Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napközbe fix helyen, utca túloldalán el is lehet adni, vagy 2ezerért garázsba rakni 😊
Worn Light Blue Sandking XL - $18,495
Yellow Sandking XL - $17,495
éjfél körül fix helyen
Dew Yellow Sentinel XS - $14,970
Blue Sentinel XS - $17,420
"Nulla tenaci invia est via"
igaz kevesebbet érnek mint a banda kocsik, de ez közel van, és biztonságosan beszerezhetők.
Dubstát akkor nem is érdemes keresni?
SZABl #19394 én olyan kék Dominatort talán nem is láttam még.
Sandkinget melyik kereskedésnél láttad? tegnap kerestem azt is, de nem jött össze, pedig direkt olyan kocsival mentem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.09.14. 21:15:39
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
dubstára régóta vadászok, még se króm se arany verziót nem találtam feketét meg aztán főleg nem :-/
kék dominátort meg amikor elkezdtem az online-t akkor láttam néhányat, azóta viszont nem találok 😞
kék sentinelt már találtam korábban, tegnap meg pont ráakadtam egy zöldre és egy kékre is
"az összes többi játék egyelőre maxon simán fut" Ez azért kicsit erős, legfeljebb azok amiket próbáltál 😉
Két játék miatt valóban sok kiadás egy értelmes vas összerakása. És Jól látod, mindenből új kellene, eladni pedig csak aprópénzért lehet a sokéves cuccokat. Ha pedig már új akkor érdemesebb I5-re váltani ha játékról van szó. Lehet, hogy Én sem válok majd meg a dolgoktól, inkább újra összerakom majd a régit a tesómnak.
Jövőhónapban pedig meglesz a ram és adok még egy esélyt a GTA V-nek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.13. 15:38:16
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet hogy ezeknek már kéne egy újabb táp is (most egy chieftec 400 w van), vagy egy alaplap (Asrock N68C-GS UCC).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az az Athlon II x4 elég gyenge..nem fog kihajtani egy 50 ezres VGAt.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.09.13. 14:39:57
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
I met God. She's black
vagy kifoghatsz használtan jókat 35-40 körül is.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.13. 13:14:47
50-60.000 ft?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A gta 5-höz mennyire lenne elég egy Gainward GTX750Ti, vagy egy GIGABYTE GeForce GT 730 2GB GDDR5 64bit?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.09.13. 12:43:58
StoneHunter, (hacker!) felrobbantotta a T20-as kocsimat velem együtt. Mikor hívtam a szerelőt. A listában volt az eltűnt kocsi is.
tutituti #19372 ők játszottak is vele a beastes jól hangzik 😄 meg a többi is persze
Ha nem akarsz több óra telepítgetést és töltögetést. Mentsd ki az egész GTA mappát ahová tetted. (nekem bevált, kevesebb mint 10perc alatt felment.)
Az én gondom.
Online-ban az egyik autóm eltűnt a garázsból és a térképen sem látom.
Mikor felhívom a mechine-t (asszem jól írtam.) kiírja hogy nem tudja odahozni hozzám, mert le van foglalva.
Jártam a helyen ahol szokott lenni, mikor lefoglalják, és nem volt ott.
Ilyenkor mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.09.12. 18:36:42
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az a kérdésem hogy újrarakom a gépet és ha kimásolom a Rockstar Games mappából a GTA 5-öt az elég? vagy inkább az egész mappát ?
Videó a frissítésről mi lesz az újdonság:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I met God. She's black
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Alamo Sea-nál lehet venni 2 házat is.bár mind a kettő elég lepukkant.
Karakter testreszabás nem lenne rossz.
De autó tuning nem izgat.Max 3 vagy 4 kocsim van tuningolva, a többi úgy van hagyva ahogy megvettem.
több tuning a kocsikra,már a meglévőkre is.(ezt nem nfs:u szinten értem,de azért jó pár autó nem testreszabható úgy mint más.
pl.A picadorra csak ennyi van amikor a legmenőbb izomautót lehetne belőle csinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A duke'o'death is jöhetne,a tommygun is és ott van a Albany Roosevelt! kötelező lenne hogy benne legyen.
még armored car mint amilyen az előbb említett duke vagy a mostani.
Ami hiba hogy az rpg később van mint a hőkövető rakéta,pedig pont fordítva kellene,de ez már nem oszt nem szoroz úgyis mindenkinek van már.
plasztikai sebészet ahogy a APB-ben vagy saints row-ban vagy tdu-ban
lvl 200 fölött kapjuk meg a nagyon heavy armort
egy normális smg ami a kocsiban is használható.ne csak a mac10.
az északi rész teljesen el van hanyagolva és a nagy tónál sincs ingatlan.miért?pont jó lenne ha a tóra néző házat lehetne venni.esetleg farmoknál valamit.
végre dobhatna értelmes dolgot is a supply box,nem csak minigunt stb. hanem extra pólókat vagy tudom is én.
nagy álmok:
Test Drive Unlimited 2 szerű lakás berendezési lehetőség.fal színe,több bútor variáció
Én örülnék ha úgy lehetne csak mondjuk host-olni egy job-ot hogy ha a host azt mondja 500 dolcsi akkor be kelljen fizetni.illetve ennek növelése.
Én elviselnék még persze kaszinót,új maprészt de ezt már meg se merem lassan említeni.
Akkor a pc idén kapja meg a havazást azért ha már mi kimaradtunk.
-index
-gombbal leállítható motor
-kiszállás úgy hogy járjon a motor
Heistnél amikor autót kell választani valami szűrés legyen benne akár típusra akár kedvenc listára.
Most így hirtelen ennyi...
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
mi a frászért nem maradhat az kikapcsolva? miért kell minden egyes alkalommal kikapcsolnom?
már volt hogy a frászt hozta rám, amikor a nagy csendben megszólalt 😄
a sebesség limitnek is lehet hasonló az oka, de van egy olyan érzésem hogy azzal nem fognak semmit kezdeni.
de valami heist frissítés könnyen lehet hogy lesz is később, az nem lenne nagy meló nekik.
ki kéne kapcsolni a sebességkorlátot..
illetve több heist küldi kéne, akár az offline heist-eket is átrakhatnák online-ba
ja ez itten meg csak egy cargo plane 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.11. 12:45:00
"we’re definitely working on more vehicles among other things for you to collect for future updates – please make sure to stay tuned here at the Newswire for more info about that soon"
Egyébként írjátok már le, mit szeretnétek új dolgot vagy jelenlegin változtatni/javítani.
Írnék egy mailt az online-osoknak, hátha lesz némelyikből valami.
Nyilván nem nagyon bonyolult dolgokra kell gondolni, de kisebb/könnyebb dolgokra talán ráveszik magukat.
Amit én akarok:
- több ingatlan, drága házak (és eladható ingatlanok, vagy több mint 3db)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.11. 12:32:52
Gamer kövület is vagyok, nem csak zenész.
A játék PC verziójának Editora kiváló vizuális eszköz.
3 éve jelent meg eddig második albumomon egy olyan számom, amihez vmi ütős official vid kellet volna.
Anno a Cane and Lynch még nem adta meg azt amit a GTA5 editor. Sok beszéd, itt a The Robbery hivatalos videója.
Hátha bejön nektek, netán inspirál is másokat.
Happy gaming and nice to Chill you!!