Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ellenben tudtok valamilyen összkerekes sportkocsit, ami nem dobálja a seggét?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 13:11:54
WTF ?? <#fejvakaras>#fejvakaras> Miféle DLC.. ?<#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.05.12. 12:56:02
online air race-ekben simán repkedtem, nem volt semmi gond, de storyban a stunt plane time trials-nál folyton magától resetelte a a repülőmet. amint elértem az első checkpointot, indult a számláló és 4-5 másodpercenként resetelt.
próbálgattam mindenfélét állítgatni a controlsban, aztán kiderült, hogy ha nem nyúlok az egérhez, akkor minden oké. nálam a jobb gomb nyomva tartásával lehet kormányozni, ez a fos meg valamiért úgy veszi, mintha az F-et nyomnám.
a time trials idejére átteszem camera helyett controlsra, de mondom, az az érdekes, hogy online semmi baja sem volt, sose resetelt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.12. 11:38:53
Per Aspera Ad Inferi.
Þór vígi þessi rúnar
leszállsz a bázison alegtávolabbi vadászgépnél, abba átülsz , kilövöd a másik két gépet amit ugye meg kell semmisíteni.
Kiugrassz szintén ott ahol leszálltál először, leereszkedsz, így megsemmisül a 3. gép is. utána itt a torony mentél baloldalt simán el lehet érni a hangárt, bennt leszeded a 4 embert vagy 5 öt és már viheted is a helit. nekem így sikerült 😄
!Forza Ferrari!
Ha kijutottal ket lehetoseged van. Vagy menekulsza tenger fele vagy kiugrasz a gepbol a viz felett es csobbansz. A viz alatt meg lerazod a csillagokat. Nekem kabe 1 perc volt megcsinalni, bar en egy felszarnyu geppel mentem mert beakadt a raketa a kurumaba es elvitte a szarnyat. :-)
Þór vígi þessi rúnar
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
hm... utoljára az SA-ban loptam, ott utána nyakamon volt mindenki (ha egyáltalán eljutottam a tankig élve)
vmi tanácsot tudtok adni?
Keresel egy nyitott crew-t - akár külföldit -, csatlakozol, teamspeak/mumble-n megdumáljátok ki, mikor, hogyan és élvezed a játékot. Mint korábban írtam, a multi ugye arról szól, hogy más emberekkel játszunk. Ehhez meg tetszik vagy sem, szocializálódni kell😊 Ez a rutin kb minden csapatjátéknál alap ha hatékonyságot és élvezetet szeretnél.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.12. 10:34:15
[merlinw.org]
A heistek meg... Hat, neha ha nincs fent senki es unatkozom akkor benezek de meg sose sikerult inteligens randomokat talalnom.
Þór vígi þessi rúnar
játék indít, tölt, tölt, tölt, belép, telefon, játékba belép, tölt, tölt, valaki kilép, tölt, tölt, tölt kb 20perc már eltelt. új játék keresése telefonon, tölt, tölt, tölt, még mindig tölt, megmagyarázhatatlan okból még tölt és visszarak kezdő állapotba. új keresés, tölt tölt. végre belépsz, "játék". elképesztő barmokkal, felfoghatatlan rosszindulatú, idegesítő, idegbeteg játékosokkal. 0 szórakozás csak a trollkodás, tisztelet még a 0 alatt sincs.
elképesztő mennyire eltorzult a játékos társadalom.
. : Z E L L E R : .
Egy kis segítség kellene.Most kezdtem el a játékot.A bal felső sarokban jelennek meg a küldetések és az aktuális segítségek.Viszont nekem ott virít egy Save highlights crl/ felírat,ami olvashatatlanná teszi az infó sávot.Hogy lehet ezt onnan eltüntetni?Vagy az infó sávot áthelyezni máshová hogy lehet?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aztán remélem ma már megjön az eredeti. Arra jó volt a virágbolti h kicsit ismerkedjek vele. 😊
Viszont remélem sürgősen javítani fogják a vezetés közben jelentkező durva mikrolagot.. (sajnos nem egyedi eset, a R* foruma tele van vele)
szerk: Ja még 1 kérdés: A multiban kreált karakteremet használhatom a "solo" módban is?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.12. 06:51:15
kirak az utcára, ott is égek.
kiléptem, vissza
erre közli nem tudja letölteni a file-t
ez mi a tököm?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hiába hívtam végig mindenkit a contact list-en, 90%ban üzenetrögzítő jelentkezett 😊
Ki kell békülniük (egy kis időre...).
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.11. 21:19:25
Az oka az lehet, hogy sokan, akik megjelenéskor vagy utána pár nappal megvették, most végeztek a single player részével, és kezdtek el multizni. Emiatt túlterheltek a hostok.
Az valami bug hogy nem jelzi a missziókat a térkép, vagy teljesen normális? A Mellékküldetéseket látom (autóvontatás, paparazzónak segíteni stb) viszont a főmissziókat sehol nem találom. (hiába váltogatom a karaktereket)
Ez hogy? 😊
bár felváltva szoktunk nyerni, de a célig mehet a gyilkos hajsza 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tikal #17592 Nagy kár 😄 Akkor remote bomb xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.11. 19:41:27
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.11. 19:34:01
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W