27711
-
#21060 Én is nekiálltam leszedni R*-tól, nem találtam jobb megoldást. Mellesleg azóta is tölti lefele, még több, mint egy óra visszavan. Nevetséges. Ez még nem is olyan nagy tragédia, jobban sajnálom, hogy a mentett játékom is odalett. Mivel a Win a C-n volt, a játék meg a D-n, eszembe sem jutott, hogy másolnom kéne a mentésemet, pedig az a C-n volt sajnos, ami uninstallt kapott. Megvolt a 100% és rengeteg apró extra dolog is, szerintem szinte alig volt már, amit meg tudtam volna még csinálni a single-ben. -
#21059 Nincs átjárhatóság a platformok közt. Főleg hogy a last gen konzolok pl nem kapnak egy jó ideje update-et.
Azt mondjuk értem h konzol és pc közt ne legyen hiszen a konzolon az autóból való lövöldözés borzalmas, de mondjuk x360 és PS3 közt vagy XB1 és PS4 közt miért nincsen, semmi se indokolja. -
ktm99 #21058 En ugy tudom, hogy nincs atjarhatosag a platformok kozott. -
#21057 Érdekes.
Én vagy 50GB-ot húztam le R-től, mert nem volt DVD meghajtóm. Kínszenvedés volt. Végül vettem egyet, de alig rakott fel valamit lemezről, így is 6GB-ot még lehúzott.
Mikor újraraktam a rendszert, átmásoltam mindent a megfelelő helyre. SC-t és játékot egyaránt a rejtett könyvtárakból is. (Előtte lementettem ezeket a rendszerről.) Beküldtem a telepítőt, kért néhány páratlan számú DVD-t, lehúzot úgy 20-100 MB-ot netről és ment.
Esetleg próbáld meg, hogy leszeded a teljes játékot, SC-stől és lemezről újra feltolod. A patch-et meg majd lehúzza magának. -
#21056 Két kérdésem lenne:
1. A különböző szerverek átfedésben vannak egymással? Vagyis játszhatok PC-vel PS-es játékossal is? Nemrég azt írta az egyik gyerek, hogy PS3-mal tolja, míg az ismerős azt mondja, hogy vegyesen nem megy és neki PS4-e van. Bár szerintem meg sem próbált a barátfelkérésem elfogadni. A SC nem platform függő.
2. Hol lehet értelmes embereket találni Heist-okra?
84-es a karakterem, eddig nem nagyon érdekelt a Heist, de direkt ezért vettem egy drága apartmant. Viszont sajnos értelmes embereket nem találok rá. Idő előtt lelépnek, türelmetlenek, minden feladatnál más játékossal megyek, mert nem jönnek végig a teljes fázison. A Fleeca bankot egyszer már megcsináltam egy gyerekkel, de akkor nem én adtam a feladatot. Most én akarom adni a feladatot és...
A teljesség és az járművek kedvéért kell csak. -
#21055 Odáig jutottam, hogy felment a SC, felemt a DX, felmentek a Visual c++-ok és a játék végre hajlandó életjelet adni, de bejeelntkezéskor rögtön a "Grand Theft Auto V exited unexpectedly." hibaüzenet fogad és ezen nem tudok túllépni, akármivel próbálkozom. Próbáltam már, hogy az indítófájlba beírom, hogy ellenőrizze a fájlok épségét, de mindent rendben talált és továbbra sem indul. Ötlet? Nagyon nem akarok 60 gigát lehúzni a R* vacak rendszeréből. -
Zsoxx #21054 Elvileg a telepítésnél azt is felrakja. -
#21053 Olyan problémám lenne, hogy tegnap újra lett telepítve a Win és ma meg nem akar elindulni a játék (eredeti lemezes). Gyanítom, hogy a social club, illetve a directx hiányzik neki. A játék nem arra a meghajtóra van telepítve, amin a win volt, de szerintem a SC oda települt, így az most nincs. Honnan tudom külön letölteni? KÖszönöm -
#21052 Ezt nekem is csinálta. Másodszorra ugyanazt adtam meg és jó volt. -
#21051 július óta most léptem be először, nekem is beadta ezt a kulcs used already témát, de második indításra máris beengedett.
a steam is feldobta a first time installt, azt hittem az azóta felrakott patchek miatt lehet ez az egész, de ezek szerint másnál is ez megy most. -
#21050 -
#21049 Nekem is ez van... ez nagyon hiányzott.. rohadna meg a Rockstar. -
Stief #21048 Lényeg hogy undorító 10*er kellett bejelentkeznem mire sikerült undormány! Köszi a helpet! -
#21047 Nyomj egy back-et és jelentkezz be újra. -
Stief #21046 Srácok nektek működik a gta5. Én be akartam lépni és újra kéri a játék kódom, viszont mikor beírom azt írja ez már használatban van! Undorító komolyan ideg lettem tőle. Buzi védelmi rendszerek, aki megveszi az nem tud játszani vele. -
#21045 :DDDDDDDDDDDDDD
-
#21044 úgy tűnik, hogy szabadon lehet autókat robbantgatni, kikapcsolták a bad sport jelzőt és a biztosítást se mi fizetjük.. remélhetőleg így hamar megunják.. :D -
Nitrobrain #21043 Ezen az oldalon van egy rakás mod :https://hu.gta5-mods.com/ Autó meg minden bizbasz
Utoljára szerkesztette: Nitrobrain, 2016.03.10. 12:19:53 -
#21042 Srácok! Van valami telepítős mod a játékhoz?
Autók érdekelnének, de minden másra vevő vagyok.
nagyon nem turkálnék bele a fájlokba..előre is thx! -
#21041 Ha végignézed a videót akkor láthattad hogy belerakta magát a módszert ahogyan meg tudják a hackerek csinálni, de mivel jóval több volt a mondanivalója mint amennyi anyaga volt az esetekről ezért betett alá egy videót. Mert inkább nézel egy versenyt 5 percig mint azt h esnek le autók és összetörnek.
Amúgy meg odaírtam hogy PUBLIC SESSION-re vonatkozik a dolog tehát alapból nem lehet verseny.
-
Zsoxx #21040 Ja hogy közben pofázik. Azt nem hallgattam, csak a videóba néztem bele. Bár azt még mindig nem tudom, miért egy versenyről készült videó alatt mondja. -
#21039 nem egy versenyrol volt szo, sot nem is kettorol. teljesen ertelmesen, erthetoen vazolta a szitut, mit lehet s mit nem, hogyan erdemes, milyen korlatok kozott. mi az ami meg mindig nem ertheto szamodra?
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.03.08. 16:51:54 -
Zsoxx #21038 Hogy lopja el? Összetöri a kocsimat? És?
Amúgy egy versenynek ehhez mi köze van?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.03.08. 16:50:08 -
#21037 egyre szanalmasabb ez a fostenger -
#21036 Fontos odafigyelni! Röviden annyi hogy el tudják a hackerek jelenleg lopni a pénzeteket. El kéne kerülni mostanság a public sessionokat amíg meg nem oldják.
-
#21035 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
El Gigante #21034 Nekem nem is volt ilyen küldetésem, akkor valamit nagyon elcsesztem, francba... -
Roccio #21033 nem ez a hajós küldetés...
ez az itt tartottam https://www.youtube.com/watch?v=6sbL7a676YM
amúgy lehet hogy ezután kéne elhívnom kibékíteni őket vagy mit kell?
Utoljára szerkesztette: Roccio, 2016.03.07. 18:53:45 -
#21032 Roccio, amm nem biztos h jól emlékszem, de most van trevor és michael a sivatagban igaz? Mert ha az van akkor a négerrel kell bemenni a városba és hívni fognak. HA nem az akkor is mászkálj a karakterekkel és úgy kapsz üzenetet/hívást a következő missionhoz. -
Zsoxx #21031 Nem ott jön az, hogy Michaellel el kell hívni Trevort vagy Franklint kocsmázni, hogy kibéküljenek? -
Roccio #21030 The Merryweather Heist ig jutottam el utána nem kaptam semmi küldetést lehet várni kell rá?? -
Joci891 #21029 Mindent úgy csináltam ahogy a videoban van de még se megy -
Roccio #21028 nem tudom egy ideje nem jön telefon... egyszer valaki mondta hogy valamit a telon kell állítani , de fogalmam sincs valaki help! :) -
Abrams124 #21027 Helló!Nem sokat játszottam mostanába a gta v-fel főként azért mert az egyik haverom abbahagyta.valaki esetleg nem akar bejelölni?
Nevem:Abrams124 -
El Gigante #21026 Szerintem csak várnod kell telefonra! Váltogasd a karaktereket. -
#21025 -
Roccio #21024 akkor te esetleg tudsz segíteni abban amit alább leírtam ? -
Joci891 #21023 LSPDFR Valaki tudna segiten benne hogyan kell instalálni ? Mert sajnos nem boldogulok vele. Szeretném ki probálni -
El Gigante #21022 No végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírtam Trevort, mert azt hittem a "C" esetében Franklin hal meg! Mindegy majd legközelebb, Trevor amúgy is egy pszihopata fasz volt, jó pillanatai ellenére:D -
Nyao #21021 Sziasztok!
Két olyan emberkét keresek, akiket érdekelne a 10 milliós kihívás teljesítése. A jelentkezők lehetőleg legyenek 100 fölött és rendelkezzenek kellő heistes tapasztalattal.
Minden nap kb délután 5-től este 10-ig vagyunk fent. Ennyi időre szorítva két nap alatt bőven végigcsinálhatjuk a sorozatot.. Szóval akit érdekelne, hogy két nap alatt keressen 10 millát, az sikítson :P (illetve, a későbbiekben indított heistjeinkre is szívesen várunk mindenkit)
Soc.Clubon és online Nyao-Hun néven értek el.