27707
  • RJoco
    Ez jó lett megint, köszi!
  • Plata
    Egyszer.
  • Lacika1992
    Nem kell meghalni azt akkor 10.000.000.
    Ezzel le is zárhatjátok a témát. :D
  • Plata
    Hát Pacific Standard olyan csapattal aki tudja mit kell csinálni az olyan másfél óra.
    Sok Heist-nél vannak trükkök amivel rövidebbé könnyebbé tehetjük az egészet,aki ismeri a trükköt annak nem nehéz és nem hosszú.
    Ha van 3 megfelelő ismerősöd akinek van kedve és tapasztalata akkor 3 PS heist letolható egy este.
    És az 3x1.25 milla zsebpénz.
  • Borg
    Jónéhány jumpot végignéztem most, és úgy tűnik mintha bármilyen fostalicska autóval nagyobbat tudna ugratni mint én a carbon motorral... ami azért elég wtf... de majd kipróbálom.
  • allock #21211
    numpadon egyensúlyozd a verdát a levegőben mint ha repülővel mennél
    Utoljára szerkesztette: allock, 2016.04.10. 19:15:16
  • PeeTeR
    en is valami talicskaval csinaltam anno, meglepoen gyorsan sikerult - ofc nem elsore :D
  • Borg
    Lol rögtön az első jump az... de hogy a k-anyjába ugratott fel oda? Nehogymár egy fos átlag autó jobb legyen ehhez mint a motor :D
  • PeeTeR

kapasbol az elso
  • Borg
    Ezen a térképen a 24-es stunt jumpot a reptérnél hogyan lehet megcsinálni? Akárhova esek failed, a parkolóház tetejéig meg sose repül el, a leggyorsabb motorral se.

• Lacika1992
    Az lenne a kérdésem, hogy ha az én accom ki van bannolva.
    És haver megadja az ő social club accát, akkor az én játékommal működik újra az online?
    Vagy annyira steam-hez van kötve h új Steam acc is kellene?
  • koltony
    Ha minden nap heisteket csinálsz akkor egy idő után eléggé le lehet faragni az időket. Abba a 3 órába ha nem is vagy túl összeszokott csapatba akkor is legalább 1 szer megcsinálod. Ha naponta 1x letolod az már 15 milla. Az amit felsorolt az kb ebben az értékben van. + Az autók. De még magányos farkasként is 3 óra alatt összeszedsz 400k-t.

• Plata
    Miért ne lenne?Esténként úgy 9-től 12-ig játszom.
    Csak mi tutira megyünk.
    Ezt az este csináltam.
  • Borg
    És életed van-e? :d
  • Plata
    Öt házad apartmanod vagy garázsod lehet és egy lakóhajód.
    Nekem van eclipse tower 3 és Eclipse tower 3 tuningolt.Weazel plaza 101 asszem,van még egy bankrabláshoz szükséges ház,a Las lagunas boulevard 4 alatt.És van egy kertes medencés ház a hegyen.
    Hagyományos eclipse tower 3 alatt vannak a kedvenc kocsijaim,kabriók és terepjárók.
    A módosítható belsejű eclipse tower 3 alatt az arany és krómozott terepjárók.és egyéb rare autók.
    Las lagunas blvd 4 alatt kuruma,insurgent meg még 4 lopott verda.
    Weazel plázában nem emlékszem már.A hegyi házban dettó.
    Általában a yacht-on élek,kivéve ha bankot megyünk rabolni,akkor eclipse torony valamelyik lakása.Heistre kurumával vagy arany dubsta-val járok,a városba mászkálni meg valami nyitható tetejűvel,vagy Benny féle Banshee-vel.
  • Bluuzia
    Szabi: Kár. Pedig találtam már 1-2 nagyon feltuningolt gépet.

Plata: Így olcsóbb, tehát sokkal jobb lett volna.

Plussz már egyik garázsomban sincs nagyon hely. Lassan felül kell bírálnom a gépeket.
    K.va Benny meg csak emeli a tuningolható autók számát.
    Apropó, még mindig csak 5 garázs lehet?

• Plata
    Vedd meg a boltban és tuningold fel.
  • Szabi #21199
    az ilyen drága autókat sajnos nem :-/
  • Bluuzia
    Annak van valamilyen trükkje, hogy megtartsak olyan tuningolt autót, amit a Los Santos Customs előtt találok?
    Mert se a műhelybe nem enged be - "too hot to modify"-, se a garázsba - "stolen and has a tracker".
    Pár ilyet autót már találtam, de most egy Benefector Surano-ba botlottam. Gyönyörű fényezés + tuning.
    Eddig is az egyik kedvencem volt, de így még jobban tetszik.

Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.04.10. 01:00:37
  • PeeTeR
    az o problemait, sehol senki nem erti, egyik topicban sem
  • koltony
    Akik még nem próbálták ki mindegyiket:

Peet: Továbbra se értem a problémádat... Billentyűzeten ha folyamatosan nyomod a jobb vagy bal nyilat az olyan mintha a kormányt full kitekernéd jobbra vagy barra és ha használtál kormányt vagy vezettél autót akkor tudhatod hogy ha azt megteszed 150 nél akkor jó nagy baleseted lesz.
    A "pötyögtetés" pedig olyan mintha csak egy kicsit fordítanál a kormányon.
    Az azért elég gáz ha egy autós játéknál csak rá kell feküdnöd az előrére meg a jobb és a bal gombra. Ennyi erővel vmi occó vonatszimulátor is lehetne.

Trevort játszó színész jó pár sorozatban, kisebb filmben szerepel.
  • Szabi #21195
    mármint Steven Ogg :D
  • Bluuzia
    Igen, Trevor. Bocs.
  • csabush
    +1
  • Tikal #21192
    mármint Trevor.
  • Bluuzia
    Off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megnéztem a Walking dead 6/16. részét. Volt benne egy figura, tiszta Trevis. Megnéztem IMDB-n, tényleg ő az.
  • El Gigante
    vegyél egy kontrollert a tököm szarakodna billentyűzettel
  • szabii98
    sandking swb-vel nem megy:(
  • Overburner
    Vannak itt bajok. :O
  • RJoco
    A realisztikus ott kezdődik, hogy mikor nyomsz egy kövéret, akkor érzed, hogy belesüllyedsz az ülésbe, mikor fékezel egy nagyot, akkor meg nem győzöd tartani magad és rimánkodsz, hogy be tudj kanyarodni. Egy gyors kanyarról nem is beszélve, mikor szintén kapaszkodsz, meg dőlsz oldalra.
    Se az NFS se a GTA vezetése nem realisztikus, főleg, egy TocaRaceDrive3-hoz képest, ahol kormány nélkül tényleg nem lehetett rendesen menni. A való életet meg egyik sem tükrözi.
    A jopypad analóg részével lehet finoman kanyarodni, de nekem nem jött be PS-en, PC-n meg eszembe se jutott ilyennel játszani.
  • patchaou
    A hónap viccét olvashattuk XD
  • Zsoxx
    Elég kívülről megnézni a sofőrt, ahogy kanyarodáskor rángatja a kormányt. Kész röhej. Belső nézetben meg egyszerűen beleszédül az ember a hirtelen irányváltásokba. Szerintem ezen a Vice City óta nem módosítottak semmit.
    Ennél bármelyik NFS nagyságrendekkel realisztikusabb.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.04.07. 16:54:59
  • Peetboy
    "Ha pötyögtetsz billentyűvel akkor nem kanyarodik olyan erősen"

De én nem pötyögtetni akarok. Ha nyomva tartom sokáig a Jobbra-Balra gombokat, akkor 360 fokos fordulatot vesz a kocsi
  • koltony
    Szerencse is kell ahhoz hogy be is kerülj, meg ne valami "most láttunk először heist-et " csapatba legyél.

Off:
    EA acces van boxhoz és gondoltam hogy áh kipróbálom ezt a rivalst hátha jobb lett mint a TheRun, Letöltöttem, elindítottam, játszottam vele fél órát majd letöröltem. Az egy dolog h az irányítás meg a nézet rossz, a map meg olyan mintha húztak volna 3 kanyargós vonalat, de még egy darab kőben is több a content.
    Autó és irányítás akkor ott van a halom szimulátor, vagy árkádosabbaknál ott a crew gran turismo meg a forza
  • Plata
    Hát én inkább PS-re járok.
    Ma este kettőre is behívtak.

Másfél óra alatt nem is rossz pénz.
  • RJoco
    Így van és, ha az ember nem akar vadászgatni éjjel, akkor simán összeszedhető az Oracle XL-ből egy rahedli. Igaz csak 8200, de mégsem 3000.
    Tegnap találtam egy terepjárót, ami reggel 6 után jelenik meg azon a környéken, ahol a Sentinel és 9000-et ér. Rengeteg volt belőle. Feltűnő a piros verzió. A nevét most meg nem mondom, de asszem áll egy a garázsomban.
  • Overburner
    Nekem se jelent meg szinte soha az a Sandking pedig anno még kerestem is. BMW a tuti az mindig ottvan.
  • Plata
    Nem szoktam NFS játékkal játszani,az egyetlen amivel játszottam rendesen az a NFS World volt,de abban sem volt jobb a vezetés.
  • Plata
    Hogy a ragyába?Ha ki mész a sivatagi mod shophoz ott mindig van.Én nem foglalkozom vele,de szinte mindig látni.
  • Borg
    Nekem se volt ott a napokban... két éjszakát köröztem, egy se jelent meg.