27707
  • RJoco
    Volt kb 4 kontakt küldi, amit nagyon szerettem. Az egyik amikor Anettet kellett elhozni a hotelből és kb 18-24k-t adott, a másik a triád takarítás és a fekete furgon elhozatala, kb 10-16k-t adott és rövidebb volt, mint a hoteles. A veszélyes utánfutó szintén jól fizetett és nem is volt túl nehéz. A 4. talán a Pier-es kokó elhozatala volt, de az úgy 10k-nál többet sosem adott.
    Talán volt még egy, ami most nem jut az eszembe.
    Ezek közül 1 mindig benne volt a 6 választhatóban, így sosem kellett kilépnem session-ba. Mindegyiket nehéz szinten nyomtam és szinte mindig egyedül. De volt amikor mázlim volt és jó csapatba kerültem, velük gyorsabban ment. De volt amikor idiótával hozott össze a sors.
    Ezekkel a küldikkel és a napi feladatok megcsinálásával van most egy apartmanom (a legdrágább), egy harci helim, páncélozott kuruma, sabra és übermacht oracle xl a jelenleg általam elérhető max tuninggal. Persze csináltam más dolgokat is, amik hozzájárultak ezekhez, de azokat inkább a napi feladatok keretében és ritkábban csak úgy.
    Nemrég kaptam egy csomó új küldit, még azokat csinálom, mert amíg nem volt megcsinálva legalább egyszer, addig az ajánlott 6-ba nem kerülnek be. Így lassabb, mert mindig meg kell várni, míg session-ba lép, utána meg a helyszínre kell menni.
    Pont ma néztem egy videót, hogy a napi küldik 7. napján 100k lóvé jön és 15k rp (ilyenem már volt), a 28. nap pedig 500k. És ehhez 50k rp.
    Viszont nagyon jó lenne egy társ, mert deatmach vagy capture esetén még csak lehet várni, de rally-zni senki nem akar és az teljesíthetetlen egyedül.
  • Overburner
    Aki a heistektől elzárkózik mint pl én annak jó kis tippek ezek.
  • Plata
    És ott van a reptéri stunts vs sniper móka,az kb 15 perc alatt 40-50 ezret ad.
  • Plata
    Hát ebben kb semmi újdonság nincs.Én inkább maradok pacificnál,az megvan másfél óra alatt és többet ad.
  • Overburner
    Jó lett. Ruhád kb ugyan az mint nekem xD Bár én a BMW-s autó gyűjtögetést jobban kedvelem a városban éjjel.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.04.02. 20:19:18
  • koltony
    Egy kis segítség akik farmolni szeretnének:

Ez a "hatalmas" támogatás miben nyilvánul meg? Amúgy most néztem hogy baromi király modokat dobnak mostanság ki GTA-hoz.

• MerlinW
    Ráadásul a single teljesen el van szeparálva a multitól (külön könyvtárban is van), tehát ott lehet nyugodtan rendetlenkedni. Sőt, R+ támogatja az offline moddereket, legalábbis a sajtótájékoztatón ezt állította:)
  • Nitrobrain
    "...no one has been banned for using single player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single player PC mods"

Elvileg a single moddolásért nem jár bann
  • koltony
    Sztem az emberek nagyrésze nem az Offline miatt vette meg a játékot, legalább is az új generációs konzoloknál+ PC nél biztosan nem.
    Story mode moddolásáért járhat ejnyebejnye?
  • Gab0523
    Sziasztok.
    1-2 játékost keresnék Mastermind Challenge-re.
    Ha van jelentkező, kérném, hogy PM-ben keressen fel. :)
  • Plata
    Hát én sosem modoltam a játékom,eredeti van,és 99%-ban csak Online részével játszom,mivel az ezerszer jobb mint a sztori.
    És ha modolod a játékod ki bannolnak.
  • adamq01
    Megoldódott. Van valami mirror mappa a modokhoz és oda kellett betenni.
  • Plata
    Mit vársz egy szar törttől?
  • adamq01
    A realistic driver modot próbálom. Kicseréltem OpenIV-vel a "handling.meta" fájlt és most ugyan elindult a játék, de nem változott semmit sem a vezetés. Ezt nem is értem, hogy lehetséges.
  • PeeTeR
    igazabol csak tortnel erdemes modokkal szarakodni
  • adamq01
    A tört verzióhoz lehet moddokat feltelepíteni?
    Amikor én próbáltam, akkor nem indult el utána a játék...
  • Borg
    Nekem is ez van, kipengettem a 40 ezret a heist setupra, aztán lehalt az egész...
  • Pityu0
    ez most mi?
  • JaSoN HuNTeR #21118
  • komcsako
  • koltony
    A banshee-t valamivel nehezebb kezelni.
    Nem bug miatt gyorsabb a banshee egyébként.
    Lehet még ezen felül még bugoltatni is hasonló képpen mint a slamvam-at.
    Ha azt veszed Rjoco amikor Minden felrobbant körülötted az is csak mások idegesítésére szolgált.
    Majd ránézek a többi GTA fórumra hátha ott többet tudnak erről a crash-es dologról.
  • Roccio
    Story után automatikusan jönnek a mellékküldetések vagy valamit csinálni kell?
  • cody1994
    Valaki heist? Series A -Trash Truck
    SC: Nipy019
  • Tikal #21113
  • Pityu0
    Aki akar heist-et csinálni felvehet
    SC : nemethpityu0
  • Zsoxx
    Vajon az 1 éves évfordulóra (PC kiadás) lesz új heist vagy működő kaszinó? Mert ez így eddig elég gagyi.
  • Szabi #21110
  • Plata
    Aha,az érdekes,mert csak online-ban crasheltem,de privát sessionban is.
    De eddig még sosem volt bajom a játékkal.
  • PeeTeR
    van/igen
  • RJoco
    Van ilyen is? És ez miért jó? Hogy tönkretegye más kedvét?
  • MerlinW
    Crash-elő hacker a session-ben? (szép magyar mondat:))
  • Plata
    Srácok még soha nem volt bajom GTA 5-el,na jó rohadt lassan jött le a patch.
    De eddig gond nélkül futott,ma viszont felmentem és Online-ban állandóan crashel a játék.
    GTA 5 működése leállt duma.Egymás után háromszor,többet nem volt kedvem próbálkozni.
    Szerintetek mi a fenétől lehet?
  • Plata
    Banshee nekem túl gyors.
    Nem a gyorsasága miatt van meg,hanem mert már a GTA SA-ban is szerettem.
  • Overburner
    Banshee is bug miatt gyorsabb amúgy

De jó teszt Még ilyet. :)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.03.24. 12:10:02
  • Plata
    Ha váltasz sessiont meg adta volna.
    Nekem legalább is ez megoldotta a 100-as autó és fegyver vásárlást,és nem kellett 101-re várni,csak sessiont váltani.
  • totyak
    Meglett a megoldás. Nem bugos ez, csak rosszul gondolkoztam. Elértem a 100-as rangot és rögtön vártam, hogy megkapjam, pedig itt ugye egy értékcsík jelzi, hogy éppen hogy állok. A 100-as csíkot végig kell tölteni, vagyis gyakorlatilag 101-nél adja meg a trófeát. Ezzel meglett a GTA V összes acsija
  • Plata
    Hát ha halott akkor hogy?
    Én mind a három főhőst meghagytam,az a legjobb végkifejlet.
  • Roccio
    Sziasztok végig értem a story-ban most mit kell csinálni hogy kapjam a mellék küldetéseket? Ha trevort választottam a végén hogy meghal akkor ővele most nem is lesz mellékküldetés?
  • RJoco
    Jó volt a teszt. Kb el is dőlt, melyiket érdemes megvenni. Bár a Banshee gyorsabb (nem sokkal) és optikailag jobban tuningolható, viszont a Zentorno-ból nem tudnak hátulról kilőni, mert nincs hátsó ablaka.
    Ezekhez képest egy Kuruma (páncélozott) mennyivel lehet lassabb?
  • Plata
    Menj át másik sessionba,vagy szinglibe és vissza.Kicsit bugos,nem érzékeli a játék hogy szintet lépsz ha ugyanabban a sessionban vagy.De ha át mész másikba egyből érzékeli.
    Sokszor láttam már,mikor szintet léptem és unlockoltam fegyvert,elmentem érte a boltba ott meg azt mondta nem vagyok még elég magas szintű.Váltottam sessiont és kész.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.23. 14:14:20