27707
  • RJoco
    Sajnos a Sandking nekem nem jelent meg. Pedig hívtam a garázsomból egy feketét és mentem vele pár kört is a környéken, de semmi. Sentinel-eket viszont találok, bár inkább a sárga jelenik meg, mint a kék.
  • PeeTeR
    el se kezdjetek
  • Zsoxx
    Hazudsz.
  • patchaou
    nehogy már azzal gyertek hogy a nfs valósághű mert agyfaszt kapok... gta autós fizkája és irányítása köröket ver az összes nfosra...
  • Plata
    Sandking az annyi szokott lenni mint a szemét.bár én nem csinálom a gyűjtést.
    Ha pénz kell megyünk PS-re,az 250-500 ezer közt fizet.
  • koltony
    Ha pötyögtetsz billentyűvel akkor nem kanyarodik olyan erősen. Ha ennyire zavar akkor meg ott van a kontroller lehetősége.

Én az első ritka(meg azon kívül jó pár) sandkinget T20-al szedtem össze, odamentem és ott volt. Valamivel kisebb az esélye hogy spawnol, ha nem sandkingel mész oda, de nekem ha elsőre nem is de 2.3.-ra biztos hogy ott lesz egy, ha nem akkor valami bebugosodott.

Amikor van időd és eszedbe jut h el tudsz adni már egy autót akkor lehívod és eladod a legközelebbi tuning műhelybe.Legyen az sandking vagy bármi más. Ez csak egy kiegészítő pénzszerzés.

Simonos küldetés emlékeim szerint 5-7k-t ad szóval nem érdemes vele bajlódni.
  • Peetboy
    Igen a GTA az ilyen sajnos. Pedig sokkal élvezetesebb lenne kocsikázni bejárni az egész várost, ha nem pattogna jobb-balra kanyarodásnál a kocsi. Mert így egy gyerekjáték, ami élvezhetetlen, hiába szépen kidolgozott a grafika. Az írányítást MOD-al sem lehet átállítani gondolom.
  • Plata
    Hát ez a GTA és nem a Need for speed.
    Ha valósághű vezetést akarsz szerintem próbálkozz meg egy szimulátorral,vagy valódi kocsival.
    Én megszoktam ezt a fajta vezetést.
  • Peetboy
    Sziasztok!

Feltettem a játékot. Az autó irányítása zavar. Hogyan lehetne átállítani? Hogy a <-- ---> Bal-Jobb gombokkal ne mozogjon olyan gyorsan az autó. Olyan legyen, mint a Need For Speed-ben, hogy minimálisat kanyarogjon az autó. Mert így nem lehet élvezni a vezetést.
    A San Andreasban is ugyanilyen agybajos irányítás volt. Ami arra jó, hogy egy ütközést gyorsan elkerüljünk a gyors útirány korrigálás miatt, de nem valósághű.
    Utoljára szerkesztette: Peetboy, 2016.04.06. 14:08:54
  • Szabi #21167
    elméletileg más terepjárókkal is meg kéne jelenjen, de a sandking-el szinte biztos hogy ott lesz, aztán ha már egyett talátál, akkor arra vegyél biztosítást és a későbbiekben egyszerűbb lesz.. :D
  • RJoco
    Most már értem, hogy miért nem lett ott a sandking xl. Nekem olyanom nincs, de ahogy olvasom, csak akkor rak oda, ha én is azzal megyek. Ez a videóból nem derült ki nekem.
  • Plata
    Ja még annyit hozzá tennék hogy Las Lagunas Boulevard 04 vagy 0604 számú házból Ha kijövök gyalog,szemközt szokott állni 1 vagy 2 kocsi,ha ellopom fix hogy két csillagos körözést kapok.Vagyis azt a kocsit keresi simeon.
    Abban a házban tárolom a páncélozott és heist autókat,meg pár egyéb vackot.Ha beteszem kurumát garázsba és kijövök gyalog,és a szemközti háznál szokott állni üres kocsi a garázsban,onnan ha ellopom akkor tuti körözést kapok.Bár ritkán nem.De legtöbbször igen.
  • Plata
    Tudom hogy GTA és elvileg kocsikat kéne lopkodni,de én Online-ban szinte sosem adok el kocsit.Inkább heist.
    Tegnapi.
  • Szabi #21163
    Simon inkább csak hagyománytiszteletből van, ha már nagy autólopás a játék neve, akkor van autólopós szál is.. de tényleg semmi értelme, macerás megcsinálni, keveset is fizet.. :D

még mindig a gold dubstára vadászás, meg a tuningolt sandking xl fizet a legjobban, utóbbit könnyű összehozni, 11-18 között a sivatagi tuningshop túloldalára rakja, elég odamenni, lekérni egy saját sandking xl-t, elmenni a börtönig majd vissza és már ott is a járgány, amit aztán az út túloldalán egyből el is lehet adni, vagy tenni bele nyomkövetőt, így bekerül a garázsba hogyha otthagyjuk és kérünk le másik járgányt, aztán a szerelő bármikor odahozza nekünk a tuningshophoz hogy eltudjuk adni :D
  • RJoco
    Sajnálatos. A 48 percenkénti leadás azért oda kötné az embert a géphez.
    Azt nem értem, hogy a Simon export minek van a játékban? Ha jól emlékszem, akkor a korábbi részekben le kellett adni a kívánt kocsikat és akkor elérhető lett néhány kocsi. Vagy olcsóbb lett? De lehet, hogy keverem valamivel a dolgot. Itt viszont nem sok értelmét látom a kocsi leadásnak. Ráadásul az sms-t csak egy bizonyos idő után kapom, amikor tuti, hogy már nem látok olyan kocsit, ami kellene (mint tegnap).
  • Szabi #21161
    ami konzolon van, az van pc-n is :D

az más kérdés hogy megjelenés óta sok autós spawn helyett kivettek a játékból, pl. arany dubsta a hegyekben, egyedi színű tornádó a buszos roncstelepen stb..
  • RJoco
    Működik, sikerült fognom 1 kéket és 2 sárgát.
    Köszönöm az infokat is!
  • RJoco
    Ezt megnézem, de ezek működnek PC-n is vagy csak a konzolosban van így?
  • Szabi #21158
  • Bluuzia
    A játékban valós 48 percenként telik el 24 óra. Ez egy GTA nap. Egy nap egy autót tudsz eladni, tehát 48 percenként tudsz 1 autót eladni. Javaslom a Sentinel XS begyűjtését, mert olyat tuti találsz minden este 22:00-04:00 között az Eclips Blvd-n. Eladásnál kb. 14.000+(sárga) - 15.000+ (kék) között kapsz érte.

• RJoco
    Egész nap körbe-körbe járkáltam a bolt körül, de nem találtam se kék, se sárga nagy autót. A GTA napot meg nem értem, hogy mi lehet az. Ötlet, tanács?
  • Carlos
    Április 1.-i hír... szóval ki tudja...
  • patchaou
    Legalább átadták az eddig elkészült cuccot. A mai válgban már ez is becsülendő :)
  • Plata
    Másik fórumról másolom ide.

Itt egy hivatalos írás a The FileRise Fordítócsapattól a GTA V magyarításáról.
    március 26:
    "Április 1. vel , a Kigmakers Team feloszlik!!
    Haláluk előtt, átadják nekünk a GTA V komplett eddig lefordított állományait, és ezzel az egész projektet."
    március 28 ez a legfrissebb info:
    "Na szóval kérem szépen. Tegyünk rendbe néhány dolgot, mert nagyon sokan írtok nekünk.
    Az eredeti felállás az volt, hogy a Kingmakers Team nek segítünk a GTA V fordításban. Csak hogy, a Kingmakers Team feloszlott.
    Átadták nekünk a GTA V teljesen! Nálunk vannak a fájlok, minden, mostantól a miénk a projekt, és mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy minél hamarabb magyarul élvezhessétek!
    A lényeg, hogy a többi projektjüket NEM mi örököltük! Azt szétosztják más csapatok között.
    Egy tegnapi megállapodás eredménye: Hogy CryMax, csatlakozik hozzánk mint programozó, csinálgatja a gta lounchert stb--- de a hivatalos projektvezetők már mi vagyunk gta ügyben.
    Jelentkeztek páran fordítónak, ezt köszönjük, továbbra is szeretettel várjuk a kedves jelentkezőket! smile hangulatjel
    Sok dolgot kell rendbe raknunk, komplett reboot van folyamatban, ezért most egy időre hírzárlatot rendelek el!
    Ha írtok nekünk, kérlek ne kérdezzetek olyanokat, hogy mi van a Far Cry-al stb... Mert ez minket nem érint! Kell egy kis idő még rendezzük a dolgokat, annyi biztos, hogy mindenről időben hírt fogtok kapni, mint ahogy mindig.

Forrás
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.05. 13:15:50
  • patchaou
    Idézet a GTA V-ös fészbúk csoportból:
    Mint tudjátok a GTA V fordítását a Kingmakers csapat kezdte el. Húzták halasztották a dolgot végül Április 1.én feloszlott a csapat.
    Az eddigi munkájukat a játék fordításáról a
    The FileRise Fordítócsapatnak adták és minden bizonnyal ők fogják lefordítani a játékot.
    Aki követni szeretné őket
    https://www.facebook.com/LIShungary/?fref=nf
  • Micsu
    Azt mondtak h par honap csak, erre abbahagyjak?
  • Plata
    Talán ha jön hozzá sztori DLC valami értelmesebb csapat csinál hozzá.
    Azt mondják teljesen új csapatot csináltak,új néven,még a frászbúkon is megszüntették a régi kingmakers oldalt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.05. 11:52:27
  • wollnerd #21149
    +1 Én is...
  • patchaou
    Én is terveztem egy újabb végigjátszást a magyarítással. Majd egyszer...
  • Plata
    Én nagyon vártam a GTA V magyarosítást,mert végre értenék mindent.De úgy nézem hiába.
    Sims 4-et úgy tudom csak egy ember csinálja a szabad idejében.
  • patchaou
    Nagyon sok játék fordítása jut erre a sorsra. De a gáz az, hogy ha valaki/valakik tovább vinnék a projectet, akkor nem adják át az eddig elkészült fordítást... Hamarabb megtanulhatsz angolul rendesen, mint amennyi idő alatt lefordítanak egy normális méretű és tartalmú játékot (gta, fallout, stb...) Még a sims4 sincs kész, pedig abba olyan rettentő sok párbeszéd aztán tényleg nincs :)
  • JaSoN HuNTeR #21145
    Szánalmasak. Akkora kamu volt az egész hogy az hihetetlen.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.04.05. 11:29:13
  • ktm99
    Nem irtam, hogy megeri varni, bar ha kozel vagy egy hatarhoz ami a kovetkezo szint alapjan adna lovet, akkor valoszinuleg igen.
  • Plata
    Megunták a GTA 5-öt és most valami frissebb játékot fordítanak.
  • JaSoN HuNTeR #21142
    Sziasztok, csak nekem tünt fel hogy eltüntek a GTA V magyarítás fordítói? [Kingmakers csapat]

Valaki tud róluk valami infot?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.04.05. 00:06:04
  • koltony
    Ha atáblázatban látható pénzekből indulok ki illetve a saját egy órás tesztemből akkor látszik hogy nem éri meg. Ha 21k-t kapsz max 16 percnél akkor az 1 óra alatt is csak 80 k én meg 110k-t kerestem.
    Ha mondjuk akkor csinálod ezt a várakozós dolgot mikor mondjuk a strength-et vagy amikor a lung capacity-t fejlesztettem és 15 perc után adtam csak le addig meg fejlődtem.
    De ha autókat gyűjtesz akkor is megérheti azt megtenni h 10 percig autót gyűjtesz majd leadod a missiont.
  • RJoco
    Köszi!
  • PeeTeR
    http://gta.wikia.com/wiki/Missions_in_GTA_Online
  • RJoco
    Gondolom van egy alsó limit is és nem biztos, hogy megéri a várakozást, mert lehet, hogy addig megcsinálsz még egyet és az mégsem olyan unalmas, mint csak úgy ücsörögni.
  • ktm99
    Contact missionok rewardjahoz meg annyit hozza lehet tenni, hogy az ido fuggvenye is. Magyaran, ha tobb idot toltesz el a missionnel, akkor tobb lovet kapsz(nyilvan van egy felso limit).