Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...azért hogy drágábban tudjak megszabadulni az egyik házamtól, de nincs rá hatással, mert átviszi a kocsikat az újba :/
a zöld sentinel amúgy tetszik, abból meg fogok tartani egyet.
If you give a little love you can get a little love of your own
Megnéztem a napi küldetéseket. elkezdtem csinálni. mire kettővel végeztem, újra ránéztem.
És teljesen más napi küldetéseket mutatott.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
erre gondolok, az alsó sor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

J i GS a W #19439 nekem úgy rémlik, alapból a H nyomvatartva (vagy amivel a fényszórót is kapcsolod)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.17. 17:57:40
frissítés előtt még jó volt
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Nulla tenaci invia est via"
Na jó akkor megyek a nagy szintűvel,tuti jól vezet,hát szopás volt,mire elértünk Trevor házához kb csak 4 kerék meg az alváz maradt a kocsiból,mi értünk utolsónak oda,elindultunk a csónakhoz,beszállunk erre a két nagy összeveszik a vízen ki vezesse,egymást kidobálták a csónakból.<#wow3>#wow3>
Mikor megunták végre elindultunk,a motorosokat simán levertük.De utána megint jött a balhé,én a kis szintű mellé ültem a két barom meg a másik Van-ba került,elindulunk,erre megint kidobják egymást kocsiból, és bukta.<#ravasz1>#ravasz1>
Újra kezdés,fogtam beugrottam a közelebbi van-ba és tipli,velem jött a kis szintű,és eltipliztem vele ahova kell,rövidebb úton,ez a két baromra meg percekig kellett várni.De végül sikerült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 07:39:03
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Végre én is el tudom normálisan kezdeni, az új géppel full hd-ban, 60+ fps van minden ultrán 😊 Maradandó élmény lesz ez, előre látom, már alig vártam 😊 Kezdem is a szokásos kezdő kérdéssel:
- Hogy a leggyorsabb megszabadulni Franklin 500 000 dollárjától? A lényeg, hogy amint megkapom az irányítást Franklinnel meg tudjak szabadulni attól a zsétől, nekem nem kell.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Kár hogy az életmentőst nem lehet haza vinni,pedig azt szerettem volna.
főként a nagy tónál spawnolja a hajóvontatós járgányokat, ha betolatsz a pótkocsival a vízbe, használhatod a hajót is 😊
Tegnap pacific standard job közben megint láttam traileren hajót húzó autót,bezzeg freemode-ban sosem találkozom vele.idegesítő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.16. 10:29:01
Ahogy megyek a kocsival, az előttem homályosak és csak akkor részletes az út ha már nagyon közzel vagyok hozzá.
distance scaling maxon van és így is homályos. mit kell át kell állítanom hogy az előttem lévő út részletesebb legyen?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
gyakorlatilag bármikor és bárhol dobhatja hogyha látsz a forgalomba vw kisbuszt 😄
Lopni kell valahonnan a tengerpartról?
az a baj a flippin hell awardot nem látom köztük :/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- a penned in az elég jó, bár a végén a tömegnyomor kicsit idegesítő (ez az amikor a zsugorodó búra alatt kell maradni).
- volt olyan hogy törés nélkül kellett leghosszabb távot vezetni (nyertem! 😄)
- aktatáskát a leghosszabb ideig magadnál tartani (szinte deat match lett belőle)
- leghosszabb egykerekezés motorral
volt még legnagyobb kár okozás (drága kocsik és drága ruhák a játékosokon számítanak)
meg minél több drive-by kill játékosok közt, ezeket kihagytam inkább
Béluska74 #19408 vegyél egy high end ingatlant, onnan lehet heist-okat indítani (neten dynasty8 weboldalon)
a térképen csak azok látszanak amik a közeledben vannak, a neten az összeset megtalálod
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.15. 17:06:19
tutituti #19405 Halottas kocsi nekem meg volt elvileg az is csak úgy spawnol már ha valakinek megvan és a templom környékére kocsikázik vele. Dubsta is igy müxik már. Nem tetszett azt eladtam xD.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
If you give a little love you can get a little love of your own
bár engem csak az érdekel hogy a jó öreg badass Duke-om maradjon meg(az az unlocker lett bemásolva anno,azóta is ott parkol).A többi legal dolog úgyhogy nem izgulok,az az egy pink dubsta meg nem nagy veszteség.
Amúgy mikor jön?rálesnék mi történt
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
plusz jó móka.. út egyik felén a garázs ahova gyűjtőm őket ha épp rátalálok valamire, a másik felén a modshop ahol eladom őket, 12--17ezer pénz naponta(játékbeli időben) max néhányperces kocsikázásért 😊
#19401: még egy ok arra hogy jönni kell TS-re, az se gond ha nem beszélsz, de legalább nekünk ne kelljen irogatnunk.. 😄
(én amúgy még mindig nem kezdtem el a heistokat)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.14. 22:25:18