Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Elegy illetve a Kuruma tuti.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Mike
SA-ban nagy kedvencem volt az Infrenus, igaz némi handling spécizés után, itt most valahogy nem igazán jön be.

ellenben tudtok valamilyen összkerekes sportkocsit, ami nem dobálja a seggét?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem elég csak meglovasítani valamit, és már kész is ahogy elhagytad vele a bázist?

Overburner
Infernust elvileg meglehet venni online.

Meglehetősen az.. Na meg az Infernus is zenész szintén. Azt sem raktározhatod, de nem is veheted meg.. Az öreg 1920-as évekbeli kocsit nem tudom, azt nem találtam meg eddig
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 13:11:54

Overburner
Solozni solozhatsz mert lehet solo session-t inditani ahol nem csesztetnek mások csak te vagy a városban. Single az elvileg 5 évvel az online után játszódik. Szóval oda nem kerülhet az online karid 😄

Overburner
Blista Compact, Stallion és a Dukes nem elérhető csak azoknak akik játszottak ps3-on vagy x360-on tehát visszatérő játékosoknak. (csak onlineban) Pont erről beszéltem havernak tegnap hogy mekkora baromság.

WTF ?? <#fejvakaras> Miféle DLC.. ?<#conf>
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 12:56:02

RatBaG
azt hiszem, egy elég egyedi bugot találtam, mert még a google se dobott ki rá semmi hasonlót...
online air race-ekben simán repkedtem, nem volt semmi gond, de storyban a stunt plane time trials-nál folyton magától resetelte a a repülőmet. amint elértem az első checkpointot, indult a számláló és 4-5 másodpercenként resetelt.
próbálgattam mindenfélét állítgatni a controlsban, aztán kiderült, hogy ha nem nyúlok az egérhez, akkor minden oké. nálam a jobb gomb nyomva tartásával lehet kormányozni, ez a fos meg valamiért úgy veszi, mintha az F-et nyomnám.
a time trials idejére átteszem camera helyett controlsra, de mondom, az az érdekes, hogy online semmi baja sem volt, sose resetelt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.12. 11:38:53

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
Engem egyszer meglepett. Nagyban kanyarodok a barakkok kozott egyszercsak TANK! Szerencsere mellelott...

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
vigyél magaddal egy embert.

leszállsz a bázison alegtávolabbi vadászgépnél, abba átülsz , kilövöd a másik két gépet amit ugye meg kell semmisíteni.

Kiugrassz szintén ott ahol leszálltál először, leereszkedsz, így megsemmisül a 3. gép is. utána itt a torony mentél baloldalt simán el lehet érni a hangárt, bennt leszeded a 4 embert vagy 5 öt és már viheted is a helit. nekem így sikerült 😄

!Forza Ferrari!

Multiban én nem láttam ott tankot, mikor egy Ron-féle küldetés során fel kellett robbantani 3 vadászgépet és ellopni a teherszállító helit. Viszont kurva sokan vannak katonáék. Szerintem mássz fel a délkeleti nagy hangár tetejére, és a létrán feljövő ostoba katonákat sorban le tudod szedni (csak vigyázz mert több létra is van). A megmaradt többivel így már könnyebb dolgod lesz.
Carlos
Kijutni sem. Vadaszrepulot lopj!
Ha kijutottal ket lehetoseged van. Vagy menekulsza tenger fele vagy kiugrasz a gepbol a viz felett es csobbansz. A viz alatt meg lerazod a csillagokat. Nekem kabe 1 perc volt megcsinalni, bar en egy felszarnyu geppel mentem mert beakadt a raketa a kurumaba es elvitte a szarnyat. :-)

Þór vígi þessi rúnar

NEOreg3
bejutni nem nehéz, na de kijönni...<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Vadnokedli
Beugratsz autóval, repülővel magasrol, vagy helikopterbőll

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mike
mai feladat lopjak egy járművet a military base-ről

hm... utoljára az SA-ban loptam, ott utána nyakamon volt mindenki (ha egyáltalán eljutottam a tankig élve)

vmi tanácsot tudtok adni?

Mike
na most már be tudtam lépni. reméltem hogy nem kell kétségbeesett levelet írnom a supportnak

MerlinW
Online, ha nincsenek barátok és ismeretlenekkel kell játszani:
Keresel egy nyitott crew-t - akár külföldit -, csatlakozol, teamspeak/mumble-n megdumáljátok ki, mikor, hogyan és élvezed a játékot. Mint korábban írtam, a multi ugye arról szól, hogy más emberekkel játszunk. Ehhez meg tetszik vagy sem, szocializálódni kell😊 Ez a rutin kb minden csapatjátéknál alap ha hatékonyságot és élvezetet szeretnél.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.12. 10:34:15

[merlinw.org]

Carlos
Ezert nem kell randomokkal maszkalni.
A heistek meg... Hat, neha ha nincs fent senki es unatkozom akkor benezek de meg sose sikerult inteligens randomokat talalnom.

Þór vígi þessi rúnar

Pörgő ketreceket én is találtam tegnap a garázsban, hármat is.
Zeller01
Online, ha nincsenek barátok és ismeretlenekkel kell játszani:
játék indít, tölt, tölt, tölt, belép, telefon, játékba belép, tölt, tölt, valaki kilép, tölt, tölt, tölt kb 20perc már eltelt. új játék keresése telefonon, tölt, tölt, tölt, még mindig tölt, megmagyarázhatatlan okból még tölt és visszarak kezdő állapotba. új keresés, tölt tölt. végre belépsz, "játék". elképesztő barmokkal, felfoghatatlan rosszindulatú, idegesítő, idegbeteg játékosokkal. 0 szórakozás csak a trollkodás, tisztelet még a 0 alatt sincs.
elképesztő mennyire eltorzult a játékos társadalom.

. : Z E L L E R : .

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Most kezdtem el a játékot.A bal felső sarokban jelennek meg a küldetések és az aktuális segítségek.Viszont nekem ott virít egy Save highlights crl/ felírat,ami olvashatatlanná teszi az infó sávot.Hogy lehet ezt onnan eltüntetni?Vagy az infó sávot áthelyezni máshová hogy lehet?
Maxtreme
főleg h kiszedték a moddolás lehetőségét. 😊

NEOreg3
nem használhatod singleplayerben a karaktered jelenleg, de a modderek majd talán megoldják

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Maxtreme
Köszi srácok, rálesek.
Aztán remélem ma már megjön az eredeti. Arra jó volt a virágbolti h kicsit ismerkedjek vele. 😊

Viszont remélem sürgősen javítani fogják a vezetés közben jelentkező durva mikrolagot.. (sajnos nem egyedi eset, a R* foruma tele van vele)

szerk: Ja még 1 kérdés: A multiban kreált karakteremet használhatom a "solo" módban is?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.12. 06:51:15

Mike
Egyedül voltam a sessionben, éppen a mod shopban voltam az autómat állítgattam, amikor feltűnt egy bukósisakos fazon, majd az emberkém hirtleen már a kocsi mellett állt, nyakába csimpaszkodott egy zöld haju tag, rám esett egy ketrec, utána spontán kigyulladtam
kirak az utcára, ott is égek.
kiléptem, vissza
erre közli nem tudja letölteni a file-t

ez mi a tököm?

rage
Próbálj meg az egyik taggal elmenni a másik házához.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Egyik karakterrel se?
Overburner
Aztán elvileg Michael házába kellene menni asszem.

Maxtreme
óó dehogy, én még nagyon azt elején járok (igazából nagyon nem akarok belefolyni a történetbe, majd az eredetivel) ez az után van kb miután be kellett lopózni Michael házába, és megkaptuk mint játszható karakter. Utána jó pár tonna mellékmissziót megcsináltam, de főküldi semmi.
Hiába hívtam végig mindenkit a contact list-en, 90%ban üzenetrögzítő jelentkezett 😊

kill3r21
Asszem kétszer is van olyan hogy főküldire várni kell 😊
Overburner
Hát már próbáltam mindent elvileg valami végtelen ciklusba kerül a mentés vagy mi a franc és 4 óra alatt maximum megoldódik. Így hát most várok.

Cloud mentés volt már, játék közben. Újraindítottam a játékot, asszem akkor megszűnt.
Ez nem az után történt, hogy el kellett lopni egy kukásautót? Mert akkor menj el kocsmázni Michaellel és Trevorral.
Ki kell békülniük (egy kis időre...).
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.11. 21:19:25
Nemcsak a mai napon, már napok óta.
Az oka az lehet, hogy sokan, akik megjelenéskor vagy utána pár nappal megvették, most végeztek a single player részével, és kezdtek el multizni. Emiatt túlterheltek a hostok.
Maxtreme
hülye kérdés következik 😊
Az valami bug hogy nem jelzi a missziókat a térkép, vagy teljesen normális? A Mellékküldetéseket látom (autóvontatás, paparazzónak segíteni stb) viszont a főmissziókat sehol nem találom. (hiába váltogatom a karaktereket)
Ez hogy? 😊

Nekem "ami a csövön kifér" üzemmódban 1.6 MB jön le másodpercenként. Számold át a 60 párezer MB meddig tartana... Nincs mindenhol diginet...

Overburner
Volt már valakinek onlinera menetelnél cloud data leszedéses hiba? Ha igen megtudta oldani valahogy?

Mike
ok, ha fentvagy amikor csináljuk, akkor hívni foglak
bár felváltva szoktunk nyerni, de a célig mehet a gyilkos hajsza 😊

nyirog
jelöltelek barátnak RSC-n 😊 én is hatos szinten kuporgok majd valamelyik este felnézek én is és szívesen nyomnám veletek 😊

MoRT2195
Persze, ha lent van 2 óra alatt, akkor király, de nem mindenkinek van szuper nete a lakhelyéből adódóan, szóval valaki jobban jár a 7 lemezes telepítéssel, mint a letöltéssel, mint mondjuk én is. Amúgy telepítés közbe sorozatot néztem, és amikor kérte a következő lemezt, akkor arról hangjelzést adott, szóval nem kell ehhez sem különösebben sok idő... nem bámultam a telepítőt megállás nélkül, a következő DVD-vel a kezemben. 😊
Mike
nahát akkor jó partner vagyok, mert tőlem vezethet más

de
Mike
a modok nincsenek tiltva? tehát online-ban nem tiltottak?

Nekem már fel volt telepitve amig vártam a játékra,utána aktiváltam,mikor megjött

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Overburner
Most nem tudok felmenni mert nem tudok leszedni a mentésemet a rockstar szerókról mi a franc van ma ?😄 SocialClub sem jön már be ingame. Error occured lol.

Tikal #17592 Nagy kár 😄 Akkor remote bomb xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.11. 19:41:27

Rev Hard
Nem kell a 7 lemezzel szarakodni, a kód aktiválása után lelehet tölteni a Social Clubról. Nekem kb 2 óra alatt lejött a 60 Gb azt már tolhattam is, azt a 2 órát meg elütöttem mással.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.11. 19:34:01

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

MoRT2195
Én úgy állítottam be, hogy csak utasként ülhetnek be az autómba. Szóval felőlem bárki beülhet az autómba, de vezetni senki nem fogja. 😊 Szerintem ez a legjobb választás.
Rev Hard
Egy haverommal ezt leteszteltem, és ő beült az én kocsimba úgy hogy ő nem volt passzívban, és azáltal hogy én passzívban voltam ő is sebezhetetlen volt amíg az autómban tartózkodott. Viszont betudod állítani hogy kik ülhetnek be az autódba, nekem pl only friend tehát aki nem a barátom az nem tud beülni az autómba.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
Szerintem ehhez a szaggatáshoz a Vram -nak is köze van, illetve ha az megmakkan.