mappát és ha lejött a játék vissza is másolok mindent...
-
ldavid #19446 nevetséges..... pont akkor fagy le az egész és bezárni is alig lehet amikor nyerésre állok -
Bal0924 #19445 Miért csinálta?
Megnéztem a napi küldetéseket. elkezdtem csinálni. mire kettővel végeztem, újra ránéztem.
És teljesen más napi küldetéseket mutatott. -
#19444 -
Plata #19443 Kik ezek a barmok? -
#19442 mert jo es nezzetek es ennyi es ja
-
Nitrobrain #19441 alapértelmezetten H asszem. Kicsit lenyomva kell tartani és csak akkor műxik ha állsz vagy nagyon lassan mész -
ldavid #19440 azt hogy? nálam nem volt gond, de most csak fekete csík van helyükön
erre gondolok, az alsó sor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
J i GS a W #19439 nekem úgy rémlik, alapból a H nyomvatartva (vagy amivel a fényszórót is kapcsolod)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.17. 17:57:40 -
#19439 nem a "g" betűvel engedem le a kocsik tetejét ? vagy legalábbis eddig nem azzal kellet ? nálam az update óta nem jó.