27711
  • totyak
    Én is nekiálltam leszedni R*-tól, nem találtam jobb megoldást. Mellesleg azóta is tölti lefele, még több, mint egy óra visszavan. Nevetséges. Ez még nem is olyan nagy tragédia, jobban sajnálom, hogy a mentett játékom is odalett. Mivel a Win a C-n volt, a játék meg a D-n, eszembe sem jutott, hogy másolnom kéne a mentésemet, pedig az a C-n volt sajnos, ami uninstallt kapott. Megvolt a 100% és rengeteg apró extra dolog is, szerintem szinte alig volt már, amit meg tudtam volna még csinálni a single-ben.
  • koltony
    Nincs átjárhatóság a platformok közt. Főleg hogy a last gen konzolok pl nem kapnak egy jó ideje update-et.
    Azt mondjuk értem h konzol és pc közt ne legyen hiszen a konzolon az autóból való lövöldözés borzalmas, de mondjuk x360 és PS3 közt vagy XB1 és PS4 közt miért nincsen, semmi se indokolja.
  • ktm99
    En ugy tudom, hogy nincs atjarhatosag a platformok kozott.
  • RJoco
    Érdekes.
    Én vagy 50GB-ot húztam le R-től, mert nem volt DVD meghajtóm. Kínszenvedés volt. Végül vettem egyet, de alig rakott fel valamit lemezről, így is 6GB-ot még lehúzott.
    Mikor újraraktam a rendszert, átmásoltam mindent a megfelelő helyre. SC-t és játékot egyaránt a rejtett könyvtárakból is. (Előtte lementettem ezeket a rendszerről.) Beküldtem a telepítőt, kért néhány páratlan számú DVD-t, lehúzot úgy 20-100 MB-ot netről és ment.
    Esetleg próbáld meg, hogy leszeded a teljes játékot, SC-stől és lemezről újra feltolod. A patch-et meg majd lehúzza magának.
  • RJoco
    Két kérdésem lenne:
    1. A különböző szerverek átfedésben vannak egymással? Vagyis játszhatok PC-vel PS-es játékossal is? Nemrég azt írta az egyik gyerek, hogy PS3-mal tolja, míg az ismerős azt mondja, hogy vegyesen nem megy és neki PS4-e van. Bár szerintem meg sem próbált a barátfelkérésem elfogadni. A SC nem platform függő.
    2. Hol lehet értelmes embereket találni Heist-okra?
    84-es a karakterem, eddig nem nagyon érdekelt a Heist, de direkt ezért vettem egy drága apartmant. Viszont sajnos értelmes embereket nem találok rá. Idő előtt lelépnek, türelmetlenek, minden feladatnál más játékossal megyek, mert nem jönnek végig a teljes fázison. A Fleeca bankot egyszer már megcsináltam egy gyerekkel, de akkor nem én adtam a feladatot. Most én akarom adni a feladatot és...
    A teljesség és az járművek kedvéért kell csak.
  • totyak
    Odáig jutottam, hogy felment a SC, felemt a DX, felmentek a Visual c++-ok és a játék végre hajlandó életjelet adni, de bejeelntkezéskor rögtön a "Grand Theft Auto V exited unexpectedly." hibaüzenet fogad és ezen nem tudok túllépni, akármivel próbálkozom. Próbáltam már, hogy az indítófájlba beírom, hogy ellenőrizze a fájlok épségét, de mindent rendben talált és továbbra sem indul. Ötlet? Nagyon nem akarok 60 gigát lehúzni a R* vacak rendszeréből.
  • Zsoxx
    Elvileg a telepítésnél azt is felrakja.
  • totyak
    Olyan problémám lenne, hogy tegnap újra lett telepítve a Win és ma meg nem akar elindulni a játék (eredeti lemezes). Gyanítom, hogy a social club, illetve a directx hiányzik neki. A játék nem arra a meghajtóra van telepítve, amin a win volt, de szerintem a SC oda települt, így az most nincs. Honnan tudom külön letölteni? KÖszönöm
  • Fpocok
    Ezt nekem is csinálta. Másodszorra ugyanazt adtam meg és jó volt.
  • RatBaG #21051
    július óta most léptem be először, nekem is beadta ezt a kulcs used already témát, de második indításra máris beengedett.
    a steam is feldobta a first time installt, azt hittem az azóta felrakott patchek miatt lehet ez az egész, de ezek szerint másnál is ez megy most.
  • RiCSi1234
  • LeWyTy
    Nekem is ez van... ez nagyon hiányzott.. rohadna meg a Rockstar.
  • Stief
    Lényeg hogy undorító 10*er kellett bejelentkeznem mire sikerült undormány! Köszi a helpet!
  • MerlinW
    Nyomj egy back-et és jelentkezz be újra.
  • Stief
    Srácok nektek működik a gta5. Én be akartam lépni és újra kéri a játék kódom, viszont mikor beírom azt írja ez már használatban van! Undorító komolyan ideg lettem tőle. Buzi védelmi rendszerek, aki megveszi az nem tud játszani vele.
  • Szabi #21045
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Szabi #21044
    úgy tűnik, hogy szabadon lehet autókat robbantgatni, kikapcsolták a bad sport jelzőt és a biztosítást se mi fizetjük.. remélhetőleg így hamar megunják.. :D
  • Nitrobrain
    Ezen az oldalon van egy rakás mod :https://hu.gta5-mods.com/ Autó meg minden bizbasz
    Utoljára szerkesztette: Nitrobrain, 2016.03.10. 12:19:53
  • SimaSuna #21042
    Srácok! Van valami telepítős mod a játékhoz?
    Autók érdekelnének, de minden másra vevő vagyok.

nagyon nem turkálnék bele a fájlokba..előre is thx!
  • koltony
    Ha végignézed a videót akkor láthattad hogy belerakta magát a módszert ahogyan meg tudják a hackerek csinálni, de mivel jóval több volt a mondanivalója mint amennyi anyaga volt az esetekről ezért betett alá egy videót. Mert inkább nézel egy versenyt 5 percig mint azt h esnek le autók és összetörnek.
    Amúgy meg odaírtam hogy PUBLIC SESSION-re vonatkozik a dolog tehát alapból nem lehet verseny.
  • Zsoxx
    Ja hogy közben pofázik. Azt nem hallgattam, csak a videóba néztem bele. Bár azt még mindig nem tudom, miért egy versenyről készült videó alatt mondja.
  • PeeTeR
    nem egy versenyrol volt szo, sot nem is kettorol. teljesen ertelmesen, erthetoen vazolta a szitut, mit lehet s mit nem, hogyan erdemes, milyen korlatok kozott. mi az ami meg mindig nem ertheto szamodra?
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.03.08. 16:51:54
  • Zsoxx
    Hogy lopja el? Összetöri a kocsimat? És?
    Amúgy egy versenynek ehhez mi köze van?
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.03.08. 16:50:08
  • PeeTeR
    egyre szanalmasabb ez a fostenger
  • koltony
    Fontos odafigyelni! Röviden annyi hogy el tudják a hackerek jelenleg lopni a pénzeteket. El kéne kerülni mostanság a public sessionokat amíg meg nem oldják.
  • Szabi #21035
  • El Gigante
    Nekem nem is volt ilyen küldetésem, akkor valamit nagyon elcsesztem, francba...
  • Roccio
    nem ez a hajós küldetés...
    ez az itt tartottam https://www.youtube.com/watch?v=6sbL7a676YM
    amúgy lehet hogy ezután kéne elhívnom kibékíteni őket vagy mit kell?
    Utoljára szerkesztette: Roccio, 2016.03.07. 18:53:45
  • koltony
    Roccio, amm nem biztos h jól emlékszem, de most van trevor és michael a sivatagban igaz? Mert ha az van akkor a négerrel kell bemenni a városba és hívni fognak. HA nem az akkor is mászkálj a karakterekkel és úgy kapsz üzenetet/hívást a következő missionhoz.
  • Zsoxx
    Nem ott jön az, hogy Michaellel el kell hívni Trevort vagy Franklint kocsmázni, hogy kibéküljenek?
  • Roccio
    The Merryweather Heist ig jutottam el utána nem kaptam semmi küldetést lehet várni kell rá??
  • Joci891
    Mindent úgy csináltam ahogy a videoban van de még se megy
  • Roccio
    nem tudom egy ideje nem jön telefon... egyszer valaki mondta hogy valamit a telon kell állítani , de fogalmam sincs valaki help! :)
  • Abrams124
    Helló!Nem sokat játszottam mostanába a gta v-fel főként azért mert az egyik haverom abbahagyta.valaki esetleg nem akar bejelölni?
    Nevem:Abrams124
  • El Gigante
    Szerintem csak várnod kell telefonra! Váltogasd a karaktereket.
  • PeeTeR
  • Roccio
    akkor te esetleg tudsz segíteni abban amit alább leírtam ?
  • Joci891
    LSPDFR Valaki tudna segiten benne hogyan kell instalálni ? Mert sajnos nem boldogulok vele. Szeretném ki probálni
  • El Gigante
    No végigvittem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kinyírtam Trevort, mert azt hittem a "C" esetében Franklin hal meg! Mindegy majd legközelebb, Trevor amúgy is egy pszihopata fasz volt, jó pillanatai ellenére:D
  • Nyao
    Sziasztok!
    Két olyan emberkét keresek, akiket érdekelne a 10 milliós kihívás teljesítése. A jelentkezők lehetőleg legyenek 100 fölött és rendelkezzenek kellő heistes tapasztalattal.
    Minden nap kb délután 5-től este 10-ig vagyunk fent. Ennyi időre szorítva két nap alatt bőven végigcsinálhatjuk a sorozatot.. Szóval akit érdekelne, hogy két nap alatt keressen 10 millát, az sikítson :P (illetve, a későbbiekben indított heistjeinkre is szívesen várunk mindenkit)
    Soc.Clubon és online Nyao-Hun néven értek el.