27713
-
Plata #21102 Ha váltasz sessiont meg adta volna.
Nekem legalább is ez megoldotta a 100-as autó és fegyver vásárlást,és nem kellett 101-re várni,csak sessiont váltani. -
#21101 Meglett a megoldás. Nem bugos ez, csak rosszul gondolkoztam. Elértem a 100-as rangot és rögtön vártam, hogy megkapjam, pedig itt ugye egy értékcsík jelzi, hogy éppen hogy állok. A 100-as csíkot végig kell tölteni, vagyis gyakorlatilag 101-nél adja meg a trófeát. Ezzel meglett a GTA V összes acsija -
Plata #21100 Hát ha halott akkor hogy?
Én mind a három főhőst meghagytam,az a legjobb végkifejlet. -
Roccio #21099 Sziasztok végig értem a story-ban most mit kell csinálni hogy kapjam a mellék küldetéseket? Ha trevort választottam a végén hogy meghal akkor ővele most nem is lesz mellékküldetés? -
#21098 Jó volt a teszt. Kb el is dőlt, melyiket érdemes megvenni. Bár a Banshee gyorsabb (nem sokkal) és optikailag jobban tuningolható, viszont a Zentorno-ból nem tudnak hátulról kilőni, mert nincs hátsó ablaka.
Ezekhez képest egy Kuruma (páncélozott) mennyivel lehet lassabb? -
Plata #21097 Menj át másik sessionba,vagy szinglibe és vissza.Kicsit bugos,nem érzékeli a játék hogy szintet lépsz ha ugyanabban a sessionban vagy.De ha át mész másikba egyből érzékeli.
Sokszor láttam már,mikor szintet léptem és unlockoltam fegyvert,elmentem érte a boltba ott meg azt mondta nem vagyok még elég magas szintű.Váltottam sessiont és kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.23. 14:14:20 -
#21096 Ma értem el a 100-as rangot online-ban, erre ez a nyomorult nem adja meg a trófeát érte -
#21095 Olvastam vhol hogy a slamvan buggal gyorsabb, csak semmire se jó, nincs akkora egyenes út ahol ezt ki tudod használni.
Nem igazán láttam bármilyen magyar videót autó tesztről , úgyhogy gondoltam csinálok egyet.
Ne kövezzetek meg ez az első ilyen próbálkozásom.
-
#21094 Sajnos nekem ma még legalább másfél óra, hogy nyugodtan leülhessek játszani.
De mindenképp összehozzuk, a hétvégéig nincs már tervben nagyon semmi és ilyen főleg nem olyan, ami ilyen sokáig elhúzódik. -
#21093 Kb 5tol már tudjuk tolni akor érek haza -
#21092 Ezért is küldtem barátmeghívót.
Fél órát nekem sem áll szándékomban várni. És akkor ez csak 1 részfeladat. Hol van még a rablás?
-
#21091 Én is inkább heist tolnék pl tegnap a félóra volt mire össze jott a 4ember a felénél meg kilép.... Ezért is írtam de hát ha jon valaki -
#21090 Nem tudom, hogy is van ez, de a kontakt mission-ok száma nagyban függ a heist-tól.
Míg meg nem csináltam a legelső hesit-ot egészen, alig volt pár küldim, azokból kb 5-öt szerettem és jó sok pénzt is hozott, gyorsan. A Fleeca bank kirablása óta még nem csináltam meg az összes újonnan bekerült küldit.
Arról nem is beszélve, hogy eddig a Kuruma sem volt elérhető, pedig ezzel mennyire egyszerűek a küldik... (Persze van ami még ezzel sem olyan egyszerű.)
Szeretnék egy Insurgent-et is, de ahhoz is heist kell, viszont nem találok én sem megfelelő embereket. A randomok random módon gyakran lelépnek. -
titi7 #21089 Szerintem heist-okat hanyagold randomokkal :) Ha fejlődni akarsz, contact mission-öket tolj, telefonból gyorsan lehet is keresni, s random emberekkel is simán teljesíthetőek. Viszonylag jó xp és pénz is. -
#21088 Üdv! valakinek/valakiknek nincs kedve tolni pár heist-et? ramdomokal egyszeruen nem tudok normálisatt menni :(
Rank: 27 :(
SC name : Nippy019
-
#21087 Igy kell nagyon unatkozni
-
Zsoxx #21086 Szerintetek mit kell tennem ahhoz, hogy megjelenjen a videóm a Social Club közös üzenőfalán (ahol a barátoké is megjelenik)? -
#21085 Azért ilyen mocskos gyors mert nagyon alacsony. Biztos észrevettétek már hogy ha gyorsan mentek és buckán vagy padkán áthajtotok a kocsi valamiért felgyorsul. Na mint ez mint a Banshee emiatt olyan mocskos gyors. Olyan alacsonyak hogy saját magukat boostolják ezzel a "buggal". Még lehet is hallani ilyen fura tompa "ütköző" hangot amikor vezeti az ember őket. -
#21084 Elég sok autó gyorsabb az addernél/t20nál...pl az új schafter v12...vagy a bennynél tuningolható versenyautók.. -
Nitrobrain #21083 Slamvan gyorsabb mint a szuperautók
-
Nitrobrain #21082 Director módban csak azokat lehet spawnoltatni amit betettél a garázsba.
Ha meg olyan kell ami mindent mindig tud spawnoltatni szedj le egy mod menüt -
#21081 -
Zsoxx #21080 Director módban? És hogy hozom elő? A Garage menüpontra csak 2 Frogger jön elő. -
Nitrobrain #21079 Ezek a lowriderek fognak jönni majd valamikor. A car spawnert csak arra használta, hogy előszedje őket. (amúgy director modban van car spawner) -
Zsoxx #21078 Ez mod, vagy lesz végre carspawner a játékban? -
#21077 -
#21076 -
#21075 Egész jó kis tuning sikerült erre a Slamvan-re. De fogadok a outfiteim megint elfognak tűnni.... Az a Faction Donk meg gyalázatos. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21074 Gondolom a szuper sport kocsik és abból is a legszuperebbek, ami eleve drágák és ezért drága rá a tuning is. -
#21073 Szóval minél hosszabban húzok el egy küldit, annál több a lóvé rá?
Vagy az is számít, hogy hány lövést éltem túl? -
Plata #21072 Kuruma még nem is olyan vészes,de van olyan kocsi aminek a tuningolása 1 millánál is több. -
Plata #21071 Pont azért kevesebb mert gyorsan végzel.Beülsz félóràra a kocsiba hagyod hogy lőjék a kocsit.Azt màr többet is kapsz. -
#21070 Megvettem a pánzélozott Kuruma-t, jól fel is tuningoltam, el is ment egy csomó pénz rá és még nem is végeztem a tuninggal.
A küldiket, amiket eddig csináltam, ezzel az autóval sokkal gyorsabban meg tudom csinálni. Viszont nem kapok értük annyi pénzt.
Mindig nehézben nyomom és egy 'takarítós' melóért (valami lerakat, melyet a triád véd és egy fekete teherautót kell elhoznom, mely előtt egy fuel-es kamion áll) 13k körül adott. Most, hogy sokkal gyorsabban megcsináltam csak 9 körül kaptam. ÉS a tp is kevesebb, pedig most is mindenkit kilövök. Igaz, most a kocsiból csinálom. -
Abore #21069 Sziasztok!Az hogy lehet hogy amiota beléptem egy crews-ba azota nemtudok belépni az online-ba.folyton azt irja hogy nem elérhetö a szerver. -
#21068 szóval vannak új ruhák, tetoválások, hajak stb, 2 új mozgás, de új küldi vagy heist nincs :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.15. 13:02:37 -
#21067 Új Heistek, vagy akármi...
oké oké az autók jók, de valamivel kéne pénzt szerezni is rájuk, és az ezredik pacific standard is uncsi már -
#21066 Köszi az infót!
Akkor a gyerek egyszerűen csak bénán vezetett és nem akart tovább vezetni, ezért ráfogta, hogy PS3-ról tolja. -
#21065 és tartalmazza másik 3 autót is (Minivan2, Tornado5, SabreGT2) -
#21064 760 mega frissités jött steam-re -
#21063 Már elegem van az új autókból... jöhetne már végre valami igazi tartalom.