27719
-
lacinkacinka #19645 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a videoban látott CoDGhost-os símaszk, és ruhák, elérhetők valahogy single player modban is, vagy csak online???
https://www.youtube.com/watch?v=ajc4ChQ74d8 -
Plata #19644 Van zenés változatban.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 08:05:28 -
#19643 :DDDDDD -
#19642 Csak ugy tudod megcsinálni ha offline modba teszed a socialt mert különben visszafrissit ,ja és a multit felejtsd el mert nem enged be a modokkal,nekem tele van autóval törésmoddal és szinte életszerü..
-
#19641 Sziasztok,
biztos sokan használtok modokat, illetve próbáltatok már ki párat. (igen, és a sajtburgerben sajt van... :P )
A lényeg, hogy én ma szántam volna rá magam erre, de valami nem stimmel... mikor beillesztem a szükséges fájlokat OpenIV-ben, utána updatelni akar a játék, és vagy cancel, és akkor nyilván semmi, vagy update-el, amivel meg elveszik a mod... hogy lehet ezt kiküszöbölni, vagy egyáltalán hogy kell rendesen telepíteni egy modot (ja, és egyébként csak autó-modokról van szó)
köszönöm szépen! -
#19640 omgwtf -
ldavid #19639 kibaszott #?%*!+/ hackerek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19638 Semmi baj,hátha valaki ....én nem multizom ezért csinositom magamnak a játékot
-
#19637 Küldiben voltunk azt hiszem a DealBreakerben de ja public lobbyból mentünk oda. De előtte már meg csináltunk vagy 30 küldit és rajtam kivül senki sem látta ezt a lényt xD. Ráadásképpen lent az ellenségek között voltak olyanokat akiket ugyancsak nem látott senki és lőttek engem hiába lőttem őket fejbe nem haltak meg. Én csak pislogtam. Hogy wtf is going on..
ronso #19636 Sajna nem tudok segíteni egy módot nem raktam fel ezidáig. Bocsi :(
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.11. 10:09:45 -
#19636 Sziasztok
Modolgatom a gta 5öt autok ,vér mod minden müködik ,de nem tudom müködésre birni az üzemanyag modot,valakinek esetleg ez müködik?És leirná hogy kell rábirni a müködésre Köszönöm..
-
#19635 De akkor a garázsomba is halott bohócok feküdtek...:D -
#19634 publik lobby volt ?
nekünk egyszer bohócokat spawnolt egy csaló :DD -
#19633 Jól tettétek :D Terjeszteni kell az igét!
Egyébként napi Dafuq:
Küldizek haverral egyszer random az út közepén ott van nagy láb. De senki sem látta csak én.
#19632 Amióta szereztél 1et nekünk...azóta már összekukáztunk vagy 20at :DD -
#19631 Szép Sabre. Majd én is feldobom az enyém :P Ejnye Dubsta2 -
Bal0924 #19630 Köszi. holnap utánanézek :)
Majdnem mindig tudom egy kép részletből, hogy hol találom.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.10.09. 21:53:15 -
#19628 a sziget északi részén, a tuningshop előtt dobálja napközben (10-19 között), ha nem látod ott, menj odébb pár utcányit, majd irány vissza :) -
Bal0924 #19627 1x én is megtaláltam de nem hittem volna hogy el lehet adni.. :( -
#19626 Látszik sűrűn járok oda :D -
#19625 jaja, ezt "mindig" oda rakja :) -
#19624 Ezt találtam ma csak randomban a Paleto Bay tuning mühely parkolójába. Azt hittem valaki itt hagyta a verdáját de aztán beszálltam és kiderült hogy el is tudom adni. Még sose láttam lol. :D 13000 $-t ért.
Plata #19623 Basszus,pont ilyen hajót próbálok lopni már mióta és sosem találok,csak heist közben.Klassz GIF. -
#19622 http://gfycat.com/CelebratedPalatableFawn -
lacinkacinka #19621 ??? -
Plata #19620 Tegnap este én is végig csináltam Humane Labs raid-et két másik SGHU crew társaságában. -
ldavid #19619 pedig sokszor le se szarják ha valakin bounty van, akkor már inkább próbálj beast lenni, akkor biztos üldözni fognak (csak azt meg nehéz összehozni) -
#19618 nem a 9k a lényeg, hanem a menekülés élménye :) -
#19617 telapo mellett milyen kis faszporgentyu vagyok
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.10.07. 22:40:19 -
#19616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lacinkacinka #19615 Üdv! Olyan problémám van a játékkal, hogy az OpenIV-el lecseréltem a játékban egy pár autó kinézetét, és mikor elindítom a játékot, kidob ezzel a hibaüzenettel:
ERR_MEM_EMBEDDEDALLOC_GUARD_4
Game memory error. Please reboot and restart the game.
Valaki tud erre megoldást? Köszönöm előre is! -
#19614 -
#19613 Nekem ezek a talált autóim vannak:
Próbálok még belefutni hasonlókba. -
#19612 jaja, Uranus nagyon jó lenne :( -
Sigmar #19611 Valakinek van tapasztalata a tört és a modok esetével? -
#19610 Az Elegy lesz az sztem mit nyertem ? :D -
#19609 Legalább megtartották a modelljeiket a 4-ből
Willard Faction
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Declasse Merit
Vapid Uranus (pedig őt szivesen látnám viszont)
Ja meg egy csöpp koccanásom volt ma de semmi komoly pár perc azt ki kalapálható.
Aki megmondja a kocsi nevét kap egy pacsit. :D Nehezítő körülmény az hogy este van sajnos pont akkor fulladt le :( -
ldavid #19608 ezek nekem kimaradtak, pedig nagyon nagyok :D
-
#19607 2. kép háttérnek simán elmegy :D -
ldavid #19606 én olyankor inkább megöletem magam valakivel, aztán nincs belőle később problémám.
az a max 9k meg nem ér annyit hogy kibírjak egy teljes napot miatta.